Kotimaa Kulttuuri Politiikka

Koronan jälkeen syntyvyys kääntyi jälleen laskuun

Kuva: Pixabay (CC0-lisenssi).

Suomalaisten syntyvyys on jälleen kääntynyt laskuun 2020-2021 koronapandemian aikana tapahtuneen pienen nousun jälkeen.

Vuoden 2022 alkuvuonna syntyi jopa mittaushistorian alhaisin määrä lapsia ja syntyvyys pysyi matalana koko vuoden. Tammi- ja marraskuun välillä on syntynyt 41 538 lasta, mikä on useita tuhansia lapsia vähemmän kuin tätä edellisenä vuonna.

Myös kokonaishedelmällisyysluku on laskussa. Kokonaishedelmällisyysluku kertoo, kuinka monta lasta nainen saa elämänsä aikana. Matalimmillaan suomalaisten kokonaishedelmällisyysluku on ollut vuonna 2019, jolloin tilastollisesti yhden naisen kokonaishedelmällisyysluku oli 1,35. Vuoden 2022 ennakkolaskettu kokonaishedelmällisyysluku oli vielä alhaisempi, 1,33.

Lasku näyttää jatkuvan edelleen. Väestöliiton tutkimusprofessori Anna Rotkirch on Yle:n uutisissa todennut, että alkuvuoden äitiysavustuksien haussa on tapahtunut kymmenen prosentin pudotus. Hän pitää syinä lähinnä yhteiskunnallisia ja kulttuurisia tekijöitä.

Maailman laajuisessa mittakaavassa syntyvyyden romahdus on Suomessa erityisen raju. Unkari on esimerkiksi vastannut syntyvyyden laskuun päättämällä poistaa tuloveron naisilta, jotka hankkivat lapsia alle 30-vuotiaina ja muilla tukijärjestelmillä, kuten raskauslainalla ja perheverovähennyksillä. Suomen hallitus ei kuitenkaan ole keskittänyt toimiaan ongelman ratkaisemiseksi, jotta suomalaisten syntyvyys jälleen kääntyisi nousuun.

Esimerkiksi vuoden 2023 äitiyspakkauksen vauvantarvikkeiden määrä on vähentynyt aiemmista vuosista, johtuen yleisestä hintatason noususta. Äitiyspakkauksen arvo on 170 euroa ja nykyisellään siinä on 5 tuotetta vähemmän verrattuna edellisvuoteen. Vuoteen 2021 verrattuna tuotteiden määrä pienentyi 12 tuotteella ja 17 sitä edelliseen (2020). Kela on esittänyt äitiyspakkauksen arvon korottamista 30 eurolla, mutta tähän ei myönnytty.

Lähde:

YLE https://yle.fi/a/74-20011458

KELA https://www.kela.fi/ajankohtaista-henkiloasiakkaat/4974118/epavakaa-maailmantilanne-heijastuu-vuoden-2023-aitiyspakkaukseen

https://samnytt.se/ungern-avskaffar-skatt-for-unga-modrar/

43 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
TDK

Monet järkevät miehet päättävät olla riskeeraamatta tulla isiksi kun miesoletettujen ja eukkojen johtama feministinen sosialistivaltio estää perheen elättämiseen sopivat työpaikat ja vakaan tulevaisuuden ja vielä kun naiset ovat epäkiitollisia sekä harhaisen ylpeitä ja epälojaaleja (miehille ja kansalle).
Yhtälö on niin pahasti negatiivisen puolella että vain Suomen valtaaminen jonkun taholta voi enää pelastaa suomalaiset omalta ideologiselta itsetuholta. Erittäin harva aivopesty kykenee heräämään. Ymmärryksen tuoma järkytys omasta vahingollisuudesta on liikaa joten psyyke puolustautuu kieltämällä kaiken.

Pahoittelen ”pahan ilman lintua”, mutta tämä on totta.

Positiivinen vire löytyy nyt ja pysyy sillä että kehittää erityisesti sisintään. Ei myöskään auta vihata ja halveksia heikkoja ihmisiä vaikka kykeneekin näkemään ihmisten henkisen sairauden. Myötätuntoa riittää, mutta kansallinen tilanne on nyt mahdollisesti jopa saattohoidon vaiheessa. Feminismi (alkaen universaalista äänioikeudesta ja ”demokratiasta”) tappoi suomalaisen kansan. Tulevaisuudessa ”suomalaiset” puhuvat sionistiamerikkalaisten ja sionistibrittiläisten tavoin ”juuristaan” mutta niin geenit kuin henki on vain fantasia ja kaipuu omasta heimosta joka pitää yhtä.

Kaukaisessa tulevaisuudessa voi olla kulttuuristaloudelliset yhteisöt, kunhan nykyisen kaltainen ylhäältä määräävä valtio on saatu hajotettua ja tilalla on vapaat liittoumat.

Jos joku uneksii nationalistisista hallitsijoista Suomessa kun koko väestö saa äänestää, niin ei muuta kuin hyvää päivää teille.

netti muistaa

Kemujekut tulevat yhä villimmiksi:
”He halveksivat valtiota, heitä ei enää tavoiteta” – Berliinin uudenvuoden tapahtumat räjäyttivät maahanmuuttokeskustelun Saksassa – Ulkomaat | HS.fi

Saas nähdä milloin meidän korrekteja konstaapeleita aletaan kunnolla kivittää.
Jos tavalliset Demlait eivät salli kunnollisia vastatoimia, niin onhan meillä sentään onneksi se Valmiuslaki.

Anomaster

Ei niitä voi kotouttaa, joten aika tyhmää kysyä, että miksi kotouttaminen on epäonnistunut. Ei ihmisiä voi muuttaa joksikin muuksi pitämällä kursseja. Jos on haluja kotoutua, ei siihen mitkään kotoutuskurssit ole kuin haitaksi. Jos taas ei ole halua kotoutua, ei mitkään kurssit tee yhtään mitään vaikutusta. Suvakkien ajatus kotouttamisesta on jo lähtökohtaisesti täysin typerä.

"Lira is no money..."

Kehitysmaalaisia Suomeen kotouttavien organisaatioiden (SPR yms.) vähänkään maailmaa nähneet aktiivit ovat varmasti ymmärtäneet että homman hyötysuhde tulee jäämään varsin alhaiseksi.

Mutta kun verorahaa on tyrkytetty, niin siitä on ollut vaan pirun vaikea kieltäytyä.

Anomaster

Ei ole tarvinnut nähdä maailmaakaan, jotta tietäisi, että ei ihmisiä noin vain muokkailla joksikin halutuksi.

"Marakatit lakoaa.." 📢

Saksan polizeille vaan kovat piippuun ja kk nakuttamaan. Marakatit kyllä tottelevat lyijyä..

Valtamedia valehtelee härskisti

Kyllä nyt keksitään kaikenlaista vaikka on täysin selvää että k-piikit steriloivat ja nostavat kuolleisuutta kaikissa ikäryhmissä. Esim. Japanissa missä ihmiset ovat kuuliaisia eliitille ja ovat suuressa määrin ottaneet piikkejä nähdään nyt jopa nelinkertainen kuolleisuus tavanomaiseen verrattuna.
Kukaan ei halua tämän syytä tutkia, samoin kuin kukaan ei halua tutkia mitä rokotteet sisältävät.
On erittäin mielenkiintoista seurata pääsevätkö syylliset tästä ilman seuraamuksia. Voisin kuvitella että THL:ssä porukoilla alkaa jalat tutisemaan. Onhan Suomessakin piikkeihin todennäköisesti kuollut jo tuhansia ja vammautunut satoja tuhansia.

Jäitä hattuun

Kyllä, juuri tästähän kyse on.

Näiden kansalaisiin piikitettävien nk. koronarokotusten – eli tarkemmin sanottuna mRNA-injektioiden – sisältämä piikkiproteiini kulkeutuu tärkeisiin sisäelimiin ja vaurioittaa niitä.

Rajusti lisääntyneet sydänkohtaukset ihan nuorilla hyväkuntoisillakin ihmisillä ovat ehkäpä kuuluisin esimerkki tästä. Netissähän on runsaasti materiaalia vaikkapa urheilijoista, jotka saavat sydärin kesken matsin.

Sydämen lisäksi nämä piikkiproteiinit vaurioittavat muitakin sisäelimiä, kuten naisilla munasarjoja. Tämä on näkynyt juuri keskenmenojen lisääntymisenä ja syntyvyyden vähenemisenä.

Syntyvyyden vähenemisen lisäksi nämä ongelmat näkyvät tilastoissa myös ylikuolleisuutena. Tämä ylikuolleisuus alkoi kesällä 2021, eli pian sen jälkeen, kun nämä nk. koronarokotukset oli otettu laajamittaiseen käyttöön.

(Ylikuolleisuudella siis tarkoitetaan ilmiötä, jossa ihmisiä kuolee selvästi enemmän kuin mitä heitä väestöennusteiden mukaan ”kuuluisi” kuolla. Normaalistihan väestötutkijat pystyvät varsin tarkasti ennakoimaan sen, kuinka paljon ihmisiä Suomessa tulee lähivuosina kuolemaan – mikäli olot siis pysyvät normaaleina, eikä mitään odottamattomia tekijöitä ilmesty kuvaan.

Nämä keväällä 2021 aloitetut ”koronarokotukset” haitallisine piikkiproteiineineen olivat juuri tällainen odottamaton tekijä, joka sotki laskelmat.)

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Jäitä hattuun
Anomaster

Poliittinen eliitti vaan ei halua kenenkään tuota tietävän, sillä heistä suurin osa on siihen itsekin enemmän ja vähemmän sotkeutunut. Piilottelu on ja tulee olemaan raskasta. Eipä tuo mediakaan ole innostunut tekemään asialle mitään, koska ovat osallistuneet innokkaina piikitysten tyrkyttämiseen ja tiedon salailuun.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Ilmari

Otin tänään neljännen piikin ja kolmannen vuosi sitten. Koska olen yhä hengissä, edustan siis alikuolleisuutta

ike

Et. Edustat vain onnekasta joka elää ”yliajalla”. joskus niinkin käy. Ei se piikki kaikkia tapa, se olisi liian ilmeistä. Pienikin lisäys normikuolleisuuteen auttaa tässä valkoisen rodun siivouksessa. Älkää koskaan aliarvioiko näitä jotka katsovat olevansa maailman valtiaita ja oikeutettuja mihin vaan.

Anomaster

Joku piikkejä jaellut hoitaja kertoi, että on kolmenlaisia piikitysaineita. Yksi, joka on suolavettä, yksi, joka on miedompaa ja yksi joka tap paa varmasti. En tiedä todenperäisyydestä, mutta eipä yllättäisi, jos niin olisi. Oli aina potilaskohtaista, että mikä käskettiin piikitellä.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Jussiboy

Nyt tuli sanottua selvä valhe, että oikein on kolmenlaisia rokotuksia. Onpa minulla sitten käynyt satumainen onni, kun olen saanut jo viisi piikkiä ja joka kerta olen saanut ei-tappavan piikin. Ei sitä aina ymmärrä tällaisia sepustuksia muuten kuin että ne on kirjoitettu ihan vain mitä sylki suuhun tuo ja luullaan, että ne ovat huumoria, ja tirskuttaa kuin pikkupojat, kun luetaan omia älynväläyksiä

Jäitä hattuun

Jussiboyn kirjoituksesta huomaa, ettei hänellä ole hajuakaan tieteellisestä tutkimuksesta.

Yksittäistapauksia esiintyy aina suuntaan jos toiseenkin, mutta niillä ei ole mitään tieteellistä todistusvoimaa. Vasta jos pystytään esittämään satunnaisotannalla poimittu isompi joukko (esim. 5000 henkilöä), alkaa tällä olemaan todellista merkitystä.

Vrt. tupakanpoltto: jos jostain löytyy terve hyväkuntoinen 90-vuotias joka on koko aikuisikänsä ollut kova tupakkamies, ei tämä riitä vielä todistamaan, että tupakanpoltto on täysin vaaratonta terveydelle.

Jussiboy

Sanopa nyt kuinka paljon kuolleisuus on Suomessa noussut ja kuinka monta on kuollut koronarokotukseen. Tilastokeskuksen mukaan kokonaiskuolleisuus ei ole noussut mainittavasti. Se on hieman noussut mutta selittävänä tekijänä on väestön ikääntyminen. Vanhoja ihmisiä on enemmän ja näin ollen vanhat tapaavat kuolla jossain vaiheessa. Suomessa on annettu yli kolmetoista miljoonaa koronarokotusta ja suoraan rokotukseen kuolleet ovat promillen osia. Ei se sinun tieteellinen kompetenssi ole kovinkaan hyvä. Jos väität että esim. suurin osa, jotka ovat saaneet neljä rokotusta ja ovat vieläkin hengissä, ovat vain poikkeustapauksia.

Puolueeton

Nykytiede on valetiedettä. Mutta ikääntymisestä johtuva kuolleisuus lisääntyy vuodessa luvulla 420 ariteettisesti. Viime vuonna kuolemat lisääntyivät arviolta määrään 9000. Syytä ei vielä edes valetiede kerro.

Jussi

Kuulemma ns. ”itselliset” naiset, joita on eniten Helsingissä, haluaa hankkia yksin lapsen. Siis suomeksi sanottuna: Neiti ei halua olla rouva! Tämäkin itsekäs ja irvokas harrastus on mahdollista vain veronmaksajien kustantamana, velkarahalla.

sipsi

ja nämä yh:t p anevat matuja.

Juha

Naiset kaipaavat toxista maskuliinisuutta.. Miestä eikä hiirtä. Nuoren miehen täytyy miehistyä ja pursuta testosteronia.. ympäristön hulluudesta huolimatta.. niin naiset takertuvat häneen kuin klemmarit magneettiin.

https://youtu.be/LOZuxwVk7TU

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Juha
Tare

Ainakaan nämä ”itselliset ” naiset ei omasta mielestään tarvitse minkäänlaista miestä mihinkään. Jos kuitenkin tarvitsee esim.remppaa, niin kunta lähettää korjaushenkilön, remonttikulut voi laittaa kotitalousvähennyksiin.

ike

Vapaamatkustajien joukko vain kasvaa. Entinen vaimoni kertoi, jo 90-luvulla että veljensä vaimo (ei ole tarua, saattoi olla paljon aikaisemminkin.) oli kehunut tekevänsä pari tenavaa ja sitten eroaa, yhteiskunta saa maksaa, ja näin kävi. Toki sai vielä elatusmaksut. Ollaan aika kaukana yhteiskunnasta jossa heikoista pidetään huolta. Nyt pidetään huolta parhaista manipuloijista Vaimoni veli oli oli hyväluontoisimpia ihmisiä joita olen tavannut. Korjasi autoni yli kymmenen asteen pakkasessa taivasalla jotta sain auton alleni, vanha auto ja elektroniikkaa vähän. Kuitenkin asenne, oli toki ammattilainen, kuitenkin. Tiesi että rahaa tuolloin minulla ei ollut.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Galina Manttari
Anomaster

Tukijärjestelmä luo tilaisuuden epärehelliseen hyväksikäyttöön, joten sitten sitä käytetään hyväksi. Ehkä vain pieni osa on suoranaisesti tietoisesti vilpillisiä, mutta tukijärjestelmä on myös ansa, johon langenneen voi olla vaikea päästä siitä irti. Se ei tue omille jaloille nousemista, joten on kiusaus jäädä tukien varaan sen sijaan, että taisteltaisiin itselle paikka työelämässä.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Puolueeton

Jokin järjestelmässä on muuttunut. On tullut uusi kulttuuri. Se ei tapahdu ilman vaikuttamista ihmisten ajatteluun. Eläimiläkin on useita kulttuureja, joillakin eläimillä vain naaras hoitaa jälkeläisiä. Monilla taitaa molemmat sukupuolet huolehtia jälkikasvustaan. Joissakin ryhmissä vain mahtavimman uroksen geenit pääsevät jatkoon.

juha II

KOHDILLEEN menee tuumavat WHO + Bill Gates ja Globalistit! Myrkkykeisari Anthony Fauccista puhumattakaan.

MYRKKYPIIKITETTYJEN veri on piikkiproteiniinien SAASTUTTAMAA,joka on välittömäksi KUOLEMAKSI ”tiedevastaisille” VATIPÄILLE, jotka syystä tahi toisesta eivät olleet ”kympin poikia ja tyttöjä”!

NYT enää on aivan TURHAA ”pyöritellä kuumaa perunaa suussa” vaan koko ”RALLI” vertautuu 1:1 SYANIIDIKAPSELIIN!!!

Anomaster

Kun suvakit sanovat, että on ylikansoitusta, he tarkoittavat, että maailmassa on liikaa valkoisia. Näinhän täytyy olla, koska heidän pyrkimys lakkauttaa lasten saaminen kohdistuu kaikilla keinoillaan juurikin valkoisiin. Valkoisten osuus maailman väestöstä ei ole mitenkään massiivinen, joten sen sukupuuttoon kuoleminenkaan ei vähentäsi olennaisesti liikakansoitusta. Siksipä heidän tekonsa puhuvat sen puolesta, että valkoiset tulee hävittää.

Vaahteramäen Eemeli

Juuri näin. Valkoisten osuus maailman väestostä tippunut kolmasosasta alle 10 prosenttiin viimeisen 100 vuoden aikana.

Juha

2021 Dr Luc Montagnieur, Nobel palkittu HI viruksen löytäjä kaksi vkoa ennen kuolemaansa: ”Mrna piikitetyt mrnkää HIV testiin”

2020 Dr Robert Malone Mrna piikin kehittäjä: ”mrna piikki tuo immunipuutossairaussydrooman vAIDSin”

2015 Moderna, Pfizef ja Astrazeneca kehittävät mrna HIV rokotetta

2014 Malesian airlinesin kone sisällään 100 AIDS tutkijaa matkalla HIV konfrenssiin..Ukrainan yllä tapahtu jotain kauheaa

1995 Dr Fauci vastaa HIV taudin käypähoidosta

https://www.bitchute.com/video/ieOUfNreN982/

Rannantomppa

Ei kukaan enää pahemmin lapsia halua kasvattaa tällaiseen maailmaan jossa tietoa paremmasta huomisesta ei ole. Veroja, vihersiirtymistä ilman oikeita faktoja,raiskarimaahanmuuttajia ja oman maan kansan maahan polkemista ties aina minkä syyn varjolla. Kuka haluaa enää lisää kärsiviä suomeen tuoda.

Anomaster

Tuossa alempana jo kirjoitin, että ihmisen historian aikana ei juuri ole ollut helpompaa aikaa elää kuin mitä on nykyään. Jos olisivat aiemmin ajatelleet, että ei tähän maailmaan lapsia kannata tehdä, olisimme kuolleet sukupuuttoon ajat sitten, eikä meistä olisi kukaan täällä kirjoittelemassa. Lapset ovat niitä, jotka tulevat tekemään maailmasta paremman, vaikka välillä on pähkähulluja aikoja ihmiskunnan elossa. Ilman niitä lapsia, sitä ei tapahdu. Askel kerrallaan tähänkin asti on tultu ja lukemattoman monien vaikeuksien kautta.

Maailma syöksyy pimeyteen

Ei tähän maailmaan kannata lapsia tehdä. WEF:llä sun muilla konnajärjestöillä on sen verran häijyt suunnitelmat lähitulevaisuuden osalta.

Horace Smith

Valitettavasti kehitysmaat tekevät meidänkin puolesta. Laskeva syntyvyys on länsimaissa yhteinen ilmiö. Kemun pitää tehdä mukuloita paikat väärälleen, koska musliminaisilla ei juuri muuta vaihtoehtoa ole. Afrikkalaiset ovat taas kivikautisten tapojen orjia. Oma käsitys on, että jos ihmiset eivät saa itse ylikansoitusta kuriin, luonnonvoimat hoitavat sen. Siitä taas tulee kansainvaellus, joka johtaa vääjäämättä sotiin. Nyt on helppo sanoa, että joojoo niin varmaan. Mutta kun Välimeren eteläpuolelta on tunkemassa Eurooppaan miljardi kemua, jotka uhkaavat suoraan valtioiden olemassaoloa, kaivetaan kiväärit kaapista.

Anomaster

Ihmiset ovat aina tehneet lapsia, riippumatta olosuhteista. Ei lapsia ole tehty siksi, että maailma olisi ollut hyvä ja elämä helppoa. Lapsia on tehty siksi, että suku, heimo ja kansa säilyisivät elossa.

Jos olisivat aikanaan ajatelleet, että ei tällaiseen maailmaan kannata lapsia tehdä, kuten nykyään moni ajattelee, ei meitä olisi. Historian aikana on harvoin ollut niin helppoa elämää kuin nykyään.

On ehkä hyvä huomata sekin, että jos valkoiset eurooppalaiset vähenevät määrällisesti, tulee heistä lukumäärältään mitätön joukko ja reippaasti lisääntyneet tulevat hallitsemaan. Määrällä on väliä, kunhan se määrä on suuri. Jos valkoisten suhteellinen osuus pienenee kovinkin heikoksi, valkoiselle ihmiselle käy kalpaten.

Letunviuhake

Siinä tapauksessa kannattaa alkaa jo pikkuhiljaa vastustamaan heidän p. rseilyään! Keinoja kyllä on rajattomasti kun vähän funtsii asioita!!!👌👍 Itse olen aloittanut jo niin että jokin viranomainen tulee länkyttämään jotain esim EU:ssa tehdyistä säädöksistä, niin itse kuittaan asian sanomalla että suksi v. Ttuun, niiden säädöksiesi kanssa jotka ovat ristiriidassa Suomensäädoksien kanssa!

ike

Unkari on oikealla tiellä mutta Suomen tapauksessa kaikki tukitoimet tulisi kohdistaa vain kantasuomalaisille. Ei tuo muu porukka tarvitse mitään yllykkeitä lisääntymiseensä, se tekee sitä vaivoiksi asti.
Jos joku porukka nyt alkaa itkemään rasismista niin siitä vaan. Ei näin pienen maan talous kestä koko maailman ottamista aina huomioon. Eduskunta ja hallitus ovat nimenomaan ajamassa Suomalaisten etua, sieltähän se palkkakin tulee, jos on päässyt unohtumaan.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Galina Manttari
Anomaster

Pitää poistaa maasta vieraat ainekset, sellaiset, jotka ovat vain taakka. Ei siinä mitään ideologisia lässytyksiä pidä kuunnella. Pummilauma tottakai valittaa, jos joutuu hillotolpalta kotimaahansa.

Eikä ole julmaa palauttaa niitä. Julmaa on se, että ne loisivat kanta-asukkaiden piikkiin.

Julmia ovat myös suvakit, jotka ovat alistaneet suomalaiset loislaumojen hyväksikäytettäväksi. Hiedän puheensa ihmisoikeuksista ovat poliittista peetä, jonka tarkoitus on vain alistaa suomalaiset suvakkien mielivallan alle ja tehdä suomalaisista hyväksikäytettyjä hölmöjä.

Suomalaisten nousu omille jaloilleen ja julmuudelle alistumisen lopetaminen on tervettä ja totuuden mukaista oikeaa ajattelua.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
Jussiboy

Voi kele, maksaako suomalaiset unkarilaisten lapset, koska unkari on EU-tukien suurimpia saajia.

Nationalisti

Tilanne on todella huolestuttava, varsinkin kun ottaa huomioon kantasuomalaisten erittäin matalan syntyvyyden ja rotumuukalaisten monilapsiset perheet, tähän päälle massiivinen maahanmuutto, niin väestönvaihdon kaikki ainekset on kasassa.

Poliitikot ovat äärimmäisen suomalaisvastaisia, lapsiperheitä ei haluta tukea rahallisesti millään muotoa, eikä lapsien tekemiseen edes kannusteta yhteiskunnallisesti.
Ainoa mitä poliitikot tekevät on se, että he hokevat systemaattisesti ”syntyvyys on matalaa, tarvitsemme runsaasti lisää maahanmuuttoa”.

Haluan nähdä Unkarin toteuttaman mallin Suomessa.
Miettikää ihan oikeasti ketä äänestätte!

Letunviuhake

On vain enää ajan kysymys että milloin Suomessa tapahtuu jokin vakava rikos jotakin politikkoa/ministeriä kohtaan jotka tätä kehitystä ajavat/sallivat sen!!!En todellakaan halua että näin kävisi, mutta siltä tämä Suomen touhu alkaa jo ikävä kyllä näyttämään että jollain palaa käämit tähän politikkojen/ministereiden p. rseilyyn!!

Pena

Ei suomalaiset äänestäjät mieti. Kokoomus on gallup johdossa, joka ajaa vihreää siirtymää ja maahanmuuton lisäämistä. No ei kyllä mikään Sinimustaliike ole mikään vaihtoehto äänestäjille, sen paremmin. Eikä puolueohjelma vakuuta yhtään. SML puolueohjelma on kuin tuhannen ja yhden yön saduista.

Lloyd Mongo

Nooh onneksi KELA-muslimit paikkaavat tilannetta tuhansilla autistisilla ja jälkeenjääneillä lapsilla vuosittain.

Peku

Ja paljonko näistä syntyneistä on marakatteja? Lisäksi ovista ja ikkunoista lappaa lisää.

Nationalisti

Paljon ja vähän päälle, kantasuomalaisten syntyvyys on aivan pohjamudissa.

Jussiboy

Paljonko tällaisia pekumarakatteja on? Onneksi minimaalisen vähän eikä heitä synny kovinkaan montaa vuodessa.

Kansalaisen verkkokauppa