Kotimaa Maahanmuutto Rikos

Poliisissa on arvioitu rikollisuuden ja maahanmuuton kehitystä

Kuvituskuva.

Poliisihallituksessa on laadittu analyysi, jossa arvioidaan Suomen tulevaisuutta 2032 poliisitoiminnan kannalta.

Poliisihallituksessa laaditun analyysin mukaan järjestäytynyt rikollisuus on kymmenen vuoden kuluttua todennäköisimmin monikansallista, ammattimaista ja vaikeammin tunnistettavaa. Lisäksi rikollisryhmien välisten yhteenottojen arvioidaan lisääntyvän. Myös Poliisiin kohdistuvan uhkailun ja väkivallan arvioidaan kasvavan.

Virtuaalisten omaisuus-, rahanpesu- ja petosrikosten arvioidaan työllistävän myös poliisia 10 vuoden kuluttua. Poliisi arvioi, että 2032 joudutaan selvittelemään tekoälyn mahdollista osallisuutta henkirikokseen.

Poliisi ennakoi lisäksi, että yhteiskunnallisen keskustelun polarisoituminen kasvaa vuoteen 2032 mennessä. Keskustelun arvioidaan jakautuvan myös yhä vahvemmin henkilöiden asuinpaikan, iän ja etnisyyden perusteella. Maahanmuuton määrän arvioidaan kasvavan erityisesti Afrikasta. Monikulttuurisen naapuruston on osoitettu jo aikaisemmissa tutkimuksissa vähentävän luottamusta paikallisviranomaisiin.

Kaupungistumisen ja maaseudun näivettymisen arvioidaan jatkuvan. Poliisin virkatehtävien ennustetaan siten keskittyvän kaupunkiin samoin Poliisin henkilöstön.

Lähteet:

Keskisuomalainen-sanomalehti 30.12.2022 sivu 16

Iltalehti

64 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Leksa

Onko maahanmuutto Afrikasta joku luonnonlaki jolle ei voi tehdä mitään, onko poliisin mukaan vain yritettävä korjata sen aiheuttamaa yhteiskuntarauhan murenemista. No jos ei ihan luonnonlaki niin ainakin Putinin juoni, heheheheh. Onneksi EU pelastaa meidät kaikesta pahasta, eikö niin?.

Ilkka Forsten

Tehdään arvio joka ei ole edes arvio vaan fakta koska samaa tapahtuu länsinaapurissa. Ja silti yhäkin löytyy ” taposia ” jotka inttää ettei mitään ole tapahtumassa, on vaan lisääntynyttä lievää keppostelua jota nyt ” kaikki ” pojankoltiaiset harrastaa tietyssä iässä. Kaikkihan me olemme puukottaneet toisiamme, varastaneet lompakot, kellot, kännykät ja palttoot päältä, ei tämä ole mitään uutta eikä se liity haitaksi muuttuneeseen käytäntöön majoittaa jokainen hamppari suomeen, kunhan hän osaa sanoa että ” mina vainota..” Niin ne tekeekin, vainoavat kantaväestöä, mutta tämän sanominen on taas etnistä profilointia ja vieläpä rasistista koska tulijoiden motiivien arvostelu on kuulemma juuri sitä. Kiitos Petteri Orpo,yhäkö jatkat tulevana pääministerinä samaa pas****n puhumista ja lisäät tulijoille mahdollisuuksia rämettää maamme tunkioksi joka muistuttaa kymmenessä vuodessa enemmän Libanonia kuin suomea.

Anomaster

Tietysti se jatkaa samaa peen puhumista, sillä poliitikon luonteelle toden puhuminen on mahdotonta. Poliitikko puhuu vakuuttaakseen kansan siitä, mihin hän haluaa kansaa kuljettaa keksimällä tarinoita, koska se, mihin hän haluaa kansaa kuljettaa, on jotain mitä kansa ei halua, jos kansa saa tietää totuuden.

Artturi Sakari R.

”Aikamoinen piikki on rikoksissa” – Poliisi jaottelee ryöstelevät nuoret kolmeen ryhmään – Kaupunki | HS.fi
Poliisin täytyisi kyllä voida ”jaotella” moisille marakateille jo tapahtumapaikalla.

Ei voi, koska vuoden 1984 lakimuutosten seurauksena myös poliisien legendaariset nokialaiset nuoriso-ohjaajat ajettiin paitsioon.

kanisteri

Tuon itsestään selvyyden takana olivat luultavasti YK:n Agenda 2030:n asettamat velvoitteet: suomalainen elintaso ja yhteiskuntarauha on ”myyty” pois.

Samassa selvityksessä loistivat poissaolollaan pohdinnat niistä sosioekonomisista ja kriminologisista ongelmista joita erityisesti kehitysmaamuslimit tuovat tullessaan.

Olisi nekin pitänyt siinä esiin tuoda, sillä mitä enemmän jotakin lakaistaan maton alle, niin sitä suurempi pöllähdys siitä lopulta seuraa.

Islamin mukaan vääräuskoisillehan saa valehdella

”Terveisiä aurinkoisesta kotimaasta”, kirjoittaa ”Husu” Hussein Facebookissa. Mogadishun rannikolta julkaistu aurinkoinen rantavideo on saanut monet suomalaiset ihmettelemään, pitävätkö Somalian vaarallisuutta korostavat turvapaikkatarinat sittenkään paikkaansa…”

Eivät pidä paikkaansa. Somalia on turvallinen maa. Minunkin luokasta lähti nelosen jälkeen noin kymmenen vuotta sitten somalityttö äitinsä ja kolmen muun siskonsa kanssa ”turistimatkalle” Somaliaan. Porukka lähti heinäkuussa ja palasi takaisin syyskuun puolella. Taisi matkalla mennä tyttöjen pil….lut päreiksi. Meillä hyväksytään se, mikä on kiellettyä. Kunhan naaman väri ja uskonto ovat kohdillaan.

Husu Hussein pitäisi karkottaa samantien Somaliaansa, kun työntää pas…kasen naamansa Suomen rajojen sisälle. Olemme täysin nynny maa. Meitä ei arvosta ketkään muut kuin hyväksikäyttäjät ja hekin nauravat hölmöydellemme.

Husu siis kertoo, ,että kaikki somalit voidaan palauttaa kotimaahansa.

Peter Kreisler

Niinpä, ”Poliisissa on arvioitu rikollisuuden ja maahanmuuton kehitystä”, Poliisihallituksen toimesta. Samaa asiaa ovat arvioineet myös ns. kentällä toimineet poliisit, huomattavasti ennen Poliisihallituksen politisoituneita höpinöitä. Kenttäpoliisien arviot ovat vain olleet viralliseen agendaan sopimattomia ja usein arvioitaan esittäneet kenttäpoliisit on leimattu natseiksi.

Jukka

Poliisin pitää naukua sitä ”totuutta” kenttäoloista, mikä käsketään.

Jäitä hattuun

Kuvaavaa tälle poliisin alistumiselle pelkäksi naukujaksi on se, että maassa on parhaillaan menossa kansanmurha – eikä poliisi tee asialle yhtään mitään!

Vuoden 2022 aikana useita tuhansia suomalaisia tapettiin häikäilemättömän kylmäverisesti, mutta poliisiviranomaiset vain teeskentelevät, etteivät muka ole havainneet mitään epänormaalia.

Asiantuntijoiden mukaan tappotahti kiihtyy entisestään vuoden 2023 aikana. On mielenkiintoista seurata, yrittääkö poliisi mennä vielä tämänkin vuoden entisellä taktiikalla, eli teeskentelemällä sokeaa ja kuuroa ja täysin tietämätöntä…

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
pakonopeus

Selviäisikö Suomi miljoonasta pakolaisesta? – YK:n alueellinen tiedotuskeskus – Finnish (unric.org)
Meidän päättäjät ne vaan flirttailee tuollaisen demografisen lohikäärmeen kanssa.

Anomaster

Vertailevat siinä, miten paljon pakolaisia on Syyriasta ottanut esim. Libanon. Siellä on pakolaisia parikymmentä prosenttia kanta-asukkaiden määrästä. Libanon on lähimaa, joten aika luonnollista ja toisekseen ovat samanlaisia kulttuureja, eikä siellä tarjota helppoa elämää sossun rahoilla. Siellä on myös ihan erilainen kuri, kuin jossain pehmo-Suomessa, jossa pakoloiset pelaavat härskiä peliä, koska heidän mielestään saa tehdä mitä huvittaa, eikä siitä mitään vakavaa seuraa.

Ei ole mitenkään verrannollista.

Miten vaan, Suomeen jos tuodaan miljoona lähi-itäläistä, joko kansa nousee barrikadeille tai tuhoutuu. Eikä mitenkään riitä rahat elättää sossueduilla suuria määriä pakoloisia.

Suomen pitäisi siirtyä pakoloisten kohdalla leireihin, joissa saa asua ja löytyy sen verran ruokaa, että ei elä nälässä. Vapaasti ei sovi kuljeskella miten huvittaa muualla. Jos voi saada työpaikan ja elättää itsensä, sitten saa vuokrata kämpän omaan piikiinsä.

Tämä järjestys pakoloisasiassa saisi pakoloisuuden lakkaamaan ja samalla se todistaisi, että mistään oikeasta pakolaisuudesta ei ole ollut kysymys, vaan ihan puhtaasti pakoloisuudesta.

Valtamedia valehtelee härskisti

Poliisijohto on maksettu tai harhautettu edistämään cabalin nykyistä agendaa, mrna-piikeillä tapetaan osa porukkaa ja jäljelle jääneiltä ryöstetään omaisuus kuten WEF:fin sivuilla suoraan kerrotaan ”et omista mitään ja olet onnellinen”. Jokainen joka osaa itse ajatella, huomaa tuossa lauseessa olevan valtavan ristiriidan.
Kenttäpoliiseilla on vain kaksi vaihtoehtoa, totella tai erota. Kumpikaan vaihtoehto ei ole miellyttävä. Joskin jälkimmäinen on kylläkin huomattavasti eettisempi ja inhimillisempi sekä suositeltava.

Ilkka Forsten

Jos väittämässä olisi joku järki, miksi koko Lähi-Itä ja Afrikka yritetään siirtää eurooppaan omistamaan kaikkea sitä mitä meilläkin on ?

Jäitä hattuun

Sehän tässä olennaista juuri onkin, että noiden vihervassari-globalistien touhuissa ei minkäänlaista järkeä olekaan.

He vetoavat tunteeseen, eivät suinkaan järkeen. Tämä tehoaa erityisesti heikosti koulutettuun ja tietämättömän väestöön.

Hyvänä esimerkkinä vaikkapa ydinvoima ja sen vastustaminen: Peräti 40 vuoden ajan oli ydinvoiman vastustaminen vihervassariaatteen keskeisin kulmakivi – kunnes he nyt sitten yhtäkkiä päätyivätkin siihen tulokseen, että ydinvoima onkin ihan jees, ja fossiiliset polttoaineet ovat se todellinen pahis, jota nyt kuuluu vastustaa…

ike

Oikein. Ristiriita on huutava. Täytyy ajatella että ongelmat kasautuvat, mutta kehitys myös on progressiivista. Minulle on aina ollut täysi mysteeri tuo viheriäisten suosio, se nousee vain tietämättömyydestä. Menen tuohon kansakoulun alkuaikoihin. Ei kansaa nostettu tietämättömyydestä uskonnolla, kyllä siinä aika suurta roolia esitti lukutaito ja koulutus. Nyt tuota lukutaitoa yritetään tukahduttaa (sensuuri).

Anomaster

Niin, sensuuria tarvitaan tueksi tavoitteille, jotka eivät kestä päivänvaloa.

Jos sensuuri on heikkoa, saattaa joku kertoa totuuden, joka voisi paljastaa tavoitteet ja niiden mädännäisyyden.

Kulttuurimarxistinen idea tiedotuksessa on, että totuutta ei saa kertoa sellaisenaan, vaan pitää muokata se sellaiseen asuun, että tulkinta palvelee päämääriä. Eli ei voi kertoa totuutta, vaan pitää kertoa sopiva valhe.

Anomaster

Matumanian syy on lähinnä luoda kaaos, rikkoa kansallishenki ja ylipäätänsä aiheuttaa rikkinäisyyttä kansakunnissa. Se on osa yhteiskuntien horjuttamista, jotta kansat hyväksyisivät sen totalitarismin, jota tullaan tarjomaan, koska se tulisi olemaan ”pelastus” sekopäiseksi ajatulle yhteiskunnalle. Järjen puute noissa touhuissa on olennainen osa yhteiskunnan järjettömään tilaan ajamisessa.

Voit tutustua kulttuuirmarxismiin, jossa ei todellakaan ole tarjolla järkeä, vaan ainoastaan tuhoa, jolla ajetaan yhteiskuntien murtamista, koska sitten kansoista tulee niin epätoivoisia, että ne suostuvat mihin tahansa. Suvakismi perutuu siihen ja moni muukin järjetön asia. Kulttuurimarxistit ovat soluttautuneet mm. koulutukseen vuosikymmenten ajan ja siksi yliopistoista sikiää suvakkeja tihenevään tahtiin.

Kulttuurimarxismi tunnetaan myös nimellä Frankfurtin koulukunta.

Sen syntysijat ovat Moskovassa 1920-luvulla, jolloin kommunistit alkoivat pohtia, että miksi koko Eurooppa ei halunnut yhtyä kommunistiseen vallankumoukseen. He päätyivät tulokseen, että länsimaissa sellaiset arvot kuin perhe, uskonto ja isänmaa loivat liian vahvan perustan yhteiskunnille. Niin vahvan, että vastakkainasettelu työläinen-porvari ei toiminut riittävän hyvin. Siksipä he alkoivat keksiä muita vastakkainasetteluita, joilla yhteiskunnat voisi nujertaa työläinen-porvari vastakkainasettelun sijaan. Niinpä kehittelivät perusidean vastakkainasetteluista vähemmistöt vastaan enemmistöt. Nämä vastakkainasettelut näkyvätkin helposti nykyisin.

Nämä kommunistifilosofit siirtyivät sitten Eurooppaan, sen jälkeen Yhdysvaltoihin ja lopulta sijoituivat Eurooppaan, Frankfurtiin, josta nimitys Frankfurtin koulukunta.

Jos suvakismin eri ilmiöihin osallistuvat tietäisivät mihin osallistuvat, he varmaan lopettaisivat siihen osallistumisen heti. He eivät ole tietoisia siitä, että minkä kokonaisuuden osia he ovat, vaan he uskovat tekevänsä jotain hyvää. Kumma kyllä eivät älyä, että siinä mitä tekevät, ei ole järkeä, on vain kauniiden selitysten lumoa.

ike

Totta kirjoitat. Joku voisi syyttää sinua salaliittoteoreetikoksi .Liian monasta salaliittoteoriasta on tullut totta, tuota eivät valtamediat koskaan ota puheeksi, laitetaan vain foliohattu päähän ja sillä siisti, faktoista viis.

Anomaster

Kun joskus aikoinaan luin ensimmäisen kerran tuosta kulttuurimarxismista, ajattelin, että eihän kukaan näin pähkähullua ajatusta ala toteuttaa. Myöhemmin näin järkytyksekseni, että niinpä sitä vaan toteutetaan ja on toteutettu vuosikymmeniä.

Siksi opinahjot ovat täynnä sitä porukkaa ja koulutus tuottaa niitä lisää.

Yksi johtavista Frakfurtin koulukunnan ajattelijoista, en nyt muista nimeä, totesi, että kun olemme valmiit, ovat ihmiset sekaisin kuin seinäkello.

Kun ihmiset ovat sekaisin kuin seinäkello, on helpompaa alistaa kaikki heidän diktaturialleen totalitaristiseen paratiisiin. Nykyisellä teknologialla siitä tulee tehokkaampi alistaja kuin mistään muusta koskaan aiemmin.

Weffiläisten sanoma onkin, että ”et omista mitään, mutta olet onnellisempi kuin koskaan”. Monikohan uskoo, että tuo onnellisuuspuoli toteutuisi. Onnellisuuden yksi merkittävä tekijä on, että omistaa sen verran, että voi tehdä mitä,itse haluaa. Weffiläisessä paratiisissa ilmeisesti pitää kysyä joltain politrukilta lupaa kaikken tekemiseen. Siitä tulee Neuvostoliittoa pahempi paikka, koska valtion kyky valvoa on melko täydellinen nykyisen teknologian avulla.

Sitten on eliitti, joka on vapaa ja sen lisäksi 95 % ihmisistä on tasa-arvoista orjaluokkaa.

Anomaster

Tässä olisi yksi aika kohtuullinen selostus kulttuurimarxismista:
http://rauta-aika.blogspot.com/2012/04/frankfurtin-koulukunnan.html

On hieman vaikea löytää tietoa, mutta kyllä löytyy, jos etsii. Osa tarjotusta tiedosta on tosin vasemmistolaisten selostuksia, mutta ne on helppo erottaa joukosta.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Jäitä hattuun

Anomaster on oikeassa tuon kulttuurimarxilaisuuden suhteen. Kyseessä on yksi 1900-luvun merkittävimmistä ja vaikutusvaltaisimmista aatevirtauksista. Sen tunteminen on ehdottoman välttämätöntä, mikäli haluaa olla selvillä nykyisestä maailmanmenosta ja niistä taustasyistä, jotka ovat johtaneet moniin viimeaikaisiin mullistuksiin.

Sellainen pieni täsmennys, että kulttuurimarxilaisuus sai alkunsa Saksassa, ei suinkaan Venäjällä.

Joukko vasemmistolaisia yhteiskuntatieteilijöitä ja filosofeja rupesi 1920-luvulla pohtimaan sitä, miksi Saksassa (tai muuallakaan läntisessä Euroopassa) ei ollut tapahtunut sosialistista vallankumousta, vaikka Marxin oppien mukaan niin olisi pitänyt tapahtua.

Tämä tutkijajoukko alettiin sitten tuntea nimellä Frankfurtin koulukunta, sijaintipaikkansa mukaan. Heidän löytämänsä selitys tuohon pohtimaansa ongelmaan oli juuri tuo, mitä Anomaster edellä kertoi.

Kulttuurimarxilaisuus on monille hyvin kiusallinen ilmiö, eikä siitä haluta mielellään puhua. Kuvaavaa on, ettei tätä aatevirtausta mainita esimerkiksi lukion historiankurssin yhteydessä sanallakaan!

Monet pyrkivät mielellään kuittaamaan koko asian pelkkänä salaliittoteoriana. Tällainen selitys on kuitenkin täysin naurettava, sillä kulttuurimarxilaisuus on erittäin hyvin dokumentoitu asia – ihan jo kyseisen ideologian perustajien ja tärkeimpien kannattajien omissa kirjoituksissa! (Siis aivan vastaavaan tapaan kuin vaikkapa Leninin ajatuksista saadaan hyvä ja luotettava kuva lukemalla hänen omia kirjojaan ja niissä esiintyviä toimenpidesuosituksia.)

Esimerkiksi Herbert Marcusen 1965 julkaisema teos ”Repressive Tolerance” (suom. ”Sortava suvaitsevaisuus”) on hyvin paljastavaa luettavaa. (1898-1979 elänyt Marcuse oli kulttuurimarxilaisuuden perustajia ja keskeisimpiä johtohahmoja.)

Loppukaneettina todettakoon vielä, että kulttuurimarxilaiset itse eivät milloinkaan käytä tätä sanaa, koska se on suorasukaisuudessaan liian paljastava. He käyttävät termiä ”kriittinen teoria”, joka epämääräisyydessään ja ympäripyöreydessään on paljon säyseämpi ja ”vaarattoman” tuntuinen. Eräänlainen markkinointitemppu siis tämäkin.

Anomaster

Lukemani mukaan sen alku tapahtui Moskovassa, josta kyseiset pohtijat siirtyivät piakoin Saksaan, koska eivät olleet Leninin suosiossa, josta lähtivät myöhemmin USA:aan ja sitten palasivat sotien jälkeen Saksaan. En ala tuosta väittelemään, mutta kerronpa, että tuollaisen historian olen lukenut.

Kulttuurimarxilaisuus kuvaa hyvin tuota liikettä, koska perusideana on iskeä kulttuurin kautta ja sitten aikanaan muuttaa toiminta poliitiseksi, kunhan ihmiset ovat riittävät pihalla kaikesta. Viimeistään 60-luvulla alkoivat soluttautua Suomessakin koulutukseen kaikilla tasoilla ja ovat levittäytyneet vallan hyvin mediaan ja politiikkaankin. Ja tulokset näkyvät, kaikki menee seinään.

Tässä olisi yksi video asiasta:
https://www.youtube.com/watch?v=cC3bH0TZ0r8

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Anomaster

Ja siihen sopivaa Isokynän laulelmaa:
https://www.youtube.com/watch?v=_wlF9nF5IZI

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Anomaster

Lisäksi Neuvostoliitosta loikanneen KGB-miehen Yuri Bezmenovin erittäin hyvä haastattelu KGB:n metodeista nujertaa länsimaat sisältä päin:
https://www.youtube.com/watch?v=TDeHCxdBGd0

Jäitä hattuun

Tuo alku ei mennyt noin, Moskovalla ei ollut mitään tekemistä tämän Frankfurtin koulukunnan perustamisen kanssa. Se oli ihan saksalaisen vasemmistoälymystön oma juttu.

Porukan jäsenetkin olivat täysin saksalaisia: Max Horkheimer, Herbert Marcuse, Theodor Adorno, Friedrich Pollock, Leo Löwenthal jne. Myöhemmin liikkeen kasvaessa mukaan liittyi myös italialaisia ja amerikkalaisia kommunisteja.

Se on kyllä totta, että näiden kulttuurimarxilaisten välit Neuvostoliiton kommunisteihin olivat huonot. Taustalla olivat opilliset ja käytännölliset kysymykset: kulttuurimarxilaisten mielestä neuvoliittolaistyyppinen kommunismi oli toivottoman vanhanaikaista, tehotonta ja epäuskottavaa pystyäkseen aidosti saavuttamaan länsimaalaisten ihmisten suosiota; näiden ongelmien korjaamiseksi tarvittiin heidän mielestään juuri tämä ”modernisoitu versio” marxilaisuudesta, jota he itse edustivat.

Kuten Anomaster toteaa, kuuluisat ”1960-luvun hipit” olivat ensimmäinen näkyvämpi osoitus kulttuurimarxilaisuudesta. Tuossa vaiheessa kyse oli vielä pienen vähemmistön touhuista – mutta 30-40 vuotta myöhemmin tämä porukka oli kasvanut jo paljon suuremmaksi ja onnistunut merkittävästi lisäämään vaikutusvaltaansa ottamalla haltuunsa (osittain tai kokonaan) monia tärkeitä yhteiskunnallisia instituutioita (mm. tiedotusvälineet, koulut, yliopistot, oikeuslaitos ja kirkko).

Anomaster

Tuo on sitä poliittisesti sopivien syiden ja selitysten touhua, mitä poliisin huipulla harrastetaan, ilmeisesti hallituksesta tulevien ohjeiden mukaan. Tuskin ne itse ovat niin tyhmiä luonnostaan.

Rivipoliiseista vain pieni osa on poliittisesti oikein toimivia höpönassuja. Suurin osa taitaa nähdä tosiasiat ja haluaisivat toimia tosiasioiden mukaan, eikä lällytellä kuviteltujen ongelmien ja ratkaisujen kanssa, koska ne eivät johda mihinkään paitsi yhä heikkenevään tilaan. Vaan pakosta joutuvat.

Ruotsissa on poliiseja eronnut kasamäärin palveluksesta ja todenneet, että ei jaksa enää, koska poliisi ei nykyään saa suorittaa poliisityötä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Eetu

Jotenkin tuosta poliisin tekemästä selvityksestä erinomaisen hyvin huokuu esiin koko yhteiskuntaan istutettu ja ohjelmoitu alistuvuus ja toivottomuus. Olemme joutumassa orjiksi, siis todella aggressiivisemman ja häikäilemättömämmän porukan orjiksi elättämään heidät meidän raadannallamme. Kuitenkaan emme (mukamas) tiedä, miten vastustaa tätä kehitystä ja edes ymmärrä, että sitä tulisi vastustaa.

Tämä kaikki johtaa sisällissotaan koko Euroopan alueella. Ja siinä menossa jäävät natsien tuhoamisleirit pikku näpertelyksi.

Vai olemmeko me tosiaan menossa orjuuteen mitenkään hanttiin panematta? Eivätkö suvakit kerta kaikkiaan ymmärrä, mikä tulee heidänkin kohtalonsa olemaan dystopian Euroopassa?
Boomereitten ollessa vallassa tällaista kehitystä vielä vastustettiin.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Eetu
kanisteri

Matumigraatio ja muu mokutus on ujutettu ”kestävän kehityksen” nimikkeen alle:

Suomi kestävän kehityksen kansainvälisten vertailujen kärjessä (valtioneuvosto.fi)

kanisteri

”Raportin mukaan Suomi on onnistunut eriarvoistumisen torjumisessa hyvin muun muassa laajan sosiaaliturvan sekä hyvien koulutusmahdollisuuksien vuoksi.”

Tuo maininta ”laaja sosiaaliturva” paljastaa sen että kyse on myös elättämisestä.

Ne ”hyvät koulutusmahdollisuudet” eivät auta jos lukutaito on valmiiksi vajavainen.
Sitä paitsi peruskoulu on tiettävästi inklusoitumassa muinaisen kiertokoulun veroiseksi opinahjoksi.

ike

Koulutus myös maksaa, veronmaksajille, enkä ole oikein innoissani antamaan sitä kaikille suomen ulkopuolisille jotka sitä kyselevät.Ehkä sitten kun se on vajonnut kehitysmaatasolle kuten suomen elintasokin mutta silloin kantaväestöä, eli suomalaisia, on täällä aika vähän. Nyt kun vähän kaikkialla alkaa olla että asioita ei voi tehdä kun ei ole rahaa (vihervasemmiston mielestä sitä kyllä riittää, kunhan lainataan) entä sitten kun korot nousevat vielä tästäkin. Itse olisin taipuvainen siihen että tiettyjä henkilöitä pitäisi alkaa laittaa telkien taakse, sitä kokoluokkaa vanhinkoa ovat suomelle tehneet. Etupäässä tuosta Suomen Dementikkojen Puolueesta. Enää ei edes ole kyse siitä onko se ollut ymmärtämättömyyttä. Ainakin heidän olisi pitänyt ymmärtää kieltäytyä työstä jota heillä ei edes teoriassa ole kykyä hoitaa. Siinä tilanteessa Nouseva Kurki ei paljoa auta, kun alkaa tapahtumaan.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Galina Manttari
ike

Kiitos 😂. Harvoin saa lukea tuollaista soopaa. Voidaanhan sitä puhua kestävästä kehityksestä mutta sitten se täytyisi määritellä aika tarkasti ja se on kyllä kaikkea muuta kuin tuo linkki antaa ymmärtää. Suomen suurimmista haasteista voisin tuon linkin asioille vain nauraa, jos asia ei olisi haudanvakava. Suurin haaste on vaihtaa nykyinen hallitus sellaiseen joka ei saa meitä hukkumaan velkaan ja elämisen kustannuksiin. Nykyisen hallituksen puolueilla ei ole siihen asiaa.

Anomaster

Tyypillistä poliitikkojen ja muiden kansankusettajien puhetta. Keksittään jokin hienolta kuulostava sana ja sitten sillä huijataan kansaa uskomaan mitä vaan.

Kestävä kehitys ei itse asiassa tarkoita mitään, se on vain sana, jolla halutaan myydä ihmisille totalitaristinen valta, jossa on eliitti ja orjat. Eliitti on pieni ja hyvinvoiva. loput ovat orjia, joilla ei juuri mitään ole, eikä oikein mitään saa oman tahtonsa mukaan tehdäkään. Kommunistisen yhteiskunnan uusi tuleminen, vaikkakin uusilla sanoilla myytynä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Jukka

Seuraava hallitus joutuu lujille, kun setvii Marinin tuhlailut. Jos demarikommarit ovat uudessa hallituksessa, tulee mielenkiintoisia aikoja eteen.

Anomaster

Ehkä mielenkiintoisia, mutta ei toivottavia.

ojasta allikkoon

Jos demarit pääsee hallitukseen, niin enkelikasvosta voi tulla jopa Ulko- tai Sisäministeri !

Äänioikealle

Ä Ä N E S T Ä 2023 EDUSKUNTAVAALEISSA SML:ttä

Anomaster

En joiltain osin kannata sinimustien näkemystä politiikasta, mutta kannatan sitä, että sinimustat saisivat ainakin muutaman kansanedustajan eduskuntaan. He toisivat eduskuntaan lisää sellaisia ääniä, joita siellä tarvitaan.

Peter Kreisler

Voi myös äänestää Vapauden liittoa, pääasia, että ei äänestä Suomen itsemääräämisoikeuden pois luovuttaneita nykyisiä hallitus ja oppositiopuolueita.

Letunviuhake

Peter puhuu vähän, mutta ASIAA!!!! 👍

Letunviuhake

Äänestä vaupaudenliittoa eduskuntavaaleissa 2023 jos sellaiset pidetään!!Kari Virtanen Pirkanmaalta aivan huippu ehdokas!!!🔥🔥💥💥👌Harmikseni itse pystyn äänestämään vaan Uudenmaan ehdokkaita.

Jukka

Tämäkö on se vääjäämätön kehitys, jolle emme voi mitään. Onko tämä meille annettu kohtalomme, joka nujertaa meidät koilliseen nurkkaan, ylhäältä annettuna totuutena, kun Afrikan kansat tulevat ja vääjämättä sulauttavat meidät. Ja pieni osa kansaamme kääntyy taivaltamaan etelään.

Jukka

Pieni osa melkein puhdasta kansaa kääntyy etelään siinä vaiheessa kun räkä jäätyy sierainten sisään. Fin puhaltaa jääpuikon ulos sieraimestaan tuhahtaen ja katse on kääntyneenä kohti etelää.

Fin suuntaa kulkunsa kohti luvattua maata pieni kansansa perässään. Fin kulkee ja kulkee. Taakse jää oikealle puolelle siis länteen entisessä Suomessa mellakoita ja klaanisotia suunnittelevat somalipäälliköt, jotka käyvät kauppaa arabien kanssa. Fin ei altistu enää moiselle hulluudelle, vaan ohittaa tappelevat. Fin vie kansansa ohitse ja kulkee kohti Ukrainaa. Siellä keltainen vehnä lainehtii sinisen taivaan alla. Putin on mausolemoitu Kamsatkan niemimaan eteläisimpään kärkeen peuran talja yllään ratsunsa kanssa.

Fin vie kansansa Välimeren rannalle toiveena, jospa ihmissalakujettajat voisisivat viedä mitättömän kansansa rannalle ja kuskata paateillaan porukan Egyptin Tangeriin. Ihmeen kaupalla Finin porukka pääsi Välimeren yli.Ihme kun pääsivät, niin kammoinen oli kaukainen Välimeren läpi viuhtova tehokas Italian Melonin miekka, joka upotti kaikki laivat. Onneksi vain etelästä pohjoiseen suunnanneet hyväntekeväisyyslaivat.

Tangerista Fin vei kansansa Niilin vartta kohti Afrikan sarvea. Siellä oli luvattu maa, jossa odotti monta mehiläisparvea tekemään pesiä ja antamaan kansalleen mesiä. Fin vaipui maahan sanoi jaahan, nyt riitti matkamme, joohan, suuntasi katseensa lähimpiinsä ja iski sauvansa Somalimaahan.

Fin kuihtui ja katsoi etäiseltä kumpareelta, kuinka kansa raivosi ja ahkeroi. Hän kuoli vanhuuttaan, mutta juhlittuna, kuten tapoihin kuului menneiltä vuosituhantien tapaan Maa alkoi kukoistaa. Entinen rutikuiva aavikko kukki ja alkoi tuoksua ruualta.

Yltäkylläisen ruuan tuoksu työntyi nälkäiseen ja klaanisotaiseen pohjoiseen. Siellä oli ihmisten paha olla, nälkä ja sota. Entisen Suomen somalit lähtivät hakemaan turvapaikkaa entisen Somalian suomalaisilta. Arvaatpa saivatko? Tottakai! Olemmehan tyhmä kansa!

Juha

Espoossa asuva varakas keskiluokka esim Soukanniemessä 100 m2 rivarikolmiossa hinta 500 000 € ja maasturi Volvo 100 000 € kaipaa etnistä värinää asuinalueilleen. Yksityisautoilu on tehty mahdottomaksi pääkaupunkiseudulla joten olet pakotettu työmatkaliikkumaan julkisilla eläintarhakuljetuksilla jossa älämölö on kuin apinatarhassa. Pientä jännitystä iltaan tuo se että selviätkö kolmioosi takaisin vaatteet päällä vai onko ne matkan varrella ryöstetty. Tätä lisää Espooseen.

vesku

kun katselee SUOMEN muutamaa TEE-VEE Kanavaa,,,,huomioni on,,,lähes kaikki,,,kotimaisetkin, Mainokset ovat täynnä Trasselipäitä Ja Muriaaneja,,,muuttunut lyhyessä ajassa,,,,

ike

Menee vain lisää tuotteita boikottiin, kyllä niitä vaihtoehtoja riittää. Saattaisi olla jollekkin firmalle valtti jopa tuo toinen tapa, jos se tehtäisiin ilmeiseksi.

Melaa mekkoon

Vajakkisuvakkimatupatjat haalivat marakatteja kielipitkällä tänne. Muuta tätä selittävää syytä ei ole kuin, että ajattelevat vain alapäällään omaa etuaan, vaikka saavat näiltä sukupuolitautejakin.

Voi tätä touhua

Ja hölmöjä mulattijälkeläisiä.

kanisteri

Suomi on YK:n Agenda 2030:n mukaisesti lupautunut vähentämään globaalia eriarvoisuutta ja aikoo ottaa jopa miljoona Afrikan alkuasukasta täkäläisen sosiaaliturvan huomaan.

Siihen perustuu tuo jutussa mainittu maahanmuuton kasvu tietyiltä alueilta.

Sanomattakin on selvää että suomalainen yhteiskuntajärjestys tulisi luhistumaan tuollaisen taakan alla.

Kuilun yli on jo menty

Suomi luhistuu jo nyt.

Anomaster

Katainen käytti sikäli oikeaa sanaa, että nämä pakoloiset ovat omasta maastaan vastuunottamista pakenevia.

Niitä ei voi sanoa maahanmuuttajiksi, vaan pitäisi sanoa oman maansa kulttuurin tuojiksi, koska he eivät ole missään vaiheessa halunneet muuta kuin etuja, eivät uutta ja parempaa maata, johon sopeutua, jotta pääsisi entisen kotimaan haitoista. He tuovat haitat mukanaan ja haluavat istuttaa ne uuteenkin maahan.

ike

Noita epärehellisiä pintaliitäjiä on ollut aina, kysykää Päivi Räsäseltä hänen kokemuksiaan Kataisesta.

ike

Vaikka näitä analyysejä tulee kuinka paljon, vieläkään ei haluta muuttaa yhteiskunnan suuntaa. Syyn tiedätte. Elämme todellakin itsetuhoisessa ympäristössä, sekä suomessa että euroopassa. Missä on poliittinen vastuu, ei ole näkynyt minun aikanani eli 70-vuoteen. Ei eduskunnalla ja hallituksella ole vastuuta muualle kuin suomalaisille ihmisille. Ei ole poliittista vastuuta niin kauan kuin selvästi vääristä yhteiskuntaa vahingoittavista päätöksistä ei tule minkäänlaisia sanktioita, enkä nyt tarkoita huonoa menestystä seuraavissa vaaleissa. Huonoista päätöksistä tulisi ihmiset saada vastuuseen, toimiihan se muillakin aloilla. Mikä sitten on huono päätös. Se voitaisiin nyt ensin määritellä vaikka niin että olisi joku selvä raja rahamäärälle joka voidaan laittaa sellaisiin asioihin joka ei palvele suoraan suomalaisia ihmisiä. Tiedän että olen kaltevalla pinnalla mutta kyllä niille varmaan jotkut kriteerit saataisiin aikaiseksi jos halua olisi. Ensin löysemmät sitten niitä voitaisiin kiristää kokemusten mukaan. Ei tämä suomen toimiminen tällaisena villinä pohjolana oikein toimi, noin veronmaksajien kannalta.

Jukka

ike, meille rätkäistään sellaiset rätingit turpamme eteen, että olemme hijaa ja ymmärrämme. Ja jos niskuroimme, meitä vedetään turpaan ja emme enää ymmärrä mitään.

ike

Voihan sitä yrittää. Jossakin vaiheessa sitten tapahtuu todellinen kansannousu. Aika kauaksi demokratiasta on jo menty, myös euroopassa.

Anomaster

Paitsi, jos kansa heittää vaikka käsipelin nykyiset poliitikot pois vallasta. Pitää muistaa, että kansalla on oikeuksia hallinnon suhteen, mutta hallinnolla ei ole oikeuksia kansan suhteen.

Perustuslakikin määrittelee, että valta kuuluu kansalle, eikä valehteleva poliitikko ole ansainnut mitään kunnioitusta vain siksi, että sai valehdellen ääniä kansalta. Äänet raukeavat moraalisesti heti, kun poliitikko vähät piittaa lupauksistaan, eikä edusta kansaa, vaan edustaa vaikkapa omaa uraputkeaan tai on puoluejohdon nöyrä orja puoluekurin edessä. Puoluekuri on vastoin demokratiaa ja kansanedustajan oikeuksia. Puolueen johto ei omista kansanedustajia ja heidän ääniään. Kansa ei äänestänyt puolueita, siis puolueen johtoa, edustamaan itseään.. Puoluekurin tulisi olla laiton ja se oikeastaan onkin sitä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
ike

Tuo ensikappale on olennainen. Asia on juuri noin, vaikka monasti muuta väitetään.
Tärkeää on myös että kansanedustajat ymmärtäisivät että puoluekuri on periaatteesa laiton. Ei kansanedustaja ole vastuussa muille kuin valitsijoilleen. Tiedän että tästä tulee paljon aikamoista sumutuspuhetta, että miten niitä lakeja sitten saadaan läpi jos edustajat eivät seiso puolueen takana. Herää sitten kysymys, pitääkö sellaisia lakeja sitten saada läpi.

Anomaster

Aivan. Onko laki aiheellinen, jos sen läpimenoa varten täytyy pakottaa kansanedustajat äänestämään sen puolesta. Kyseessähän on puoluetoimistojen diktaturia, ei kansanedustus.

Kansanedustajan vala on ristiriidassa puoluekurin kanssa, joten se on laiton tai vähintäänkin vahvasti lain hengen vastaista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster
Jarmo

Kyllä muuttovoitto kääntyy rikollisuuden riivaamista keskustoista rauhammallisemmille alueille ja jopa maaseudulle kunhan ihmiset keksivät mikä on oikeasti tavoiteltavaa elämässä.
Tämä keksiminen tosin vaatii että ensin ”kaikki menee päin p**settä”!

Jukka

Jo nyt mennään päin per……..settä!

Poliisi on Pop

”Maahanmuuton määrän arvioidaan kasvavan erityisesti Afrikasta.”

Sieltähän sitä tulee helposti miljoonia kotoutumattomia mikäli tulijoita ei aleta valikoiden käännyttää jo rajalta.

Suomi siirtyisi savuttomien savupirttien ja laktoosittoman pettuleivän aikakaudelle.

Anomaster

Afrikassa voisi suorittaa mielipidekyselyn, jossa kysyttäisiin, että haluaako henkilö saada ilmaisen ylöspidon jossain kaukaisessa maassa. Sen perusteella voi sitten laskeskella, että kuinka moni haluaisi Eurooppaan.

Vihervassujen ja muiden suvakkien mielestä jokainen halukas on oikeutettu tulemaan Eurooppaan, joten olisi hyvä tietää etukäteen, että kuinka monelle katetaan pöytä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Anomaster