Kotimaa

Poliisihallitus selvittää poliisin toimintaa mielenosoituksissa

Kuva: Wikimedia Commons.

Tiedote 28.3.2023 | Poliisi

Poliisihallitus on oma-aloitteisesti käynnistänyt selvityksen poliisin toiminnasta viimeaikaisissa mielenosoituksissa. Selvitys liittyy poliisin toimiin esimerkiksi nukkeihin ja muihin, tunnistettavaa henkilöä esittäviin hahmoihin liittyen.

Poliisi on mielenosoituksissa pyrkinyt estämään ennalta tekoja, joissa voisi täyttyä kunnianloukkaus.

-Selvitysmenettelyllä linjataan poliisin lainmukaista toimintaa tilanteissa, joissa on tulkinnanvaraisuutta, kertoo poliisiylitarkastaja Henry Lehti poliisihallituksen laillisuusvalvonnasta.

Poliisihallitus pyytää tapahtuneesta selvitykset Helsingin poliisilaitokselta. Kun selvitykset saadaan, asiassa tehdään ratkaisu, josta tiedotetaan sen valmistuttua.

Poliisi

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kyllönen

Mielestäni kurdit voisi mennä kotimaahansa mieltä osoittamaan.
Mutta onhan poliisin nukkeleikitkin täysin naurettavaa pelleilyä, eikä ikinä tapahtuisi ilman ”natokiimaa” ja käskyjä ylempää.

Ilkka

Pari vuotta sitten Kurdit osoittivat mieltään kommunistiliput kourassa keskellä Helsinkiä. Mutta, he eivät olleetkaan mielenosoituksessa vastustaakseen Turkkia, vaan siksi että SUOMI EI TEE MITÄÄN, EIKÄ HYÖKKÄÄ TURKKIIN joka kohtelee kaltoin kurdivähemmistöä.. Nyt joku voisi kysyä, miksi MEIDÄN pitäisi hyökätä jonnekin ja osallistua kurdien ongelmien ratkaisemiseen, kun sikäläiset äijät ( vellihousut, ) on kaikki luistaneet asevelvollisuudesta ja laittaneet akat ( Peshmergat ) sotimaan itselleen kotimaata.

Se logiikka mikä noilla arabitaustaisilla aina on ylinnä, ei kyllä aukea muille etnisyyksille. Ja se kuuluisa ÄO tuottaa lukemattomat määrät aivopie***a mitä ei voi kuin ihmetellä.