Eurooppa Rikos

Ruotsi: murhaajan etsintä jatkuu – asukkaat kauhuissaan

Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0 DEED / Frankie Fouganthin.

Perjantaihin mennessä yhtään epäiltyä ei ole pidätetty 39-vuotiaan Mikaelin murhasta, jota ammuttiin päähän hänen 12-vuotiaan poikansa nähden. Samaan aikaan Tukholman monikulttuurisen Skärholmenin esikaupungin asukkaat todistavat, kuinka rikollisten raivo hallitsee yhä enemmän heidän jokapäiväistä elämäänsä ja levittää turvattomuutta ja pelkoa.

Viime keskiviikkona tapahtui korkean profiilin murha, joka on herättänyt uudelleen henkiin viime vuosikymmenten pahasti väärin hoidetun maahanmuuttopolitiikan ja sen seuraukset tuleville sukupolville.

Poliisin tiedottaja Ola Österling kertoo, että murhaajan jahtaamisessa on käynnissä intensiivinen tutkinta.

Murhan tapahtumapaikalla sijaitsevan jalankulkutunnelin kautta kulkee päivittäin paljon ihmisiä metroon, supermarkettiin, kouluun ja suureen ostoskeskukseen Skärholmen Centrumiin ja takaisin.

Murhan jälkeen Skärholmenin piirihallinto on erityisvalmiudessa, tarjoaa kriisitukea ja paikalla on kenttäavustajia ja vartijoita.

”Suuri pelkoni on, että jollakin jengiampumiseen osallistuneista on nuorempia sisaruksia, jotka käyvät samaa koulua kuin poikani. Silloin hän joutuu tulilinjalle, jos he haluavat tulla sinne kostamaan”, sanoo Mitt i:lle puhunut ohikulkija Jenny Jansson.

”Yrität suojella läheisiäsi ja menet ulos tarkistamaan, ettei siellä ole pysäköityjä autoja, joiden ei pitäisi olla siellä. He pitävät silmällä, kuka portille menee, ja puhuvat lapsilleen siitä, mitä heidän pitäisi huomioida.

Tee itsestäsi näkymätön

Hän keskustelee jatkuvasti poikansa kanssa siitä, miten hänen pitäisi käyttäytyä, eikä hän saa mennä ulos tiettyjen aikojen jälkeen eikä varsinkaan yksin. Ulkona ollessaan hänen on myös oltava varovainen ja vältettävä jengejä.

”Hänen pitäisi yrittää olla näkymätön, eihän sitä tiedä, mikä heidät saa ärsyyntymään”. Hänen on myös varmistettava, että hänen matkapuhelimensa on aina ladattu, jos hän joutuu soittamaan poliisille.

Toiset sanovat, että he menevät ulos aina pareittain eivätkä koskaan iltaisin.

Lähde: Samnytt

Lue lisää aiheesta:

Ruotsi: rikolliset siirtolaiset ampuivat perheenisän kuoliaaksi hänen 12-vuotiaan poikansa edessä

11 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Suvakkila on monikulttuurisuuden paratiisi.

pekka räsänen

Miten pitkälle tilanteen annetaan mennä, mitä pitää tapahtua ennen kuin armeija komennetaan kadulle ratsaamaan järjestelmällisesti matujen asuntoja ja taluttamaan sieltä ukot ja akat pentuineen leireille? Jos mikä, niin ruotsalaisten velttous, nöyristely ja pelko hankkimansa roskasakin edessä v-taa.

John Quiman

Niin kauan kuin suvakkipeikon leimakirveiden heilunta pelottaa ruotsalaisia ja ruotsalaisia poliitikkoja.

Marko Kristian

”Tee itsestäsi näkymätön”Ei tarvitse tehdä itsestään näkymätöntö, media tekee sen.
etsitään miestä jolla on tummat vaatteet, aatteista ei niin väliä..

Ruoste Iskee

Persut varmisti että kohta suomessa on vieläkin pahempi tilanne. Uusi eu laki meni läpi ja sitä iloitaan afrikassa ja kaikkialla muualla kolmansissa maissa. Siltä onkin odotettavissa jopa kymmeniä miljooneja murjaaneja maahamme. Tiukasti meni laki läpi, luultavasti olisi voinut jopa kaatua jos petturipersut ei olisi äänestäneet, kyllä. Myistakaa sitten persut kun maassamme aletaan väkisin ottamaan asuntojamme murjaanien käytöön. Siitä on jo uusi laki tehty vuosia sitten tähän maahan, joka takaa sen että kun mijoonainen matuvyöry tulee, lakia aletaan käyttämään kansaamme vastaan, mutta minä en taloani tule luovuttamaan, en elävänä.

John Quiman

Uskonet, että persut olisivat voineet estää sen EU-lain ja persut hallitsevat yksinvaltaisesti Suomessa?

Ruoste Iskee

Sinä et tiedä mitään persuista. Nuo on luteisiin verrattavia jätöksiä.
Persut on näyttäneet vaaliren jälkeen jo kymmeniä kertoja takinkääntöjä ja täytyy olle kyllä täysi seniili jos ei niistä ole tietoinen. Eu äänestys oli tiukka ja jos ei petsut olisi kannattaneet suomen tuhoavaamaahanmuuttolakia niin olisi ollut madollista että tuo ei olisi mennyt edes läpi. Mutta valkopesu on tuttua valtamedioilta ja persujen kannattajilta. Yhyy, persut” Ollaan oppositiossa, ei täältä voi vaikuttaa” Yhyy..”ollaan hallituksessa, ei täältä voi vaikuttaa”. Persut voisi hakata vaikka kirveellä päätäsi mutta sinä vain kannattaisit heitä.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by Ruoste Iskee
John Quiman

Noin kiukkuisen miehen sanoja on vaikeaa pitää luotettavina. Kiukku ei tee sanottua yhtään todemmaksi, vaikka moni kiukkuinen niin uskookin. Kun kiukku sokaisee, tulee siitä muuta kuin asiallista ja tosiasioissa olevaa puhetta.

Ruoste Iskee

Kiukkuinen, jaa, pitäsikö olla iloinen siitä mitä persut tekee Suomelle. Sinä vielä luulet tietäväsi politiikasta jotain, no, minä näen jo duunissani persujen aikaansaannksen, ja porukoiden tuskan joita kärsitään tuon porsaspersujen tekemisien ansiosta. Sinnuna en luotettavuudesta kirjoittaisi mitään. se kertoo jo paljon jos on persujen kannattaja.

Toni Lajos

Siinäpä ohjeita kantaväkeen kuuluville, älä mene ulos, ainakaan yksin, puhelin täyteen latinkiin, pukeude köyhästi, liiku hiljaa taka vasemmalla jne. Näin toimien jää tilaa murjaanien jengeille ja syöpä leviää.

Marko Kristian

Yksi neuvo unohtui, ase mukana ladattuna aina, sillon voit jopa selvitä hengissä.