Eurooppa Maahanmuutto Politiikka

Silja Europa-risteilyalukselle majoitetut siirtolaiset juhlivat TikTok-videoiden parissa

Silja Europa (2013). Kuvituskuva: Wikimedia Commons (CC0 1.0).

Alankomaiden inflaation noustessa 17,1 prosenttiin maahanmuuttajat nauttivat ilmaisista buffeteista, ylellisistä risteilyalusten hyttipaikoista ja ilmaisesta lämmityksestä talven aikana.

Alankomaissa asuvat laittomat siirtolaiset kehuskelevat TikTokissa ja muilla sosiaalisen median foorumeilla uusilla risteilyalusten majoituksillaan, ja uutiset tulevat samaan aikaan, kun maata uhkaavat inflaation räjähdysmäinen kasvu ja epävarma taloudellinen tulevaisuus.

Velsenin kunnassa jopa 1 000 siirtolaista on siirretty Silja Europa -risteilyalukselle, joka toimii nyt kelluvana vastaanottokeskuksena.

TikTokiin lähetetyissä videoissa maahanmuuttajat esittelevät katsojille uuden kotinsa, jossa on tilavia hyttejä ja lämpimiä buffetteja, ja Alankomaiden kansalaiset maksavat tämän kaiken. Videoita on uudelleenjulkaistu myös useilla muilla sosiaalisen median alustoilla.

Velsenin pormestari Frank Dales juhli maahanmuuttajien saapumista satamakaupunkiinsa viime viikolla.

”Ensimmäinen bussi on juuri saapunut. Pakolaisia Syyriasta ja Jemenistä. He yöpyivät ulkona teltoissa Budelissa ja Ter Apelissa”, Dales kirjoitti 26. syyskuuta.

” Onpa hyvä, että heistä huolehditaan nyt Velsenissä. Osallistumme osaltaan kansallisen vastaanottokriisin ratkaisemiseen. Näin me teemme täällä. Olen ylpeä Velsenistä!”, Dales riemuitsi.

Hollantilainen poliitikko Geert Wilders on jakanut videoita omalla Twitter-sivullaan ja viitannut siihen, että monet hollantilaiset kamppailevat toimeentulosta, kun taas maahanmuuttajat nauttivat risteilyaluksella ilmaisesta lämmityksestä, asunnosta ja aterioista, joihin monilla hollantilaisilla ei olisi varaa, vaikka ne olisivat heidän käytettävissään.

”Turvapaikanhakijoille kaikki on ilmaista. Hyvää lämmintä ruokaa, lämmitys, hoito. Kaikki ilmaiseksi täyden palvelun risteilyaluksilla”, hän kirjoitti toisessa viestissään.

”Samaan aikaan, kun omat kansalaisemme eivät pysty maksamaan energialaskujaan, ja monet vanhukset ovat vaipoissa hoitohenkilökunnan puutteen vuoksi.”

Tällä hetkellä Alankomaissa on 17,1 prosentin inflaatio, ja maata uhkaa sama teollisuuden alasajon uhka kuin naapurimaa Saksassa energiakustannusten nousun vuoksi. Siirtolaiskriisin aiheuttama taakka Alankomaiden veronmaksajille on valtava.

Videot toimivat myös suurena vetovoimatekijänä maahanmuuttajille, joilla on tähtäimessä tulla Eurooppaan. Maanosa on jo tänä vuonna merkittävän kriisin edessä, sillä satoja tuhansia laittomia siirtolaisia on matkalla Eurooppaan, ja monet heistä pyrkivät määrätietoisesti rikkaampiin maihin, kuten Saksaan ja Alankomaihin.

”Samaan aikaan onnenonkijat mainostavat TIkTokissa risteilyaluksilla sijaitsevia täyden ylläpidon majoituksiamme”, Wilders kirjoitti.

”Tämä hallituksen politiikka on järjetöntä, ja mielisairasta. Kansamme saa vain muruset, muukalaiset saavat kaiken.”

Hän julkaisi myös videon, jossa kuvataan, miten siirtolaisten salakuljettajat toimivat ja mainostavat liiketoimintaansa.

”Turvapaikanhakijat näyttävät TikTokissa häpeilemättä, miten he huijaavat. Autolla, bussilla ja lentokoneella neljän, viiden turvallisen maan läpi ja sitten lentävät Hollantiin hakemaan turvapaikkaa täältä ja loisimaan risteilyaluksilla meidän rahoillamme”, hän kirjoitti.

Alankomaiden nykyisen siirtolaiskriisin vuoksi viime vuonna Hollannin hallitus määräsi kiintiöt, joilla kuntia pakotetaan ottamaan vastaan lisää siirtolaisia. Tänä vuonna maahan on saapunut arviolta 11 000 laitonta siirtolaista. Alankomaissa on kuitenkin jo nyt erittäin suuri siirtolaisväestö pienessä ja tiheään asutussa maassa, mikä on johtanut vakavaan asuntopulaan sekä hollantilaisten että siirtolaisten keskuudessa.

Alankomaat ei myöskään ole ainoa maa, jolla on tällaisia haasteita. Kuten Remix News uutisoi, maahanmuuttajia majoitetaan joihinkin Euroopan hienoimpiin hotelleihin ja majoituspaikkoihin uuden siirtolaiskriisin kehittyessä. Britanniassa ihmisten hääjuhlia on peruttu lyhyellä varoitusajalla sen jälkeen, kun hallitus on varannut hotellihuoneita maahanmuuttajille, mikä on ollut kiistanalaista politiikkaa jo vuosia. Britannia käyttää tällä hetkellä päivittäin yli 5 miljoonaa puntaa veronmaksajien rahoja turvapaikanhakijoiden ja afgaanipakolaisten majoittamiseen hotelleihin, mikä vastaa 1,8 miljardia puntaa (2,1 miljardia euroa) joka vuosi. Maahanmuuttajat ovat usein tietoisia siitä, että maat tekevät hotelleista vastaanottokeskuksia, ja he ovat protestoineet, kun he eivät ole saaneet tällaista kohtelua.

Unkarin rajan on vuoden alusta lähtien ylittänyt jo yli 160 000 siirtolaista, ja Saksassa on pakolaiskriisi, jonka vuoksi 12 sen 16 osavaltiosta ei enää ota vastaan uusia pakolaisia ja siirtolaisia.

Lähde: Remix

40 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Pohdiskelija

Rooman vallan uudelleennousu tuhoaa kaikki entiset protestanttimaat.
Jesuiittavalassa mm.Hollanti on mainittu kohteena.
Ei työperäinen maahanmuutto ohjataan hyvin valikoidusti niihin maihin mitkä toivat aikanaan paremman vaihtoehdon mm.inkvisitioon ja muuhun Rooman pimeyteen.
UNHCR on Rooman(vatikaanin) kehittämä valtarakennelma.
Tulonsiirrot noudattavat samaa kaavaa. Entiset protestanttimaat lahjoittavat rahansa katollisiin Rooman valtamaihin.
Teollisuus ja elämän edellytykset tuhotaan ”vihreän siirtymän” nimissä entisistä protestanttimaista ja teollisuus ja työpaikat siirretään katollisiin maihin.
Punainen lanka löytyy kyllä.
”Loosinoidat”(munantervaajat) ovat niitä hyödyllisiä idiootteja jotka toteuttavat tätä operaatiota omissa maissaan.
https://beltsassar.wordpress.com/tag/jesuiittavala/

Kata

https://www.instagram.com/reel/Cjf39o5rI2q/?utm_source=ig_web_copy_link

Miksei meillä näin?Tai ehkä vielä onkin kunhan talvi tulee ja nuo yhä loikoilee kaduilla…saattaapi käämit palaa…

Finnhansa

Kunkin kansallisvaltion pitäisi pyrkiä omavaraisuuteen ainakin energian- ja ravinnontuotannossa ja käydä kauppaa puuttuvista osista niiden kanssa joilla on ylituotantoa.
Globalisaatio johtaa työpaikkojen siirtymiseen halpamaihin, suuryritysten vallan kasvuun sekä demokraattisten valtioiden vaaralliseen riippuvuuteen autoritaarisista maista.

Nuo kaikki on jo viime vuosina nähty, ja tulemme luultavasti vielä näkemään kymmeniä miljoonia ilmastopakolaisia Euroopan porteilla.

Ilkka Forsten

Se ainakin on varmaa, että itärajallemme pukkaa pikapuoliin ” asenneilmastopakolaisia ” kun putlerin tonttuilu alkaa kipittää loppusoraa. Eihän putinin sota ole enää pitkään aikaan ollut muuta kuin systemaattista hävitystä ja tuhoamista ilman sotilaallista tavoitetta. Hän pelaa peliä niin että kun en voita, rikon kaiken ja länsimaat ontuvat vielä pitkään kun ovat menneet lupaamaan taloudellisen tukensa ukrainalle. Putin sota on sodittu, hän hävisi, mutta kostaa kaiken siviileille, ja yrittää kaksiä tavan selittää teot venäjän kansalle urheana kamppailuna venäläisyyden olemassa olon puolesta.

Viimeinen niitti oli Kertsinsalmen ylittävään siltaan tehty räimäys, joka mahdollisesti avasi venäjän kansan silmät näkemään mitä on tapahtumassa. Se miten putin siihen vastasi onkin jo nähty. Massiiviset ohjus-iskut siviilikohteisiin kuten sodan alussakin ja väittämä että kaikki on sotilaskohteita, emme tee rikoksia kuten ukrainan ” natsit.”

Venäläisyys lakkasi olemasta millään tavalla luotettava aspekti, ja sen maan tulevaisuus on karu. Se voi ottaa vuosikymmeniä ennen kuin jotain uutta lähdetään heidän kanssaan synnyttämään vaikka putinin hallinto jo kasvaisi horsmaa. Kannattiko uhrata mahdollisuudet yhden napoleonsyndroomasta kärsivän KGB agentin takia ?

John Quiman

Vaihtoehtona Putinin imperialistiselle, sotivalle valtiolle olisi ollut kansakunnan kehitykseen panostava hallinto, joka olisi kohentanut koulutusta, osaamista ja elinkeinoelämää sekä elänyt ihmisiksi naapureidensa kanssa. Tämä vaihtoehto olisi antanut kohtuullisen elintason kaikille ja kansakunnalle hyvinvointia.

Venäjä kuitenkin valitsi ikiaikaisen imperialistisen asenteensa ja pyrkimyksen luoda ”suuri ja mahtava valtakunta” keskiaikaisilla aivoituksilla. Lopputulos on epäonnistunut valtakunta, joka kaatuu vainoharhaisuuteensa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tommy the Who

Kohta on nekin laivat ihan p–kana. Eivät kelpaa enää mihinkään. Romutettavaksi päätyvät Intiaan tms.

John Quiman

Niin, näiden turvapaikanhakijoiden oleskeltua laivoissa vähänkin pitemmän aikaa, eivät ne sitten enää kelpaa edes seuraaville turvapaikanhakijoille, ellei tehdä täyttä remonttia.

Irmeli

Noo täällä pohjolan perukoilla on tilaa…On hölmölä joka kohta ottaa kaikki ylijäämä äijät. Me ei olla Ruotsin tiellä ehei, meillä mene kaikki erilailla, kun ollaan niin saat###n sinisilmäisiä. Mehän uskotaan joka tuhannen ja yhdenyön satu, muu on rasismia.

luettua

Suomi24 on raskaasti infektoitunut
Poliisien kanssa naureskelee reviirinsä merkkaaja

Marakatti

Paikalliset vajakki-suvakit käyvät hyteissä kutemassa näiden kanssa.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CjdeCO9gvK9/?utm_source=ig_web_copy_link

Tuo video kertoo että heräämistäkin voi tapahtua kun näkee totuuden mihin esim mustia käytettiin ja käytetään jenkeissä,samoin meidän mantroisamme.vasurien toimesta!

John Quiman

Mahtava video. Tuo pitäisi kaikkien katsoa. Nykymenon ydin lyhyenä versiona.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Samaa mieltä!

Ilkka Forsten

Tuuli alkaa kääntymään rapakon takanakin. BLM ilveily on menneen talven lumia, koska jopa mustat artistit ja näyttelijät ovat ilmaisseet kantanaan että homma oli alunperinkin tuubaa. Ozzy Osbournen muijakin aikoo vaatia takaisin lahjoittamaansa 900 000 dollaria BLM porukalta, ja kun se jää saamatta, niin uutta massia ei heru mistään.

John Quiman

Demokraatit kannattivat BLM:a, koska suosivat sen luomia mellakoita, joista saattoi syyttää Trumpia ja muutenkin aiheuttaa epävakautta amerikoihin.

Kata

Juu Sharonkin oli niin bläkkiä että…nyt sitten karvas totuus.Näin se hulluus jossa yhtä kulta-arkkua vietiin junalla osavaltiosta toiseen kun ”suuri uhri-parka” , jota pokkuroitiin ja kumarrettiin suorastaan jumalallisena eri asemilla,”matkusti ”muutaman kuukauden.
Ja niin alkoi ”rauhalliset pikku riotit”….karmeine seurauksineen.
Tyyppi oli kymmenen eri aineen vaikutuksen alaisena,sepelvaltimotauti ja erittäin korkea verenpaine…ja tausta ei ollut kovin kaunis hällä…mutta faarao tehtiin ukosta.
Näin sairaaksi meni aikamme ja jatkuu…

juha II

Näin sitä valkoisten eurooppalaisten naamat painetaan tureeseen koiranp–kaan!

EU:n kansanvaihtoprojekti etenee ja valkoinen alkuperäiskansa on kuin Yhdysvaltain intiaanit, Hawajin hawajilaiset ja Australian Aboriginalit

Eikä sovi unohtaa Etelä-Afrikan buureja, jotka tarvitsivat kukoistavaan maahansa ulkomaista työvoimaa muualta Afrikasta. Lopulta kävinkin niin, että ”vierastyövoimasta” leivottiinkin Etelä-Afrikan ”alkuperäistä” kansaa, joka kommunistisen ANC:n avulla otti vallan mustille, vaikka Buurithan siellä jo olivat!

Mustassa ANC:n diktatuurivaltiossa soikin nyt ikivihreä hittikappale ”Tappakaa kaikki buurit. Katsokaa kuinka buurit juoksevat…”

Eikä tämä ole rasismia?!?!???

Niin, että varautukaa tulevaan tuhoonne, jotka ovat joko alikehittyneistä tulleiden taholta koituva primitiivinen kunniaton kuolema tahi WWIII!!!

John Quiman

Tekevät jo suvakkien mielestä mahtavia mainosvideoita, jotta niitä saataisiin lisää Eurooppaan.

Ilkka Forsten

Liikutuksen kyynel vierähtää poskelleni kun ajattelen kaikkia noita alaikäisiä orpoja, joiden koko elämä jäi elämättä, mutta parta kasvaa nuoresta iästä huolimatta kuin aikamiehillä.. Onneksi on olemassa jakamattomat ihmisoikeudet, muuten he olisivat lapionvaressa kuka missäkin ansaitsemassa elantoaan, manaten lapiohiertymää kämmenissä. Nyyyyh.. 😢 Yhy hyyy, lisää veroja kantaväestölle, lisää maksuja, lisää maksuja, me olemme vasta kunniavelan alkutaipaleella..

juu

Näin ne oppii että kaikki on luksusta ja ilmaista.
Juuri oli kaupassa arabiukko syönyt ympäri kauppaa availlut paketteja eikä tietenkään maksanut mitään.
Kauppias tuli kassalla huutamaan niin ukko vaan selitti että ei hän tiennyt.
Mitään ei seurannut paitsi porttikielto, jota tietenkään kukaan ei pysty vahtimaan.

Yrjö

Elämme rikollisporukan hallitsemassa yhteiskunnassa. Meille valehdellaan kaikesta. Koronavale. Ilmastovale. Ukrainavale. Energiavale. Natovale. Mediavale. Valepoliitikot. Ja lisäksi yhteiskuntamme tarkoituksella tukahdutetaan näillä onnenonkijoilla.
Mihin tämä lopulta pättyy? Mitä historiankirjoihin kirjoitetaan? Saadaanko tämän touhun takana olevat rikolliset lopulta kiinni?

Piikkilampaat

”Ukraina valehtelu”.. Niin, eihän teidän punakaardin mielestä ryssä ole mihinkään hyökännyt vaan rakkaudella auttaa Ukrainaa.

otto suni

Kommenteistasi päätellen sinun isoisäsi ja muut sukulaiset taistelivat punakaartissa 1918, joten ilmeisesti et ymmärrä EU:n olevan ainoastaan USA:n pikku puudeli. Mikäli näet johtajuutta tässä Suomen ”huulipuikkohallituksessa” ja sen määräämissä koronarajoituksissa, niin olet tässäkin asiassa todella punakaartilainen!

Piikkilampaat

Tuollainen ryssän körpänen ihisee mahorkkaa joka saitilla.
Minun suku on tappanut sodissa ryssiä kautta historian, ai se tekee punikin, sikäli hauskaa että sukulaiseni pääsi ampumaan noita punikkeja kuopan reunalle.

otto suni

Taidat olla niitä kipapäiden takapään nuolijoita ja mikäli tietäisin sukunimesi voisin kertoa missä päin Suomea sukulaisiasi ammuttiin punikkeina kuopan reunalla!

Löhveni

Laiva kannattaisi ajaa yöllä Syyriaan ja sen jälkeen hajoittaa vaikka moottori

juu

Tämä ilmiselvä röyhkeä kusetus ja euroopan valtaaminen saa näköjään jatkua vuosikymmenestä toiseen, ja poliitikot niin kuin Suomessakin vain kiihdyttää sitä päätöksillään. Oli tilanne ihan mikä vain niin noita partaukkoja tulee aina vaan lisää.
Yksi hyvä puoli olisi sillä euroopanlaajuisella sodalla vaikka sitä nyt kukaan toivo, mutta ainakin noi valepakolaiset lähtis vauhdilla pois.

Eka Kettunen

Olipa siellä paljon naisia ja lapsia, aivan kuten media on meille kertonut.

Juukeli

Sais upottaa koko purkin kaikkineen päivineen

Kata

https://rmx.news/article/german-government-grows-furious-as-friendly-countries-charge-astronomical-prices-for-gas/

Jaa Saksa hiiltyy kun USA ja muut ”ystävämaat” perii kaasusta hurjia hintoja.Miten USAlla on edes varaa myydä kun ei riitä omilleenkaan…noh se on maailman oppi nyt:”Oma kansa ensin-ajattelu on vahingollista”,niinpäniinniiinniin…
Mutta mehän maksoimme Saksalle jo jotain Uniperijuttua…ollaanko ystäviä? 😀

otto suni

Eero Lehden kommentit Uniper-kaupasta on hyvää luettavaa.

murre riepunen

Kaikkea hulluutta ei ole vielä edes nähty !!

Kata

https://www.msn.com/en-us/news/us/nyc-declares-emergency-over-migrant-arrivals-citing-strained-shelters/ar-AA12IoqP

Mutta Eric on ihan kahuissaan minne majoitetaan Nykissä…ei demsuja kiinnosta miten vaikkapa Texasissa tai muissa rebs osavaltioissa jonne noita öisin lennätetään.(Huom silloin ei ilimasto pillaannu kun näitä kukskataan)!
Maailma on niin sekaisin noiden vatun komukoiden takia ettei mitään rajaa!Ja jos nyt alankomaalaiset alkaa hillumaan niin heidät saadaan kyllä hiljaisiksi kun samaan aikaan herrasväki juhlii laivalla ja nauttivat illallista ”ansaitusti”koska ….niin kärsineet.

Kuvottavaa ja noin vapaasti kerrotaan petkutuksista…mutta ei,tervetuloa!Tämä ei pääty hyvin!

Hane

Upottaa tuo laiva pitäisi, sinne Tyynernmeren Mariaanien hautaan tai Bermudan kolmioon.

Terhomatti Hämeenkorpi

Unkarin ? En usko tällä syömisellä!

Kuka on syyllinen

Eihän puhetta ollutkaan unkarilaisista, vaan että rajan on ylittänyt.

Mutta me äänestäjät olemme halunneet tällaisen tilanteen kun olemme äänestäneet nämä ihmiset tekemään päätöksiä puolestame.

Kata

https://rmx.news/hungary/hungary-faces-major-border-crisis-145000-illegal-crossings-recorded/

No ne vaan tulee laittomasti mutta siellä sentään yritetään estää!On tämä niin sekoa,kohta on koko Kauko-Itäkin Euroopan pikku alueella,siis verrattuna vaikka Afrikkaan niin kyllä se on Mission Impossible mutta nuo Clausin oppilaat tottelee ja eiku luxusta pittää olla!
Nuo ”oppilaat” ei tajua että hekin ovat kohta paarioita.

Tare

Niin Unkariin, Unkari on Ukrainan rajanaapuri, ei sinne kehitysmaalaisia ole päästetty.

Marakatti

Huva, nyt vaan laiva täyteen matuja ja ankkurit irti ja kokka kohti isien maita, josta laittomasti tunkeuduttu

otto suni

Soroksen toimet ovat myös Suomen hallituksen hyväksymiä, joten näitä karvakäsiä kyllä riittää!

Uusimmat uutiset