Kulttuuri Muu maailma

Paavi sukupuoli-ideologiasta: kauheaa ja uhkaa ihmiskuntaa

Joe Biden tapasi paavi Franciscuksen uudelleen Vatikaanissa - 2021. Kuva: Wikimedia Commons / Public Domain / Office of the President of the United States.

Katolisen kirkon päämies, paavi Franciscus, puhui perjantaina sukupuoli-ideologian noususta länsimaissa. Paavi ei säästellyt sanojaan ilmaistessaan näkemyksiään siitä, mitä hän sanoo ”kauheimmaksi ideologiaksi, joka uhkaa ihmiskuntaa”.

87-vuotias Franciscus, joka on syntynyt Jorge Bergogliona Argentiinan pääkaupungissa Buenos Airesissa, on joidenkin mielestä nykyajan liberaalein paavi. Uudessa lausunnossaan hän kuitenkin tuomitsee jyrkästi nousevan sukupuoli-ideologian.

”Miesten ja naisten välisten erojen hävittäminen merkitsee ihmisyyden hävittämistä. Olen pyytänyt tutkimuksia tästä aikamme kauheasta ideologiasta”, paavi sanoi Vatican Newsin mukaan.

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun paavi puhuu sukupuoli-ideologiasta ja samaa sukupuolta olevien avioliitosta. Vuosi sitten argentiinalaisen La Nación -sanomalehden haastattelussa hän kutsui ideologiaa ”ihmisen vaaralliseksi ideologiseksi kolonisaatioksi”.

”Se ulottuu paljon pidemmälle kuin ihmisen seksuaaliseen puoleen. Miesten ja naisten ja koko ihmiskunnan rikkaus piilee niiden erilaisuudessa.”

Paavi uskoo, että monet ihmiset ovat nykyään naiiveja ja luottavat sokeasti siihen, että sukupuoli-ideologia johtaisi ihmiskunnan edistymiseen. Paavin näkemys sukupuoli-ideologiasta on tietenkin sopusoinnussa katolisen kirkon antaman yhteiskuntaopin kanssa, jossa miehen ja naisen muodostama ydinperhe on yhteiskunnan perusta.

Vasemmistoliberaalit kuitenkin kyseenalaistavat ja vastustavat tätä ajatusta, ja ne ovat saaneet jalansijaa EU:n toimielimissä. Nämä pakottavat jäsenvaltiot säätämään lakeja ja asetuksia, jotka ovat täynnä EU:n niin sanottuja ”demokraattisia arvoja”.

Lähde: Vatican News

7 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Kumpi kuvassa on Paavi ?

John Quiman

Kuvassa on kaksi huijaria, jotka ovat olevinaan tärkeitä hyviksiä.

Olen joskus sanonut katolisille kristityille, että tiedän missä paholainen asuu. Haluavat sitten tietää, että missä, niin olen vastannut, että Vatikaanissa. Jos katsomme katolisen kirkon yletöntä rahanahneutta ja poliittista peliä kautta aikojen, voimme todeta, että näinhän asian täytyy olla, ainakin kristinuskon mukaan.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Ilkka

1500 luvulla yksi silloisista Paaveista perusti ryhmän nimeltään Miliantis Ecclesiae. ( Kristuksen sotilaat, ) vaikka puhui joka paikassa kuinka tärkeää on ylläpitää rauhaa. Tuo ryhmä oli jossakin mielessä Vatikaanin palkkasoturiyksikkö, joka sitoutui myöskin väkivallan kautta laajentamaan katolisen kirkon valtaa alueista riippumatta.

John Quiman

Kumma kyllä, nämä pakolla tyrkytetyt ”eurooppalaiset arvot” ovat lähes kaikille eurooppalaisille omituisen tuntuisia ja täysin vieraita.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Ilkka

Eihän kyse ole mistään eurooppalaisista arvoista vaikka niitä sillä tavalla nimitettäisiin. Ei muslimien kasvava populaatiokaan ole eurooppalaisten arvomaailmaa heijasteleva, se on samalla tavalla punavihreän politikan tulos. Asiat ei ole syntyneet kansan riveistä, jolloin ne heijastelisivat jotain yleisesti hyväksyttyä arvomaailmaa. Kyseessä on verrattain pienen mutta äänekkään ja suhteettoman suuren vallan saaneen ideologisen ryhmän läpiajamista teeseistä. Sinänsä on outoa että myöskin kirkollisissa piireissä on lähdetty mukaan näihin väittämiin. Nyt vedotaan siihen miten Jeesus oli suvaitseva, mutta jätetään se sanomatta ettei Raamatussa puhuta missään kohdin LGBTQ:n puolesta. Sen vähän mitä minä Raamatusta ymmärrän sen sisällön perusteella, suvaitsevaisuus, jos tätä termiä nyt halutaan käyttää, tarkoitti ihan muuta kuin homosaatiota ja 32 eri sukupuolta.

John Quiman

Vassut ovat pikkuhiljaa miehittäneet kirkon, median, yliopistot, koulut, politiikan jne. Aloittivat jo joskus 60-luvulla. Suomessa näkyi kirkon miehittämisen alkusäkeinä Terho Pursiaisen kirja ”Uusin testamentti”. Aletiin katsomaan kirkon oppeja sillä silmällä, että ne sovitettaisiin nousevaan kulttuurimarxistiseen ideologiaan. Nyt se miehitys on edennyt kaikilla rintamilla pitkälle ja he keräävät hedelmiä voitonvarmoina.

En olisi niin varma voitosta, koska heidän kannatuksensa on todella pientä, kunhan kansa toipuu manipulaatiosta. Ja kyllähän kansa vähitellen nousee jaloilleen vastustamaan aatetta, joka on heille vastenmielinen. Kestää vaan hetken ennen kuin huijaavan manipulaation vaikutus hälvenee.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
Ilkka

Tauttologiankin uhalla huomautan että menneet vaalit antoivat jo esimakua sille mihin ihmisten katse tulee suuntautumaan. Nuorison keskuudessa ei enää ole, ( jos koskaan olikaan ) niin paljon suvaitsevaisuutta mitä on annettu ymmärtää. Keski-ikäiset äänestäjät, joissa on myöskin paljoin naisia ovat myöskin kääntämässä kelkkaansa. Nämä ovat hyviä signaaleita joita ei vihervasemmistokaan voi ohittaa huutamalla natsismista tai rasismista. Sanojen merkitys on kuollut ihan kuten viisaammat ovat ennustaneetkin.