Eurooppa Maahanmuutto Rikos Uutiset

Ruotsi: Koraanin polttamisesta laitonta?

Kuvituskuva. Kuva Pixabay.

Usean vuoden ajan Ruotsissa on järjestetty tapahtumia, joissa vastustetaan islamismia polttamalla Koraani. Tämä loukkaa muslimeja, ja Ruotsi on viranomaisten mukaan muuttunut islamilaisen terrorismin hyväksytystä kohteesta ensisijaiseksi kohteeksi.

Koraanien polttamiset ovat herättäneet raivoa islamilaisissa maissa, ja haitanneet Ruotsin pääsyä sotilasliitto NATO:n jäseneksi.

Ruotsin hallitus aikoo tutkia Koraanien polttamisen sallivaa lakia, ja muuttaa sitä estääkseen tulevat polttajaiset.

”Tänä keväänä terroriuhka Ruotsia kohtaan on kasvanut merkittävästi”, kommentoi oikeusministeri Gunnar Ström (Maltillinen Kokoomus).

Lähde SVT

12 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Koraani julistaa toistuvasti, että se on maailmakaikkeuden luojan täydellinen sana. Muslimit eivät esitä väitteitä, joiden todellisuus voitaisiin vahvistaa. Tämän ymmärtää jokainen joka ei ole nitistänyt järkeään islamin dogmeilla, joista tärkein on valistuksenvastaisuus.

Minkälainen uskonto olisi syntynyt, jos Jumala olisi Mooseksen tai Muhammedin sijaan ilmoittanut asiansa Einsteinille?

 
 

Ilkka

E = Mc2

Ilkka Manttari

Paitsi että tuo ei ole uskontoa, vaan faktaa, ainakin tässä ulottuvuudessa ja universumissa.

John Quiman

Toisaalta voi niinkin asian nähdä, että tuo E = mc² on Jumalan tietoa eli totuutta, jonka Einstein löysi paneutuessaan Jumalan luomukseen. Etenkin Muhammedilla tietäminen jäi hyvin kauas, mutta toisaalta hänhän kopioi muilta, ei löytänyt itse.

Vappu Simanen

USA:ssa oli oikeusministeriön edessä mielenosoitus, jossa poltettiin kopio perustuslaista.

Islamin mukaan Koraaneja on olemassa vain yksi kappale. Kaikki muut ovat sen KOPIOITA. Varsinkin eri kielille tehdyt käännökset ovat sellaisia versioita, joihin EI voi vedota, kun tulkitaan lakia.

Eikö koko luomakunta ja maailmankaikkeus ole Allahin tekosia? Onko sitten kärpäsen tappaminen rikos Allahia kohtaan? Entäpä jos Allah on antanut käteesi kärpäslätkän, etkö juuri silloin toteutakin Allahin tahtoa murhaamalla kärpäsen?

Ilkka Manttari

Olet perusasioiden äärellä. Kuten on sanottu: Voiko kaikkivaltias Jumala luoda niin painavan kiven että ei jaksa itse sitä nostaa.

John Quiman

Jos hän luodessaan päättää, että hän ei jaksa sitä kiveä nostaa, voi kivi olla vaikka 100 g painava.

Ilkka

On siis tärkeämpää päästä kiireellä NATO:n jäseneksi, kuin muistuttaa muslimeita siitä ettei heillä ole erioikeuksia uskonsa suhteen.

S. “seant” A

Näin Ruotsissa, sillä Ruotsin kristillinen neuvosto (SKR) tuomitsee virallisessa lausunnossaan Koraanin polttamisen ja vaatii islamia tällä tavalla rikkovien saattamista oikeuden eteen. Raamatun polttajia ei kuitenkaan tuomita. – Sitä ei voi verrata, sanoo SKR:n puheenjohtaja Sofia Camnerin

John Quiman

Kristillisen neuvoston puheenjohtajan mielestä on siis niin, että Koraani on pyhä ja Raamattu ei, tai ei ainakaan niin pyhä.

John Quiman

Älkää ainakaan kieltäkö Koraanin polttamista. Kieltäkää sitten kirjojen julkinen polttelu tai uskonnollisten kirjojen julkinen polttelu. Koraanille ei pidä luoda mitään erikoisasemaa. Jos joku lämmittää saunansa Koraanilla, on se ihan yksityisasia. Voihan sen myös viedä puuseehensä ”luettavaksi”, jos siltä tuntuu.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by John Quiman
Ilkka Manttari

Niin se Islamisaatio etenee. Länsimaista ilmaisunvapautta kahlitaan ”salamitaktiikalla”, siivu kerrallaan. Kielletään sitten kerralla kaikkien teosten ja julkilausumien polttaminen. Ja mikähän oli syynä. Islamin terrorismin pelko. Eikö tuossa jo ole riittävästi syytä päästä tietystä porukasta eroon. Siis passitus kotimaihin.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa