Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma

Maahanmuuttajat valtaavat Saksan, 12 osavaltiota 16:sta aloittaa pakolaisten pysäyttämisen

Suurin osa Saksan osavaltioista sanoo, etteivät ne voi enää ottaa vastaan pakolaisia.

Vaikka Saksan vasemmistolainen liittohallitus puoltaa maahanmuuton lisäämistä, todellisuus Saksan osavaltioissa antaa aivan toisenlaisen kuvan. Saksaan on tällä hetkellä tulvinut valtava määrä pakolaisia Ukrainan sodan vuoksi, minkä lisäksi Afrikasta ja Lähi-idästä tulevien maahanmuuttajien määrä on kasvanut dramaattisesti. 12 Saksan 16 osavaltiosta estää pakolaisten lisämaahantulon vedoten siihen, että niillä ei ole enää kapasiteettia ottaa vastaan uusia tulijoita.

Ne Saksan osavaltiot, jotka ovat sulkeneet ovensa pakolaisilta, viittaavat kireisiin palveluihin, kuten päiväkoteihin ja kouluihin. Valtaville ihmisaalloille ei yksinkertaisesti ole riittävästi turvakoteja ja koteja. Baden-Württembergin kaltaisiin osavaltioihin on saapunut enemmän ihmisiä kuin vuosien 2015-2016 siirtolaiskriisin aikana.

”Suurten saapumismäärien vuoksi 12 osavaltiota on tällä hetkellä aktivoinut eston alkujakelujärjestelmässä”, sanoi liittovaltion sisäministeriön tiedottaja saksalaisen RND-mediaverkoston lehdille lauantaina.

Osavaltioiden taakka johtuu Ukrainasta tapahtuvasta pakenemisesta ja yleisestä maahanmuutosta”, tiedottaja sanoi. ”Tällä hetkellä myös maahanmuuttajien määrä kasvaa Balkanin reitillä.”

”Neljä osavaltiota ottaa edelleen vastaan pakolaisia, mutta myös nämä osavaltiot pyytävät apua. Esimerkiksi Baijeri sanoo, että sen majoituskapasiteetti pakolaisille on 102,8 prosenttia, mikä tarkoittaa, että jokainen vapaa sänky on tällä hetkellä varattu”, kertoo RND.

Laiton maahanmuutto on kasvanut 47 prosenttia

Ukrainasta on arviolta 980 000 ihmistä paennut Saksaan. Vaikka liittovaltion hallitus ohjasi nämä pakolaiset osavaltioille, ne kääntyvät nyt hallituksen puoleen ja vaativat pakolaisvirtojen lopettamista. Tällä hetkellä Saksaan saapuu päivittäin keskimäärin 875 ukrainalaista pakolaista.

Kuten Remix News on aiemmin raportoinut, Saksan osavaltiot joutuvat myös kohtaamaan äärimmäisiä rasitteita Balkanin reittiä pitkin tulevien Euroopan ulkopuolisten maahanmuuttajien tulvan vuoksi. Julkisuuteen vuotanut raportti on paljastanut, että laiton maahanmuutto on kasvanut tänä vuonna 47 prosenttia.

Baijerin sisäministeri ja sisäministerikonferenssin puheenjohtaja Joachim Herrmann (CSU) vastustaa liittovaltion hallituksen linjaa maahanmuuttokysymyksessä.

”Baijerissa turvapaikanhakijoiden majoitusvaihtoehdot ovat yhä enemmän käytössä, mutta Baijeri on tällä hetkellä vielä vastaanottavainen”, hän sanoi RND:lle. ”Turvapaikoissa on kuitenkin edelleen paljon ukrainalaisia, jotka pakenivat Saksaan ensimmäisinä kuukausina sodan puhkeamisen jälkeen. Uusi liittohallitus ajoi massiivisesti vastaanotto-ohjelmia kapasiteettipulaan.”

Herrmann kritisoi nyt vasemmistohallituksen maahanmuuttoa edeltävää linjaa ja sanoo: ”Ei voi olla niin, että liittovaltion hallitus ottaa vastaan yhä enemmän ihmisiä, mutta jättää sitten osavaltiot yksin hoitamaan tehtävät.”

Saksassa ei ole enää tilaa

Hallitseva Saksan hallitus on jo pitkään ajanut maahanmuuton vapauttamisohjelmia, kuten armahdusta 100 000 laittomalle maahanmuuttajalle, nopeampaa kansalaisuusprosessia ja kehotuksia lisätä maahanmuuttoa 500 000:lla vuodessa saksalaisten työnantajien vaatimusten tukemiseksi.

Tiedot kuitenkin osoittavat, että jo Saksassa olevat maahanmuuttajat ovat huonosti integroituneita, syyllistyvät suhteettoman paljon vakaviin rikoksiin, vaativat kymmeniä miljardeja valtion rahoitusta ja että heidän työttömyytensä on poikkeuksellisen korkea.

Juuri vuonna 2021 saksalaiset poliitikot eri puolilta maata vaativat ottamaan vastaan lisää pakolaisia Twitterin hashtagilla #WirHabenPlatz, joka tarkoittaa suomeksi ”Meillä on tilaa”, ja Remix News uutisoi tästä trendistä tuolloin. Vain vuotta myöhemmin osavaltiot kuitenkin sanovat nyt käytännössä, ettei niillä ole tilaa, mikä on radikaali täyskäännös.

Baijerin sisäministeri varoittaa nyt, että hänen osavaltiotaan uhkaa ”hukkuminen”.

”Uuden vastaanotto-ohjelman aloittaminen Afganistanista tuleville paikallisille työntekijöille tai lisäpakolaisten vastaanottaminen Italiasta ja muista EU:n ulkorajavaltioista korkean turvapaikkamäärän aikana hukuttaa kaikki, eikä siitä ole hyötyä kenellekään, eikä lopulta edes pakolaisille itselleen”, hän sanoi.

Vaikka Vaihtoehto Saksalle -puolueen (AfD) galluplukujen nousu johtuu puolueen vaatimuksista lopettaa pakotteet ja palauttaa energiasuhteet Venäjän kanssa, myös kasvavalla muuttopaineella voi olla merkitystä. Saksan nykyinen maahanmuuttokriisi ei voisi monella tapaa osua huonompaan aikaan.

Inflaatio nakertaa kotitalouksien tuloja, ja jopa 60 prosenttia saksalaisista joutuu selviytymään palkasta toiseen. Asiantuntijat varoittavat, että näköpiirissä voi olla yritysten ja yksityishenkilöiden konkurssien aalto. Jatkuvan kriisitilanteen vuoksi saksalaiset saattavat suhtautua maahanmuuttoon yhä kielteisemmin.

Lähde: Remix

62 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Markku Nieminen

Miksi puhutaan pakolaisista, kun kaikki todisteen heistä puhuvat elintaso siirtolaisista!?

John Quiman

Viheriäisen poliittisten pyrkimysten vuoksi. Siihen ei kuulu totuus, vaan siihen kuuluu tarina, joka tukee ideologisia päämääriä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Rudi

Hah, ja milläköhän pysäyttävät? Ei löydy Saksassakaan keinoja siihen enää ilman sotilasvallankaappausta.
Näin nää asiat alkaa valkenemaan hitaimmillekin tampioille pikku hiljaa, mutta aina liian myöhään. Katainenkin Uutissuomalaisessa totesi nyt että oli varmaan virhe rakentaa Nordstream. Kataisen aikana alkanut matuvärinä olisi kannattanut todeta samalla virheeksi mutta siihen tarvitaan vielä lisää aikaa. Kyllä sekin virheeksi Kataisen ja muidenkin Kokoomuksen pilaajien kuupassa joskus vielä valkenee.

Kata

No eipä tarvi poiketa…pannaan boikottilistaan…se on jo aika pitkä mutta hyvin pärjää ilmankin.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=x98Hs7pvVOo

Mistä löytys meillekin meloni…siinä kuulee macarooni ja leyhytys kunniansa,nuo muka demokratian kannattajat.

Timppa

Onhan meillä Purra-meloni. Ai niin, se feministi onkin valeoppositiosta ja juonittelee sotahullun Halla-ahon kanssa suomalaisten pään menoksi.

Kata

😀 Voi Timppa nyt rauhoittuu mutta on se ”oppi” mennyt perille siellä mariinin koulussa.

Kainuunkonkari

No onhan se hienoa, että sotaisat sivarit vie meitä NATO:on.

Markku Nieminen

Riika Purra on jo meillä! Katsokaa hänen eilinen puheensa eduskunnasta niin huomaatte miksi!

Tuumailija

Itsellä ollut s-korruptioketju jo pitkään boikotissa, halvensi hintoja antamalla 450 työntekijälle kenkää ja tuossa viikko sitten rekrymessuilla poiketessa oli niiden piste kirjaimellisesti mustanaan työvoimapulan paikkaajia, eikä kuulunut suomen kielen sanaa.

En sano että K-ketjukaan mikään puhdas pulmunen, mutta siellä on vielä kauppiaat joille voi reklamoida, eikä tule hankittua kuin pakolliset + tarjoukset. Nippa nappa saa vuodessa kasaan 5€ ”bonuksen” käytettäväksi. Samalla tavalla tuollakin on keskusjohto ”kasvottomia”, mutta eivät sentään lobbaa pridea.

Kata

Voi hitto uskomatonta touhua!No en ole onneksi poikennut usein noissa liikkeissä kun ei ole lähellä ja nyt ei sitten ollenkaan!
Ja totta,”kasvottomia” ovat keskusjohdot!

Eki

Kunpa Kärkäinen tai joku muu vastaava avaisi vielä ruokakaupan niin ei tarvitsisi kantaa enää senttiäkään suvakkiliikkesiin. Ja ne niiden suvakkien mainokset, kun niitä TV:sta katsoo saa ihmetellä ollaanko tässä Afrikassa vai Helvetissä.

Kata

Sanopa muuta,se olis hieno homma!

Juu TV -mainokset tänään…oli sitten ruoka-vaate-huonekalu-tai muu niin aina meille tarjotaan tuota tekopyhää liirumlaarumia!Ainahan perheessä on ainakin yksi lapsista tummempi…minusta tällainen on juurikin rätsististä.
Toisaalta naurattaa että aikoinaan lumene lanseerattiin ”pohjoismaiselle iholle” mutta kai se oli sitten syrjivää!!!
En osta!

John Quiman

Suvakeilla on rasistisia pakkomielteitä. Suuri osa heidän valinnoistaan on rodulla perusteltua, siis rasismia.

Kata

Kyllä,he ovat juuri niitä ”rodullistajia”!

John Quiman

Tulevaisuudessa asiakas kysyy: ”Mikä on tämän hinta?”.
Abdullah vastaa: ”Sinä rasisti ei minä mikä hintti”.

Ilkka Forsten

Tai ostaisin mustaa maalia, Sina ola rassisti, sina oleta minu väritys, mina vaati korvaus.. Vit***u mitä pas****aa..

Lare

”Ostaisin porasaankyljyksiä ja savukinkkua.” ”Mina ei myy teille mita, te rasiti ja natsi, ULOS!

Ilkka Forsten

No en minäkään kyllä ala opettelemaan Svahilin murteita. Jos en saa palvelua omalla äidinkielelläni, niin vaihdetaan ostospaikkaa.

Eka Kettunen

Sijoita euro, niin kaksi tulee takaisin, näin saksalainen tutkija kertoi vuosia sitten. On se kumma ettei nyt raha kelpaa saksalaisille, kun sitä tulisi valtavat määrät ovista ja ikkunoista.

Markku Nieminen

Mutta meidän suomalasiten avustusrahat kyllä kelpaa Saksalle, ja huijaamalla tyhmiä päättäjiämme kerää vielä lisää.

juha II

Ja ajatelkaapa mitä tapahtuu ensi talvena kun ”vävypojat” kokevat pettymyksen!

Pahinta on se, ettei EU globalisteilla ja juutalaisella yltiörikkaalla kommari George Soroksella EI ole aikomustakaan laittaa tulvaporttia muslimi- ja afrikkalaisinvaasiolle! EI tietenkään sillä kuten USA:ssa kävi kun koirnleukainen Floridan ”natsi” republikaaninen kuvernoori laittoi menemään 50 etelä-amerikkalaista pakolaista upporikkaiden demokraatti-liberaalii-kommunistiien residenssi saarelle. Siellä tuli HÄTÄ suvakeille, jotka saaren tervetuliaistaulussa kirjaimin sanovat rtukevansa maahantunkeutumista ja tietenkin ”kirjavan lipun” estotonta väkeä.

Pakolaiset ehtivät olla kaikkea ylellisyyttä ja loistoa pitävällä saarella kokonaiset 40 minuuttia kun heidät rahdattiin sotilastukikohtaan aitojen taakse. Kun tunkeilijoita täynnä oleva linjabiili lähti Kaikki kommari elitistit huiskuttuvat käsiään ja huutelivat maireana ”kaikkea hyvää..” Myös muuan Barak Obamalla ja hänen kiistanalaisella ”vaimollaan” Michelle:llä on ”matala” torppa saarella. Ent presidentti Barak Obama tienasisatoja miljoonia yhdessä varapresidenttinsä Joe Bidenin kanssa ympäri maailmaa käymillään ”rauhanomaisilla” sodilla, joihin Yhdysvallat vedettiin väenväkisin mukaan.

Kun maailmanlaajuinen nälkä talvi koittaa. Afrikasta ja arabimaista tunkee Eurooppaan miljoonittain nälkäisiä, vihaisia ja vain omaa suutaan täyttäviä heinäsirkkalaumoja jo täällä olevien kaikkien lakien yläpuolella olevia ”kotivävyjä”!!!

Kata

https://www.foxnews.com/media/kamala-harris-ripped-claiming-governments-hurricane-ian-relief-will-prioritize-communities-color?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-30006559&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Just ja Martha’s Vineyardin jälkeen tuo kaklattava muija näyttää muka taas olevan värillisten puolta mutta kuka onkaan rätsisti?Miten seko ämmi tuokin kurppa!Niin limaista.

John Quiman

Niin, tuo uskonee olevansa antirasisti, mutta on erityisen vahvasti rasisti ja antivalkoinen.

Ilkka Forsten

Katselin eilen illalla aikani kuluksi tuubista klippejä niistä tapauksista joita Yhdysvalloissa on päivittäin, liittyen siihen väittämään että valkoiset poliisit on rasisteja ja kiusaavat mustaa sekä hispaanoväestöä.

Eräässä tapauksessa poliisit, siis kolme poliisia joista kaksi oli mustia menivät kysymään mustalta jätkältä ajokorttia ja sitä, onko liikennevakuutukset maksettu, vai ajellaanko sitä taas luvattomasti. Autossa istuva kuukeri ei suostunut avaamaan auton ikkunaa, vaan väitti että hänen pitää nyt juuri laittaa muutama tekstiviesti menemään. Poliisit sanoivat normaalilla äänellä että avaa ikkkuna ole hyvä, mutta mitään ei tapahtunut, jätkä näpläsi vaan kännykkäänsä kuumeisesti, tätä jatkui minuuttikaupalla, kunnes yksi poliiseista huusi että nyt se ikkuna auki tai hän rikkoo sen.

Jätkä avasi ikkunaa pari senttiä, ja julisti ettei hän uskalla avata enempää, hän ei tiedä ovatko poliisit oikeasti poliiseja.. !! Jumalau****a, jos ympärillä on kolme poliisiautoa, ja lisää tuli kaiken aikaa, niin selitys on meko ontuva. Hän EI avannut ikkunaa, eikä auton ovea, jolloin yksi poliiseista huusi että nyt hajotan lasin ja alkoi lyömään sivulasiin pampulla. Musta sälli kiljui kuin syötävä auton sisällä, mutta ei vieläkään tehnyt mitä käskettiin. Niin meni lasi säpäleiksi, ja mitä sitten tapahtui. Jätkä yritti kaasuttaa pois törmäten edessä olevaan autoon, minkä jälkeen hän peruutti osuen takana olevaan ajoneuvoon. Siinä vaiheessa kuului poliin huuto seis, ulos autosta kädet ylhäällä, ja sitten neljä kertaa PAM, PAM, PAM, PAM.. Hiljaista tuli.

Mitä tästä opimme, sen että poliisi ei ole rasisti, mutta vastapuolen ÄO on matala ja hautaus-urakoitsijalle riittää töitä. Täytyy myöntää että pidin siitä lopputulemasta, itse olisin paljon aikaisemmin tehnyt sen saman mutta minähän olenkin rasisti.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Kata

Kyllä näin..tuota tapahtuu nykyään demsuciteissä paljon mutta esim kauppojen lootingporukoille ei kukaan tee mitään ettei saa rätsistin leimaa!

Tähän on tultu.Roistoilla on paremmat puolustajat.Ei tarvita noissa kaupungeissa edes takuita,eiku pois vaan oli mitä oli tullut tehtyä!

Tuumailija

Tässäpä kiteytyy ämyrikan lainoppineet mainiosti: https://www.youtube.com/watch?v=82Xt7NB32Nk&ab_channel=YTTheater

Kata

Kyllä! 😀 Mutta hauska leffa!

John Quiman

Ei ainoastaan ameerikoiden lakimiehet, vaan kautta maailman lakimiehet.

John Quiman

Olisikin jo aika saksalaisten alkaa suhtautua huonolaatuiseen maahanmuuttoon ja -tunkeutumiseen kriittisesti ja alkaa vastustaa sitä. Paljon saa palautella aiheettomia turvapaikananelijoita ja etuja kahmimaan tulleita. Miljoona on siinä pieni luku.

Risto

Kiinassa on 1,4 miljardia ihmistä, miksei suomen idiootit feministivihreät avaa suomen rajoja kiinalaisille että he pääsisivät suomen KELA:n ja terveydenhoidon piiriin? Eikö se ole ihmisoikeus ja typerien kansainvälisten sopimusten mukaista? Kongossa on 90 miljoonaa tulijaa lisää. Tervetuloa kaikki suomeen, täällä on huutava työvoimapula, varsinkin tarvitaan osaavia kansanedustajia, virkamiehiä ja toimittajia.

Pete

Naistutkimukseen tarvitaan myös osaajia Afrikasta, tarve on lähes rajaton, kakki työllistyy heti.

ike

No kun on tuota ikää niin sanon että kai tässä täytyy tukehtua ennen kuin jotakin järkeä tähän touhuun saadaan. No siten nuo veronmaksajat on aika vähissä, tai loppuneet 70 vuotta ja aika hyvä elämä., miten teillä..Itse katson vähän kauemmaksi.100 kikarissa..

Ike

No kun nämä viherfemakkojen tänne haalimat arabit ja afrikkalaiset yms. ei tule pääsääntöisesti tänne töitä tekemään eikä veroja maksamaan, ns. ”ihmisoikeuksista” eli suomalaisen KELA:n eduista, kuten lapsilisistä, toimeentulotuesta ja ilmaisesta terveydenhoidosta nauttimaan muiden kustannuksella. Työperäinen maahanmuutto kehittyneistä maista on kokonaan toinen asia ja OK. Mulla on myös 70 kiikarissa ja valitettavasti joudun näkemään vielä vanhoilla päivilläni kuinka suomalaisnen hyvinvointivaltio tuhoutuu, koska se ei pysty elättämään koko maailmaa vaikka viherfenministeillä olisi pikku aivoissaan kuinka humaanit tarkoituspperät. Hyvinvointivaltion ylläpito ja hallitsematon ja väärä maahanmuutto ei tule keskenään toimeen. Vääranlainen maahanmuutto siis pahentaa huoltosuhdetta, ei paranna sitä.

Kata

MOT !

otto suni

Minulla on tuo 80 v aivan ovella ja katsoessani Saksan kansan tuhoutumista voin vain todeta, että USA olisi pitänyt heittää ulos Saksasta viimeistään 1991 jolloin olisi ollut vielä mahdollisuuksia pysäyttää tämä järjettömyys.
Koko Woke-hulluus ja Goudenhove-Kalergi-suunnitelman noudattaminen on koko Euroopan tuho ja USA:ssa toimivat Frankfurtin koulukunnan J-laiset pitävät huolen siitä, että me siirrymme takaisin keräily-ja vaihdantatalouteen! Kolmas Maailmansota tulee ja siitä selviytyneet joutuvat elämään rottien kansoittamissa rakennuksissa sillä normaalin elämän muodot ovat tuhoutuneet!

Ilkka Forsten

MOT. Mäkelän Osuusteurastamo.. ?

Kata

😀 Sepäsepäse!

Timi T

Eurooppa tarvitsee nyt samanlaisen puhdistajan kuin AH oli aikoinaan. Totaalisesti. Nopeasti. Heti !.

Heikki Salama

Olen juuri – jälleen kerran – kahlannut Taisteluni -kirjaa. Tilanne on monin paikoin kirjaimellisesti sama silloin Saksassa kuin nyt omassa maassamme.

Ilkka Forsten

Se on hyvä teos. Itsekin sen lukeneena kiinnitin heti huomioni siihen miten paljon yhtäläisyyksiä näillä ajanjaksoilla on. Täysin samalla kaavalla mennään. Demarit, kommunistit ja tietenkin vihreät jotka ovat niitä molempia eri nimellä, yrittää suistaa yhteiskunnat kaaokseen voidakseen kasvattaa omaa valtaansa. Koulutukseen ollaan panostavinaan, mutta koulutuksen taso on täysin ala-arvoista propagandaa ja sillä pyritään luomaan ajatus, että kaikki ovat tasa-arvoisia ja yhtä kyvykkäitä rotuun katsomatta. Luodaan tyhmääkin tyhmempi narratiivi puolustamaan olevaa, ja oikeasti älykkäät halutaan pois koska heillä olisi paljon sanottavaa kehityksen suunnasta. Puhutaan siitä miten veljeys ja tasa-arvo ovat tavoiteltavia asioita, ja samaan aikaan tasa-arvon käsite muokataan olemaan ulkopuolelta tulleiden ääliöiden tasolla.

Työväestön etua ei aja yksikään niin sanottu työväenpuolue, tarkoituksena on päin vastoin syrjäyttää työtätekevä väestö ja tuoda tilalle epäkuranttia perimää mikä on helppoa hallittavaa. Lapsen oikeuksista puhutaan syvällä rintaäänellä, mutta jos lapsi ei halua homotuksen täyttämää lastentarhaa, tai hänen vanhempansa ovat sitä vastaan, aloitetaan huostaan-otto, perusteena lapsen kehityksen vaarantuminen suvaitsemattomassa ilmapiirissä.

Inflaatio päästetään tarkoituksella laukalle, koska sillä voidaan kyykyttää tavallinen kaduntallaaja kuuliaiseksi. Ihmisten elämään synnytetään rajoitteita, vaikka ollaan purkavinaan niitä. Kaikki kritiikki nimetään vihapuheeksi, ja virkavalta on valjastettu palvelemaan sitä tahoa joka kyseistä väittämää jakaa. Demokratiaa ei ole, se on pelkkä kulissi mihin vedotaan. Yhteiset arvot kuvaillaan arvoiksi joilla ei ole todellisuudessa mitään yhteistä suurien ihmisryhmien kanssa. Sen sijaan vähemmistöjen arvot halutaan nostaa vallitsevaksi vetoamalla siihen ettei kukaan tiedä mitä oikeasti voisi olla, kun saisi tilaisuuden esiintyä ” omana itsenään.” Ne rodut jotka ovat oikeasti luoneet kehitystä ja vieneet maailmaa eteenpäin, pyritään esittämään tyhminä ja aikansa eläneinä tuoden tilalle rotuja mitkä ei ole keksineet edes pyörää vuonna 2022. Rotuja ei kuulemma ole, mutta jostain syystä rasismista puhutaan loputtomasti. Kokoontumista halutaan rajoittaa, vaikka demokratian mukaan siihen on kaikilla oikeus. Puhutaan sananvapaudesta, mutta jos sanavalinta ei sovi päättäjien korville siitä ollaan rankaisemassa. Huolestutaan jos jonnekin kokoontuu kansallismielisiä ihmisiä, mutta kehitysmaista tulleiden jengien kokoontumiset katsotaan ihmisoikeudeksi.

Tämä kaikki pienin muutoksin joihinkin kohtiin, oli olemassa jo 1920 luvulla, ja nyt sitä harrastetaan taas. AH:n teosta ei saisi lukea, koska siinä piilee totuuden siemen, ja samalla siitä aukeaa hyvä näkymä vasemmiston toimintamalliin. He ylläpitävät kaaosta, ei kansallismieliset jotka haluavat säännöt yhteiskuntaan koska se on ainoa tapa saavuttaa uutta kehitystä. Afrikan maissa ei ole kansallismielisyyttä, siellä on vain sekalainen määrä heimoja joiden kaikki intressit kohdistuu oman kuppikunnan mahdollisuuksiin varastaa muilta jotain arvokkaaksi katsottua. Siksi ne ei kehity, ja siksi ne tuovat afrikan eurooppaan korkeakulttuurin sijaan. Tämä tulee päättymään siihen samaan mitä tapahtui saksassa. Kyse on enää ajankohdasta.

John Quiman

Jotenkin hulluudelle tulee stoppi.

Vihervassut eivät anna hysteerisistä pyrkimyksistään periksi millään. Järjen puhe ei heitä tavoita, koska heidän todelllisuuskuvansa on jo täysin turmeltunut. Jos heiltä pyytää järjellisiä perusteluja, saa vastaukseksi ideologista retoriikkaa. Jos siihen ei tyydy, sitten tulee leimakirveestä, mutta ei tule järjellistä vastausta. He elävät mielikuvitustodellisuudessa ja noudattavat sen logiikkaa.

Sitä tuskin pysäytetään demokratialla, sillä he vaikka huijaavat vaaleissa, sillä he ovat mielestään jumalallisen oikeassa ja mikään ei ole väärin heidän tavoitteidensa tukemisessa. Se agressiivinen linja on heidän aseensa.

Saattaa olla, että Forsten on oikeassa. Siis tuota hulluutta ei pysäytetä muutoin kuin fyysisin keinoin. Se pysäytetään, sillä ihmiset eivät tule antamaan loputtomiin periksi jollekin, minkä tietävät sisimmässään hulluudeksi.

Kata

Se loikkari juri Bezmenov kertoi hyvin miten tuosta ideologiasta ei voi luopua vaikka näkisi itse esim leirit…pää ei käänny kunnes saa potkun palleihin kuten hän sanoi…ja jos sittenkään.
Eli luen virheet samaan porukkaan.Johan naamat kertoo,vahattuina.

John Quiman

Juu, ei vihreän tartunnan saanut tokene kuin jollain valtavalla paukulla. Jos tokenee sittenkään. Heidän aatteensa kaatuu mahdottomuteensa, mutta jäljelle jää suuri määrä vihertautisia, jotka eivät ikänänsä käsitä, että tekivät jotain typerästi. Heidän mielestään maailma menetettiin suvaitsemattomille, rasisteille ja natseille.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kirjaston Täti

Ei pidä olla samanalaista, koska sitten lopuksi tulee aina se kollektiivinen häpeä jne ja sitten vastareaktiona ruvetaan taas täyttämään Eurooppaa Afrikasta ja Lähi-idästä. Parempi pehmein keinoin ohjata kaikki takaisin sinne mistä ovat tulleetkin ja ilman kiihkoa vain tolkun ihmisinä junaillaan kaikki pois täältä. Silloin mahdollisimman iso osa kansasta voi kannattaa sitä ajatusta, että roskat on vain vietävä aika ajoin ulos. Ja kaikki päätökset ovat järkiperäisiä ja maltillisia eikä kiihkorasismia.

murre riepunen

Meille mahtuu…vielä. Näennäinen viisumikielto venakoille ei tullijoiden määrässä juuri tunnu, afrikan alueen kyttyrät yhä suuremmissa laumoissa rynnistää kohden paratiisia, meillä ministerit haukottelevat, bilettävät ja jättävät kysymyksiin vastaamatta, pilkkakirveellä huiskitaan kaikkea jotka alentuvat nukkehallitusta arvostelemaan.
Tulta ja tulikiveä satakoon hallituksen niskaan.

Ilkka Forsten

Kolmas maailmansota on tulossa, ei siltä enää vältytä.

Kata

Mutta meillä on tilaa!!!Ja me tienataan sillä ja tällä!

Oikeasti,kun luin Douglas Murray’n ”The Strange Death of Europe” 2018 ymmärsin että tuhon tiellä ollaan…ja niin ollaankin.
Ja kuten kirjassa ihan aluksi sanotaan:”Europe is committing suicide….”Suosittelen kirjaa mutta en tiiä onko suomennettu.
https://m.youtube.com/watch?v=rburWTAddEs Noin 40 minsan kohdalla Murray kertoo brittienkin hulluudesta.Polliisit on tuota…politisoituneet.Miten tällainen voi päättyä…?

Tuumailija

Euroopan kohtalo on kirjoitettu selkeästi kirjaan Praktischer Idealismus: Paneuropean verlag 1926, jonka askelmerkkejä on noudatettu aika tarkasti. Nyt on meneillään vaihe (väestönvaihto), jota kiihdytetään jotta saadaan negroidi rotu aikaiseksi ja valkoinen hävitettyä/sekoitettua näiden toimesta.

otto suni

Europa Erwaht on myös tähän samaan sarjaan kuuluva, joten suosittelen lukemaan!

HIILTYNYT lopputulos

Sekin on liberaali vasureiden diplomatia osaamisen ansiota
väitän jos Trump olisi Usan pressa
hän olisi pystynyt lopettamaan tämän ukrainan sodan diplomaattisesti
Kuin ensi käynti
liennytys käsikirjoitettu fake hymyily pohjois koreassa
tai ainakin yrittäisi sitä enemmän
kuin sota kiimainen vanha NATO käppänä creepy joe
jota suomen valtamedia ja kaikki puolueet ihannoivat eli
SOTA KIIMA PROGRSIIVINEN VASURI ,LIBERAALI DEMARIA
ILMAN HÄNTÄ
USAN TRUMPHIN JOHDOLLA
Puutin ja Zelensky kävelisivät käsi kädessä auringon nousuun
eikä suomi olisi Hakenut Natoon

HIILTYNYT lopputulos

TÄSSÄ LÄNTISESÄ ARVO-MAAILMASSA SEN HISTORIASSA
KUN VASURIT OVAT SEN ARVOMAAILMAN JOHTAJINA
TAI VALASSA
KAIKKI MUUTUU P–KAKSI KUTEN NYT

Suomen v*ttuilun lopputulos

Suomi, Eurooppa ja Yhdysvallat tulevat jatkamaan Ukrainan
tukemista sitä määrätietoisemmin
, mitä järjettömämmiksi Kremlin ja Putinin valtahoureet paisuvat.

demari .fi julistaa sotaa venäjää vastaan
diplomatiasta ei mitään hajua

Repikää tästä

SUOMEA VIEDÄÄN SOTAAN TÄYSIN TARKOITUKSELLISESTI

Hh1488

demari.fi lukijoista harvt kuiteniaan siihen osallistuisivat, jos kukaan

Tornion pesänjakajat

Tuolta voi rivien välistä lukea että Suomen kantaväestölle on tulossa kylmää kyytiä:

https://www.eduskunta.fi/FI/vaski/JulkaisuMetatieto/Documents/VNS_3+2020.pdf

Tornion pesänjakajat

Esimerkiksi: ”Oikeudenmukainen siirtolaispolitiikka on osa globaalien eriarvoisuuksien hillitsemistä.”

Kun kehitysmaalaisia lennätetään tänne Kelan eläteiksi, niin totta kai heidän elintasonsa nousee. Vastaavasti suomalainen yhteiskunta köyhtyy, jolloin vähäosaisten määrä täällä lisääntyy.

Kyllähän sellainen toki lisää köyhien keskinäistä tasa-arvoa.

John Quiman

Kun miljardista afrikkalaisesta otetaan länsimaihin vaikkapa yksi miljoona vuodessa, lisääntyvät afrikkalaiset enemmän kuin sen miljoonan verran sen vuoden aikana. Mikään ei tule mitenkään paremmaksi, mutta länsimaat tulevat huonommiksi. Ei kyse ole mistään oikeudenmukaisesta siirtolaispolitiikasta, kun lasketaan maahan osaamattomia ja ongelmallisia. Siirtolaisuus edellyttää sitä, että maahanmuuttaja ottaa itse vastuun itsestään, eikä mene tavoittelemaan ilmaisia etuja ja sopeutuu omin neuvoin uutteen maahan – se on oikeudenmukaista siirtolaispolitiikkaa ja niin se on toiminut aina ennenkin.

Kunkin maan tulee ihan itse ottaa vastuu omasta kehityksestään. Näin ovat eurooppalaisetkin tehneet. Ei elintaso ja osaaminen nouse muulla kuin omalla työllä, eikä yhteiskuntakaan kehity, ellei porukka ota itse vastuuta yhteiskunnastaan. Nykypolitiikalla sotkeudutaan esim. afrikkalaisten kehitykseen ulkopuolelta sorkkimalla. Jos halutaan afrikkalaisten kehittyvän, pitää antaa niiden olla omillaan ja oppia itse tekemään yhteiskuntansa ja ratkoa itse ongelmansa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kenen vika?

Süddeutze Zeitungin yksi pääuutisista oli että ”Nyky tilanne on nuorien syytä”. Jos Suomessa olisi moisia otsikoita niin johan sitä noustaisiin viranomais- ja valtiovallan taholta paheksumaan ja joukkokanteist nostamaan moista vihapuhetta vastaan.

Mutta totuus on että nuoriso on saanut tämän kaiken p***kan aikaiseksi. He ovat olleet vaatimassa turvapaikanhakijoita maahan. He ovat änestäneet viher-vasemmiston valtaan. Ja joukolla ovat olleet haastamassa heidän kanssaan eriäviä mielipiteitä julkituoneita oikeuslaitoksiin. He myös ovat niitä syjäytyneitä, ahdistuneita, ikuisia opiskelijoita joita yleisnimellä luusereiksi kutsutaan. Heidän aiheuttamansa kustannukset ovat miljardiluokkaa yhteiskunnille.

Yleinen ”minä minä minä minä” asenne on ollut vallalla jo pitkään. Ei edes viitsitä miettiä mitä omat valinnat aiheuttavat omalle elämälle tulevaisuudessa. No, nyt on tilanne päällä. Nuoret ovat aikaansaaneet äänekkäälä enemmistöllä tämän tilanteen. Nyt ne joutuvat siitä maksamaan. Millähän ne aikovat selvitä. Työnteko kun ei ole muodissa eikä opiskelukaan ole monen kohdalla kiinnostanut.

JFK

Aika tarkasti juuri noin!
Äskettäinen tutkimus todisti, että aivojen ”integroituminen”, eli elämän varrella opittujen asioiden yhdistäminen yhdeksi kokonaisuudeksi alkaa aivoissa n. 40:n ikävuoden jälkeen. Siihen vedoten voisi päätellä, että päättäjiksi ei pidä päästää alle 40-vuotiaita
Se, että idealistinuorille on annettu valtaa päättää yhteiskunnallisista asioista, on täysin valtamedian ”ansiota”.

rol

Oikke.! sammahäär,lisään jos sallitaan.Ikeyttäköön lapsukaisemme antoivat äänennsä,että valtaan päsee Antti poloinen,kaikkien älystä vapaiden äänetäjien suosikki.(sovitun kusetuksen

jälkeen,anan muka mokien).Nyt kahvaan kiin sai (lähes tulkoon depiili),tSanna SUURI ÄMMÄ.Sanottakoon perseenvatkaaminen on ainut asia jonka hän haldaa jotenkuten.Äiti immeine tämä lepokkojenkasvatti on kuin käki joka munii ja niin edeleen.Kunnes suvakki (enne oli MIES sukupuoleltaan teoriassa ehkä,jos nyt oli siittäjä hiänkään,jäi kasvattamaan kersoja, että akka saa esitllä olematonta hanuriaan mualimalle.Koska muuta ei yksinkeraisesti ole,Äly katosi jo kassahommissa.Nuama muistutaa MILLAMAGIAA aivan älysti! VOEVOE SUOMENMUA! Armaani,Rakastettuni.MItä SKE mitäIDAA tapahtuu? Tiedän;me kyllä! ME ULKOPULISET,ja MUUT SKEIDASTA SYRJÄYTYNEET!