Kotimaa

Pääkaupunkiseudulla on yhä yli 100 000 rokottamatonta, ulkomaalaistaustaiset ylikorostettuina

Kuva: Wikimedia Commons/ CC-BY-SA-3.0

Ulkomaalaistaustaiset ylikorostuvat rokottamattomien joukossa pääkaupunkiseudulla jonkin verran. Rokottamattomista jopa puolet voivat olla vieraskielisiä, kertoo Husin diagnostiikkajohtaja.

Koronaviruksen omikronmuunnos leviää ja herättää huolta maailmalla. Samaan aikaan pääkaupunkiseudulla asuu suuri määrä ihmisiä, jotka eivät ole hankkineet rokotesuojaa koronavirusta vastaan ja joilla ei ole aikomustakaan hankkia sitä.

Rokottamattomia 12 vuotta täyttäneitä henkilöitä asuu Helsingissä noin 77 000, Vantaalla 33 500 ja Espoossa 31 000. Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen tilastot kertovat, että eniten rokottamattomia on alle 40-vuotiaiden ikäryhmässä. Rokottamattomuus on lisäksi varsin yleistä vieraskielisten eli muuta kuin suomea tai ruotsia äidinkielenään puhuvien keskuudessa.

Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin (Hus) diagnostiikkajohtaja Lasse Lehtonen kertoi Helsingin Sanomille, että vieraskielisten osuus rokottamattomista on suurempi kuin heidän osuutensa koko väestöstä.

”Rokottamattomista jopa puolet voivat olla vieraskielisiä.”

Vieraista kielistä yleisimpiä pääkaupunkiseudulla ovat venäjä, viro, somali ja arabia. Helsingin, Espoon ja Vantaan kaupungit eivät kuitenkaan median lukuisista yrityksistä huolimatta ole tähän mennessä suostuneet kertomaan tarkemmin, miten rokottamattomuus jakautuu eri kieliryhmien kesken. Espoon tartuntataudeista vastaava lääkäri Topi Turunen on vedonnut tietojen epävarmaan luotettavuuteen ja siihen, että niiden julkaisulla voi olla kielteisiä vaikutuksia suhtautumisessa vieraskielisiä ja viranomaisia kohtaan.

Lasse Lehtosen näkemyksen mukaan eri kulttuureihin liittyviä erityispiirteitä on. Helsingin Sanomien haastattelussa hän mainitsee eri kulttuureihin liittyvät disinformaatiolähteet, epäilykset ja pelot.

”Esimerkiksi afrikkalaisilla on taikauskon tyyppistä ajattelua. On peloteltu, että rokotteet aiheuttavat hedelmättömyyttä tai impotenssia. Venäläisillä on venäjänkielistä propagandaa länsimaiden rokotteiden ongelmista.”

Yksi vieraskielisten rokottamattomuutta selittävä tekijä voi Lehtosen mukaan olla alkuperäisestä kotimaasta peräisin oleva epäluottamus viranomaisiin. Rokottautuminen edellyttää luottamusta kansalaisten ja viranomaisten välillä, Lehtonen sanoo. Luottamuksen rakentamisessa on tärkeää toimiva kontakti perusterveydenhuoltoon.

Lähde: Helsingin Sanomat

76 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Mutta koko ”ongelma” on vain kantasuomalaisten ongelma ja heidän päähänsä hakataan vastuuttoman ja ”itsekkään” ihmisen leima.

Mitä muihin kuin venäläisiin tulee ei ole ongelma eikä mikään, koska siitä vaikeneminen merkitsee samaa kuin sitä ei ole (ongelma).

Taunus

Joo otetaan rokotteet että sairaat, yli 80-vuotiaat pelastuvat. Heissä on tulevaisuus! Samalla rokotamme kaikki lapset joille korona on vaaraton mutta rokotus on valtavan haitallinen. Missäköhän vaiheessa tämä yhtälö alkaa päättäjien aivoissa vaikuttamaan edes vähän kyseenalaiselta..?

Taunus

Rupeaa tulemaan semmoinen kutina että rokotevalmistajat ovat yli 80 vuotiaita sairaita vanhuksia.

Pah

”Missäköhän vaiheessa tämä yhtälö alkaa päättäjien aivoissa vaikuttamaan edes vähän kyseenalaiselta..?”
Jaa että ”päättäjien aivoissa”? Keitä mahdatkaan tuolla tarkoittaa?
Jotta ihmiset saisivat edes pikkuisen vihiä mistä ne ”päättäjät” löytyvät, niin kuten aina, pitäsi ens´alkuun yrittää selvittää omistajat ja heidän keskinäisiä omistussuhteita. Kun omistajat on tiedossa niin samalla selviää komentoketju jonka huipulta löytyy ne päättäjätkin.
https://koronarealistit.com/dokumentti-monopoly-kuka-omistaa-maailman/
Toki näitä arkisia päättäjiä ja päälliköitä löytyy lähempääkin mutta heidän päätöksensä rajoittuu lähinnä ruumiin ja prrrssreijän toiminotihin. Saarna päälliköstä: https://www.youtube.com/watch?v=T3qE-0DNqs0

Ilkka Forsten

Suomi ostaa jo nyt vuoden 2023 rokotteita, mikä laittaa kysymään mistä ne tietää jo etukäteen mikä variantti silloin on vaikuttamassa ?

Kata

Ne tietää…se on silloin omonomicromoronmakromoroniskiskojunallajusteerinkantokisanmuunnosja sananmuunnosvarianttinen.

Sakris Vuohipaimen

Robert W Malone kertoo vitter-tilillään mielenkiintoisia asioita kehittämästään rokotteesta.

Voipi olla, että entisten sosialistimaiden entiset asukit tekevät järkevän ratkaisun jättäytymällä kokeen ulkopuolelle.

Ilkka Forsten

Viimeisin väittämä. Joulunpyhinä tartuntoja tulee 20 000 päivässä, ei auta rokotukset, mutta jos on KAKSI ( 2 ) roketekertaa takana, on suoja jo niin hyvä että säästyy ” todennäköisesti ” muita paremmin. Voi voi miten käy Joulupukin ? Miksi kukaan ei kysy kuinka tämä huima lisääntyminen on ylipäätään mahdollista, kun rokotteita on jaettu lähes liukuhihnalta ? Rajoja emme voi kuulemma sulkea, siltä osin tilanne on hyvin hallinnassa…HAH HAH HAHAHAHHH..

Ja kun koronapasin kanssa pääsee heilumaan tummuvaan iltaan, niin tartuntoja on kohta 80 000, mutta jos ottaa kuudennen piikin yhteen soittoon, voi jo selvitä tapaninpäivään asti, ja näkee kenties vielä vuodenvaihteen. Hoosiaannaa lauletaan, gospelkuoro harjoittelee jo, tietenkin maskit kasvoilla ja koronapassi taskussa.

Kata

Hyvä Tuomas joulun tuopi, paha Nuutti pois sen viepi.”
Jos siis Nuutin päivään selvitään niin eiköhän ole jo omikrouuni jylläämässä..voi miten ihmiset eivät hikeenny kuten muualla maailmassa.Kiurukin kuulemma liversi jämäkästi että vauhtia piikkeihin…
Ei tätä sekoilua jaksa.https://www.youtube.com/watch?v=B0RZ3gext50
Paul Joseph Watson sanoo suorat sanat….

Ilkka Forsten

Kaikkein huvittavinta on että HUS:n ylilääkäri ilmoittaa pelin menetetyksi, eli mitään ei ole tehtävissä, ja että NYT pitää myöskin koronapassin omaavien olla tarkkana.. Niin, niin varmaan pitää, koska se passi ei ole alunperinkään suojannut miltään eikä ne rokotekerrat mitään ratkaise. Pfizer painottaa että heidän rokotteellaan tuotettu kolmas piikitys tehoaa omikroniin.. Jotenkin muistan että se sama firma julisti yhtä lailla voittoa koronasta edellistalvenakin.

Niin ikään on omituista kun ylilääkäri julistaa että nyt pitää ottaa kovat toimet käyttöön, ja sitten keväällä voidaan taas löysätä kun tauti on vähemmän tarttuva. Mistä vit****a hän tietää sen etukäteen, sen haluaisin kuulla, vai onko niin että minäkin olen ollut ilman ensimmäistäkään lääkärintutkintoa oikeassa sanoessani, että korona on ihan normaali flunssa kausikiertoineen ? Senkin olen sanonut että rokotukset jollain rotanmyrkyllä ei tuota muuta kuin lisääntyvässä määrin uusia variaatioita, koska rokotteet mitä nyt julistetaan niin vaarattomiksi, muokkaa kuitenkin ihmisen vastustuskykyä joskaan ei hyvään suuntaan. Rokotteilla altistetaan ihmiset, jotta voidaan lisätä rokotteiden ottamispakkoa vetoamalla kansalliseen tai maailmanlaajuiseen hätätilaan.

Rajoja ei voida sulkea, mutta kansa voidaan pakottaa rokotuskokeisiin ja julistaa että kyllä tässä rokottamattomat kantaväestön edustajat nyt ovat tehneet pahan tilanteen, ikään kuin ne muualta tulevat joilla on se Irakista ostettu väärennös taskussa, eivät loisi mitään uhkaa. Rajaa ei suljeta, mutta kantaväestöltä voidaan sulkea kohta ruokakaupan ovetkin vetoamalla vakavaan kansalliseen kriisiin. Mitä luulette, onko ne suomen ” konsulaatissa ” tulkkeina toimineet afgaanit kaikki rokotettuja, vai vuotaako seula taas siltäkin kohdin ja vaaraa ei siitä huolimatta synny ? Lääkäri runoilee uutisissa että kyllä nyt on syytä jättää joulukirkossa käynti väliin, mutta kapakkakierroksia ei tarvitse rajoittaa, onhan siihen olemassa kaiken kattava taika nimeltään koronapassi. Rumarillumarei huolta meillä nyt ei, ja otetaas taas toisellekin jalalle..

Tämän piti olla pandemia, mutta yhdeltä lipsahti eetteriin lause, ” kyseessä on pelkkä alueellinen epidemia..” Mukavaa kun meillä on näin hyvää asiantuntemusta. Epidemia muuttuu pandemiaksi ja toisinpäin ihan siitä riippuen kuka siitä puhuu. Olen kuullut myöskin sanottavan ettei omikron ole edes yhtä paha kuin aiempi variaatio, se vaan tarttuu herkemmin, ja perään lause, ” rokottamattomiin..” Jos tästä typerästä lammaslaumasta on kohta variksenpelättimetkin rokotettu, niin miten ihmeessä ne kaikki rokotetut ovat nyt niin suuressa vaarassa muutaman rokottamattoman toimesta ? Tämä on ihan naurettavaa öyhötystä ja pelonsekaista hysteriaa. Medialle tuotetaan joka päivä mielettömiä tartuntalukuja, mutta jos katsotaan sitä oikeaa tilastoa ei kuolleisuus ole mikään ihmeellisesti kasvanut käyrä. Jonkun olisi nyt jo uskallettava laittaa jäitä hattuun ja sanoa että vedätys on mennyt liian pitkälle.

Kata

Täyttä asiaa taas!
Tämä on se pandemia joka sallii jo yli 2 miljoonan siirtolaisen marssia jenkkeihinkin mutta he eivät tarvitse testiä tai rokotetta kun ovat vain käymässä.
Eikö tämä herätä ihmisiä???Lammasporukkaa…uskotaan noita ”proffien” jokapäiväisiä uhkakuvia ja eiku pää pensaaseen ja tärisemään.
Kaikki tämä vain että se Joen ”PLAN” 2020 menee läpi(ja on siellä taustalla sitä suurtanollausporukkaa pilvin pimein)!
Samaa ohjetta täällä ja siellä ja jokapuolella….https://www.instagram.com/tv/CXh6FkYDftk/?utm_medium=share_sheet
Ihme jos ei nyt beeälämmä välitä mutta samaa on nyt jenkeissä kuin saksassakin.Taas on lauma skoudeja yhden kimpussa.

Soft top, hard shoulders

Aika moni niistä on rus-kansaa, Krista Kiuru vaati armeijaa apuun rokotuksiin. Mitä sanoo rus-maa joka aiemmin on vakuuttanut suojelevansa rus-kansalaisia kaikkialla maailmassa? Uskalletaanko ihan kaikki pakkorokottaa ja salliiko rus-maa pakkorokotuttaa kansalaisensa mRNA-rokotteella.?

Taavi Attenporo

Tämä pitkittyvä (ja paheneva ?) koronapandemia saattaa olla sytytyslanka sellaiselle tapahtumaketjulle, joka parissa vuosikymmenessä kutistaa ihmisten kokonaismäärän jälleen muun luonnon kannalta kestävälle tasolle.

Ilkka Forsten

Lähinnä siis valkoiset kansat kutistetaan, ei ruskeita tai aavikon prinssejä.

murre riepunen

Ulkomaalaistaustaiset ovat ylikorostetusti esillä useissa muissakin tapauksissa…valitettavasti. Ovat vastaavasti rokattaneet kantaväkeen kuuluvia tylsemmillä ja käyrillä metalliteollisuuden tuotteilla, tässä asiassa heidän innokkuus tosin halutaan salata, media ohimennen mainitessa tapahtumista…mies espoosta…turun seudulla majaileva jne.

Ilkka Forsten

Onneksi täällä on tomppelilauma kantaväestön kohdalla korjaamassa tätä viranomaisiin kohdistuvaa kritiikitöntä luottamusta. Eihän suomessa voi tapahtua mitään katalaa valehtelua ja asioiden paisuttelua, meillä on hyvin asiantuntevat, ja hillotolpalle omistautuneet henkilöt sanelemassa mitä hyvää voikaan olla tulossa, kun taas äänestätte jakkukalkkunat valtaan. He eivät erehdy koskaan, tämähän on nähty vuosien aikana.

Samalla kysyn mitä pakkotoimia hallitus on miettinyt näiden poppamieheen uskovien puikulapäiden taltuttamiseksi rokoteuskoon, vai saavatko he kuten kaikessa muussakin noudattaa jakamattomia ihmisoikeuksia vailla mitään vastuuta ?

Minäkin vastustan rokotuksia, mutta en kyllä usko siihen pyhään savuun yhtään enempää, tai siihen että hakataan noitarumpua ja uhrataan S – Marketista ostettu broileri juhlallisin menoin.

Ei enää yhtäkään klikkausta Omrikon

Ei enää yhtäkään klikkausta Tälle
VALTAMEDIAN HUORALLE Omrikon 

Miksi PS Ei sano sanaakaan Omirkon hysteriasta

kun samaan aikaan valtamedia myy sivuillaan lippuja

 *massa tapahtumiin*

 mutta joulupukki on omrikon riski 

Miksi ihmiset eivät tajua 
että suomen valtamedialle korona lööpit ovat miljoona bisnes 

Kuten massa tapahtumien mainostaminen 

Niitä ei kiinnosta mikään muu kuin raha

Siksi he kirjoittelevat tästä pandemiastakin

 mitä sylki suuhun tuo 

Ja luovat tyhjästä hysteriaa tahallaan lööpeissään 

Eikä mitään välijä onko se totta vai ei 

Pääasia on
Että sanomakonsernin omistajien lompsa täytyy
esim pfizerin mainos rahoista 

kaupalliselle valtamedialle korona tyrrannia on siis pelkkä bisnes
 Mieti sitä kun klikkailet 
joulupukki on omrikon riski kuraa 

ja samaan aikaan he mainostavat
 *osta lippu* hartwall areenalle 
johonkin tapahtumaan 

Mikä ei tietenkään ole riski 

Vai saiko Pekka Haavisto tartuntansa  joulupukilta 

Ilkka Forsten

Voisin olettaa että haaviston tartunnat, ( huomaa monikkomuoto ) on lähtöisin Equadorin morsiamelta.

KELA

Ellet ota rokotteita et saa sossurahoja. Katsotaan miten menee.

Pah

Ellet ota rokotteita et saa sossurahoja. Katsotaan miten menee.
Ellet ota muunnosgeeniterapiapistosta et saa sossurahoja. Katsotaan miten menee.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Pah
Ilmari

Mikä on muunnosgeeniterapiapistos?

Ilkka Forsten

Tulo pieni, ei huva, te ei noutata jakamaton ihmisoikkeus, pärkk****e.

Kata

😀

Pientä Plussaa

Anttaka meidä rokotus!!!! Liian vähä rokotus, ongelma!!!! Mäki halu rokotus!!!!! ..tuota ei ihme kyllä kuulu missään. Muslimit nauraa partoihinsa kun valkoiset lampaat tekevät joukkoitsemurhaa. Mikäs siinä, heillehän se passaa oikein hyvin. Aikaisemmin olisi muslimeiden määrä ylittänyt alkuperäisväestön vasta 30 vuoden päästä, nyt se aika lyheni ja kunnolla. Superbonuksena kaikki valkoiset eivät ottaneet rokotuksia joten he saavat jatkaa muslimien elättämisen.

gameover

Voi voi noita ahdasmielisiä vieraskielisiä kun eivät tajua että liberaali globohomo mitä juuri ison rahan mRNAta ja terveyspassia kaikille myös edustaa johtaa tulevaisuuden ihqu utopiaan jossa kaikki on turvassa kaikelta ja kansan ei tarvitse vaivata pientä tyhmää päätään turhuuksilla kuten mistä tietonsa hankkii, mikä on faktaa tai kusetusta ja mihin tietolähteisiin uskoa kun on yksi vain totuus, yksi valta, yksi lähde ja yksi kansa.

Ilkka Forsten

Ein Volk, Ein Reich, Ein Korona..

Mitä kaikkea salataankaan

Tästä uuden tyyppisestä RNA rokotteesta ei virallisesti ole kerrottu yhtään mitään muuta kuin että se on turvallinen ja antaa tehokkaan suojan. Ja tämä vähäkin on jo osoittautunut vääristyneeksi tiedoksi.

Tra

Älkää kutsuko edes rokotteeksi.
Nämä termien sekottaminen on plutokraattien ja globobottien modus operandi. Alan huiput ovat todenneet että asia on selvä, kyseessä on jokin mitä voi esim. kutsua muunnosgeeniterapiapistokseksi, mutta ei ainakaan rokotteeksi – jonka määritelmän sisään sitä EI voinut sovittaa!

No mitäs silloin keksivätkään? No tietenkin muutetaan määritelmä täysin!

Ne mielikuvat mitkä myyvät ovat ensiarvoisia rahavoimille. Sitten on lainsäädännölliset asiat siinä mukana.

Lisäksi siinä on äärimmäisen tärkeänä elementtinä lääkeyhtiöille tuo saavuttamansa etu päästä korvausvastuusta kun kyse on _rokotteista_. Tottakai siinä sitten heidän rahoillaan pyörivät CDC:t, virastot ja ihan kaikki heistä hyötyvät ovat mukana muuttamassa määritelmiä bisnekselle, vaurastuville sopivaksi.

Sitten tämä massapsykoosi vielä hahmottaa tai kohtelee _kokeelliset_ valerokotteet samoin kuin vuosikymmeniä sitten kehitetyt aidot rokotteet. ***kirosana*** mitä kehitysvammaisia suurin osa kansasta on.

Tomppa

The following statements made in 1981 by Jewish globalist Jacques Attali are taken from Interviews with Michel Salomon – The Faces of the Future, Seghers edition when Attali was a senior adviser to French President, Francoise Mitterand: 
”In the future it will be a question of finding a way to reduce the population. We will start with the old, because as soon as it exceeds 60-65 years man lives longer than he produces and costs society dearly, then the weak and then the useless who do nothing for society because there will be more and more of them, and especially the stupid ones. 
 ”Euthanasia targeting these groups; euthanasia will have to be an essential instrument of our future societies, in all cases. We cannot of course execute people or set up camps. We will get rid of them by making them believe it is for their own good…
 ”We will find something or cause it, a pandemic that targets certain people, a real economic crisis or not, a virus that will affect the old or the fat, it doesn’t matter, the weak will succumb to it, the fearful and the stupid will believe it and ask to be treated. 
 ”We will have taken care to have planned the treatment, a treatment that will be the solution. The selection of idiots will thus be done on its own: they will go to the slaughterhouse on their own.” 
 Finally (and perhaps especially), since no war can be won unless the peoples waging it believe it just and necessary, and unless the loyalty of citizens and their belief in its values are maintained, the chief weapons of the future will be the instruments of propaganda, communication, and intimidation.” 
___________ 
Jacques Attali (born 1 November 1943) is a French economic and social theorist, writer, political adviser and senior civil servant, who served as a counsellor to President Francois Mitterrand from 1981 to 1991 and was the first head of the European Bank for Reconstruction and Development in 1991-1993.  In 2009, Foreign Policy recognized him as one of the top 100 ”global thinkers” in the world.
https://www.henrymakow.com/2021/12/atalli-genocide-1981.html

Kata

”He menevät itse teurastamoon”…näin on,valitettavasti…https://www.youtube.com/watch?v=lctpOxSR-FE

Kuinka helposti se oikeastaan kävikään…

en alistu testeihin

voi anteeksi jos ja kun en ota piikkiä mikä on kehittynyt vuodessa ja jonka toimivuus tehosta ei ole mitään hyötyä, myrkyttömänä varmaan kestän sen paremmin kuin myrkytettynä… outoa että olen ollut koko ajan maskitta ja silti pysynyt terveenä

Rokotteitta pakoon ehkä kuuhun

olen pysynyt terveenä yli 2 vuotta ilman rokotteita
siksi haluan tarkkailla *loppuun asti* miten näitä rokotettuja ollaan kusetettu

mitä ne rokotteet oikeasti aiheuttavat tehoavat koronaan
ja täytyy myöntää ei hyvältä näytä rokotettujenkaan osalta
vaikka niin heille valehdelkaan 24 h
kuinka vain niiden ansioista olet elossa

Ignorance is bliss

Niin monet niistä lukee ja seuraa YLE:ä, Sanomaa, Alma mediaa ja maikkaria, joten ovat varmaan ihan suht tyytyväisiä ja odottavat seuraavaa piikkiä. Ainut jännitys lienee se, että sen saa riittävän nopeesti.

Ilmari

Näinhän se on. Sain toisen rokotteen 1.7 ja olen tyytyväinen. Kolmannen saan 7.1.22 ja tyytyväisyys sen kun lisääntyy.

Ilkka Forsten

Onnea vaan matkallesi, olet todennäköisesti se joka tietää meistä kahdesta nopeammin onko olemassa kuolemanjälkeistä elämää.

Kata

Sehän se on tarkoituskin…kaikki ovat tyytyväisiä ja kellään ei ole mitään.Odota pari vuotta olet vieläkin tyytyväisempi..suorastaan auvoinen ja nirvanassa.
Eri menetelmä mutta sama lopputulos kun ”1984”…..

Lieväasteinen

Olen päättänyt ottaa rokotukset, koska lähisukulaiseni on riskiryhmässä ja muuten vakavasti sairas. Ensimmäisen otin toukokuussa, sivuoireet kestivät pari päivää. Toisen sain heinäkuun lopussa. Haittavaikutukset kestivät yli kuukauden, olin käytännössä työkyvytön. Menen ehkä kolmannellekin piikille, koska on ihan sama ja olen muutenkin itsetuhoinen. Ennen toista rokotetta en ollut rokotusskeptinen. Tämä ei ole vitsi.

Kata

Mulle eka piikki lopetti halun ottaa enää mitään tällaista kehooni(kadun että menin)…vei 6 päivää ensin hirvittävin kivuin,sisuskalut tulessa ja sitten pari viikkoa ihottumia ja kuulohäiriöitä ja yhä poden nivel-ja kudosongelmia.Helevetti!
Uskomatonta että lapsillekin annetaan vaikka ensin vautsikin ettei millään,ei tarvitse…mutta ko jäi ylimääräisiä niin eiku muksuihin!

Ilkka Forsten

Muuten hyvä kirjoitus, mutta käytä välimerkkejä. Tämä ei ole näppis.

Ilkka Forsten

Niin olen minäkin toiminut, elänyt ihan normaalia elämää mutta kuullut kyllä että kaikki jotka on rokotettuja tuttavistani, ovat jonkinlaisen räkätaudin saaneet. Osalla hankaliakin sivuoireita, että näin hoidetaan kansanterveyttä.

Olen myöskin kuullut miten toimin uhkana yhteiskunnalle, jossa päällimäiseksi nousee aina huoli siitä kuinka yritykset voivat jatkossa toimia. Ja sitten olen kuullut että ota ihmeessä rokote ja hanki koronapassi, niin pääsemme lopulta eroon tästä kurimuksesta.. Niin, minä en ole kurimuksessa, mutta joku varmaan on ja kun sitten pitkässä juoksussa rokotetut alkavat oireilla, ja halutaan löytää vastuunkantajat, toivotan heille onnea sillä vastuunkantajat ovat harvinaisempi laji kuin liito-oravat.

Ilmari

Kuinka pitkässä juoksussa? 50 vuodessa?

Ilkka Forsten

En ole lääkäri, mutta olen oman elämäni herra, ja jos minut kutsutaan walhallaan vasta 50 vuoden kuluttua, olen siitä kovasti onnellinen sillä te rokoteuskovaiset olette maatuneet jo aikapäiviä ennen minua. Minä en pelkää kuolemaa, mutta se mitä pelkään on että lääkefirma jota ohjailee juutalaiset, saisivat yliotteen, ja voisivat vielä kiihdyttää euroopan ja maailman tuhoa.

Farmari

Sama. Nolla piikkiä, nolla sekuntia maskinkäyttöä. Minullakin on rokotusintoilijoita ystävinä, kehuskelivat onnellisina kuinka ovat elossa piikitysten ansiosta. Eivät yhtään tykänneet kun minä nauraa räkätin heidän väitteelleen että heidän piikitysten ansiosta minäkin olen vielä elossa. Se on ihmeellistä miten pöljä ihmismieli voi olla. Hämmästyttävää. Ja nämä ovat ihan oikeasti älykkäitä ja järkeviä ihmisiä olleet koko ikänsä, mutta tässä asiassa järki ja älykkyys ei ole käytössä. Pelkkää valtamedian uskomista sekä joukkopainostukseen taipumista. Nää on näitä klassisia kun teini inttää äidiltä iphonea, koska ”kaikilla kavereillakin on” niin äiti vastaa ”jos kaikki kaverit hyppää kalliolta alas niin hyppäätkö sinäkin?” Nyt tiedämme. Sinähän hyppäät.

Ilkka Forsten

Minun Isäni käytti sanamuotoa jossa kallion sijalla oli kaivo. Hyppäsin kyllä kaivoon, mutta se opetti jotain, ja erityisesti sen että ei kannata seurata jokaista kaivoon hyppääjää kun on olemassa omakin järki.

Rokotteitta pakoon ehkä kuuhun

Kokeellisten mRNA-rokotteiden tekniikan keksijä (Pfizer, Moderna, J&J) tohtori Robert Malone sanoi, että koronarokotteen aiheuttamat piikkiproteiinit voivat vahingoittaa pysyvästi lasten aivoja, hermostoa, sydäntä ja verisuonia, lisääntymiskykyä ja immuunijärjestelmää.Alle 12-vuotiaiden rokotukset alkavat – 
THL laati kriteerit ensimmäisinä rokotettavista riskiryhmään kuuluvista lapsista

Rokotteitta pakoon ehkä kuuhun

Rokotteitta pakoon ehkä kuuhun
Olen rakentanut alustani jo 2 vuotta rokottamattomana erakkona
terveenä kuin Buzz Aldrin Ja jos työni hedelmä menee hukkaan
sen takia että suomen puolustusvoimat pakkorokottavat minut
olen sanaton
suomen oikeusvaltioperiaatteiden valheellisesta kurasta
ja avaruusalukseni kurssi muutukin unkarin suuntaan

ike

Suomessa tehdään jo niin paljon perustuslakirikkomuksia että mikään ei enää minua ihmetyttäisi. Jos kaikki muut keinot loppuvat, kun lakiin ja yhteiskuntaan ei enää voi luottaa, jää jäljelle se yksi mihin sellaiset kansakunnat sitten vajoavat. Joskus tuntuu jopa että se on luonnon laki.

Ilmari

Mitä perustuslakirikkomksia Suomessa tehdään? Itse en tiedä ainuttakaan, mutta sinulla saattaa olla parempaa tietoa.

Ilkka Forsten

Suosittelen lukemaan muutakin kuin valtamedian ja YLE:n tarjoamaa roskaa. Mutta annetaan vaikka yksi esimerkki siitä perustuslain rikkomisesta, EU:n ylivalta ohi kansallisen perustuslain. Siitä EI äänestetty missään vaiheessa.

Ilmari

Kun Suomi liittyi EU:hun, siinä samalla äänestettiin kaikista osista. Sopimuksessa mainitaan myös EU-säädösten ensisijaisuus . Yritä uudestaan.

ike

Olisi vaatinut perustuslain muuttamista. Ei muutettu.

Valta kuuluu kansalle

Viittaan em. juristi Jaana Kavoniuksen teksteihin.
On hyödyllistä tietää jotain EU:n todellisista perustajistakin:
joukko maailman suurimman SATANISTIEN JOHTAMAN salaseuran, vapaamuurarien jäseniä, joista itävaltalainen politiikantutkija Karl Steinhauser kertoo kolmesenkymmentä vuotta sitten julkaisemassaan kirjassa
”EU,huomispäivän super-Neuvostoliitto”, https://www.kielletytkirjat.com/product/euhuomispaivan-super-neuvostoliitto/#product-more-info

Ilkka Forsten

Siis uudestaan. EU säännösten ensisijaisuus ei koskaan pitäisi olla kansallisen perustuslain edellä, mutta nyt näyttää olevan. Luitko sinä silloin sen kaiken informaation ennen äänestystä, vai luotitko siihen ettei kukaan vedätä mihinkään suuntaan. ” Paavi ” Lipponenhan äänestytti suomen kansaa kaksi ( 2 ) kertaa, että sai mieleisen tuloksen. Käsittääkseni sekään ei ollut ihan kohdalleen mennyt tapa mutta sinä varmaan näet siinäkin pelkkää hyvää ?

Sittemmin EU onkin ohittanut kaikki vaalit vaikka puhuu demokratiasta. Montako kertaa olet saanut äänestää siitä kuka johtaa kyseistä puulakia ?

ike

Kuuntele nyt vaikka tuosta: https://www.youtube.com/watch?v=L0fUrvwuOik

Ilmari

Ai että pitäisi kuunnella puolitoista tuntia joutavaa jaarittelua. 10 minuutissa selviää, että Kavoniuksen puheissa ei ole päätä ei häntää.

Suomalaiskansallinen
  1. Olet ilmeisesti pätevä juristi? Sen osoittaminen vaatisi jo tietynlaisten dokumenttien esilletuomista pätevyydestäsi. Muussa tapauksessa sinusta voi sanoa, että olet tyhjänpäiväinen p*skanpuhuja.
Ilkka Forsten

Mukavaa että kerrot noin avoimesti kuuluvasi siihen ryhmään jolla riittää keskittymiskykyä kahdeksi minuutiksi, ja sitten onkin jo selvää kuka puhuu mitäkin. Niinhän teillä vassareilla on tapana toimia,ei jakseta mitään, mutta tiedetään kaikki.

Lääkemafia-vastainen

Arkadianmäellä on 199 rottaa ja yksi ainoa KANSAN-edustaja.

Lääkemafia-vastainen

Siis yksi ainoa KANSAN-edustaja eli Ano Turtiainen.

Kata

Niin järkyttävää ja just oli IS juttu että 5-11v aletaan piikittään…ja vieläpä jotka ovat heikoimpia..https://www.is.fi/kotimaa/art-2000008477090.html
En VOI ymmärtää että vanhemmat antavat luvan…kai heiltä vielä kysytään….

Ilkka Forsten

Tuskin muhamadin lapsikatrasta piikitetään, allah ei salli moista ja sitä on kumartaminen.

Kata

Justiinpa niin…

Lieväasteinen

Fiktio. Maa, v. 2045. Heidät on koronarokotettu lapsina:

https://starloggers.files.wordpress.com/2016/07/viddians.jpg

Ilkka Manttari

😂

Hermes

Lasse Lehtonenkin on ryvettynyt, korruptoitunut lääkeyhtiöiden lakeija ja pharmatotalitarismiin kallellaan oleva ajatuksiinsa koulutettu ideologi.

Kaikki artikkelit jossa big pharman taskussa olevat esittävät ja spekuloivat koepiikittämättömien näkökantoja näiden puolesta, eli olkiukkoja, ja jotka poikkeuksetta myös yksinkertaistavat ja jättävät pois olennaisia asioita, ovat silkkaa aivopesua.

Rullattu

En minä eikä kukaan noin 20 sukulaisestani ota tuota tutkimatonta geenipistosta.
Eikä olla mitään rokotevastaisia tai jotain helvetin 3 maailman asukkaita.

Pah

Onnittelut. Toista se on meillä muilla joiden ympärillä on vain, no, idiootteja, tai no ei sentään mutta kirkasotsaisia hyväuskoisia kilttejä ihmisiä jotka eivät ikipäivänä osaa epäillä varoitettuinakaan mitään näin kieroa ja sairasta.

Ilkka Forsten

Jos joku sanoisi kehäkolmosen sisäpuolella, että rokote tuottaa äärioikeistolaisia, niin rokotevastaisuus nousisi potenssiin kolme. Nyt kun se rokote todennäköisesti tekee valkoisista lisääntymiskyvyttömiä, tai ainakin aivokuolleita joo joo marionetteja, niin hyvään suuntaanhan tässä ollaan menossa… Tämän vahvistaa THL ja kaikki joilla on luvassa muhkeat tulot lääkefirmojen osinkoina.

Vaikka kuukeri ei ota pistosta, hän ei vaarana mitään, sillä hänellä on oltava oikeus valita mitä valkoiset tekevät, mutta valkoisilla ei saa olla oikeutta päättää omasta elämästään ja tulevaisuudestaan.

Ilkka Forsten

Meistä kyllä tehdään medissa kolmannen luokan kansalaisia, mutta saahan siitäkin mitalin. Pronssia tosin mutta arvokisamitali, sillä nyt ” sivistyneet ” länsimaat kilpailevat sillä kuka ehtii ensin myrkyttää kansansa.

Ilmari

Mistä tutkimattomasta geenipistoksesta puhut?

Lääkemafia-vastainen

Kannattaako ottaa rokote? Lääkäri Mikael Kivivuori vastaa:
(Video)
Tällä lyhyen ytimekkäällä videolla puhuva järjen ääni, yleislääkäri Mikael Kivivuori, kertoo kylmän totuuden siitä, kuinka nämä uudet KOKEELLISET koronarokotteet – jotka eivät edes Kivivuoren mukaan ole perinteisiä rokotteita, vaan täysin uudenlaista geeniteknologiaa, jotka muuttavat jopa ihmisen omaa perimää ja aiheuttavat peruuttamattomia muutoksia.
Kivivuori kertoo kansantajuisesti ja siitä, kuinka tämä KOKEELLINEN rokote voi aiheuttaa pysyviä muutoksia ihmisen elimistöön aiheuttaen sen omien kudosten hyökkäyksen elimistöä vastaan. Tällaisia tapauksia on ilmennyt jo todella paljon kaikkialla ympäri maailmaa – näet vain pienen ja sydäntäsärkevän murto-osan niistä tällä videolla, kun lukuisat perusterveet ihmiset ovat kuolleet tai vammautuneet pysyvästi näiden geenimanipulaatiopiikkien takia.
Kivivuori latoo myös kylmät faktat tiskiin siitä, kuinka media lietsoo ylimääräistä pelkoa sekä tyrkyttää rokotetta kaikille kansalaisille yhdessä valtionjohdon ja THL:n kanssa. Hän paljastaa myös meille monille suomalaisille hieman pimennossa olleen faktan siitä, kuinka terveydenhuollonlaitosten keskuudessa rehottaa valtavaa lääkeyhtiöiden aiheuttamaa korruptiota. Tästä linkistä löytyy vanhempi artikkeli THL:n korruptiosta: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005738377.html
Kivivuori herätteleekin meitä avaamaan silmämme sille, että onko valtamediasta ja THL:ltä saamamme tieto todellakin se ainoa “totuus” – lääkeyhtiöt kun tienaavat näillä rokotteilla riippumatta siitä, kuoleeko tai vammautuuko sen ottaja vaiko ei. Rokotevalmistajilla ei edes ole minkäänlaista juridista vastuuta eli heitä ei voida haastaa oikeuteen vahingoista.Videon lopuksi kuulet myös vinkit siihen, kuinka suojaudut parhaiten koronaa vastaan!
Lisää tietoa KOKEELLISESTA koronarokotteesta kuulet lääkäreiden ja muiden ammattilaisten kertomana myös näiltä seuraavilta suomeksi tekstitetyiltä videoilta:Tällä lyhyen ytimekkäällä videolla puhuva järjen ääni, yleislääkäri Mikael Kivivuori, kertoo kylmän totuuden siitä, kuinka nämä uudet KOKEELLISET koronarokotteet – jotka eivät edes Kivivuoren mukaan ole perinteisiä rokotteita, vaan täysin uudenlaista geeniteknologiaa, jotka muuttavat jopa ihmisen omaa perimää ja aiheuttavat peruuttamattomia muutoksia.
Kivivuori kertoo kansantajuisesti ja siitä, kuinka tämä KOKEELLINEN rokote voi aiheuttaa pysyviä muutoksia ihmisen elimistöön aiheuttaen sen omien kudosten hyökkäyksen elimistöä vastaan. Tällaisia tapauksia on ilmennyt jo todella paljon kaikkialla ympäri maailmaa – näet vain pienen ja sydäntäsärkevän murto-osan niistä tällä videolla, kun lukuisat perusterveet ihmiset ovat kuolleet tai vammautuneet pysyvästi näiden geenimanipulaatiopiikkien takia.
Kivivuori latoo myös kylmät faktat tiskiin siitä, kuinka media lietsoo ylimääräistä pelkoa sekä tyrkyttää rokotetta kaikille kansalaisille yhdessä valtionjohdon ja THL:n kanssa. Hän paljastaa myös meille monille suomalaisille hieman pimennossa olleen faktan siitä, kuinka terveydenhuollonlaitosten keskuudessa rehottaa valtavaa lääkeyhtiöiden aiheuttamaa korruptiota. Tästä linkistä löytyy vanhempi artikkeli THL:n korruptiosta: https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005738377.html
Kivivuori herätteleekin meitä avaamaan silmämme sille, että onko valtamediasta ja THL:ltä saamamme tieto todellakin se ainoa “totuus” – lääkeyhtiöt kun tienaavat näillä 8rokotteilla riippumatta siitä, kuoleeko tai vammautuuko sen ottaja vaiko ei. Rokotevalmistajilla ei edes ole minkäänlaista juridista vastuuta eli heitä ei voida haastaa oikeuteen vahingoista.Videon lopuksi kuulet myös vinkit siihen, kuinka suojaudut parhaiten koronaa vastaan!
Lisää tietoa kokeellisesta koronarokotteesta kuulet lääkäreiden ja muiden ammattilaisten kertomana myös näiltä seuraavilta suomeksi tekstitetyiltä videoilta:..”
Koko artikkeli: https://rapsodia.fi/kannattaako-ottaa-rokote-laakari-mikael-kivivuori-vastaa/
Kannattaa katsoa myös eri puolilla maailmaa tehokkaaksi osoittautunut ”COVID-19 EHKÄISY- JA HOITOPROTOKOLLA (iMASK+, FLCCC)”, https://mkrsuomi.fi/covid-19-ehkaisy-ja-hoitoprotokolla-imask-fl

Lääkemafia-vastainen

Valitettavasti tulin laittaneeksi turhaa toistoa, anteeksi!

Nationalisti

Jos tämä pitää paikkansa, niin se todistaa vain entistä enemmän sitä, kuinka auktoriteettiuskovaisia retardeja suomalaiset loppujen lopuksi ovat, sitten on näitä ”otan rokotteen, kunhan pääsen jatkossakin yöelämään ja kulttuuritapahtumiin”. Juuri siitä syystä niitä rajoituksia asetetaankin rokottamattomille, että te alistuisitte globalistiselle eliitille, kun teiltä rajataan vapaa-ajan viihdykkeitä pois. Seuraavaksi teitä on sitten helppo painostaa ottamaan kolmas, neljäs, viides jne. piikki, jotta ette olisi taas ”rokottamattomia”.

” Espoon tartuntataudeista vastaava lääkäri Topi Turunen on vedonnut tietojen epävarmaan luotettavuuteen ja siihen, että niiden julkaisulla voi olla kielteisiä vaikutuksia suhtautumisessa vieraskielisiä ja viranomaisia kohtaan.”

Ei, se kielteisyys heitä kohtaan ei johdu rokottamattomuudesta, vaan ihan muista syistä, mm. heidän toimistaan suomalaisia kohtaan ja siitä, että he eivät edes kuulu tänne!

Ilkka Forsten

Totuus pelottaa Topi Turustakin, näin se on luettava.