Kotimaa Maahanmuutto Politiikka

Maahanmuuttovirasto perustaa lisää uusia vastaanottokeskuksia 23.3.

Maahanmuuttovirasto valmistelee uusien vastaanottokeskusten perustamista, koska Ukrainasta paenneiden majoitustarve on Suomessa kasvanut.

 

Vastaanottokeskusten lisäksi Maahanmuuttovirasto voi perustaa yksityismajoituksen palvelupisteitä, josta itse majoituksensa järjestävät turvapaikan tai tilapäisen suojelun hakijat saavat vastaanottopalvelut, kuten sosiaali- ja terveyspalvelut ja vastaanottorahan. Suuri osa Ukrainasta paenneista on majoittunut yksityismajoitukseen.

Osa uusista vastaanottokeskuksista on jo toiminnassa olevien vastaanottokeskusten sivutoimipisteitä. Maahanmuuttovirasto jatkaa myös vastaanottokeskuspaikkojen lisäämistä jo toiminnassa oleviin vastaanottokeskuksiin.

Maahanmuuttovirasto vastaa vastaanottojärjestelmän toiminnan ohjauksesta, suunnittelusta ja valvonnasta. Maahanmuuttoviraston omat vastaanottokeskukset sijaitsevat Helsingissä, Lappeenrannassa (Joutseno) ja Oulussa. Muita vastaanottokeskuksia ylläpitävät järjestöt, kunnat ja yritykset.

Uudet vastaanottokeskukset, tilanne 23.3.2022

– Pitäjänmäen vastaanottokeskus, Luona Oy, 500 paikkaa. Toiminta alkaa 22.3.2022 mennessä.
– Riihimäen vastaanottokeskus, Kotokunta Oy, 240 paikkaa. Toiminta alkaa 5.4.2022 mennessä.
– Someron vastaanottokeskus, Kotokunta Oy, 230 paikkaa. Toiminta alkaa 5.4.2022 mennessä.

Kansalainen julkaisi 18.3 Maahanmuuttoviraston tiedotteen aiemmin perustettavista vastaanottokeskuksista.

 

Lähde: Maahanmuuttovirasto

8 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kainuunkonkari

Ilmeisesti noin 1/3 ”Ukrainasta paenneista” on perinteisiä partalapsia, joten ”monikulttuurisuus” tulee lisääntymään verorasitteen lisäksi myös vasemmistoa tyydyttävällä tavalla.

Troijan aasi

Onkos suhdeluku oikeasti noin järkyttävä ?
”Hallitus, we have a problem…”

Sensuroimaton Totuus

Tämä on ongelma vain meille kantaväestöön kuuluville. Hallitukselle (ja koko eduskunnalle ml.persut) tämä on tarkkaan harkittu operaatio jota nyt toteutetaan.
#väestönvaihto #halpatyövoima

Ville

Suomi ei tarvitse enään ainutta partanaamaa tänne loisimaan ja raiskaamaan

Puolueeton

Keskusten perustaminen viittaa, että tulossa on Ukrainassa olevia siirtolaisia. Uusi reitti on keksitty.
Kun Ukrainan sotakin näyttää olevan USAn johtaman Naton salaa sytyttämä, USA saa tuhottua taloudellisen kilpailijansa EUn. EU ei enää kilpailisi energian käytössä. Ilmastonmuutos ei siihen riittänyt. Sekin on USAn luoma huijaus.
Länsimainen sivilisaatio elää viime hetkiään. Luulisi länsimaisten siviilisaatioiden pitävän toistensa puolta. Luultavasti USA kuvittelee erillisellä mantereella pystyvän pitämään sivilisaationsa elossa, joten eurooppalaiset saavat kadota elleivät tue USAn politiikkaa.

Puolueetonko

USA eikä Ukraina ole hyökännyt mihinkään. Ainoastaan Venäjä yksin hyökkäsi Ukainaan ilman, että Ukraina teki edes liikekannallepanoa ja tappaa nyt sumeilematta siviilejä. Länsimainen sivilisaatio voi hyvin, mutta hyökkäys Ukrainaan todistaa, että Venäjällä ei sivilisaatiota ole edes olemassa. Se vaikuttaa enemmän suurelta eläintarhalta.

Sensuroimaton Totuus

Väärin. Venäjä on lopettamassa lännen aloittamaa sotaa ja vie operaation loppuun asti. Globalistit käyttävät tilannetta hyväkseen ja jatkavat VÄESTÖNVAIHTOA euroopassa. Nämäkään ”pakolaiset” eivät tule koskaan palaamaan kotiin ja SINÄ maksat koko lystin!

Kata

Amerikkalaiset tervejärkiset elävät samaa dystopiaa kuin mekin Euroopassa.Heillä ei ole kuvitelmia eurooppalaisten sivilisaation katoamisesta mutta libtardeilla on eli Joen taustajoukoilla.Siellä saa jopa oma jälkeläinen olla miten krimi-naali tahansa no problem.
Mikään ei tunnu olevan väärin jos on sillä ”oikealla” puolella tätä hulluutta.Ei siis MIKÄÄN!