Eurooppa Maahanmuutto Rikos

”Nuorisojengi” pahoinpiteli vammaista miestä ja hänen hoitajaansa

Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0 DEED / Malmobuss.

Vammainen mies ja hänen naispuolinen hoitajansa joutuivat bussissa Malmössä poliisin tarkemmin määrittelemän ”nuorisojengin” pahoinpitelemiksi.

Hyökkäys tapahtui Axel Danielssons väg -nimisellä kadulla Malmössä. Jengi alkoi riidellä nelikymppisen vammaisen miehen kanssa, minkä jälkeen tilanne kärjistyi nimittelyyn, uhkailuun, tönimiseen, lyömiseen, potkimiseen ja sylkemiseen.

Myös miehen seuralainen, kolmekymppinen nainen, joutui pahoinpitelyn kohteeksi. Nainen on terveyden- ja sosiaalihuollon työntekijä, joka huolehtii vammaisesta miehestä, kun tämä liikkuu ulkona.

Yritti estää pahoinpitelyn

Seuralainen yritti estää pahoinpitelyn siirtämällä vammaisen miehen toiseen paikkaan bussissa, mutta jengi seurasi häntä ja jatkoi sekä naisen että vammaisen miehen pahoinpitelyä.

Molemmat saivat vammoja, joiden vuoksi he joutuivat myöhemmin hakeutumaan lääkärin hoitoon. Vammat eivät kuitenkaan olleet niin vakavia, että ne olisivat vaatineet ambulanssia.

Tekijät ovat vapaalla jalalla

Poliisi ei paljastanut tekijöiden etnistä taustaa, mutta sanoi, että heitä oli seitsemän – neljä miestä ja kolme naista – jotka olivat 13-17-vuotiaita.

Yhtäkään tekijöistä ei ole pidätetty tätä kirjoitettaessa, mutta poliisiraportin mukaan kaikkia epäillään pahoinpitelystä. Poliisi on pyytänyt bussin valvontakameroiden kuva-aineistoa, jonka toivotaan auttavan tekijöiden tunnistamisessa.

Lähde: Expressen

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Epäilemättä asia olisi mainittu, mikäli kanta-asukkaisiin kuuluvat Björnit ja Freyat olisivat olleet asialla. Tällä kertaa se sitten vain ”nuorisojengi”, joka lienee ilmestynyt jostain tyhjästä tänne Pohjolan perukoille; heidäthän on suorastaan pakotettu tänne.
Luultavasti toisen polven mamuja, koska he integroituvat yleensä vielä huonommin kuin vanhempansa. Kävin joskus keskustelun hieman suvakkiuteen taipuvaisen ihmisen kanssa asiasta, ja esitin kantani, että (rikolliset), ongelmia aiheuttavat maahanmuuttajat pitäisi palauttaa kaikki kotimaihinsa kolmanteen polveen. Tämä oli hänelle liikaa ja hän alkoi lähes ulista kuin karikatyyrinen teepannu.
Tämän jälkeen sanoin hänelle suoraan, että voit kutsua minua Natsikki -termillä; natsikki on henkilö jolla on aidosti suvaitsevaisen ihmisen ominaisuudet niin kauan kun sekoilu ei mene liian pitkälle ja kenellekään ulkopuoliselle aiheudu haittaa, mutta hän on myös varsinkin suvakin mielestä täysi ”natsi”. Näin ollen Natsikki on kansallismielinen, joka haluaa Kristuksen ohjeiden tavoin leikata haitallisen jäsenen irti yhteiskunnasta, jos se vahingoittaa koka ruumista; toisin sanoen palauttaa mamut kotiinsa. Kun Dalai Lama sanoo, että Eurooppa ei voi muuttua muslimi-maanosaksi ja pakolaisten yms. pitää palata kotiinsa asap, kaikki liberaalit eurooppaliset hurraavat kuorossa ja tuovat kukkia hänen jalkojensa juureen; kun Natsikki sanoo saman, se on suoranainen Viharikos.
Natsikki arvostaa liberalismin hyviä puolia kuten sananvapaus ja hallitsijoiden kritisointi, mutta ei vaivu kuitenkaan anti-intellektuelliin vääränlaiseen junttiuteen sen paremmin kuin ”valistusmaiseen” harmaan järjen ylenomaiseen korottamiseen.
Natsikki on uuden ajan Soturi.

Ilkka

Rasteroidut NIKE lenkkarit ovat jälleen ratkaisevassa asemassa rikosta selvitettäessä.. Heja Sverige.

Peter Kreisler

Joo, vaikuttaa ihan pigmenttipoikien touhuilta.