Kotimaa Rikos

Poliisi pyytää havaintoja liittyen Jätkäsaaressa tapahtuneeseen epäiltyyn väkivaltarikokseen

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

Poliisi tutkii lauantain 9.9.2023 vastaisena yönä tapahtunutta epäiltyä väkivaltarikosta. Poliisi sai kello 02:39 hätäkeskuksen kautta ilmoituksen Jätkäsaaressa Livornonkadulla asuntoon parvekkeen kautta tunkeutuneesta miehestä.

Miehen epäillään pahoinpidelleen asunnon haltijaa ja poistuneen parvekkeen kautta asunnosta. Poliisin tiedon mukaan epäilty mies ei tuntenut asianomistajaa entuudestaan.

Epäilty mies on tummaihoinen, noin 25-30-vuotias ja hänellä on lyhyt siilitukka. Mies on pitkä ja normaalivartaloinen.

Kaikki tiedot tapahtumista ja havainnot miehestä pyydetään ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen vakivaltavihjeet.helsinki@poliisi.fi tai WhatsAppilla numeroon 046 922 4651.

Poliisi jatkaa tapauksen tutkintaa ja tapauksesta tiedotetaan lisää aikaisintaan maanantaina 11.9.2023.

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
S. “seant” A

IL jätti tärkeän tuntomerkin pois ”Tekijä on yhä karkuteillä. Epäilty on noin 25–30-vuotias ja hänellä on lyhyt siilitukka. Mies on pitkä ja normaalivartaloinen.”

Ilkka

Ei puhuneet siis mitään valkoisista NIKE lenkkareista ? Mutta älä ole huolissasi, jo huomenna uutinen korjataan muotoon. ” Äärioikeistoon lukeutuva uusnatsi karkuteillä. ” Poliisi toivoo valppautta ja kansalaisaktivismia vakavan uhan torjuntaan.

Jukka Severinkangas

Ilkka, meitä ei uhkaa äärioikeisto. Meitä uhkaa äärivihervasemmiston akitivoima suvakkius, joka on pyhä lehmä, jota ei saa ahistaa ja uhmata.

Pyhä lehmä saa kulkea vapaasti ja syödä kaiken eteentulevan vihreän.

Vielä ahistaa suvakkejakin!

Ilkka

Tiedän ystäväni, tiedän. Kirjoitukseni ei ollutkaan suvakkiuden ylistys vaan parodia siitä millaiseksi oikeuskäsitys on muuttunut / muutettu.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa