Kotimaa Kulttuuri

Kotkanpesä-seminaari on ensi viikolla – muista ostaa lippusi

Operaatio Kotkanpesä -seminaari 2. Kuva: Kansallismielisten liittouma.

Tiedote 31.10.2022 Kansallismielisten liittouma ry

Operaatio Kotkanpesä-seminaari vol. 2 järjestetään jo ensi viikon lauantaina. Tapahtumapaikka sijaitsee Pirkanmaalla. Liput maksavat 30 euroa ja tapahtuman tuotto menee lyhentämättömänä Operaatio Kotkanpesälle, jonka tarkoitus on ostaa kiinteistö kansallismielisille avoimien tapahtumien ja muun kulttuuritoiminnan järjestämiseen, sekä vuokrattavaksi yleishyödylliseen toimintaan.

Tapahtumassa on viisi esitelmää. Tuukka Kuru Sinimustasta Liikkeestä kertoo kansallismielisen infrastruktuurin sekä rahoituksen tärkeydestä. Kansallismielisten liittouman Terhi Kiemunki esittelee itse Operaatio Kotkanpesää sekä sen visiota. Paikalle tulee myös kolmesta eri eurooppalaisesta maasta puhujia, jotka kertovat omien maidensa kansallismielisten järjestöjen metapoliittisesta toiminnasta ja aktivismin muodoista. Kyseessä tulee siis olemaan erittäin mielenkiintoinen tapahtuma!

Tapahtuman sponsoreiksi ilmoittautui kansallismielinen kauppiaskolmikko Kielletyt Kirjat, No Compromise Clothing sekä D88 Records. Yhdessä nämä maksavat kaikki seminaarin kulut, mikä tarkoittaa sitä, että kaikki lipputulot ja muut paikalla lahjoitetut varat tulevat lyhentämättömänä Operaation hyväksi. Valtavat kiitokset tästä em. kaupoille! Kannustammekin yleisöämme ohjaamaan jatkossa kulutustottumuksiaan kansallismielisten yritysten luokse.

Voit ilmoittautua seminaariin laittamalla 30 euroa per osallistuja tilille FI13 4500 0010 1552 70 tiistaihin 8.11. mennessä. Laita tilisiirron viestikenttään osallisten nimet sekä sähköposti, johon saat tapahtumaa edeltävänä päivänä saapumisohjeet.
Nähdään seminaarissa!

Voit myös edelleen lahjoittaa itse keräykseen rahaa seuraavin tiedoin:

Tilinumero: FI13 4500 0010 1552 70
Saaja: Kansallismielisten liittouma ry
MobilePay: 18898
Lupanumero: RA/2021/1043

Kansallismielisten liittouma ry

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
otto suni

Kauniilta näyttää kuten moni ”kakku päältä kaunis, mutta silkkoa sisältä”! Kun historian tieto on lähes olematon ja samaan aikaan suurin osa luottaa Ylen antoon niin ei voi kuin ihmetellä kansan hyväuskoisuutta! Fixit on ainoa tie ja kaikki muut kuin kantikset ulos Suomesta, siitä on hyvä aloittaa. Kaikki liikekiinteistöt takaisin suomalaisten omistukseen ja kansallinen energiahuolto!

Aatu H.

Tässä Kotkanpesän kiinteistöhankkeessa on kyse siitä, että halutaan hankkia kaikille järjestettäville kansallismielisille tapahtumille omat tilat, missä tapahtumia voidaan järjestää ilman deplatforming-ilmiötä eli suvakki-woke-vassareiden cancelointia ja maalittamista niitä yrityksiä/järjestöjä kohtaan, jotka vuokraavat tilojaan kansallismielisten tapahtumajärjestäjien käyttöön. Kyse ei ole tässä mistään ulkomaalaisten omistamista kiinteistöistä vaan ihan suomalaisten omistamista.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa