Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Uutiset

Ruotsi: Serkusavioliitot halutaan kieltää

Kuvituskuva. Kuva: Wikimedia Commons / CC0 1.0 Universal (CC0 1.0) / AMISOM Public Information.

Serkusavioliitot halutaan kieltää, kirjoittavat Ruotsin hallituksen takana olevat Tidönsopimuksen puolueet. Ehdotus julkaistiin Expressen-lehden mielipidekirjoituksessa.

Kirjoituksen ovat allekirjoittaneet Tidönsopimuksen puolueitten edustajat Ruotsidemokraateista, Liberaaleista, Kristillisdemokraateista ja Maltillisesta Kokoomuksesta.

Ruotsissa on jo nimetty tutkija arvioimaan serkusavioliitot kieltävän lain muotoilua ja vaikutuksia.

Serkusavioliittojen kieltämisen uskotaan vähentävän ”kunniaväkivaltaa” ja avioliittoon painostamista.

Ruotsin television uutinen ei mainitse muualla tehtyä havaintoa, että serkusavioliitot ovat tyypillisiä islamilaisten ja Lähi-idästä tulleitten maahanmuuttajien keskuudessa. Serkusten välisiin parisuhteisiin liittyy suuri riski saada vammaisia lapsia.

Serkusavioliittojen kieltämisestä on puhuttu Ruotsissa myös aiemmin. Viimeksi vuonna 2022 ehdotus kiellosta hylättiin.

Lähde SVT txt-tv

9 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka

Olemme vuosien aikana huomanneet kuinka paljon serkusavioliitosta on tullut ” asennevammaisia ” lapsia.

John Quiman

Olemme vuosien aikana huomanneet, että rajojen yli on lampsinut asennevammaisia ”lapsia” ja joskus jopa asennevammaisia lapsia. Jälkipolvet ovat tietysti sitten asennevammakasvatuksen saaneita. Siksipä kouluissa ja kaduilla erityisesti nuoria pahoinpidellään ja ryöstellään. Tämä ovat aiheuttaneet asennevammaiset suomalaiset ns. suvaitsevaiset, jotka ovat äärisuvaitsemattomia.

Vappu Simanen

      Serkusavioliittojen kieltäminen on selkeästi eugenistinen teko. Voisi sanoa jopa, että koko lännen älyllinen ylivertaisuus ihmisrotujen joukossa perustuu vuosisatoja jatkuneelle eugenistiselle kulttuurille.
      – Mitä Koraani sanoo?
      – Mitä Raamattu sanoo?
      – Mitä Talmud sanoo?
      – Mitä eri uskontojen pyhät kirjoitukset sanovat avioliiton edellytyksistä.

      Sillä ei sinänsä ole merkitystä, mitä jokin kulttuurin perustana oleva pyhä kirjoitus sanoo, vaan olennaista on sanooko se mitään suvun, heimon, ja rodun lisääntymisestä vaiko ei.
      – Jos se ylipäätään sanoo jotain, kyse on eugeniikasta.
      Jo satukirjoissa opetetaan, että uljas prinssi tulee ja vie kauneimman neidon vaimokseen. Huomaatko: Prinssi tulee heimon ulkopuolelta «kaukaisesta maasta». Uljas prinssi ei koskaan ole «oman kylän miehiä».
      Tämä uljas prinssi -asetelma periytyy aina niihin aikoihin asti, kun ihmiskunta vielä koostui viidakossa asustavista heimoista. Nuo heimot olivat jatkuvassa sodassa keskenään ja miksi: nuorukaiset ryöstivät vaimoikseen naapuriheimon kauneimmat neidot ja tämä ryöstöretki ehdottomasti piti kostaa ryöstämällä puolestaan «takaisin» kauneimmat neitsykäiset.

      Jos nuo viidakossa asustavat heimot olisivat lopettaneet keskinäiset tyttöjen ryöstelyt, olisi seurauksena ollun koko heimojärjestelmän romahdus: sukurutsauksen seurauksena heimo toisensa jälkeen olisi vaipunut idioottien tasolle viimeistään muutaman sadan sukupolven jälkeen.

      Ya̧nomamö-Yanomami-Waiki Sodan syyt – YouTube

Ilkka

Niin, ei ollut vielä keksitty sanaa ” asylum.”

Jukka Severinkangas

Miksi ruotsalaiset vasta nyt heräävät? Olisiko pitänyt herätä jo muutama kymmenen vuotta sitten. Takki auki on rehvasteltu maahanmuutolla ja sen ihanuudella! Auki olo näkyy karusti!

Nyt on vain myöhäistä kieltää kunniaväkivalta, ja avioliittoon painostamista, kun pa..ska tursuaa puntista!

Toni Lajos

Ählämi mennessään naimisiin, vaikkei sukua saati serkkuja olekaan, silti he ovat ” tuulella käyviä ”

John Quiman

Ei kai tuosta kiellosta olisi haittaakaan. Ruotsalaisten parissa se taitaa olla aika vähäistä, mutta oikeauskoisten parissa hyvin yleistä. Siksipä oikeauskoisten kehitys on usein vähän heikkoa, koska samansukuisten lisääntyminen heikentää geenejä. Jos serkukset avioituvat harvoin, ei se ehkä vaikuta, mutta oikeauskoisilla se on melkein sääntö.

Ilkka Manttari

Olet oikeassa. Ei muutama tapaus Ruotsissa tai Suomessa ole mikään riski, mutta kuten se tehdään ”oikeauskoisissa” maissa niin sitä ei tule sallia länsimaissa. Johan se on nähty ”oikeauskoisista” maista että se huonontaa geeniperimää. Mikä näillä mu..suilla on aina yritys heikentää kaikkea mikä lännessä on saavutettu, vaikka aina tänne rynnistävät, melkein mihin hintaan tahansa. Selkeää on ainoastaan ymmärryksen puute.

John Quiman

Ei voi länsimaisella mitalla vaatia, kun on oikeauskoisella mitalla saatu.

Uusimmat uutiset