Eurooppa Rikos Uutiset

Ruotsi: Lasten hyväksikäyttäjä pahoinpideltiin

Kuva: Wikimedia Commons / Pixbay / (CC BY-SA 4.0).

Noin 30-vuotiaan miehen nimi julkaistiin seksirikollisten tietoja paljastavalla Dumpen (Kaatopaikka)-sivustolla. Ludvikan kunnassa asuvan miehen kerrottiin syyllistyneen lasten seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Taalainmaalla sijaitsevan kunnan sosiaalisen median ryhmissä miehestä keskusteltiin kiivaaseen sävyyn, ja osa keskustelijoista halusi ajaa miehen pois paikkakunnalta.

Neljä nuorta miestä tunkeutui maaliskuussa 2023 lasten hyväksikäyttäjäksi leimatun miehen asuntoon, ja pahoinpiteli hänet.

Kolme pahoinpitelystä syytetyistä on nyt tuomittu yhdyskuntapalveluun sekä sosiaaliviranomaisten tarkkailuun. Neljäs mies tuomittiin ehdolliseen vankeuteen. Lisäksi miehet tuomittiin maksamaan korvauksia pahoinpidellylle noin 30-vuotiaalle miehelle.

Syyttäjä oli vaatinut kaikille 2,5 vuoden vankeutta.

Lähde SVT

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Ei kai ollut väärä henkilö tällä kertaa. Noissa paljasteluissa ja kohteen etsimisissä on riski sille, että väärä mies valitaan kohteeksi. Sellaistakin on sattunut.

ilkka

Otetaan kohteeksi vain ” suorat ” miehet, niin väärät miehet ei tule kaltoin kohdelluksi.

Ilkka Manttari

Kuka väittää että karmaa ei ole olemassa.

ilkka

Ei saa silittää pesäpallomailalla pedaria, se on jakamattomien ihmisoikeuksien loukkaamista. Tämäkin olisi jäänyt tapahtumatta jos Riikka Purra olisi irtisanoutunut rasismista, ja eronnut. Nyt se nähdään mihin äärirasistinen ajattelu johtaa, syytöntä käydään lyömässä vaikka hän ei ole tehnyt mitään väärää.

Kansalaisen verkkokauppa