Kotimaa Kulttuuri Rikos

Oulussa anastettiin ja poltettiin Pride-lippuja viime elokuussa – tapauksen esitutkinta on valmis

Oulun poliisilaitos on saanut valmiiksi esitutkinnan, joka on koskenut Pride – lippujen anastamista ja polttamista. Motiiviksi paljastui kyllästyminen seksuaalivähemmistöjen esillä oloon.

Elokuun 2021 alussa Oulun kaupungintalon, Oulun taidemuseon sekä Oulun yliopiston lipputangoista anastettiin Pride – lippuja. Poliisi sai esitutkinnassa selville, että anastettuja lippuja oli myös poltettu.

Poliisi epäilee teoista kahta oululaista noin 20-vuotiasta miestä. Esitutkinnassa toinen epäillyistä kertoi lippujen anastamisen ja polttamisen motiivina olleen kyllästyminen seksuaalivähemmistöjen liialliseen esillä oloon.

Oulun poliisilaitos on saanut valmiiksi tapausta koskevan esitutkinnan. Asiakokonaisuus on siirtynyt syyttäjälle syyteharkintaan. Kahta oululaista miestä epäillään kahdesta varkaudesta ja kiihottamisesta kansanryhmää vastaan.

Poliisi ei tiedota asiasta enempää.

Poliisi

70 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Eikö Oulun poliisilla ole tärkeämpääkin tekemistä kuin tutkia jonkin pride-rätin kohtaloa. Saa siitä monta per…een pyyhintärättiä. Katsoin aitiopaikalta huhtikuussa 21, kun poliisit polkivat Suomen lippua maahan ”taltuttaessaan” rauhallista koronamielenosoittajaa.

Ilkka Forsten

Pridelippu ei ole siinä mielessä virallinen lippu, kuten vaikkapa valtioliput joten sen tuhoaminen ei ole minun mielestäni millään tavalla rangaistava teko.

Ilmari

Se on totta ja vain Suomen lipun tuhoamisesta rangaistaan lipun tuhoamisena. Kai tämä on jonkinlaista ilkivaltaa.

Ihmeellisesti poliisilla riitti resursseja asian tutkimiseen.

Eka Kettunen

Jep, prideliput ovat pelkkiä rättejä.

juha II

Jo vuosia sitten Suomessa oli ainakin 2000 lasten seksuaalista hyväksikäyttöä tutkimatta. Totuus on, että useissa tapauksissa homo miehet ovat samalla pedofiilejä, jotka käyttävät poikia hyväksi seksuaalisesti. Tätä kannattaa myös WHO ja UJNISEF sekä Suomen THL!!!

juha II

UNISEF

Jegros...

Sjinä phujuit vjahingjossa äidinkieltäzi

Lesbo voin olla, mutten pervo sentään

Ihanaa lukea, ettei ”äärioikeistolla” ole mitään itse seksuaalivähemmistöjä vastaan. Näin olen sen vuosien varrella aistinutkin.

Minusta prideliike on tehnyt korvaamatonta vahinkoa vähemmistöjen tasa-arvolle, tuhonnut sen, mitä vuosikymmenet on tehty sen, eteen, että valtavirrasta poikkeavat nähtäisiin normaaleina ihmisinä. Nyt rinnat paljaana riekkuvat lepakot ja itsensä ties miksi identifioivat ja remmissä talutettavat saavat meidät näyttämään pervoilta.

Lisäksi sateenkaarilippu symboloi Uutta Maailmanjärjestystä, maailmaa, jossa heraldiset värit on pistetty yhteen niin kuin valtiot ja rajat hävinneet maailmankartalta. Miksi muuten liputettaisiin yhden liikkeen puolesta ja viikon verran, eihän minkään muunkaan järjestön tai liikkeen tunnusta vedetä kaikkialla salkoon? Oikeastaan kaikkia seksuaalisuuden ja sukupuolisen suuntautumisen heteroudesta tai binäärisyydestä poikkeavia vivahteita symboloi parhaiten violetti väri. Violetissa yhdistyvät feminiini punainen ja maskuliininen sininen. Lippuun voi halutessaan laittaa harmaan raidan kuvaamaan neutraalia energiaa.

Lipun ja irstaalta näyttävän kulkueen lisäksi minua ihmetyttää myös itse prideviikko. Miksi vähemmistöjä juhlitaan viikko? Eihän edes kuuluisat ihmiset Pohjois-Korean diktaattoreita lukuun ottamatta saa osakseen niin paljon huomiota, ja nämäkin vasta kuollessaan. En yhtään ihmettele, että pridetys ärsyttää ihmisiä. Muutoinkin vähemmistöillä pitäisi olla tasa-arvo 365 päivää, siis tasa-arvo. Normaali harmaa arki.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lesbo voin olla, mutten pervo sentään
Ilkka Forsten

Vihervasemmiston luoman mielikuvan mukaan kansallismieliset ihmiset, tai kuten he kaiken listaavat ” äärioikeistoksi ”, ei tarkoita etteikö seksuaalisesti erilaisten henkilöiden ja äärioikeiston arvomaailma voi olla sama. Olen kansallismielinen, ja olen äärioikeiston kannattaja. Se että koen asiat tavallani kulminoituu maahanmuuton haittavaikutuksiin, kuten myöskin pedofiliaan joka ei ole hyväksyttävää. Se onko joku lesbo, homoseksuaali, bi tai mitä tahansa, ei häiritse yöuniani kun pitäydytään niissä raameissa, joissa kahden aikuisen ihmisen välinen kontakti tapahtuu yhteisellä suostumuksella. Se ei kuulu ulkopuolisille mitä siellä itse kunkin sänkykamarissa tapahtuu.

Pridetapahtumiin on tungettu, kenties ryhmän itsensä huomaamatta vihersosialistinen agenda, joka sumeilematta hyödyntää seksuaalivähemmistöjä oman aatteensa nimissä. Näin olen pridetapahtumista on tullut, toisin kuin alunperin on ollut tarkoitus, vihreän politiikan jatke. En näkisi etteikö vähemmistöillä olisi oikeuksia, tai tasa-arvoa, mutta koen vahvasti että poliittiset tekijät tuovat omalla tavallaan ärsykkeen asian sisään, ja siksi moni niin kutsuttu äärioikeistolainen haluaa muuttaa tilanteen. Me emme ole tuhoamassa pride vähemmistöjen oikeuksia tai ole ottamassa niitä pois. Vastustamme oman poliittisen aatteemme vastustajia, siis vihersosialisteja. Se että he linnoittautuvat seksuaalivähemmistöjen taakse on halpamaista populismia, jossa kosiskellaan ääniä leikkimällä vahvaa puolustajaa tilanteessa, jossa mikään ei uhkaa puolustettavaa.

Mutta kuten aina, myöskin äärioikeistossa on niitä joille ylilyönnit tuntuvat olevan kaiken perusta. He eivät kuitenkaan edusta enemmistöä. Tästä huolimatta vihersosialistit synnyttävät mielikuvaa jossa kaikki ovat yhtä mieltä äärioikeiston uhasta. Sitä jopa paisutellaan, mikä saa toisinaan surkuhupaisia piirteitä kun väitetään ettei ” kansallismieliset ” ole yhtään mitään, pieni ja tyhmä joukko, joka toisaalta onkin suuri ja pelottava tekijä. Montako kertaa kansallismieliset ihmiset on käyttäytyneet väkivaltaisesti pridetapahtumien aikana. Huuteleminen, tai muu älämölö ei ole väkivaltaa, se on vain huonoa käytöstä. Ihmiset jotka ovat tätä tekemässä haluavat kenties korostaa merkitystään, tai kuvittelevat että olemalla näennäisen kova, syntyy vaikutelma todellisuutta suuremmasta voimasta. Ihmisten seksuaaliset mieltymykset ei saisi olla politiikan pelinappula, koska tällöin politiikasta tehdään pelinappula jossa seksuaaliset mieltymykset luokitellaan hyäksyttäviin tai kiellettyihin lähtökohtiin. Seksuaalisuus ei ole politiikkaa, mutta siitä on tehty osa tietyn ryhmän poliittista julistusta kysymättä mitä mieltä seksuaalivähemmistöjen edustajat ovat asiasta.

Tyrkyttäminen on varmin tapa saada aikaan vastareaktio. Ja kun se tulee, heittäydytään uhrin asemaan ja sanotaan ettei vastapuolella ollut mitään syytä ärsyyntyä, he vain vihaavat meitä.. Se ei ole näin yksinkertaista. Jos vihersosialistit oikeasti olisivat tasa-arvon kannattajia, he vastustaisivat islamin leviämistä, sillä se on todellinen uhka paitsi naisten vapaudelle, niin myöskin seksuaalivähemmistöille. Se mitä tapahtuu islamilaisissa yhteiskunnissa joka päivä, on kaukana siitä mitä voi kutsua edes alkeelliseksi tasa-arvoksi. Länsimaissa tilanne on toinen, mutta ei pitkään jos tännekin synnytetään liian suuri ja vaikutusvaltainen yhteisö niistä kulttuureista. Tätä minä ja moni muu vastustamme, joten olemmeko me äärioikeiston jullikat niin suvaitsemattomia seksuaalivähemmistöjä kohtaan, vai onko se pikemminkin tarkoituksella luotu myytti mikä palvelee vihersosialismin ihanteita, ja samalla nakertaa siellä taustalla sitä mitä on puolustavinaan ?

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
ike

👍👍👍

Tuumailija

Vielä sekin huomio, että ketkä kovaäänisemmin huutavat ettei homoja/lepakoita sinne eikä tänne, usein omaavat omissa riveissään niitä enemmän kuin normaalissa yhteisössä.
Näin toimivat eräät uskonnolliset ja poliittiset yhteisöt.

Ilkka Forsten

Totta. Jos ihan rehellisiä ollaan, niin kuinka moni puoluekannasta riippumatta voi sanoa ettei ole koskaan kokeillut, tai edes fantasioinut jostain mikä käsitetään normaalin seksuaalisuuden kriteereillä ” pervoiluksi ?” Eihän se tarkoita mitään äärimmäistä laidasta toiseen loikkaa, vaan jonkinlaista pikanttia lisää muuten totunnaiseen kaavaan. Jos sillä tavalla saadaan taas kumppanin kanssa uutta hauskaa elämään, mitä pahaa siinä on ? Parsisuhde on toisen huomioon ottamista, ja minusta on parempi että asia hoidetaan oman kumppanin kanssa mikäli molemmat ovat valmiita vähän venyttämään tavallisuuden rajoja. Ei niitä asioita tarvitse hävetä. Jos kaikki on muuten kohdallaan ei hyvä parisuhde kaadu leikistä. ( Leikistä se on alkanutkin. )

Sehän on ihan yleisesti tiedossa oleva asia että esimerkiksi pitkissä avioliitoissa parien välinen aktiivisuus alkaa laskemaan,jolloin tullaan vaiheeseen että kokeillaankin ” vähän sitä tai vähän tätä.” Jos sen perusteella sitten aletaan luokittelemaan parisuhde epänormaaliksi, ei jäljelle jää yhtään normaalia parisuhdetta.

Ei kannata lokeroida itseään siihen kaavaan jossa kaikki tapahtuu lähetys-saarnaaja asennossa, kerran viikossa ja saunan jälkeen. Elämää on sen ulkopuolellakin.

Kata

On on ja kyllä ensin kaffit saunan jälkeen…. 😀

Jukka

Se on just näin! Suurin sanavapausuhkamme ja määrätietoinen oikeuksiemme hävittäminen tulee valitettavasti sisäpuolelta.

Jukka

Olipas rehellinen kirjoitus! Pride on nykyään uskonto/jumala, jota jokaisen on pakolla kumarrettavan. Pridehömppää tulee joka tuutista korvat ja silmät täyteen. Minulle on yksi lysti kenen kanssa kukin ihminen tekee mitä tekee ja painostamatta. Ei sitä aktia tarvitse liputtaa rätillä. Kun kuulin, että ykkösnainen Jenni on pride-viikon suojelija, samalla pointsit tipahtivat miinukselle.

Kun kuulin, että ykkösakka

Jukka

Jos paras panokaveri on tappi tallin seinässä tai reikä tallin seinässä, pitääkö siitä ilmoittaa rätillä tallin seinällä.

Ilkka Forsten

Mutta jos se tallin seinään piirretty kirkkovene on näköiskopio ja uskottavuus 100 % voi mennä ” tihhu ” kieleen, ikävä juttu mutta korjattavissa.

kasimir

Kas kun ei tutkita viharikoksena… Tälle woketuksen tielle kun kerran lähtee, niin siitä on vaikea enää perääntyä. Oli upeaa, kun pari viikkoa sitten pelatun Unkari-Englanti fudispelin alussa enkkupelaajat tavalliseen tapaansa polvistuivat blm-hengessä ja koko polvistumisen ajan monikymmentuhatpäinen unkarilaisyleisö buuasi tälle hyvesignaloinnille villisti. Kaiken kruunasi Unkarin 1-0 voitto Englannista! – Miten Englannin joukkue voi enää koskaan pelata ILMAN polvistumisriittiä kun se on kertaalleen otettu repertuaariin? Sehän olisi merkki siitä, että asia ei enää kosketa joukkuetta, että mustien elämä ei enää olekaan tärkeä.

Lieväasteinen

BLM ja wokeilu ovat vain bolševismin uudempia muotoja, mutta unkarilaisilla kommunismi ja neuvostomiehitys ovat vielä tuoreessa muistissa.

Bling Bling

Teon motiivi on varsin ymmärrettävä ja tuo esiin juurisyyn aiemmin yhtenäisen yhteiskuntamme leviämiseen Jokisen eväiden lailla; länsimainen kulttuurivallankumous, joka leviää vihervasemmiston henkisenä rappeumana yhä kasvavassa määrin yhteiskunnan tärkeillä aloilla.

Teppo

Pridevouhottaminen itsessään lietsoo vihaa kaikki seksuaalivähemmistöjä kohtaan. Seksuaalivähemmistöt ovat ihan kunnon väkeä. Prideaktivistit taas ovat ihme hörhöjä kaikki.

ike

👍

Vuoroin vieraissa

Seksuaalivähemmistöt ovat ihan kunnon väkeä.”
No eivät ole. Monet agitoitu vihamielisiksi heteroseksuaalisuudelle ja heteroille ja lisäksi esim. homojen keskuudessa pedofilia on paljon yleisempää määrään suhteutettuna kuin heteroiden. Pridessa on kyse seksuaalisten perversioiden eli kieroutumien tuominen valtavirtaan, mikä mädättää yhteiskunnan sisältä päin, kuten on näitä ajavilla s..tananpalvojilla tarkoituskin. Pervot harjoittavat myös täysin itsetuhoista käytöstä, kuten ns. kemikaalibileitä ja ötökköjahtia, joissa molemmissa keskiössä on suojaamaton seksi taudinkantajien kanssa jotta itse saa sukupuolitauteja.

Ilkka Forsten

Seksuaalivähemmistöissäkin on kuten arvata saattaa niitä joiden elämänkatsomus sallii ja suvaitsee myöskin sen, ettei kaikki ole sitä yhteisöä. Ongelman muodostaa ne joiden mielestä mitään muuta kuin he ei saisi olla.

SaIntEvpVapaaHint

Kyllä on sateenkaari porukoilla huolet ja peppukivut konsanaan.

Eka Kettunen

Oulun poliisia on varmaan virkistänyt tutkia välillä muutakin kuin monikulttuurisuuden ilmentymiä.

Neiti Marple.

Vaihtelu virkistää poliiseja kun joutuvat tutkimaan pridelippujen katoamista?Jos joku on suunnitellut tuunata itselleen jotain kotiinsa pridelipuista. Jos joku ompelee pridelipuista verhot ikkunaan. Mene ja tiedä?
Mitä kaikkea voisi tuunata pridelipuista? Esim.suihkuverho. prideverho kävisi aluslakanasta sänkyyn. Ei silti tarvitse kuulua seksuaaliseen vähemmistöön.
Miltä tuntuisi hetero pariskunnan nukkua pridelippu lakanan päällä? Omalle lemmikille voisi tuunata pedin ja päällystää peti Pridelippu kankaalla. Ulkohuussiin voisi laittaa näköesteen, verhon pridelipusta. Uusiokäyttöä on monenlaista pridelipulla.

ike

Sitten puhutaan poliisin miehistöpulasta. Onkohan kyse enemmänkin poliisin kyvystä priorisoida asioita.

Ali

Suomen lipun saa polttaa,ilman mitään seurauksia,,,mutta poltappa sateenkaari lippu,,,voi,voi, mikä mekkala alkaa,,,mitä jos polttas kaikien maiden liput,,,silloin varmaan annetas kuolemantuomio,,,,no eikä annetas,mutta jos poltat sateenkaari lipu ,niin silloin lähtis henki!!

Hyppykuppa-Aids

Niin lähtis, koska hiv…

Lieväasteinen

Henki lähtee satavarmasti, jos poltat profeetan vihreän lipun.

Ali

”Henki lähtee satavarmasti, jos poltat profeetan vihreän lipun”
Totta puhut Lieväasteinen ,vihreän lipun polttaminen olisi itsemurha.

Veronmaksaja

Huoh, lääh… Kyllä minä nyt niin kiihotuin lippujen poltosta.. 🤦🏻‍♂️ Toivottavasti näitä lippuja ei ole maksettu veroeuroilla! Peppu-pekat saavat kyllä omilla työtienistituloillaan maksaa tällaisen shown; lippujen hankinnat, lipunnosto- ja -laskukulut!

Lieväasteinen

Tässä on ajanhenkinen biisi eräästä sukupuolesta:

https://youtu.be/pqjw5c8h4IQ

Kata

On se gauheeeeeta!Tätäkin kohta vuosi tutkittu siis lippujen polttamista eikä kyseessä ollut Suomen lippu…
On totta,samaa lässytystä läpi vuoden!Miksi näin?

Läpsytelköön itse kukin kotonaan mitä haluaa mutta näitä”tietoisuus****” työnnetään joka paikkaan!Jättäkää lapset rauhaan!😬

Aina löytyy uusia pukusuolia ja kohta loppuu värit…😑
Lopun aikoja….🤔🤔

Lieväasteinen

Onko totta, että Yhdysvalloissa joku sai 15 vuotta vankeutta yhden sateenkaarilipun poltosta? Toinen kysymys, millä oikeudella LBGTQ+-porukka on ominut itselleen sateenkaaren? Omivatko ne seuraavaksi Kuun ja Auringon? Sateenkaari kuuluu koko planeetalle eikä vain pervoille tai sateenkaariväelle, kuten nykyään pakotetaan sanomaan.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Satunnainen vierailija

Aidossa sateenkaaressa on seitsemän väriä;

https://blog.prepscholar.com/rainbow-color-order

Samainen seitsemän on myös täydellisyyden, ts. Jumalan(*JHWH, tai *YHWH) luku;

https://www.gotquestions.org/number-7-seven.html

Raamatun mukaan Jumala(*) asetti sateenkaaren merkiksi siitä lupauksesta, ettei hän enää koskaan hukuta luomakuntaa vedellä.

Virallisessa homolipussa puolestaan on vain kuusi väriä, ja kuusi on Raamatun mukaan puolestaan ihmisen – ts. epätäydellisyyden ja lihallisuuden luku;

https://www.biblestudy.org/bibleref/meaning-of-numbers-in-bible/6.html

Ei siis ole mitenkään sattumaa, että homolippu on jo itsessään perversio aidosta asiasta, ts. Jumalan(*) pyhästä lupauksesta ja sen lukumerkityksestä. Eihän śāṭān laakereillaan lepäile, vaan ohjaa omiensa tekoja siinä missä Jumalakin(*).

Kata

Olen kuullut tuosta mutta en voi varmistaa…en ihmettelisi ollenkaan!
Ja samaa olen ihmetellyt miksi nää omi sateenkaaren värit ja kohta kaikki muutkin värit.Oksettaa…Miksi he täälläkään tarvii muuta kuin Suomen lipun??
On se vienyt sateenkaaren ihailusta ison siivun kun nuo koirana konttaajat tulee heti mieleen ja lasten kasvot vaunuissaan…

Tuumailija

Sitä vain kummeksun että miksi näitä pitää alvariinsa hehkuttaa ja nostaa tapetille? Kyseessä ei ole kuin poliittinen agenda ja julkisuudessa tehdään vain hallaa.
Kysehän ei ole mistään oikeuksista tahi tasa-arvosta, koska ne on turvattu jo laissa jokaiselle kansalaiselle. Ei ole mitään seksuaalista syrjintää jos ei sitä itse ala nostamaan vipuvartena johonkin asiaan ja näin vaatia sellaisia oikeuksia/poikkeuksia joita muilla ei ole.

Seksuaalisuus on yksityinen asia niin kauan kun siitä ei kukaan ulkopuolinen kärsi tahi vahingoitu. Saa kulkea mies miehen ja nainen naisen kanssa käsi kädessä, antaa suukkoja etc. aivan julkisesti, ei ole kiellettyä eikä kenenkään pidä asiaan puuttua, koska se on heidän ja luonnon oma valinta.
Tällaisesta ei pidä kuitenkaan tehdä mitään ”normia” tai ”vaihtoehtoa” (kuten nykyään kouluissa opetetaan) vaan se on yksilöllinen poikkeama, eikä se anna mitään erivapauksia tahi oikeuksia toimia vastoin lakia joka koskee kaikkia.

Ei ministerit, hallitus tai (korruptoituneet) oikeusinstanssit voi mennä sanelemaan mikä on ajan henki asiassa, koska se jos mikä eriarvoistaa ihmisiä.

P.S. Kumma kun lippuun ei ole otettu sitä syvänruskeaa jarruraitaa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Tuumailija
Lieväasteinen

”P.S. Kumma kun lippuun ei ole otettu sitä syvänruskeaa jarruraitaa.”

Totta. Tuo on koprofiilien ilmiselvä syrjintä. Myös koprofaagien.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Kata

https://www.youtube.com/watch?v=MW6W7L7qZ6Q

Opiskelkaa jotta tiiättä mikä väri on mikäkin suuntaus…yak ja silleen ei hitto todellakin..MIKSI näitä pitää joka välissä hehkuttaa?Mitä hiton parempaa sorttia nuo on koska tosiaan länsimaissa on heillä kaikki ok toisin kuin näissä ”niin ihanisssa ja rauhallisissa maissa”(afrikka-komissaarus lausui koppalakissaan eiku hunnuissaan)
😀
Mikä kiihko niillä on näyttää tissut ja **ssut ja ”tassu” yleisölle joka tollottaa kadun varrella mitä korneimpia esityksiä!Kuka menee katsomaan?Miksi kukaan ei puutu että lapset kulkee noissa piireissä ja näkee varmaan ihan asioita joita lapsi ei käsitä!Miten se vaikuttaa lapseen?

Uskomatonta löyhää moraalia.

Tosiaan,jälleen kerran,tehköön kodeissaan aikuiset keskenään mitä vaan jonka toinen hyväksyy,vaikka sillassa aamuin illoin no problem mutta en halua nähdä enkä lukea mitään tästä juurikin siksi että nämä tekee vain hallaa niille jotka elävät elämäänsä kaikessa rauhassa.

Asuin 18v lesboparin naapurina.Ei ongelmia..eivät ikinä olisi lähteneet tuolle hyppynarumarssille.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Kata
Tuumailija

BTW, ovat varastaneet tuon lipun hipeiltä ja muuttaneet sen tarkoitusperiinsä (hehheh) sopivammaksi.
https://fi.wikipedia.org/wiki/Sateenkaarilippu

Ilkka Forsten

1995 Richie Blackmorella oli Rainbow niminen bändi, joka ei silloin tainnut vielä tarkoittaa samaa kuin nykyisin ? Blackmorehan tuli aiemmin tunnetuksi Deep Purplen kitaristina, ja hyvänä sellaisena.

Kuunnelkaapa aikanne kuluksi kappale nimeltään Temple of the King, jossa blackmoren kitaransoitto pääsee oikeuksiinsa. Hieno kappale, ei mikään tyhjä rimputus.

Kata

Juu upea bändi!Tuli koettua livenä 2015!Uriah Heep oli myös!

Ilkka Forsten

Lady in Black on klassikko. Yhäkin ihan kuunneltava ja melodinen juttu. Kaiken lisäksi se on erittäin helppo oppia soittamaan, koska siinä on vain kaksi sointua. A-molli ja G-duuri. Kappaleen säveltäjä ja sanoittaja Kenneth ( Ken ) Hensley kuoli vuoden 2020 marraskuussa, ja saman bändin alkuperäinen rumpali Lee Kerslake syksyllä 2020. Siinä meni pala musiikin historiaa hautaan. Ainoa alkuperäinen jäsen Mick Box on vielä hengissä, ja soittelee silloin tällöin alussa manitsemaani kappaletta uuden kokoonpanon kanssa.

Tuumailija

Uriahin eniten kuuntelemani levy on Salisbury, siinä on kaikki kohdillaan.
Vinyyliä ei viitsi soittaa, mutta cd on melkein puhki. ;D

Ilkka Forsten

Jos ajatellaan aikaa kun bändit kuten Uriah Heep, Led Zeppelin, Deep Purple jne olivat jokaisen tuntemia ja verrataan sitä aikaan mitä nyt elämme, niin näistä nykyisistä hip hop ja räp artisteista ei kukaan tiedä mitään vuonna 2072, mutta veikkaan että yhä soitetaan noiden ensinmainittujen tutuksi tekemiä kappaleita. Se jumputa jumpun jumputa jump, älämölö mölöälä mölöälä älämölö jota esittää toppahuulet, ei ole musiikkia. Se on lahjattomien luoma alakulttuuri mikä ei tule olemaan ikivihreää.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Ilkka Forsten
Kata

Joo totta on,huikea biisi!Ja Deep Purplen ”Smoke on The water”ja ”Highway Star”..jestas sentään.

Ilkka Forsten

” One sunday morning, she walking long hair floating mid winter wind..”

Jukka

Olen katsonut pride-kulkuetta. En paikan päältä kadun varrelta. Se on sairasta venkoilua ja sekoilua kettinkeineen, koppalakkeineen, latekseineen. Säälittää, kun pikkulapsetkin on viety sekoiluun. Pitäisköhän tänä suvena mennä paikan päälle seuraamaan. Saisi ainakin mahan tyhjennettyä perusteellisesti.

Ilkka Forsten

Tuleekin mieleen vitsi. Kaksi homoa käveli kadulla kirkon ohi, ja samaan aikaan kirkon ovi avautui josta astui ulos vasta vihitty pariskunta. Toinen sanoi, ” mitäs tuosta ajattelet ” ja sai vastauksen, ” en usko että moinen seka-avioliitto tulee kestämään.”

Kata

😀

Lieväasteinen

Lasten kasvot vaunuissaan? Eikö tuo noitasapatti ole K-16 tai K-18-tapahtuma? Siis irstaillaanko oikeasti pikkulasten edessä? Kauheeta. Heterot vietäisiin moisesta putkaan ja samalla lähtisi lastensuojeluilmoitus.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Kata

Siis etkö ole nähnyt kun äiti jolla puoli metriä tissuja paljaana ja ukko koirana remmeissään mu***aan konttaa katua ja pienet vaunuissa mukana…Oisko ollut 2 vuotta sitten kun minuutin katsoin….
Menepä uimarannalle samoin…taitaa virkavalta tulla…kaikki ovat tasa-arvoisia mutta…

Lieväasteinen

En minä moista edes katso. En halua traumatisoitua ja/tai verenpainekriisiä.

Kata

Siihen loppui minunkin katteluni mutta ne lapset….jäi mieleen.

Lieväasteinen

En ole seksuaalivähemmistöjä vastaan, mutta miksi omat intiimiasiansa pitää tyrkyttää muille suoraan silmiin? Miksi ei voi kulkea arvokkaasti omine pride-lippuineen? Miksi heteroilta samanlainen julkinen irstailu on kielletty? Melkein sama olo, kun naisnaapurini pistäisi omat veriset menkkapikkarinsa mulle naamaan.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Kata

Tätä samaa kysyn minäkin!

ike

No nyt olen todella pihalla maailman menosta, ehkä hyvä niin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
Kata

https://www.instagram.com/reel/CerHTJ8pb0Y/?utm_source=ig_web_copy_link

Lasten ohjelmaa USAssa….mitä tulee noista aikuisina tai murkkuina….olisko käynyt päinsä vielä vaikka 2010….se*sisekoja siellä täällä tuolla täällä jokapuolella on…vaimoketaisinnepäin…hohhoijaa voihan kikkeliskokkelisvaan… :8

ike

En nyt koskaan voi ymmärtää miksi lipun polttamisesta voisi tulla suuri ongelma, ymmärrän jos kyseessä on varkaus mutta kun edes noita pyörävarkauksia ei pystytä selvittämään. Minun puolestani polttakaa niin monta lippua kuin haluatte, ei se minuun vaikuta. Ei myöskään suureen osaan suomalaisia, jollei se ole jokin Islamistien lippu, se tietenkin on koskematon ja maailman suurimman suojelun tarpeessa. Haluaisin sanoa että hävetkää poliisi mutta kun te ette lakeja laadi, no te voitte niitä kyllä tulkita, johonkin pisteeseen asti.

Kata

Niin, asiat ovat vääristyneet sairaalla tavalla…mutta sitä tämä nwo-kasti hakeekin.Näiden hyödyllisten idioottien avulla.
Yhteenottoa tavisten kesken ja sitten puuttuu joku ”ylempi taho” ja raahataan kuten Kiinassakin..jonnekin.No return.

Poliisin arvovalta…gone with the wind.

Tuumailija
Kata

Hohohohooo!Jassoo hahahahaa nonniiii!Nyt ei woket pääse kuiten oikein huutamaan whaitsupremessyä…ja näkyy olevan muitakin ”kivoja juttuja”…

Nuo kirjainyhdistelmäaktivistit ovat niin sekoboltseja..Kiitos linkistä!

Puolassakin on näköjään opittu woke-maailma…ihan tajutonta.Kauanko tämä saa vain jatkua?

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Kata
Tuumailija

Aika mielenkiintoinen yhdistelmä, koska aika tiukka katolinen maa. Olisikohan eu saanut painostettua sen verran ja ”joustaneet” hieman että ei rahantulo katkea, mene ja tiedä.

Kata

Näin on varmaan käynyt.Yrzylä lähetti postia…. 😀

Ilkka Forsten

Kunnes kuolema heidät erottaa.

Lieväasteinen

Vai 30 muslimimiestä hyökkäsi pride-kulkueen kimppuun? Eikö äärioikeisto? Röhönaurut. Mahtava uutinen. Suvakit potee nyt kovia peppukipuja ja kognitiivista dissonanssia, kun kummatkin sekä seksuaalideviantit että muslimit ovat suvakkien lemmikkejä ja suojatteja. Suvakkien luulojen mukaan muslimien pitää rakastaa pride-kulkueita ja osallistua niihin musliminaiset sateenkaarihijabit päässä. Mutta ei näy musuja pride-kulkueissa, ei näy jostain syystä. Miten kova pettymys suvakeille. Ja miten tuomioistuimet nyt toimii, kun ei saa rangaistaa musulemmikkejä, vaan pitää noudattaa intersektionalismia ja kulttuurirelativismia? Tuo on vasta alku. Kohta nähdään katoltalentoja ja šaria-tuomioiden oma-aloitteisia täytäntöönpanoja Euroopassa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Tuumailija

Hivsingissähän nuo partalapset marssivat pridekulkueessa, olisiko ollut juuri 2015-16, nähtävästi tajuamatta missä porukassa oikeasti ovat. Hanakkaasti kävivät sivullisten kadullakävijöiden kimppuun kun oli itsellään keltainen varoliivi päällä.
Tuossa on kyllä sen verran monta pähkinää purtavaksi, kun kumpaakin pitäisi suosia eikä ketään tuomita, mutta kuitenkin…..

SetanTati

Saa käydä jos on setan ideologisissa tukiliiveissa.