Kotimaa Rikos

Kaksi murhan yritystä Helsingin Kannelmäessä

Helsingin poliisilla on käynnissä esitutkinta kahdesta murhan yrityksestä ja törkeästä kotirauhan rikkomisesta. Epäillyt rikokset tapahtuivat keskiviikkona 23. maaliskuuta kello puoli yhdentoista aikaan illalla Kannelmäessä.

Poliisille annettiin illalla 23.3. tehtävä, jonka mukaan Kannelmäessä sijaitsevan kerrostalon rappukäytävässä oli meneillään tappelu. Paikalle meni useita poliisipartioita.

Kohteessa poliisille selvisi, että 28-vuotiasta naista ja 39-vuotiasta miestä oli pahoinpidelty. Molemmilla oli vammoja eri puolilla kehoa.

Murhan yrityksistä epäillään kahta 32-vuotiasta miestä. Poliisi sai epäillyt nopeasti kiinni.

– Toinen epäillyistä oli mahdollisesti uhkaillut naista etukäteen, sanoo tutkinnanjohtaja, rikosylikomisario Ritva Elomaa.

Rikosnimikkeenä on esitutkinnan tässä vaiheessa murhan yritys. Esitutkinnassa on saatu viitteitä siitä, että rikoksesta epäillyt ovat suunnitelleet tekoa etukäteen. He ovat kohdistaneet uhreihin voimakasta väkivaltaa, joka on alustavien selvitysten mukaan ollut hengenvaarallista.

Rikosepäilyn motiivi ja muut yksityiskohdat ovat vasta selvittelyssä.

Tapauksen tutkinta on alussa, ja poliisi tiedottaa tarvittaessa lisää myöhemmin. Epäillystä rikoksesta ei voida kertoa tarkempia yksityiskohtia esitutkinnan alkuvaiheessa, koska se voisi vaarantaa rikoksen selvittämisen.

Helsingin poliisilaitos, Helsinki,

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

En ihmettelisi, jos joku olisi käynyt venäjänkielisten naapureittensa luona.

Ilkka Forsten

Rikosylikomissario Ritva ” KIKE ” Elomaa. Kylläpä hän on monipuolinen.. Jaa että ei sama elomaa, no toimelias kuitenkin.

Yksi rikos-uutinen oli sitä luokkaa että pääsi väkisinkin nauru. En nyt muista missä päin Helsinkiä tämä sattui, mutta siinä ” rötöstelijä ” ampui kohti poliisia kahden metrin etäisyydeltä ja osui suoraan otsaan. Poliisi ei kuitenkaan loukkaantunut, vaan kykeni toimimaan varmalla otteella ja taltutti rötösherran. Hmmmm, joko tässä tuli todistettua se että konstaksi pääsemisen yksi kriteereistä on umpiluinen kallo, tai sitten mikä tahansa hortoilu lyijyklontti nupissa on kaikesta huolimatta täysipainoista työntekoa.

Sivumennen sanottuna hän olisi tarkka-ampujan painajainen. Pitäisi osua ” herkempään ” kohtaan että syntyisi pysäyttävä efekti.