Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ruotsi: kolme vangitsemismääräystä Mikael Janickin murhan jälkeen

Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0 DEED / Sundsvall.

Kolmelle nuorelle miehelle haettiin maanantaina iltapäivällä vangitsemismääräystä Mikael Janickin murhan jälkeen.

18-vuotiasta miestä ja 17-vuotiasta poikaa haetaan vangittavaksi törkeästä rikoksen suojaamisesta keskiviikon ampumiseen liittyen.

Samalla 16-vuotiasta poikaa haetaan vangittavaksi törkeästä ampuma-aserikoksesta – rikoksesta, jolla ei sanota olevan mitään tekemistä murhan kanssa, mutta joka kuitenkin kuuluu samaan rikosjuttuun.

Tutkintavankeuskuulustelut pidetään tiistaina, eikä syyttäjä Ove Jäverfelt kommentoi tapausta ennen niiden päättymistä.

Kaikki epäillyt ovat Ruotsin kansalaisia, mutta ulkomaalaistaustaisia, eikä kenelläkään heistä ole aiempia rikostuomioita. Yhdellä heistä on kuitenkin vanhempi veli, joka istui pitkän vankilatuomion vuonna 2018 tapahtuneen törkeän ryöstön yhtenä johtohahmona.

Kaikki kolme vangittavaksi määrättyä ovat kirjoilla vanhempiensa luona.

Lähde: Samnytt

Lue lisää aiheesta:

Ruotsi: rikolliset siirtolaiset ampuivat perheenisän kuoliaaksi hänen 12-vuotiaan poikansa edessä

 

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Toni Lajos

Kansalaisuus pois, koko seurueelta, rahtikonneella isiensä maille, sinne niin, lampaiden seuraksi, ovat pois sivistyneen yhteiskunnan kehityksen rattailta, alati pahalle haisevia mätäpaiseita, syöpäläisiä kuhisevia törkujooseppeja emme ikävöi, naurussa suin tulemme saattelemaan ja hyvästiksi heilutamme.

Ilkka Manttari

Ei ihmisiä pysty väkisin sivistämään, tuollainen käytös on kai jo geeneissä. Ruotsalaiset ovat ajaneet itsensä solmuun kun ovat vielä antaneet kansalaisuuden. Kyllä siinä pitäisi vähän ajatella mistä päin maailmaa ovat tulleet vai luuleeko joku että maailman kolkat jossa sotiminen on elämäntapa siitä jotenkin rauhoittuvat. Toisin kuin nyt, tulijoita pitäisi sallia vain rauhallisista kolkista, tämä koskee siis niin Ruotsia kuin Suomeakin.

John Quiman

Pitää ottaa kansalaisuus pois. Uutta lakia vaan tekemään.

Teuvo Kaüb

monikulttuurisuus on rikkaus sanoi stub