Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ruotsi: Somali murhasi raskaana olevan naisystävänsä vääräuskoisuuden vuoksi

Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 3.0 DEED / Sundsvall.

Ruotsissa on kohistu rasistisesta murhasta, jossa somalimies murhasi naisystävänsä, koska tämän perhe ei hyväksynyt tätä vääräuskoisuuden vuoksi. Naisystävän oma etninen tausta oli puoliksi ruotsalainen, puoliksi korealainen.

Murhaaja yritti piilottaa perheeltään sen, että hän seurustelee vääräuskoisen ja vieläpä väärän värisen naisen kanssa, mutta tieto kantautui kuitenkin perheen korviin lopulta. Tämä aiheutti riitoja sekä uhkailua, että poika lähetetään Somaliaan uudelleenkoulutusleirille oppimaan rodullista ylpeyttä juuristaan.

Lopulta paine kasvoi liian suureksi ja tuleva isä päätti laittaa pelin poikki murhaamalla naisen kuristamalla ja näin palauttamalla kunniansa. Nainen oli 31. viikolla raskaana, mutta myös syntymätön lapsi kuoli.

Lähde: PT-media

1 Kommentti
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Makuasioista ei voi kiistellä kuulemma, mutta ihmettelen miten yksikään länsimaalainen nainen kiinnostuu somaleista? Johtuuko se siitä kun sanotaan että ”etelänmaalaiset” kohtelee naista niin hyvin toisin kuin länsimaalaiset miehet?
Mitähän kunniaa muuten tommosellakin perheellä muka on? Voisivat hakea sitä kunniaa tekemällä töitä elämisensä eteen ihan omassa maassaan, mitään syytä ei ole sieltä muutenkaan tulla ”turvapaikkaa” hakemaan.