Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Rikos

Pakistanilaisperheestä 5 henkilöä pidätettiin poltettuaan oman talonsa ja syytettyään siitä ”natseja”

Kuvituskuva. Kuva: Pixabay/ CC0.

Kaupungin vasemmistolainen pormestari kuvaili pakistanilaista perhettä ”hyvin integroituneeksi”. Nyt heitä syytetään oman talonsa polttamisesta vakuutusrahojen takia.

Viime vuoden joulukuussa Saksassa uutisoitiin pakistanilaisperheestä, joka oli joutunut” äärioikeistolaisten” tekemän tuhopolttoiskun kohteeksi joulupäivänä. Siinä oli ainekset täydelliseen tarinaan, jota vasemmisto voisi käyttää: ”natsit” hyökkäävät viatonta ulkomaalaista perhettä vastaan joulupäivänä.

Poliisi kertoo nyt, että kaikki oli valetta ja että ulkomaalainen perhe tuhosi oman talonsa vakuutusrahojen vuoksi. Viisi perheenjäsentä on nyt pidätetty, mukaan lukien talon omistaja ja hänen lankonsa. Heitä syytetään myös rasististen graffitien levittämisestä taloon, muun muassa ”ulkomaalaiset ulos”-kirjoituksista.

Frankfurtin ja Fuldan kaupunkien välissä sijaitsevan Wächtersbachin asuntopalon jälkeen vihreiden ja vasemmiston poliitikot osallistuivat rasismin tuomitseviin kynttiläkulkueisiin, ja ”natsien” vastaisia ”solidaarisuusilmoituksia” tuli joka suunnasta.

Poliisin ja palolaitoksen tutkijat epäilivät aluksi äärioikeistolaisia syyllisiksi tuhopolttoiskuun. Pakistanilaisperhe ei ollut kotona tapahtuman aikana ja kertoi poliisille olleensa ystävän luona vierailulla, joten kukaan heistä ei loukkaantunut iskussa.

Tulipalo, jonka tutkijat sanovat nyt perheen sytyttäneen, raivosi kahdeksan tuntia joulupäivänä vuonna 2023, ja sen vahingot olivat arviolta 350 000 euroa.

Syyttäjien mukaan perhe käytti oikeistolaisia iskulauseita johdattaakseen tutkijat pois pakistanilaisperheen jäljiltä, kertoo saksalaislehti Bild.

Tutkijat keskittyivät 47-vuotiaaseen talonomistajaan, jonka poliisi huomasi saaneen tuoreita palovammoja käsivarteensa, vaikka hän väitti, ettei ollut palon aikana kotona. Syyttäjät uskovat, että perhe sytytti tulipalon saadakseen vakuutusrahoja.

AfD reagoi tuhopolttopidätyksiin

Hessenin osavaltiossa, jossa tuhopoltto tapahtui, toimiva Vaihtoehto Saksalle (AfD) -puolue on sittemmin kommentoinut tapausta lausunnossaan:

”Se oli isku kasvoihin monille tuhansille AfD:n äänestäjille. Vain muutama viikko sitten kansalaiset olivat luottaneet meihin loistavalla vaalituloksella (Hessenissä). Joissakin kunnissa olemme jopa vahvin voima, jopa hallituspuolueiden edellä. Poliittisille kilpailijoillemme tulipalo oli ilmeisesti tervetullut tilaisuus herättää vihaa ja kiihotusta puoluettamme ja äänestäjiämme kohtaan. SPD, vasemmisto ja vihreät luokittelivat tämän rikoksen lähes refleksinomaisesti poliittisesti motivoiduksi.

”Waechtersbachin pormestari (SPD:n jäsen), jonka sanotaan tunteneen palosta kärsineen pakistanilaisperheen hyvin integroituneena, omaksui saman linjan. Tässä vaiheessa voimme vastata myös kysymykseen, mitä AfD tekisi toisin. Tässä tapauksessa nostaisimme onnistuneen kotouttamisen rimaa hieman korkeammalle. Jokainen, joka herättää huomiota rikollisilla teoilla vapaasti valitsemassaan isäntämaassa, herättää vähintäänkin epäilyksiä kotouttamisen onnistumisesta. Luotamme nyt kuitenkin siihen, että Saksan oikeuslaitos tekee asianmukaisen arvion. Ja anteeksipyyntö mielenilmauksen päähenkilöiltä on nyt paikallaan.”

Paljon pahempi tuhopolttoisku viime vuonna

Kyseessä ei ole ensimmäinen kerta, kun Saksassa oleskelevat ulkomaalaiset ovat vaarantaneet henkensä tuhopolttoiskulla saadakseen vakuutusrahoja. Vain kuukautta ennen tätä hyökkäystä, marraskuussa 2023, isä ja poika joutuivat oikeuteen 17 ihmisen loukkaantumisesta, kun he tahallaan polttivat huonosti menestyneen vaatekauppansa saadakseen vakuutusrahoja.

Molemmat miehet tuomittiin elinkautiseen vankeusrangaistukseen iljettävästä hyökkäyksestä joulukuussa 2023.

Aachenin aluetuomioistuin kuuli, kuinka poika, 22-vuotias Karsan A., kaatoi 13 litraa bensiiniä Eschweilerissa sijaitsevaan vaatekauppaansa tämän vuoden maaliskuussa ja sytytti sen tuleen aiheuttaen laajamittaisen räjähdyksen, jonka seurauksena kymmeniä loukkaantui ja miljoonien eurojen vahingot aiheutuivat.

Molemmat miehet tarvitsivat oikeudenkäynnissä tulkkia.

Lähde: Remix

Lue lisää aiheesta:

”Saksalaiset” isä ja poika yritti vakuutuspetosta räjäyttämällä puoli katua – elinkautinen tuli

 

3 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Olen syvästi huolestunut siitä aiheuttiko tulipalo suuren hiilijalanjäljen ja nousiko ilmaston hiilidioksiditaso. Tapahtuiko ilmaston lämpeneminen jopa 3.5 % esiteollisesta ajasta lukien, ja vaikuttiko tulipalo napajäätiköiden sulamiseen. Jos tekijä olisi ollut natsi, kuten aina ensimmäisenä uskotaan, edellä kuvatut asiat laskettaisiin muiden syntien jatkoksi. Nyt riittää kun tulkki kertoo tulkin välityksellä epäiltyjen kiistävän kaiken.

John Quiman

Pummit ovat onnistuneesti pesiytyneet lypsämään eurooppalaisia, mutta näköjään niille sattuu välillä vahinkoja, eikä suojaväri riitä syyttömyyteen.

S. “seant” A

Sama Suomessa, kuten Tampereen pizzerian tuhopoltto.
https://www.halla-aho.com/scripta/maahanmuuttokriittinen_tulipalo_tampereella.html