Eurooppa Rikos

Ranska: poliisi iski oikeistoradikaalien asevarastoon

Hubert de Thé, Pixabay

Alsacen maakunnassa, eli osittain saksankielisessä Elsassissa, poliisi on löytänyt aseita epäiltyä oikeistoradikaalia ryhmää vastaan tehdyssä ratsiassa. Ranskan poliisi kutsuu löytöä ”huolestuttavaksi”.

Ratsian aikana otettiin kiinni neljä miestä.

Ryhmän hallusta löytyi 41 tuliasetta, 167 patruunalipasta, 30 kiloa mustaa ruutia, noin 120.000 patruunaa sekä materiaaleja, joita voidaan käyttää räjähteiden valmistukseen, kertoo ranskalainen syyttäjä.

Kiinniotettuja miehiä epäillään aseiden salakuljetuksesta, eikä viranomaisilla ole havaintoja ryhmän mahdollisesti suunnittelemista terroristisista iskuista.

Lähde SVT

 

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
SinimustaFani

Ranskan tilanne on katastrofi. Siellä on liikaa matuja.

juha II

On se hyvä, että murjaanien asekanta saa olla rauhassa, sillä kysymys on ”mahdollisuudesta Ranskalle”, sanoo globalistien etuja ajava ja Ranskan kanta-kansaa syvästi halveksivab ja vihaava kiilusilmäinen pelkuri presidentti Emmanuel Macron tuo s..tanan vitsaus Ranskalle!!!

Runtiti-pou

Pelkkä lavastusta, panettelua ja pahaa puhetta. Orwellia silkkaa on tää

Eka Kettunen

Kyseessä voi olla myös joukko tavanomaista innokkaampia sorsastajia, jotka ovat halunneet auttaa ystäviään uuden harrastuksen pariin jättämällä turhaa byrokratiaa väliin.

Liki puolet aseista oli sentään laillisia The Guardianin mukaan ja heillä oli ammusten valmistamiseen tarvittavat laitteet, johon ruutia lienee käytetty. Tuollainen 30 kg ruutia ominaispainon mukaan mahtuu kahteen ämpäriin, joten määrä ei ollut suuren suuri kun sen jakaa neljällä.

Hh1488

Maanpettureita vastaan sotiminen ei ole terrorismia, jos iskuja tehtäisiin siviili kohteisiin ja siviilejä vastaa se olisi, jos tapetaan päättäjiä jotka on tuhonnut maan se on sankariteko

Hh1488

Kansalaisestakin on tullut valtamedian mestis joukkue.

Ilkka Forsten

Taitaa olla niin että kun löydetään aseita, keksitään ryhmälle nimitys sen myötä. Jos mitään terrorismiin viittaavaa ei ole, ei kyse ole mistään muusta kuin korkeintaan aseiden salakuljetuksesta.

ike

Bisnes as usual.

patton

Eivät löytäneet Bachalanin terroristien aseita sillä olivat Gendarmerien suojeluksessa! Ranska on edelleen täynnä viime kahinan jäljiltä aseita ja niitä ei poliisi löydä kuin vahingossa!

Kata

https://www.france24.com/en/europe/20211007-paris-attack-survivors-recount-horror-of-playing-dead-at-bataclan

Näistä ei puhu enää media…eikä niin monista muista Nizzasta Turkuun ja takaisin…

Läheisille loputon suru..

Tavallinen Jörn Donner

Mihin näitä salakuljetetaan? Ottavatko neonassukat näitä mukaansa ukrainaan mennessä jonka ovat nimenneet veljessodaksi vaikka kyseessä on täys-läpimätä ihmis/huumekauppa valtio joka ei koskaan tule pääsemään NATOon eikä hyväksytä EU:n jäseneksi. Mikä teidän uhoojien pään on oikein sekoittanu kun ette näe metsää puilta?

ike

En nyt oikein riedä tuosta uutisoinnista. Olivatko oikeistoradikaaleja. Oli vähän heitto tuo uutinen. No katsotaan mitä kuuluu.

Tuumailija

Keltaisen lehdistön narratiivin mukaan yksi sädetikku on hauskanpitoa, kaksi aseiden kätkentää ja kaikki yli kolmen terrorismin valmistelua jos kyseessä on henkilö/-öitä jotka eivät hyväksy valtion taholta tulevia älyttömyyksiä (äärioikeistolaisuutta).

Toki sitten lakaistaam maton alle, jos ratsiasa on havaittu Marx, Engels, Lenin ja Stalin kuvat seinällä sekä näiden kirjallisuutta ja ainakin yhdellä on che quevara paita päällä, AFA lippu antaa täyden oikeussuojan /anonymiteetin kaikille kiinteistössä oleskeleville.