Kotimaa Kulttuuri Uutiset

Perinteinen 188 -Kukkavirtakulkue järjestetään elokuussa

Kukkavirta 188, Turku (2021). Kuva: Nina Metsälä

Tiedote 6.7.2022

18.8.2017 oli päivä, jolloin Suomi otti askeleen kohti monikulttuurista unelmaa ja liittyi Euroopan uuteen normaaliin.

Marokkolainen terroristi murhasi Turun kauppatorilla kaksi naista jumalansa nimissä ja haavoitti useita muita ihmisiä. Hän oli tullut turvallisesta Saksasta Suomeen turvapaikanhakijana. Hänen radikaalista käytöksestään ilmoitettiin poliisille, mutta vihjeeseen ei reagoitu.

Viisi vuotta on kulunut ja jihadistin rangaistuksesta on jäljellä noin 9 vuotta. Suomen valtiovalta ei ole tehnyt yhtään mitään ehkäistäkseen vastaavien tekojen toteuttamisen. Sen sijaan suomalaisten tavallisten ihmisten kirjoitetut tai lausutut tunteet tuomitaan vihapuheena ja rasismina.

Viimeisen vuosikymmenen aikana jihadistiset terrori-iskut, kunniaväkivalta ja raiskaukset ulkomaalaisten tekeminä ovat tulleet osaksi eurooppalaista arkea. Pohjoismaiden tilastoissa on ulkomaalaistaustaisten tekemät rikokset kasvaneet räjähdysmäisesti. Suomessa suomalaisiin on kohdistunut satoja seksuaalirikoksia ja pahoinpitelyitä sekä useita henkirikoksia ulkomaalaistaustaisten tekeminä. Media hyssyttelee ja valtiovalta vaikenee. Suomalaisen elämä ei ole heille tärkeä. Valkoisen elämä ei ole heille tärkeä.

Kokoonnumme jälleen Turkuun lauantaina 20.8.2022 klo 12.00 kunnioittaen Turun uhrien lisäksi terrori-iskujen uhreja kaikkialla Euroopassa. Samalla haluamme osoittaa, että valkoisen elämä on tärkeä, eikä väkivallan uhreja saa enää arvottaa etnisyyden perusteella.

Hiljaisen kulkueen jälkeen jätämme kukat Aurajoen virran kuljetettavaksi. Ennen kukkien laskua on muistopuhe, jonka pitäjä julkaistaan myöhemmin.

Edellytämme kulkueeseen ja kukkien laskuun osallistujilta hyvää ja kunnioittavaa käyttäytymistä ja siistiä pukeutumista. Tilaisuus on päihteetön. Omat kukkaset mukaan!

Tapahtuman järjestää Kansallismielisten liittouma ry

Tapahtumatietoja päivitetään ”188 -kukkavirta” facebook-tapahtumaan https://www.facebook.com/events/3964372083680135

Kansallismielisten Liittouma

16 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ike

Olisin kiitollisenpi jos tuo kulkue ajaisi asiaa vihreän siirtymän alasajosta, mutta kai tuo on askel oikeaan suuntaan.

Lennart

Ei missään nimessä matuja Suomeen. Vuoden 2015 jälkeen turvattomuus on lisääntynyt.

dimmun.ahdistus

´Kikkelikuvapyöränlukkojäbä menossa mukana, vastarannalla pulleana suolikaasujaan laskien????

John Quiman

Niin, suvakkilan intersekstisen feminismin, vai miten se meni, mukaan tuo on uhri ja syyllisiä ovat kantasuomalaiset. Ihmekös tuo jos suvakeilla on vaikeuksia ymmärtää todellisuutta.

Aika järkyttävää, että ministeritasolla ilmoitetaan, että aletaan soveltaa intersektionaalista feminismiä hallituksen lakiesityksissä, siis ideologista potaskaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-biden-should-be-impeached-sending-natural-assets-enemy-china

Ei ihan liity aiheeseen mutta kertoo että kaikki on suunniteltua ja kertoo vain sen että ideologiset potaskat jyrää joka puolella,aivan uskomatonta!
Ja nämä hyödylliset hölmöt ovat hyviä kumarrellessaan näitä hihhuleita jotka maailman katolla heiluvat.ja nauravat noille aatteidensa tuhoamille tolloille.
Tollot voi herätä mutta liian myöhään.

Toivottavasti nyt saa tilaisuus olla rauhassa mutta varmaan kattilanpaikkaajat taas paikalla.Hitsariporukka vois mennä korjaamaan kattiloita….

Dar Win

Ilman ns. tavallisten ihmisten olemassaoloa kaiken maailman karnevalistiset pridehinkkaajat eivät olisi edes syntyneet.

Ilkka Forsten

Tietäähän tuon, kuspäi****än sitä hättäilemällä..

Kata

https://www.instagram.com/p/CfxIPvtvhUc/?utm_source=ig_web_copy_link

Mutta kun kirkkokin on niiiiiiin tätä mieltä…..

Lieväasteinen

”Niin, suvakkilan intersekstisen feminismin,”

Taisit keksiä uuden termin ja/tai aatesuunnan nimeltä ”interseksistinen feminismi”. Siitä, mitä se oikeasti tarkoittaa, minulla ei ole hämärää aavistustakaan, en uskalla edes arvailla, mutta prideen se ehkä kuuluu.

Ilkka Forsten

Jos jakoavain päättää rakastua kuusiokoloavaimeen, se on priden paikka, ja jos siitä liitosta syntyy holkkiavainsarja myöskin tuumakoot huomioituna, on kyseessä niin suuri muutos että voimme kirjoittaa koko evoluutioteorian uusiksi. Se uhmaa painovoimaa, ja saa avaruuden kaareutumaan yhä enemmän jolloin syntyy sateenkaari. Lopulta musta aukko nielee kaiken, ainakin jos maahanmuutto pysyy samassa kuosissa ja universumin valokaan ei karkaa mihinkään. Allahu on silloin akbar.

Kata

https://www.instagram.com/tv/Cfw0fSyJI2E/?utm_source=ig_web_copy_link

Noiden toivoisi päätyvän sinne sysimustaan aukkoon…miten maailma jatkaa kun nämä jo lapsena pilatut jatkaa tuota showta….oksettavaa kerrassaan ja nuo vanhemmat…yäk!

John Quiman

Interseksistinen feminismi tarkoittaa mitä tahansa sellaista, jonka perusteella sinut voidaan laittaa tuomiolle, jos olet eri mieltä.

Ilkka Forsten

” Jaappanissa ” entinen pääministeri Shinzo Abe koki mitä voi seurata siitä kun suututtaa ympäristönsä. Ei se ole niin pois-suljettua, etteikö kaukaisessa periferiassakin voisi sattua yhtä ja toista kun v-käyrä alkaa nousta, ja poliitikot kuvittelevat olevansa kaiken yläpuolella.

Tämän voimme toki välttää kun kiristetään SUOMEN aselakeja, jolloin ei JAPANISSAKAAN satu mitään. Erkki Tuomioja ( SDP ) oli Norjan jutun jälkeen sitä mieltä ihan vakavalla naamalla, että meidän, siis MEIDÄN aselakimme on liian lepsuja kun Breivik teki mitä teki. Jos poliitikolta on niin hukassa käsitys siitä missä maassa mikäkin tapahtuu, ja mitkä lait vaikuttavat asioihin, niin mitä tämä maa onkaan kymmenen vuoden kuluttua ?

Se vihreä tee on syypää kaikkeen, sano minun sanoneen.

John Quiman

Eivät ne usko, että Brei tai muukaan viikki olisi jättänyt tekosensa väliin, jos aselait olisivat olleet tiukemmat. Ne pelkästään uskottelevat kansalle niin, jotta he voisivat kerätä aseet pois kansalta, jotta kansaa ei tarvitsisi pelätä hiki otsalla, kun tietävät mitä ovat tehneet.

Jos jollain on aikeita käyttää aseita asiattomalla tavalla, kyllä ne aseensa löytävät, vaikka laittomat aseet ovat jo laittomia, paitsi, jos ne ovat leftisteillä.

Ilkka Forsten

” Jos laillisista aseista tehdään lainsuojattomia, vain lainsuojattomilla on aseita. ”

Kata

Itsehän tuokin jaaaappanin urho oli aseensa värkännyt ja miten pääsi ihan Shinzon taakse…uskomatonta.

Kansalaisen verkkokauppa