Eurooppa Muu maailma Politiikka

Kremlin mukaan Puolasta voi tulla uhkaaja

Kuva: Wikimedia Commons.

Kremlin tiedottaja Dmitri Peskov sanoi perjantaina, että Puolasta tulee vihamielistä retoriikkaa ja että Varsova voi olla ”uhkaava lähde”.

 

Puola on vaatinut EU:ta tiukentamaan pakotteita ja länsimaista Nato-liittoa aseistamaan Ukrainaa, joka yrittää vastustaa itään vyöryneitä Venäjän joukkoja.

Puolan turvallisuuspalvelun tiedottaja Stanislaw Zaryn sanoi, että Venäjä on jo useiden päivien ajan toteuttanut Puolaa vastaan koordinoitua disinformaatiokampanjaa. Tähän on sisältynyt myös vihjauksia siitä, että se voisi olla uhka Ukrainan alueelliselle koskemattomuudelle.

”Venäjän toimien tavoitteena on luoda epäluottamusta Puolan ja Ukrainan välille sekä mustamaalata Puolaa ja esittää se vaarallisena maana, joka synnyttää konflikteja Itä-Euroopassa”, hän kirjoitti sähköpostitse lähettämässään kommentissa.

Puolan ympäristö- ja ilmastoministeri Anna Moskwa sanoi maanantaina, että ”Puola on ylpeä siitä, että se on Putinin vihamielisten maiden listalla”.

 

Lähde: Reuters

34 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Yleensä ainakin ennen on ollut tietona se, että itselleen saa sellaisen kohtelun kuin antaa toisellekin.

Parhaiten edellinen tiivistyy wanhaan suomalaiseen sananlaskuun: ”Niin metsä vastaa kuin sinne huudetaan!”

Ajattelen tässä lähinnä Puolaa, jolla on yhtä raskas historiallinen painolasti kuin Baltian mailla suhteessa Venäjä/Neuvostoliitto/Venäjään.

Kaikki ne kuitenkin unohtavat täysin, että länsiliittoutuneet WWII jälkeen kylmästi uhrasivat ne kaikki Stalinin Neuvostoliitolle. Tosin Iso-Britannian pääministeri yritti Puolan suhteen hangoitella vastaan, mutta jäi täysin yksin ilman USA:n presidentin tukea siinä.

Puolan ja Baltian maiden tulisi kylmätä päätään ja katsoa Ukrainaa kuinka paljon se on NATO:lta ja USA:lta sotilaallista tukea tosiasiasa saanut.

USA ja NATO käy vain sijaissotaa Ukrainassa Venäjää vastaan. Ja Armas NWO-Suomi on samanlaisen kohtalon uhri kaikessa mittaamattomassa poliittisten johtajien tyhmyyden takia!!!

Wake up

No kuka hyökkäsi ja mihin? Mitä ne puolalaiset nyt ovat tehneet venäläisille? Tai mitä NATO maat nyt ovat tehneet? Onko mielestäsi esim Virolaiset väärässä? Vai ovatko suomalaiset mielestäsi väärässä? Kuvitteletko, että suomalaiset, esim ovat tyhmiä? Maailman koulutenuin väestö? Että me alistumme johonkin naurettavaan ryssän propagandaan, tai johonkin idioottimaiseen ryssän maailmanjärjestykseen? Älä nyt unta näe.

Juha

^Juuri näin kaimani. USA siis demonkraatit käyvät proxy-sotaa Ukrainassa ja pian Puolassa ja Suomessa. Biden mm. on antanut masonistisesti 33 miljardin taalan aseapua Ukrainalle. Ei tarvitse liata lapasia kun tyhmemmät hoitavat likaisen työn.

kuka jaksaa

”Yleensä ainakin ennen on ollut tietona se, että itselleen saa sellaisen kohtelun kuin antaa toisellekin.”
Mistä löytyy sellainen määrä ihmisiä jotka jaksavat valledella sulle päin naamaa joka asiasta koko ajan joka asiaan.

Ilkka Forsten

Mistä tahansa tulee uhkaava tekijä jos ensin itse uhittelee ja yrittää sanella miten pitää ajatella. Olisiko Venäläisten syytä katsoa peiliin siellä Kremlissä ja muistella vaikkapa sitä, että Katynin metsän tapahtumat on vielä hyvässä muistissa, eikä nykyinenkään putinistinen hallinto täytä älyn merkkejä.

Ai niin, nyt on meilläkin syytä huoleen. Pohjois – Korea on ilmoittanut että se katsoo pahalla jos suomi liittyy natoon.. hellanduudeli sentään kyllä nyt pelottaa, mahtava banaanivaltio leikkii maailmanomistajaa, eikä pysty ruokkimaan edes omaa kansaansa. Varmaan suomen hallitus nyt peruu kaikki natoon liittyvät asiat pikana, kun saimme näin vakavan varoituksen vinosilmiltä kauko-idästä.

Zardex

Venäjä ei millään tavalla ole rajoittanut ajattelua Suomessa. NATO liittyminen tosin ei ole ajattelua, vaan rikos ihmisyyttä vastaan. NATO on terroriorganisaatio, joka pitäisi purkaa, sen kannattaminen on terroria ja valtiopetos mitä tahansa maata kohtaan. Edes USA:ssa eivät kunnon kansallismieliset tue NATO:a eivätkä Venäjän vastaista Sotaa. Itseasiassa kovimman luokan kansallismieliset AF porukat tukevat suoraan Putinia, mikä on ihan oikein, sillä Putin on oikeuden puolella mitä tulee Ukrainan kriisiin, joka on sisällissota Ukrainan kaapanneen terroristihallinnon ja kansan välillä.

Natoon

Taas esität Kremlin propagandaa väärällä puolella itärajaa. Nuo paksut valheet menevät läpi umpiluisissa venäläisissä, mutta ei täällä. Jännä juttu, kun just 5 ryssien shakin maajoukkueen jäsentä ilmoitti jäävänsä Naton turviin. Niistä kolme vielä suurmestariluokan pelaajia. Siis oikeasti niitä venäläisiä, jotka osaavat ajatella ja joilla korvien väli toimii. Samoin sieltä on lähtenyt länteen fiksuimpia teknologia osaajia. Ei tuollaisten sotarikollisten ja kansanmurhaajien joukkoon jää kukaan ajatteleva henkilö.

Ilkka Forsten

Millä tavalla USA tai NATO on rajoittanut ajattelua Suomessa. Eikö Warsovanliitto ollut mielestäsi rikos ihmisyyttä vastaan, koska minusta se jos mikä oli terroristijärjestö. NATO ei ole kertaakaan rajoittanut itsenäistä ajattelua, mutta venäläisten kanssa niin on käynyt yhtenään. USA:n kansallismieliset vastustavat suunnilleen kaikkea alkaen omasta hallinnosta, päättyen milloin mihinkin joka ei heidän mielestään anna punaniskoille tarpeeksi oikeuksia. Avaa vähän lisää sitä puolta mihin oikeuteen putinin toimet nojaavat ? Jos Ukrainassa on sisällis-sota, miksi venäläisten pitää sekaantua siihen ? Älä unohtele kaiken aikaa sitä faktaa että kremlistä on tullut mielipuolien kasvualusta, jossa kirjoitellaan täysiä satuja historiasta ja oikeutuksista toisten alueisiin. Jos ukrainassa on sisällis-sota, mitä se venäjälle kuuluu ? Onko suomea koskeva uutisointi venäjällä nyt sitä ihanaa demokratiaa ja totuutta, vai uskallatko myöntää edes sitä että puppugeneraattorit pyörii täysillä, ja suoraan sanottuna pikapuoliin aletaan uhkailemaan, josta nyt ei kukaan varmaan ylläty ?

Pikkuäijä on kuolemassa syöpään, tai hänet hoitelee päiviltä joku sopiva taho. Tätä taustaa vasten voit alkaa miettimään miksi sillä sota-innolla on nyt niin suuri vetovoima. Kuoleva kääpä haluaa luoda itsestään historiaan suurta venäläistä johtajaa, joka oli muka vahva ja päättäväinen. Todellisuudessa hän ku***i venäjän kansan muroihin ja teki siitä valtiosta banaanivaltioiden kuninkaan. Kaikki meni puoli vuosisataa takapakkia, eikä sieltä nousta hetkessä yhtään mihinkään. Venäläisten teknologia laahaa taas kerran jälkijunassa ja joka päivä jäädään yhä kauemmas siitä mitä olisi voitu olla. Osaatko sanoa toista niin tyhmää johtajaa jolla olisi luonnonvaroja melkeinpä mittaamattomasti, ja mahdollisuus synnyttää oikea supervaltio kuin putinilla on nyt ollut, ja mikä on tulos. Internationaalia taas hoilataan, punaliput salkoon, valehtelu kunniaan ja kehitykselle hätäjarrutus josta seuraa pelkkaa kuraa tavallisten kansalaisten niskaan.

Putin vei itsensä ja venäjän kansan kastiin jota ei kukaan arvosta, ei kunnioita eikä luottoa enää ole. Oliko se hyvää johtamista ? Onko viisasta suututtaa koko maailma valheilla, kun oma talous tarvitsisi muita pysyäkseen pystyssä ? Oliko älykästä päästää se KGB:n propaganda jokapäiväiseen viestintään, kun sillä ei ole mitään tuottoa joka nostaisi kansantaloutta. Venäjä on savijalkainen jättiläinen, mikä kaiken lisäksi häviää sotansa ukrainassa ja menettää niin paljon materiaalia, että muita sotia ei kannata edes haaveilla aloittavansa.

En malta olla lainaamatta kenraali George S. Pattonin sanoja toisen maailmansodan jälkeen. Hän sanoi hetkellä kun USA:n armeija oli vielä euroopassa aseineen että, ” Nyt kun täällä ollaan, voitaisiin samalla pyyhkiä tuo kommunistivaltio kartalta.” harmi ettei hän tehnyt sitä, sillä neuvostoliitto ei olisi mahtanut mitään kun jenkkien koneisto olisi kääntynyt heitä vastaan. Ilman USA:n tukea he olisivat hävinneet Saksalle. Nyt he ovat munanneet tulevaisuutensa koska muiltakaan länsimailta ei enää heru myötätuntoa ukrainan hävityksen jälkeen. Katso millaista sotaa putinistit siellä käyvät. He vandalisoivat kaikkia, rikkovat ja varastavat kaiken mitä käsiinsä saavat, eikä sillä ole enää mitään tekemistä sotilaallisten tavoitteiden kanssa. Se on sotarikos, mutta sinä liputat sen puolesta olettaen että jonakin päivänä putinin venäjä voittaa ja voi juhlia voittoaan. Uneksi nyt, se mistä uneksit ei tule toteutumaan mutta suomesta tulee natomaa, ja siitä minä olen uneksinut jo pitkään.

finne igen

Omaat merkittävän määrän tietoa, mutta ongelmasi on yksinomaan se, että elät edelleen ajassa jolloin Neuvostoliitto oli olemassa. Tiedän hyvin George S. Pattonin sanomiset ja kirjoitukset sillä olen myös käynyt Nevadassa Pattonin muistoksi perustetussa museossa ja suosittelen sinua lukemaan teoksen ”Unknown Patton”, siinä teoksessa on myös Pattonin kirjeet hänen vaimolleen koko sodan ajalta. Patton oli valmis aseistamaan parhaat saksalaiset joukot ja hyökkäämään Neuvostoliittoon, mutta se ei käynyt näille Morgenthaun ja muiden ”juutinraumalaisten” suunnitelmiin. Toisella puolella Ilja Ehrenburg ja toisella Morgenthau Rooseveltin pääneuvonantaja!
Kommunismin tuhoaminen ei sopinut näille Herran Valituille ja siksi järjestettiin käsittämättömän taitava ”onnettomuus” ja ainoa todellinen sotilas saatiin hengiltä!
Putinin Venäjä on kapitalistinen valtio ja lisäksi siellä on Woke-kulttuurin vastavoima kristinusko mikä on jo poistunut LGBT-liikkeen vaikutuksesta meiltä Suomessa. Kannattaa miettiä sitä tosiasiaa, että miksi Suomen presidentti niin mielellään käyttää ”kipaa” ja kysyy neuvoa juuri näiltä valtiailta? Kokonaisuuksien ymmärtäminen on usein vaikeaa, mutta mahdollista!
finne igen

jegros vekkuli

”Omaat merkittävän määrän tietoa, mutta ongelmasi on yksinomaan se, että elät edelleen ajassa….”
Sinä et, tuota samaa skeidaa jostain kapisesta kirjailija/propagandistista mutta kun se olikin superjude joka määrääkin oikeasti kaiken tai ihan mitä vaan kunhan mikään ei ole venäläisten/venäjän toimit juuri kuten tyypillinen neuvostoliiton kasvatti valehtelet ja vääristelet ja mikään ei ole syytäsi. Ja kun yritit mullekin selittää sukupolvien eroja meissä niin sori, katso kun tyhmistä ihmisistä tulee tyhmiä vanhuksia niihin voi vähän viisautta tarttua matkalla paitsi jos elää tuollaisessa omassa kuplamaailmassaan kuin sinä. Neuvostoliitto elää edelleen venäjällä sen hallinto on täsmälleen samanlaisia k-päitä täynnä alkaen presidentistä tuosta neuvostoliittolaisesta kiduttaja murhaajasta..
Ja olen pahoillani, ettei sinun perinnölliset tekijät anna mahdollisuutta sinulle viisastua sen vertaa, että lopettaisit tuon skeidan kirjoittamisen.

finne igen

Peruskoulun kasvattina et tule koskaan ymmärtämään historiaa sillä historia toistaa itseään eli ei mitään uutta auringon alla! Mikäli useimpien tällä kommentoijien elämä on alkanut vasta 80-luvulla tai vielä myöhemmin, niin käsitys todellisuudesta on vahvasti Hollywoodin värittämä. Warcraft-pelin ääressä vietetty aika ei korvaa oikeaa sotaa, joten sitä odotellessa!
finne igen

jegros vekkuli

Venäjä on terroristi organisaatio rikos ihmisyyttä sekä omia kansalaisiaan vastaan ja vaarallinen jokaiselle ympärysmaalleen. Venäjä tulisi pitää täydellisessä kauppasaarrossa niin pitkään, että kertovat omalle kansalleen totuuden historiasta ja omista raakalaismaisuuksistaan toisesta maailman sodasta alkaen. Teikäläisiin voisi kyllä soveltaa neuvostoliiton oppeja toisinajattelijoille olisitte sen ansainneet ja ne laitokset voisi säilyttää teitä varten, saisitte omaa lääkettänne..

Woltvkuski tienaa 500 tonnia

Kyllä. Kun nyt on saatu uhkauksia, Venäjältä, pohjois- korealta, SPR:ltä jne , sisäministeriöstä ( lue Isis terroristien pelastaminen ) , Afganistanin suurlähetystön pelastaminen, mikä taisikin olla maailman suurin. Siis kokoon nähden. Paljonko niitä nyt oli oli? 600 – 800? No joka tapauksessa. Kriisi oli lähellä. Maksoi ihan helvetisti. Mutta kriisiä ei ole, kun leipä jonoja katselee. Pitenevät jatkuvasti. 1 miljardi on 1000 miljoonaa euroa. Kemuja ei näy leipäjonoissa. A. Vahtera blogi.

Woltvkuski tienaa 500 tonnia

Korjaan 5000 e kk. Sitä tekisivät kaikki, jos niin olisi.

Käsittämätöntä!

Varmasti kaikki on ”uhkaa” neukkujen mafialle ja pikku-putlerille

Uusillekin tuleville kaveri- lahjus- oligargeille kun pitäisi keksiä omaisuuksia olettaen, että niitä helposti löytyisi esim. lähimmästä veljeskansasta Ukrainasta (vilja-aittaa, atomivoimalaa, mustanmeren kaasuesiintymää, teollisuutta jne). Ihmishengillä ei mitään väliä ja samalla voi raiskata naisia, tyttöjä, miehiä ja poikia, ja lopuksi listiä. SAIRASTA TOUHUA!

finne igen

Historialliset tosiasiat ovat sellaiset, että niden kiistäminen osoittaa ainoastaan kiistäjästä sen ettei hän tiedä mitään. Länsiosa Ukrainasta on kuulunut satojen vuosien ajan useille valtioille, kuten Itävalta-Unkari, Romania ja Puola. Käsitys itsenäisestä Ukrainasta on enemmän haave kuin todellisuutta ja siksi on syytä ymmärtää, että Puolalla on monta eri intressiä kuin useimmat saattavat tietää. Ennen Toista Maailmansotaa Puola oli ollut itsenäinen vain 19 vuotta ja Britannia sekä Ranska takasivat Puolan itsenäisyyden 1939. Kannattaa jokaisen kommentoijan muistaa muistaa mitä tarkoittaa Britannian takuut Natoon liittymisen aikana eli muistamalla Puolan 1939-1991 niin järki ehkä palaa katkeillen!
Vain oma vahva puolustus ja luottamus omaan kansaan merkitsee selviytymistä! Usko linnoitukseen pohjolassa on aivan sama kuin uskoa arabin vaihtavan Kristinuskoon spr:n naisten tilaisuuksissa!
Puola toimii kuten katsoo olevan omasta näkökulmastaan oikein ja joutuu vastaamaan seurauksista!
finne igen

Ilkka Forsten

Krimi kuului aikoinaan Turkille, mites nyt suu pannaan ? Se ei olekaan ” ikiaikaista venäjää ” kuten putler sepustelee oman historiansa kanssa.

Natoon

Ja kenelle tuo peruskoulun historia on muka epäselvää? Historian suurin musta-aukko löytyy Venäjältä missä ei ole suurinta rikosta ihmiskuntaa vastaan ikinä selvitetty. Totuuden kertominen siitä on jopa lailla kielletty. Lisäksi Putin sääti 2020 lain, joka antaa elinkäisen syytesuojan entisille ja tuleville presidenteille. Siis oikeasti, Venäjän presidenttien ei tavitse noudattaa mitään lakeja! Mitä taas Natoon tulee niin sehän ei poissulje omaa puolustusta millään tavalla. Oma puolustus on jokatapauksessa tehtävä ja Nato tarjoaa siihen ainoastaan yhden käden lisää turvaamaan rauhaa PUOLUSTUSLIITOSSA.

Pekka

Jo konfliktin alkupäivinä joku ennusti, että Ukraina jakautuu kahtia. Se ei taida tapahtua, mutta käy niin, että itä- ja eteläosat menee Venäjälle, vanhat Puolan alueet palautuvat Puolalle ja ehkä muita pienia rajansiirtoja ja Ukraina on sitten pieni sisämaa, josta ei enää kukaan ole kiinnostunut. On aivan selvää, että Puolan aktiivinen rooli liittyy Ukrainan puolalaisalueisiin. Jos se on jollekin epäselvää, niin voi alkajaiseksi suositella ilta-pa*ka-lehtien hyllyynjättöä.

jegros vekkuli

Onko tämä nyt se syy miksi venäläisten on pakko raiskata lapsia ja kaikkea mikä liikkuu ukrainassa? Aiotko liittyä venäjänvapaaehtoisjoukkoraiskausjoukkohin jos kerron sulle mitä tapahtui islannissa vuonna 1952 se olisi jokaisen hyvä muistaa trinidan&tobacon samanvuotisten tapahtumien lisäksi. Ja, ettet sylje mitään skeidaa näppäimistöön niin toistan: Onko tämä nyt se syy miksi venäläisten on pakko raiskata lapsia ja kaikkea mikä liikkuu(myös venäläisiä) ukrainassa?

Kata

No voi gauheeta…Unkari hyökkää Ukrainaan ja Puola tulee avuksi voi tottakai sehän on kaikille selvää….
Voi hyvät hyssykät tätä konfliktien kerjuuta että tulis mylläkkä kunnolla?

Piikkilampaat

Tässä on ainostaa yki joka kerjää verta nenästään ja se on ryssät, ja tulevat kyllä saamaan haluamansa kun tarpeeksi päätään aukovat.

Miettikääs vähäsen

Omasta mielestä tilanne ei ole ollenkaan niin yksinkerainen. Venäjä on oligarkkien maa, Ukraina myös, mutta länsikin on muutaman j..talaissuvun hallussa ja kahmivat itselleen valtaa ja mammonaa uskomatonta tahtia. Nato edistaa sateenkaariliikettä (LGBT), joka on pohjimmiltaan kulttuurimarxilaista skeidaa.
Ihminen on vähä-älyinen, jos ei tajua tätä kuviota. Hommat on myös ketjutettu niin, että todelliset taustatekijät ei taviksille ihan niin helposti selviä. Revi siitä, mutta toki voi asiallisesti kumota nämä väitteet.

Piikkilampaat

Maailma kun on täynnä propagandaa kaikki kun ei ole totta vaikka sitä luulisit.
Voihan sitä Natosta kertoilla vaikka mitä, mutta tosiasia vain on että nato pelottaa ryssiä, mutta Suomi ei.
Suomea pidetään venäjällä noiden alusmaana jonka voi ottaa milloin haluavat, siinä on syy miksi ryssät potee p..kahalvausta eivätkä halua Suomen menenevän puolustusliittoon.
Minä en o e tavantallaaja vaan minulle on kyllä tietoutta ihan tarpeeksi että ei tarvitte tuollaisten putinistien alkaa pätemään.

Ilkka Forsten

Et kai vakavissasi väitä että nato on homosaation levityskeskus ?

Jussiboy

Kyllä ne vaan niin väittää, ja ihan totena. Ja vielä, että NATO levittää pedofiliaa ja on kaikenlaisten transseksuaalien pesä. Yksikin verkkolehti kirkkain silmin väittää, että joka vähänkin tuomitsee venäjän hyökkäyssodan Ukrainaa vastaa, on pedonatottaja. Venäjä on luisunut niin alas, että se ei kykene enää kiusaamaan muutakuin omia vähemmistökansallisuuksiaan.

Ilkka Forsten

Arvaan mikä se verkkolehti on johon viittaat, joten toivon että ” putkostelut ” jätetään omaan arvoonsa.

halloo

Eli jos suomi puolustautuisi venäjän hyökkäystä vastaa tarkoittaisi se yksinkertaisesti sitä että suomi on j..talaissuvun hallussa ja sen jälkeen venäläisten on pakko raiskata kaikki mikä liikkuu… Mutta jos suomi ei puolustautuisi vaan antautuisi venäläiset vain raiskasivat kaiken mikä liikkuu mutta ei olisi sotaa eikä mikään olisi j..talaissuvun hallussa. No kyllä annoitkin fikusua mietittävää kiitos tästä älynväläyksestä. Ja venäjän kaikki hyökkäykset ja raiskaukset johtuvat vain j..talaissuvusta. Älä turhaan vastaa osaan teidän jargonit ihan tarpeeksi hyvin.

Juha

Voi teitä Marinisteja.. kovin ootte harhaan johdettuja kun luette sitä Sodoma Oyn Pravdaa ja otatte päällenne Ylen-antoa.

Tässä hieman valaistusta ämpäriinne jossa olette kasvaneet

No one in their right mind would see NATO membership for Finland and Sweden as anything but a reckless act of destabilization.

https://www.paulcraigroberts.org/2022/05/04/the-neoconservatives-are-setting-up-the-world-for-nuclear-war/

Jussiboy

Minä en nyt kovinkaan paljon painoa panisi putinin tukijan kirjoituksille. Hän on myös vieraillut useasti venäläisen RT-kanavan ohjelmissa.

finne igen

On äärettömän yksinkertainen kansalainen jos todella väittää tunnettuja asiantuntijoita putinistiksi sillä RT-kanavalla on esiintynyt myös USA:n johtavia politiikkoja! Kannattaa tutustua myös Pat Buchaniin hieman laajemmin, niin jopa peruskoulun historian tiedoilla voisi avautua käsityskyky Suomen kohtalosta Naton ”linnoituksessa”!
finne igen

John Quiman

Jos joku uskoo jotakuta vain siksi, että sattuu olemaan. ainakin omasta mielestä. tunnettu asiantuntija, on auktoriteettiuskoinen ja ihan itse valinnut itselleen sopivan auktoriteetin, jota pyrkii myymään toisille auktoriteettina, johon tulee uskoa. Asiantuntijoita löytyy joka maasta ja joka lähtöön.

Juha

Heh. Suomi on ollut puolueeton liittoutumaton maa jo kauan ennen RT kanavaa jota nykyään muuten sensuroidaan raskaasti ”vapaassa” Suomessa. Täytyy olla aika naivi tai ämpärissä kasvanut jos ei pysty näkemään sitä Nato-propagandan mäårää jota esim Yle kaataa päällemme 24/7. Julkinen keskustelu on täysin yksipuolista Mika Aaltolan pateettista monologia.. Mikan pomo Teija Tiilikainen lähti Naton hybridisodankäynnin virastoon, johtamaan propagandasotaa Suomessa. Mikasta tulee vielä Suomen Zelensky, nukkehallitsija, tätä menoa.

Pekka

Ymmärretty. Kenen kirjoituksia Jussiboy voisi suositella?

Kansalaisen verkkokauppa