Kulttuuri Muu maailma

Opetussuunnitelma vaatii lapsia ottamaan kantaa ”sukupuoleen ja suuntautumiseen”

Kuva: Unsplash.

Teen Talk -opetussuunnitelma edellyttää, että alaikäiset syventyvät kuvitteellisten sukupuolten ja seksuaalisten suuntautumisvaihtoehtojen tutkimiseen ja luovat sen jälkeen omat profiilinsa, jotka sisältävät sukupuoli-identiteetin ja seksuaalisen suuntautumisen.

Nordfront on useiden vuosien ajan raportoinut siitä, miten ”poikkeava seksuaalisuus” on löytänyt tiensä kouluopetukseen ja alaikäisten opetussuunnitelmiin sekä Ruotsissa että muissa länsimaissa. Tässä Yhdysvaltain Kaliforniasta peräisin olevassa esimerkissä on erikoista se, että lasten odotetaan uppoutuvan tietyn määrän kuvitteellisten ”sukupuolten ja seksuaalisten suuntautumisten” tutkimiseen – ja sen jälkeen heidän odotetaan asiantuntijoiden opastuksella soveltavan saamaansa ”tietoa” itseensä.

Fox News julkaisi keskiviikkona jutun Etelä-Kalifornian koulupiirin opetussuunnitelmasta, jonka mukaan lapsille on kerrottava ”yhdeksästä sukupuolesta ja yli kymmenestä seksuaalisesta suuntautumisesta”.

Monet huolestuneet vanhemmat protestoivat nyt ja puhuvat vääristyneistä opetussuunnitelmista, jotka seksualisoivat lapsia ja normalisoivat epänormaalin seksuaalisen käyttäytymisen niille, jotka eivät ole vielä seksuaalisesti kypsiä.

Newport-Mesan koulupiiri Orangen piirikunnassa on ottanut käyttöön uuden Comprehensive Health Skills for High School -oppikirjan, jossa mainitaan yhdeksän erilaista sukupuoli-identiteettiä: agender, androgyyni, bigender, cis-sukupuolinen, sukupuoleen sopeutumaton, gender fluid, sukupuolta kyseenalaistava, ei-binäärinen ja transseksuaali.

Lisäksi tunnistetaan 11 erilaista seksuaalista tai ”romanttista” suuntautumista: androseksuaali, skolioseksuaali, demiseksuaali, gyneseksuaali, polyseksuaali, aseksuaali, heteroromanttinen, gyneromanttinen, homoromanttinen, androromanttinen ja skolioromanttinen.

Vääristynyt kuva, jota markkinoidaan ”helppotajuisena”

Koulupiirin on kerrottu palkanneen niin sanotun sukupuolenkorjaajan opettamaan yläasteen ja lukion oppilaita vastaaville oppilaille aiheesta ”sukupuoli”. Tämä ”henkilö” kuvailee itseään ”infograafiksi, joka jakaa sukupuoli-identiteetin, sukupuolen ilmaisun, biologisen sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen helposti ymmärrettävään kuvaan”. Kyseinen grafiikka on osa Newport-Mesa Unified School Districtin hyväksymää Teen Talk -opetussuunnitelmaa, jota tuhannet kalifornialaiset oppilaat käyttävät luokkahuoneessa.

Tämän seurauksena opetussuunnitelmaan sisältyy sukupuoli- ja seksuaali-identiteetteihin liittyviä teemoja. Nämä teemat ilmenevät esimerkiksi opetusvideoissa, jotka käsittelevät ”millaista on olla transsukupuolinen koulussa” ja joissa kaksi teini-ikäistä kertoo sukupuolenvaihdoksestaan.

Opetussuunnitelmaan liittyvissä oppikirjoissa on useita esimerkkejä oppilaiden luoduista profiileista, joissa mainitaan nimi, seksuaalinen suuntautuminen ja sukupuoli-identiteetti – ja lapsia rohkaistaan luomaan omat profiilit.

Alicia Beget, eräs piirikunnan äideistä kertoo Fox Newsille, että monet vanhemmat ovat ilmaisseet suuttumuksensa uudesta pedagogiikasta ja katsovat, että koulut ”seksualisoivat lapset ja normalisoivat alaikäisten seksuaalisen käyttäytymisen”.

”Tämä on osa laajempaa ohjelmaa, joka osoittaa, että huipulla olevat ovat hyvin tietoisia siitä, mitä he tekevät,” hän jatkaa.

Koulupiiri vastaa Fox Newsissa esitettyyn Teen Talk -opetussuunnitelmaa koskevaan kritiikkiin kommentoimalla, että opetussuunnitelma perustuu ”osavaltion hyväksymiin terveyskasvatuksen standardeihin, joihin kuuluu myös seksuaaliterveys”.

He korostavat, että kyseessä on itse asiassa ”osavaltion hyväksymä terveysalan opetussuunnitelma”. Se korostaa myös omaa suvaitsevaisuuttaan toisinajattelua kohtaan: ”Ymmärrämme, että mielipiteitä ja uskomuksia on erilaisia, mutta noudatamme hyväksyttyä opetussuunnitelmaa ja tuemme samalla vanhempien valintoja.”

Lähde: Nordfront

47 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Mummo

Kuvan iskällä on selkeästi enemmänkin ongelmia käsissään kuin pelkkä kyltti. Kun alkaa mukulan raiskaukset ja jauhottelu, huutaa varmaan yhäti sitä: lapseni, esikuva, sankarini.
Kyltin roikotus ei tee tästä kyllä malli-isää.
Voi kiasus.

Earl Stone

Pedofilia ujutetaan lasten keskuuteen ja hämmennetään lapsen mieli sairaalla saastalla.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Earl Stone
Observer

Taivas, p#rse ja orapihlaja…

juha II

Pervot pyrkivät väkipakolla ja kieroutuneen yhteiskunnan säätämillä laeilla ottaa lapset ja nuoret henkiseen ja kasvatukselliseen!!! omistukseensa ajaen röyhkeästi yli täryjyrällä vanhemmat asemasta omien biologisten lastensa kasvatus- ja holhousvastuusta. Kunnes lapsi on saavuttanut kussakin osavaltiossa erilaisen täysi-ikäisyyden ikärajan, jolloin hän on aikuinen ja oikeustoimikelpoinen sekä vastaa itse omista päätöksistään elämässään.

Tavja H

Uskomatonta sairasta p..kaa.

Totuus esille

N-sana on näköjään tälläkin mukamas vaihtoehtomedia-sivulla kielletty, jonka takia kommenttini ”Odottaa hyväksyntää”, ei ole muiden nähtävillä ja päätyy roskikseen!

John Quiman

N-sana ei ole suomen kielessä millään tavalla rasistinen. Muutama vuosikymmen sitten sitä käytettiin ihan tavallisena sanana ilman mitään kielteisiä mielleyhtymiä. kulttuurimarxistit hakivat mallia ulkomailta ja päättivät, että se on rasistinen ja ruma sana. Ei siihen ollut mitään perusteita, mutta he tarvitsivat poliittisen välineen, jolla syyllistää ihmisiä.

Hupsuinta tuossa sanojen pannaan laittamisessa on se, että jos jollakulla on halua ilmaista jotain kielteistä, voi hän ilmaista sen monilla vaihtoehtoisilla sanoilla ja keksiä uusiakin. Tuo sanojen kieltely on lapsellista ja perivasemmistolaista. Sellaista oli jo 60-luvulla, jolloin siitä pilailtiin esim. esittämällä, että ”ei saa enää sanoa siivooja, pitää sanoa parkettikosmetologi”.

no menihän se

Kokeilen tässä vaan meneekö läpi osittain vastaava sana ”migrinigri”.

Totuus esille

Eräs läntisen rappioliberalismin ilmentymä, jota varmasti hyvin pian varsinkin viherkommunistien toimesta aletaan ujuttaa Suomenkin kouluihin. Esim. valkoiset heteromiehet ovat viherkommunistiakkojen suurimpia inhokkeja ja suurimpia lemmikkejä ovat homon..kerit, mitä mustempia sitä parempia.

ike

Jos vielä ei lapset ole sekaisin niin viimeistään nyt ovat.

John Quiman

Niinpä ja sen on mitä ilmeisimmin tavoitekin, koska toiminta siihen tähtää.

Tuumailija

Näin on, lapset ehdollistetaan sellaiselle kysymykselle jonka perusteita he eivät edes tiedosta ja sen perusteella pitäisi ”oma” pakotettu mielipide esittää ts. annetaan vain yksi vaihtoehto josta pitäisi tehdä monivalinta.
Tämä suuntaushan on menossa myös suomessa esikouluissa, siitä vain ei pidetä minkäänlaista ääntä, vv:to saa rauhassa myrkyttää lasten mieliä.

juu

Ja se vielä, että jos on Suomen valtamedian varassa, niin sillon ei ollenkaan ymmärrä kuinka sairas maa USA tätä nykyä on.
Jotenkin uskomatonta miten meidän ”toimittelijat” pystyy tämän valehtelun ja salailun itselleen perustelemaan.
Voin vannoa että suurin osa suomalaisista ei ole samaa mieltä näiden toimittelijoiden ja vasemmiston kanssa, mutta he eivät tiedä mistään mitään koska heille ei kerrota.

John Quiman

No niin lapset, tällä viikolla tutustumme sukupuoliin ja sitten valitsemme sukupuolten kirjosta omamme.

Tehdään asiasta oikein monimutkainen sotku, josta lapset eivät saa edes selvää, mutta menevät sekaisin. Sitten siinä sekavassa tilassa valitaan kuin onnenpyörästä jokin sukupuoli itselle ja yritetään elää sen kanssa. Seuraavaksi tulee tietysti paikalle ne, jotka haluavat ”korjailla” puukoillaan lasten sukupuolia.

Ei tuolla enää kelpaa maailman yksinkertaisin tapa selvittää sukupuoli. Se selviää jalkojenvälistä, kuten on aina selvinnyt. Hyvin yksinkertaista.

Kata

Niin mutta ko se tunne että on jotain kaiken väliltä ja cispismisvis-tai silleen. Tunne määrittää tänä päivänä kaiken sannoopi monenkirjavat olennot.

John Quiman

Aivan. Sekopäiset uskovat, että heidän tunteensa, jotka he oppivat toisilta sekopäiltä, määrittelevät heidän sukupuolensa ja muutenkin todellisuuden.

Sitten he haluavat kaikessa sekopäisyydessä sekoittaa lapsetkin samanlaisiksi tunnevammaisiksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Lapsille on hämmentävää, kun koulun puolesta aletaan kyseenalaistaa heidän sukupuoltaan. Kun pojalle/tytölle väitetään kirkkain silmin opettajan auktoriteetilla, että et sinä välttämättä ole poika/tyttö, on se aika vaikea tilanne lapselle, joka on itse pitänyt selvänä, että on sitä sukupuolta, jonka vehkeiden varhaiset vaiheet ovat housuissa. Sitäkin sekoittavampaa ovat vanhemmat, jotka kyseenalaistavat ja suorastaan haluavat lapsen olevan ”väärään sukupuoleen” syntynyt.

Kata

Minusta tuo kaikki on rikos ihmisyyttä vastaan.Törkeää.

En ikinä olis tätäkään uskonut tapahtuvaksi mutta nuo libtardit tekee kaikkensa saadakseen lapset sekaisin jo lapsina ja ohjattaviksi ihan mihin suuntaan vaan.Kuten kävi kun lapset olivat leireillä naapurimaassa…ei vanhempia tarvittu vaan komsomolskajat.

Timppis

Tämähän on henkistä pedofiliaa ja siitä siirrytään sitten vähin äänin fyysiseen jonkun sortin ehdollistamista..perverssien esileikkiä teinien kanssa.

Kata

Jopa pienempien kanssa kuten noissa ”hauskoissa juhlissa” joita antivantit suojaa jotta lapset saa ”tutustua”…niin oksettavaa!

Timppis

Juu nuoresta se on vitsa väännettävä senhän nämä sairaat p..kat kyllä ymmärtävät.mutta mitään normaalia eivät millään suvaitse se on razizmii fazizmii puumereiden ja setämiesten valkoista ylivaltaa yhyy nyyh.

Kata

No odotushuoneeseen meni kun vastasin sinulle.En vain tajua mikä oli taas se sana…herkkää on jos se oli ri**s.

John Quiman

Kokenut tuonkin. Jos olen keksinyt, mikä se haaviin tarttunut sana voisi olla, olen kopsannut tekstin ja tehnyt uuden kommentin. Se menee läpi, jos keksii mistä se jäi kiinni.

Joskus jättänyt odotushuoneeseen takertuneen tekstin ennalleen. Joskus kirjoittanut siihen jonkin uuden, jos on tullut jotain mieleen, ettei tulisi sama kahteen kertaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Tein niin aiemmin mutta koska siinä ei ollut mitään raflaavaa niin olkoon sitten.Oliko se se ”ri**s ihmisyyttä vastaan” eli tämä lasten aivopesu oli kyseessä.Hohhoijakkaa….No katotaan ilmestyykö se… 🙁

John Quiman

Varmaan ilmestyy, mutta saattaa ottaa aikaa. Sellainen viive hidastaa ikävällä tavalla keskustelua. Sanot jotain ja se viipyy kuin olisi kirjeen lähettänyt, niin ei ehkä ole enää kovin montaa lukijaa sille.

Kata

Tämäpätämä!Ärsyttävää!

Ilkka Forsten

Tu + pu + mu – nasta = oikein luettuna turisti puristi mun*sta.

Kata

😀

Timppis

K.y.r.-kyr.p.ä.ä.-pää=kyynärpää.

karttakeppi

Mikäli oma jälkikasvu olisi vielä kouluiässä ja tuollaista heille tuputettaisiin, niin allekirjoittaneen sanan säilä ja satiirin sapeli eivät armoa tuntisi.

Juha

Punayliopistot tuottavat ideologiansa mukaista opettajakuntaa. Sateenkaarilippu on nykypäivän punalippu ja aatteen sumentamat kantavat ikeakassiiaan kantaaottaen aivan kuin 70luvun taistolaiset sirppiä ja vasaraa. Pridekulkueet ovat tämänpäivän vappumarsseja joissa punaliput liehuvat. Suomihan on nykyään ihan DDR.

otto suni

On aina syytä muistaa Frankfurtin koulukunnan merkitys yhteiskuntaa rappeuttavana ja siksi koko LGBTQ.. mikä lienee liike haluaa tehdä kaiken moraalittoman ja sairaan toiminnan hyväksytyksi jotta Jumalan valitut perivät kullan sekä rikkaudet. Päälle vain Hoosiannaa!!

Juha

Jep nykypäivän kommunistien luokkataistelu käydään globalistikapitalistien puolesta.. goyimlampaat voivat luovuttaa rahansa ja omaisuutensa rahaeliitille ja elää ideologiansa mukaisesti onnellisesti köyhyydessä hymyillen typerästi. Yllättävän helposti kusetettavissa olevaa porukkaa elää joukossamme.

John Quiman

Mikä hupsuinta, on tuon Franfurtin koulukunnan, kulttuurimaxismin, itsensä kertoma tavoite rakentaa vastakkainasetteluja ja sekoittaa ihmiset perinpohjin sekä aiheuttaa kaaos, jonka varjolla voi kaapata vallan ja luoda kommunistisen ”paratiisin”. Yksi keskeisimmistä tekijöistä sanoikin, että kun me olemme valmiit, ovat ihmiset sekaisin kuin seinäkello.

Huolimatta siitä, että tuo on julkista tietoa, suvakit toteuttavat niitä ideoita ja uskovat olevansa tekemässä jotain hyvää. He eivät edes ymmärrä, mihin heitä käytetään, eivät ymmärrä kokonaisuutta.

Jonkin kuvitellun vähemmistön puolesta taisteleminen tuntuu niin jalolta, mutta taistelija ei käsitä olevansa vain yksi pieni tekijä suuressa kokonaisuudessa, jonka tarkoitusperät ovat todella pahat.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
juu

Vasmmisto taas vauhdissa.
Pienten lasten ei pitäisi ajatella mitään sukupuolta tai suuntautumista, toi kaikki on vaan pervojen vasemmistolaisten unelma seksualisoida lapset pienestä pitäen.

John Quiman

Pojilla on tapana ymmärtää, että ovat poikia ja tytöillä on tapana ymmärtää, että ovat tyttöjä, eikä lapsia pidä sekoittaa kyseenalaistamalla, että oletkohan sittenkään…

Jotkut ovat poikkeuksia, mutta niitä on vähän. Poikkeuksien määrän saa kyllä kasvuun, kun määrätietoisesti sekoittaa lapsukaisten mielet.

Maila Laukas

Taitaa taas olla näitä oletettujen opettajattarien ja virkanaisten märkiä drag queen-päiväunia nämä uudet ”opetussuunnitelmat”. Annetaan lasten olla lapsia ilman näitä sairaita suuntautumis-öyhötystä. Aivot kehittyvät 25-30 ikävuoteen saakka. Aikanaan kyllä nuori hokaa kumpaa sukupuolta on vaikka sitten kurkkaamalla konehuoneeseen, jos ei sitä vielä itse sattuisi tietämään..

Kata

https://www.foxnews.com/us/licensed-pennsylvania-sex-therapist-defends-minor-attracted-persons-viral-video

Ja noita pedareita nyt puolustellaan etteivät ole itse valinneet olla kiinnostuneita lapsista….yäk yäk yäk…oikein terapisti ja siltä tuo oletettu näyttääkin!

AIVAN SAIRASTA TOUHUA!TÄLLAISEN TÄYTYY LOPPUA!LAPSIPARAT!

John Quiman

Kun on mieli niin häiriintynyt, että himoitsee lapsia, on syytä puhua hoidosta, eikä hyväksymisestä. Kyseinen terapisti ei ole kyvykäs ymmärtämään rooliaan. No, eipä ne tapaa osata auttaa ketään mistään selville vesille. On kai helpompaa selittää, että juu, se on ihan normaalia ja kaikki hyvin.

Ilkka Forsten

Jo vuosia psykoterapeuttien vakioselitys mielialahäiriöihin oli lapsena koettu ahdistelu, tai tunne ahdistelusta, Nyt kun sitä tehdään avoimesti, on syy ” äärioikeistossa ” joka ei riittävästi suvaitse erilaisuutta. Oudosti nämä teesit muuttuvat ja joka kerralla ollaan menty askel huonompaan suuntaan.

” Suuri kirja ” ilmoittaa että alussa oli Adam ja Eve, ei Adam ja Stewe. Nyt sitä kirjaa ei halua lukea kukaan, kun on saatu tilalle suvaitsevaisuuden oppikirjat vailla mitään järjellistä sanomaa. Itukommarit selitti aikoinaan että Raamattu on satua, se ei ole tieteellisesti todistettua faktaa, mutta on pakko kysyä mihin faktaan nämä nykyiset kirjoittelut nojaavat, kun tyhmätkin tietävät ettei ole mitään kymmeniä eri sukupuolia.

Näyttäkää minulle puhtaasti miehen synnyttämä lapsi, tai naisen kyky siittää toisen naisen kanssa jälkikasvua. Jos on tuoda faktoja näkyviin niin tuokaa, mutta pahaa pelkään ettei sellaista ole joten luokittelen niistä puhuvat tahot mielisairaiksi.

Ilkka Forsten

9m/m Neckshot +, täsmälääke pedofilian hoitoon kun muu ei auta, vaikuttavuus täydet 100% kliinisesti testattu ja allergiavapaa tuote, on nyt saatavilla hyvin varustetuista urheiluliikkeistä.

John Quiman

Forstenilla on jokaiseen vaivaan hoito. Mikä vaan lähtee ja sillä pääsee eroon jopa verottajasta ja kaikista kuukausikuluista. En silti suosittelisi sitä ensihätään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Kauppaan minä tavallista yskänlääkettäkin tai juhlapyhinä pikasimaa. Pullo kossua, sinne pari rusinaa ja ravistus, tarjoillaan mieluiten taskulämpimänä. Koska olen absolutisti suosin alkoholitonta koskenkorvaa joka on suunniteltu niille, mitkä ei halua humaltua mutta pitävät sen mausta.

Ilkka Forsten

Minä kurkkasin konehuoneeseen ja siellä oli V8.. Tiijä häntä kui pittää ny toimia. ?

Kata

No kone käyntiin…? 😀

Ilkka Forsten

Niin onhan ” pentsiini nyt halpaa ”, toisin kuin kesän alussa. Tästä tulikin mieleeni että eikös Ohisalo saanut perheenlisäystä taannoin, eli hän on pitänyt kiinni ” jakeluvelvoitteesta” myöskin kotioloissa. Ihailtavaa periaatteiden noudattamista ei voi muuta sanoa. Sanna ylläpitää Kolumbian kansantaloutta tolpillaan, vai oliko kyse sittenkin leivinjauhosta, ko mie en tiijä ? Koskaan en ou käyttännä, vuan hyvälle se haisoo..

Kata

Juu on ollu sitä velvoitetta kotipiireissä ministereillä kiitettävästi.Vauvat ovat ihania mutta yhtäkkiä jopalii innostui… 😀

Uusimmat uutiset