Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Uutiset

Ruotsi: karkotuksia helpotetaan

Ruotsin valtiopäivätalo- Pixabay

Ruotsissa on noin 200.000-400.000 ihmistä laittomasti. Tarkkaa määrää ei pystytä arvioimaan. Monet laittomasti maahan jääneistä tekevät pimeää työtä maksamatta veroja mutta suuri määrä elättää itsensä vakavilla rikoksilla.

Ruotsin hallitus aikoo nyt helpottaa rikoksiin syyllistyneiden ulkomaalaisten karkotuksia.

Karkotukseen johtavan vankeuden alaraja laskee yhdestä vuodesta kuuteen kuukauteen. Karkotuksen aiheuttaisivat kaikki ihmisten henkeen, terveyteen tai vapauteen kohdistuvat rikokset.  Lisäksi mm. kielitaidon ja työpaikan vaatimuksia kiristetään, jotta karkotusta ei peruta kiinteiden suhteiden perusteella.

Ruotsin sosiaalidemokraatteja edustava kotoutus- ja maahanmuuttoministeri Anders Ygeman sanoo muutoksista näin:

”Jos henkilö tuomitaan Ruotsissa vakavista rikoksista, hänet pitää pääsääntöisesti pystyä karkottamaan.”

Muutokset astuvat voimaan heinäkuussa. Muutosten taustalla voi piillä myös syyskuussa olevat Ruotsin valtiopäivä- eli eduskuntavaalit ja maahanmuuttokriittisen Ruotsidemokraatit-puolueen kannatus.

Lähde: Suomen Uutiset

14 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
I'm only assking

”Karkotukseen johtavan vankeuden alaraja laskee yhdestä vuodesta kuuteen kuukauteen.”

No eihän siellä koskaan ketään pidätetä, niin ketään ei karkoiteta.

Ruupo Kustaa

Ottaapa Ruotsi melkoisen riskin, että saa niskaansa mainehaitan. Ruotsi on onneksi niin lähellä meitä, että sinne on lyhyt matka jonkun meidän politiikoistamme matkustaa neuvomaan tyyliin hyi teitä. Pääministeri voi mennä asian tärkeydestä johtuen itse paikalle. Mukaansa pakkaa tietysti kaikki asiaan kuuluvat kansainväliset sopimukset jotka Suomi allekirjoittanut. Ja näytää kohta kohdalta naapurillemme, että ette muuten palauta ketään. Pääministerimme on vielä sen luokan neuvottelija -pelkkiä voittoja tuonut neuvotteluista, suorastaan miljardiluokan säästöjä- että ruotsalaiset säikähtää ja antavat karkoitettavin matkustaa Suomeen karkoitusten sijaan. Win win tilaanteeksi asia niin ollen kääntyy

Ilkka Forsten

Puhua voi mitä vaan. Eri asia on toteutuuko puheet. ” pääsääntöisesti ” ne ei ruotsissa merkitse mitään kun sanojana on demari.

kattellaan

Ne on hävinneet jo islamisteille ne valtiopäivät. Laajat mielenosoitukset lasten kidnappaukssita ja sisäelinten ryötämisestä varmitavat että jokainen kynnelle kykenevä islmisti äänestää muslimipuoluetta. Ja sellainen puolue joka saa yli 30% äänistä, se muodostaa hallituksen yksin. Niin että siinä se.

Kaitsu

Tuota loisijamäärää ei voida maasta poistaa edes kohtuullisessa ajassa millään konstilla.
Varsinkin kun yhden saat pihalle, niin pari lampsii sisään. Ruotsista tulee murjaanien valtakunta, kantsii täällä Suomessa sitä rajavalvontaa ruveta parantelemaan, ettei tulis pahoja yllätyksiä, kuten 2015 syksyllä.

John Quiman

2015 ne lampsijat olisi voinut kännyttää jo rajalla, mutta poliittinen tahto oli ottaa ne maahan ja kusettaa kansaa uskomaan, että ei voi käännyttää koska kansainväliset sopimukset jne. Orpo kuitenkin myönsi parin vuoden jälkeen, että ei ollut pakko ottaa vastaan. Siis valehtelivat kansalle päin naamaa, jotta saisivat tahtonsa läpi, tahdon, joka oli kansan tahdon vastainen, vaikka juuri kansan tahdon tulisi ratkaista.

Lieväasteinen

Joskus aiemmin sivistysmaissa valehtelusta kiinni jääneet poliitikot erosivat tehtävistään tai ne erotettiin. Nykyään eliitin jatkuva valehtelu on uusi normaali.

John Quiman

Valehtelemalla saa palkintovirkoja ja uraputken. Kataisen uraputki lähti nousuun väärentämällä puolueen paikallisosastojen asiakirjoja, joilla hän kampesi poliittisen uransa nousuun. Kaipa tuo on noissa piireissä ihasteltua neroutta.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=m5NhFR7xfcM

Ja sippiläkin myönsi mutta myöhäistä on lässyttää jälkeenpäin kun lapsukaiset jo oppii pää,olkapää,peppupeppu…Hyvin se on mennytkin perille.

ike

Tännehän ne lampsii kun tuo raja on pohjoisessa vain vertauskuvallinen ja etninen profilointi on kiellettyä. Kuinka poliitikot ovatkin asettaneet itsensä asemaan jossa kaikki oikein tekeminen suomen omaa kansaan on kielletty.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Ei mitään merkitystä. Sisään tulee enemmän kuin ulos lähtee. Kalifaatti lähenee vuosi vuodelta.

John Quiman

Ellei sitten Ruotsissa lopulta kansa nouse vastarintaan sellaisella voimalla, että ulos lentää kaaressa kulttuurimarxismi ja suvakkien kutsuvieraat.

jep

Tätä toivotaan, mutta ei ole kovinkaan tod.näk.skenaario. Valitettavasti.

Ilkka Forsten

Kun håkanien armeijakin on pelkkää mekkoeinarien poskivalssia, niin kuka siellä kykenee mitään järjestystä luomaan. Ählämit tietää tämän varsin hyvin, ja siksi per****ly jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu… Sitten onkin käsillä vaalit, joissa saa äänestää vapaasti Stefan Löfveniä, muu on rasistista ja toiseuttavaa. Tästä seuraa että per****y jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu, ja jatkuu…

Uusimmat uutiset