Eurooppa Muu maailma Politiikka Uutiset

Ruotsi: kehitysavulla eheytetään homoja

Ugandassa, Tansaniassa sekä Keniassa on Ruotsin valtion maksamalla kehitysavulla rahoitettu homojen eheyttämistä heteroseksuaaleiksi, kertoo Dagens Nyheter- lehden tutkimus.

Eheytysterapiaa ovat antaneet ruotsalaisrahoituksella maissa toimivat järjestöt.

Ruotsin ulkoministeriön alainen, kehitysavusta päättävä kansainvälisen kehitysyhteistyön keskusvirasto Sida aikoo ottaa kyseisiin yhteistyökumppaneihinsa yhteyttä, ja tutkia rahojen käyttöä. Sida suhtautuu Dagens Nyheter-lehdeltä saatuun tietoon vakavasti. Sida kertoo, että ei ole tiennyt myöntämänsä kehitysavun käytöstä homojen eheyttämiseen.

Maltillista Kokoomusta edustava kehitysyhteistyöministeri Johan Forssell odottaa Sidan estävän Ruotsin kehitysavun päätymisen tällaiseen toimintaan.

”Tämä on luonnollisesti mielestäni aivan kauheaa”, sanoo ministeri Forssell. ”Verorahoillamme ei pidä eheyttää homoseksuaaleja”.

Lähde SVT

29 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Kaikki Afrikan ja Lähi-Idän heterot pitäisi muuttaa lesboiksi ja homoiksi. Siihen satsaukseen minäkin antaisin yhteiskuntamme rahaa oikein roppakaupalla. Jos toiveena olisi pienempi tunku meille eläteiksi rikolliseksi!

Anomaster

Eikös ensimmäisen kysymyksen tulisi olla, että toimiiko eheyttäminen kuinka hyvin? Ovatko siihen osallistuneet paremmin voivia?

No ei, koska ideologisesti katsoen niiden tervehdyttäminen ei ole hyvä asia. Olisi suorastaan kauhistus, jos joku lakkaisi olemasta homppeli.

Tiedä onko toiminut missään määrin, mutta ei ensimmäisen reaktion pitäisi olla kauhistelu ja tuomitseminen.

kanisteri

Sen kauhistelun takana lienee virallisen wokelinjan mukainen uussuvaitsemattomuus.

Anomaster

Juuri sitä. Ns. suvaitsevaiset, eli erittäin suvaitsemattomat, eivät kestä sitä, että jokin asia ei ole heidän mieleensä. Silloin kaivetaan esiin leimakirveet ja aletaan vainota ”paholaista”.

Pakko

Nuokin rahat olis kannattanut käyttää ennemmin ehkäisyyn ja sterilisointeihin…

Anomaster

Tuskin olisi auttanut syntyvyyteen, ainakaan ehkäisy.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Jukka

Tämäkö paljastunut sitten on se ainoa jätekaivo, mihin veronmaksajien rahoja kipataan? Sama koskee Suomeakin!

Eetu

Ennen kuin nauramme (taas) ruotsalaisille, muistakaamme, että Suomesta lähetettiin (lähetetään yhä?) ulkopaskiksia, eli vanhan ajan huusseja Afrikkaan. Ilmeisesti sillä (rasimille voimakkaasti lemuavalla) ajatuksella, että eivät ne osaa paskantaakaan, jolleivät saa pyyhkiä Suomen antamiin €uroihin?
Niinkö?

Haloska sitten kutsui tuon idean keksijättären uudenvuoden hippoihinsa linnaan. Paskatar hinasi perässään Cavallo-Sforza afro-niloottista sankaria, joka myöhemmin illalla kunnostautui tappelemalla kapakkajonossa.
Kaikille kulttuureille ei viina vissiinkään sitten sovi?

Jokainen asioita kokenut tietää, että ei ole Afrikan termiiteille mieluisampaa evästä kuin mikä tahansa havupuusta tehty kyhäelmä.

Niin, mitä tämä Haloskan ylistämän sakarittaren paskis sitten maksoi koppia päälle?
Juu, noin 10 000 €uroahan se oli. Huomaammeko malkan omassa silmässämme?

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Eetu
Löhveni

Ruotsi rahoittaa myös.vääräuskoisten hävittämistä

Peter Kreisler

Voi helvetti, päivä pelastettu, voin jälleen nauraa typeryksille, joita löytyy rahan lähettäjistä ja vastaanottajista.

patton

Päivä on pelastettu kun rahaa kipatään näiden reikiin jotta he olisivat onnellisia eheytyessään!

Peter Kreisler

Onneksi en ole verovelvollinen Suomessa.

kumiveneen puosu

”Tämä on luonnollisesti mielestäni aivan kauheaa”, sanoo ministeri Forssell. ”Verorahoillamme ei pidä eheyttää homoseksuaaleja”.

Ruotsalaisten verorahoja on laivattu Afrikkaan luultavasti paljon enemmän paikalliseen korruptioon kuin biologisiin faktoihin perustuvilta kuulostaviin eheyttämistarkoituksiin.

Eikös tuonne viety raha tue Afrikan väestön miljardikasvua ja siten tulevaa pakolaisvyöryä Eurooppaan ?

Anomaster

Kehitysavut eivät toimi, siis eivät ainakaan tee mitään paremmaksi.

Paikallinen elitti kyllä saa Mersu-rahoja.

Pesunkestävä yön timo

Ajatelkaa millaiseen basaan ahkerilta työtätekeviltä veronmaksajilta kupattuja rahoja tuhlataan kuin roskaa!

Anomaster

Kehitysavut menevät kokonaisuudessaan pasgaan. Tuo eheytysprojekti on vain yksi mikroskooppinen kikale.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Tehdäänkehitysmaayhdessä

Olisi parempi jos Afrikassa ”eheytettäisiin heterot homoiksi ja lesboiksi. Syntyvyys kääntyisi laskuun. Win-Win.

Juha

Verorahoja hukataan jos jonkin sortin rahastuksiin ja huijauksiin ja suomalaiset veronmaksajat ovat valmiita lähettämään vähät rahansa moolokin kitaan. Vuodesta toiseen kusetukset seuraa kusetusta ja samat pääpuolueet ovat syyllisiä verorahojen hävittämiseen turhuuksiin. Kitinää ja valitusta kuuluu sieltä ja täältä kun rahat eivät Suomessa riitä peruspalveluihin Sitten kerran neljässä vuodessa kun on mahdollisuus vaikuttaa niin samat p.skapuolueet äänestetään uudestaan valtaan. 99.9 % kansasta haluaa lisää p.skaa niskaansa. Omituista mutta niin totta. Sitä saa just sitä samaa p*skaa mitä tilaa.

Avaa silmiä melkoisesti

Deep State on kaiken tän taustalla. Token tubessa on aivan huippu dokkarisarja siitä. ”Hidden secrets of deep state”. Kannattaa ehdottomasti katsoa.

Jussiboy

Kyllähä se sulkee silmät lopullisesti. Oletko vakavissasi, että syvä valtio kaiken takana? Ilmankos se on tokentubessa ja se selittää kaiken.

Anomaster

Jos seuraa mitä weffiläiset puhuvat, mm. Schwab, ei tarvitse kuvitella, että kyseessä olisi jokin salaliitto, koska se on julkisesti tunnustettua. Aiemmin samat asiat oli leimattu salaliittoteorioiksi, mutta ei voi enää, koska se on kokolailla avointa, että on tahoja, jotka koettavat määrätä mitä tässä maailmassa tehdään. Otettava huomioon, että sillä porukalla on massiiviset pääomat takanaan ja he käyttävät niitä ohjailuun.

Siellä täällä pitkin maailmaa on hallituksissa Schwabin nuorten johtajien kerhon jäseniä, jotka saavat ohjeita Schwabilta, joka on osa Deep Statea. Sanna Marin on yksi niistä. Se jäsenyys ei ole pyyteetöntä, vaan se on tiettyyn ajatteluun opastavaa ja sillä tavalla valtioihin vaikuttavaa.

Sinisilmäinen tietysti haluaa uskoa, että ei kukaan mitään pyri ohjailemaan. Silloin ei ole oikein elämän tuntemusta, sillä aina on ollut ja näillä näkymin tulee aina olemaan niitä taustavoimia, jotka pyrkivät ohjaamaan maailmaa omaksi edukseen.

Viimeksi muokattu 11 kuukautta sitten by Anomaster
Anomaster

Videoita on Tokentubessa, koska mm. Juutuupi poistaa videot, joita se ei halua sinun näkevän. Ei sillä ole väliä, missä jokin video on, vain sillä on väliä, että onko se totta. Jos elää hyväuskoisena ja luottaa valtamediaan, ei koskaan saa mistään sellaisesta tietää, mitä valtamedia ei sinun halua tietävän. Olisi varsin sinisilmäistä ja epärehellistä kuvitella, että valtamedia on rehelisyyden perikuva. Elämässä jää aika tyhmäksi, jos ei edes yritä ottaa selville, että onko kaikki asiat ihan niin kuin koulussa kerrotaan ja valtamediassa esitellään. Tämä ei koske pelkästään jotain politiikkaa ja vallasta pelaamista, vaan ihan sama koskee kaikkia asioita elämässä. Ne, jotka uskovat sen mitä koulussa kerrottiin ja mitä valtavirta opettaa, elävät valheessa. Ehkä ovat siihen tyytyväisiä ainakin siihen asti, että sen vuoksi oma elämä menee pipariksi.

Tässä olisi miettimisen aihetta maailman valtiaista:
https://tokentube.net/v/3766235721/Syvän-Valtion-Parhaiten-Varjeltu-Salaisuus—Jakso-1–Mikä-on-syvä-valtio-

juu

Ihan sama kuka on homo, hetero, transsu tai ihan mitä vaan, kunhan jättävät meidät sivulliset rauhaan perversioistaan.

Anomaster

Joo, ei haittaa, jos omissa luolissaan tekevät mitä tekevät, kunhan eivät houkuttele lapsia sinne.

Ilkka Forsten

Niin, verorahoilla pitää eheyttää heterot homoiksi sitten on ministeri Forssell tyytyväinen.

Minäkö tyhmä, nyt en ymmärrä?

No; LQWERTY-populaation ykköskuvitelmana on että homppelius on synnynnäistä ja sitä ei saa muuttaa. Haram! Taboo! Ei saa edes puhua! Tuo kuvitelma toki on ristiriidassa normaalijärjen ja Charles Darwinin todistaman tieteen kanssa. Jos homppelius olisi synnynnäistä, se häviäisi suunnilleen yhdessä sukupolvessa, koska homppelit eivät lisäänny. M.O.T.
Tästä voidaan suoraan johtaa että homppelius on opittua, ja siispä siitä voi myös oppia (”eheytyä”) pois. M.O.T.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Olen elänyt 7 llä eri vuosikymmenellä heterona. Olenko liian vanha koiras oppimaan uusia temppuja?

Minäkö tyhmä, nyt en ymmärrä?

Ole varovainen mitä pyydät… Saat kohta Kelalta eläkeläisten pakollisia pyllyynpanokursseja. Suu-kainalot-pyllyt-varpaat.

Tehdäänkehitysmaayhdessä

Taidan kyllä eläkeläisenä harrastaa jotain muuta. Pitäiskö tehdä valmiiksi Tony Halmeet ja tatuoida peräpeiliin Exit Only ?

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa