Eurooppa Kulttuuri

Ruotsi: Syyttäjä haluaa korkeimman hallinto-oikeuden tutkivan, onko rotuun perustuvasta ÄO:sta keskusteleminen laillista

Kuva: Pixnio (CC0-lisenssi).

Sekä käräjäoikeus että hovioikeus tuomitsivat SD-poliitikko Bertil Malmbergin sen jälkeen, kun tämä oli esittänyt faktoja sudanilaisten älykkyysosamäärästä. Nyt valtakunnansyyttäjä haluaa, että asia viedään korkeimpaan oikeuteen.

Ruotsalainen SD-poliitikko Bertil Malmberg sai syytteen vihanlietsonnasta esiteltyään faktoja sudanilaisten älykkyysosamäärästä. Malmberg tuomittiin sittemmin sekä käräjäoikeudessa että hovioikeudessa ”vihan lietsomisesta”.

Malmberg on valittanut asiasta korkeimpaan oikeuteen, ja nyt valtakunnansyyttäjänvirasto (RÅ) haluaa, että korkein oikeus ottaa tapauksen käsiteltäväkseen ennakkotapauksen luomiseksi, kuten Samnyttin Mats Dagerlind ensimmäisenä huomautti.

RÅ:n mielestä tarvitaan selkeä säännös, jonka mukaan eri kansojen älykkyysosamääristä ei saa keskustella, koska se voi olla ”loukkaavaa”. Toisaalta RÅ katsoo, että on mahdollista keskustella ”koulutustasoista”.

Malmbergin tuomitseminen korkeimmassa oikeudessa kieltäisi tosiasiassa keskustelun ja tutkimuksen ihmisten välisistä älykkyysosamääräeroista Ruotsissa.

Lähde: Nordfront

40 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jone

Kaikki on yhtä älykkäitä ja yhtä tasa-arvoisia, suomen hallituksen valitseman intersektionaalisen feminismin uskonnon mukaan vaan toiset, eli kaikkein haavoittuvammassa asemassa olevat, siis naiset, seksuaalivähemmistöt ja maahanmuuttajat ovat vain älykäämpiä ja tasa-arvoisempia kuin muut.

Rudi

Mokutus on Ruotsissa vallannut kaikki tahot ja sama alkaa olemaan Suomessakin. Huvittuneena todennut suomalaisten tv-dekkarikäsikirjoittajienkin valuneen asteelle jossa aina kun tutkinnan kohteena on matu-murha, niin syyllistä etsitään ja löydetään natsiporukoista tai kuten tänään maikkarilta tulevassa Maria Kallio-jaksossa, kansallismielisistä tahoista.Vastaavaa on ollut myös sarjoissa Roba, Koskinen jne. kaikissa näissä sarjoissa on myös kirjoitettu yksi tai useampia rooleja värillisille hyviksille jotka tarjoavat hyvyyttään niin poliiseina tai muuten vaan yhteiskunnan nokkelina hyväntekijöinä.

Kata

Katsoin Robaa aiemmin mutta loppui tähän teeskenneltyyn kuvioon.

Rudi

Jep. Pakko oli lopettaa.

Peter Kreisler

Suomessa tämä asia on tasa-arvoisempi, afrikkalainen tulee Suomeen ja suomalaiset maksavat hänen elinkustannukset asuntoa myöten.
Kuka tässä oikeastaan on tyhmä, vaiko molemmat osapuolet.

Ripe

Suomalaiset ne on umpitolloja kun suostuu maksamaan vieraiden elatuksen. Ei se ole tyhmä joka ottaa kun annetaan, vaan se joka antaa kun on ottajia.

John Quiman

Jos mikä on totta, siitä pitää saada puhua asiallisesti. Jos sudanilaisten älykkyys on heikoilla tosiasiallisesti, ei sen mainitsemistä voi mitenkään pitää vihan lietsontana. Vai pitäisikö linjana olla tasapuolisuuden vuoksi, että ruotsalaisten älykkyydestä ei saa puhua, koska se olisi kateuden lietsontaa vähemmän älykkäiden kansojen parissa?

juha II

Voi hevon p—e!!!

Onhan olemassa ihmisillä pituuseroja ja ainakin miesten kohdalla painoeroja!

Nyt tällä sapluunalla mentynä Trabant ja Ferrari ovat TÄYSIN yntä nopeita autoja ja ”heppojakin” tasan yhtä paljon!

Peittelemättä sanottuna Ruotsissa afrikkalaiselle annettiin turvapaikka, koska hän on idiootti!!! TYHYMÄ!!!

Kolmossivun tyttö

Mietin sitä, että Suomi itsenäistyi vuonna 1917. Suomi oli vielä ennen sotia kehitysmaa elinajan odotteen ollessa 45 v. 1930-luvulla voidaan sanoa kaikkien suomalaisten harvoja poikkeuksia lukuunottamatta saavuttaneen luku- ja kirjoitustaidon. Toisen maailmansodan jälkeen Suomi alkoi monilla kehityksen mittareilla kiriä teollisuusmaita kiinni. Kehitysavun vastaanottaminen päättyi 1960-luvun puolivälissä, kiinni, BKT:n osalta Suomesta tuli 1980-luvulle tultaessa kehittynyt maa.

Somalia itsenäistyi vuonna 1960 ja se vastaanottaa kehitysapua edelleen. Luku- ja kirjoitustaidosta ei löydy virallista tietoa esim. Unescolta, mutta joidenkin arvioiden mukaan yli 90% somaleista ei osaa lukea eikä kirjoittaa. Tätä on perusteltu sodalla. Mutta miksi vastaavasti Suomessa sota jopa vauhditti kehitystä? Voisiko asia selittyä sillä, että suomalaisten keskimääräinen ÄO on 101,2, somalien 68.

Suomalaisten ÄO

Kohta tämä sama oikeuskäsittely on tääläkin. …jaa, eikös Dutton todennut että suomalaisten älykkys on euroopan korkein ja se on 103 luokkaa.

Kolmossivun tyttö

Tuo suomalaisten ÄO-keskiarvo vaihtelee lähteittäin, joissakin on 103, joissakin 105 ja jopa 109 tai 110. Laitoin tuon 101.2:n koska esiintyy useimmin.

Suomalaisten ÄO

Ei tuo ollut moitteeksi vaan ihan huomioksi. Minä en luota ”virallisiin lukuihin” ja siksi Duttonin ulkopuolinen lausunto tekee minun vaikutuksen. Hänhän katselee yhteikuntaamme ulkopuolelta jolloin hänellä on paremmat tarkkailupaikat kuin meillä.

Mutta joo, ei kai se numeroarvo todista ihan kaikkea. Kun mietitään esim. suomalaisten äänestyskäyttäytymistä. Sillä jos jokainen äänestäisi omien intressiensä mukaan niin Eläkeläisten puolue olisi Suomen suurin uolue.

Ilkka Forsten

Minulla se on 333, mutta minähän olenkin puolidemoni.

John Quiman

Minulla se on vain 332, joten et saa puhua älykkyydestäni ilman syytettä vihan lietsonnasta. Minä taas en puhu sinun älykkyydestäsi, koska kateuteni mykistää suuni.

Kata

😀

Ilkka Forsten

Koska tunnet kateutta, sinä olet aito suomalainen.

Ilkka Forsten

Vihapuhetta, silmitöntä toiseuttamista, rasismia, eriarvoistamista, etnistä profilointia, perusteetonta arvostelua, jakamattomien ihmisoikeuksien loukkaamista. äärioikeistolaista propagandaa, väheksyntää, suvaitsemattomuutta ja vaikka mitä, mutta siitä huolimatta suomalaisten ÄO on keskimäärin se 101.2 ja puikulapäiden 68. Niin se vaan menee.

Afrikan maat ei olisi tunkioita jos siellä olisi älyä, mutta kun ei ole. Syy ongelmiin ei ole edellä luettelemani asiat, vaan se ettei heimon sisällä pyöritetty DNA tuota mitään edistystä, kun euroopassa opittiin jo varhain miten sukurutsainen rinki aiheuttaa heikkoa lahjakkuutta. Se ongelma oli euroopassakin, etenkin kuninkaallisten keskuudessa. Syntyi mitä tahansa aivokääpiöitä, tai kehitysvammaisia mutta kun heidän perimäänsä ( kuninkaallisten ) ei saanut arvostella, oltiin siinä hantissa kuin afrikka tätä nykyä. Joku oli sitten se viisas ja sanoi suoraan mistä ongelma johtui, ja tuli muutostakin. Nyt sitä ei saa sanoa afrikkalaisten kohdalla ja heikkolahjaisuus pysyy vallitsevana elementtinä. Kuka tahansa normaali ihminen voi suoralta kädeltä sanoa ettei afrikka tuota mitään sellaista, josta koituisi kehittyneille maille hyötyä. Sen sijaan osataan sanoa ettei asioita pidä laskea hyötyinä, mutta samaan aikaan valkoisten ” hyödyllisyys ” kyllä punnitaan jos ei muuta niin vanhusten huollossa.

Meidät saa laittaa hyödyllisten ja hyödyttömäksi käyneiden kategoriaan, puikulapäätä ei.. Jostain tämä hulluus pitää alkaa purkamaan, ja yksi hyvä aloitus on äänestää itukommunistit ulos hallituksesta ensivuoden huhtikuussa.

Ilkka Forsten

You tuubi on täynnä klippejä joista voi kuka tahansa katsoa millä tasolla ruskeiden älykkyys laahaa. Olkaa hyvä ja katsokaa, saa nauraa.

Peter Kreisler

Joo, suosittelen näitä viihde videoita, useat alkavat tekstillä ”Total idiots at…”

Ilkka Forsten

Yhtä hauskaa saa katsomalla kun ne total idiots by Lähi – Itä toilailee. Siis oikeasti, ne on vajaa-älyisiä varmaan kaikki. Niillä on käsittämätön hinku heilua aseiden kanssa joka paikassa. Häät, hautajaiset, tai mikä tahansa tapahtuma, aina räiskitään silmittömästi. Olen nähnyt niitä klippejä kyllästymiseen asti, ja se mikä niille on yhteistä todistaa ettei ÄO ole kaikilla lähellekään samaa tasoa. Samalla niistä ilmenee paljonko sikäläisiä kiinnostaa ihmishenki. Yhdessä klipissä joku mölli antaa nassikalle pistoolin kouraan ja tämä ampuu siinä samassa ohitsee kulkeneen äijän. Mitä sen jälkeen tapahtuu, ollaan vähän aikaa kädet leveillään allahu akbar allahu akbar, ja sitten ei tehdä elettäkään sen eteen että katsottaisiin jäikö tyyppi henkiin..

Toisessa klipissä AK-47 annetaan hintelän juipin kouraan, tarkoituksena ampua ilmaan ja kun narukädellä ei ole voimia pitää yhtä asetta suorassa, on tuloksena se että sarja menee mihin sattuu, mutta siitä huolimatta asetta ei oteta pois, vaikka vaara on ilmeinen. NE ON IDIOOTTEJA, ja ÄO on nolla.. siltainsinöörejä kuulemma, tai aivokirurgeja, ihan varmaan on ?

ike

Jos totuuden puhumisesta tulee kiellettyä, se on yhteiskunnan tuho. Ei se kuitenkaan puhumista lopeta, täytyy kai sitten siirtyä maanalaisiin keskusteluryhmiin. Politiikkaa salaisissa hämyisissä kellarihuoneissa. Siinä aihetta seuraavaksi sadaksi vuodeksi film noir elokuviin joita sitten voidaan katsella kun tämä vihervasemmiston dystopia päättyy. Eipä kukaan poliitikko mainitse niitä selviä säästökohteita jotka eivät vaikuttaisi mitenkään suomalaisten elämään, kun kerran rahasta on pulaa. Korot nousee, oletko valmis. Hallitus ei ainakaan ole.

Ilkka Forsten

On siis rikollista sanoa että älykkyys ei riitä olemaan muuta kuin sossun asiakas, ja sitäkin vasta kun VALKOISET suvakit kertoo miten kupata parhaat palat päältä. ÄO voidaan mitata, se ei ole mikään poliittinen kysymys, ja jos lähdetään sille linjalle ettei sitä(kään) saa tehdä olematta rasisti, voidaan todeta että valkoisten älykkyys on laskenut pahemman kerran.

Kainuunkonkari

Usko nyt jo hyvällä. Suomalaisena veronmaksajana sinun tulee hyväksyä, ettei niin tyhmää kus’piätä planeetalta löydykkään, ettet olisi ”tasa-arvoinen”. Muita saatetaan verottaa vähemmän, mutta sinun kuuluukin kantaa ”valkoisenmiehentaakkaa”, koska afrikkalaiset myivät aikanaan toisiaan orjuuteen.

Ilkka Forsten

Niin ” kunniavelkani ” on nähtävästi vielä maksamatta, koska sukuni saattoi olla vuonna 1 tai 2 puuvillaplantaasin omistajia tajuamatta että kaikki vastuu siirtyy vuoteen 2022.

Euroopan iltarusko

Ilmatieteen laitoksen tutkijalta lainattu sitaatti joka kertoo syyn miksi tuota matalamman ÄO:n porukkaa tulee olemaan Suomeenkin tarjolla miltei loputtomasti:

”– Ilmastonmuutos ei ole uskon asia. Ilmastonmuutos ja se, että ihmisen päästämät kasvihuonepäästöt lämmittävät ilmastoamme on tieteellinen fakta. Vähän niin kuin se, että maapallo on pyöreä tai, että painovoima on olemassa.”

Ilkka Forsten

Jos vasta ilmastonmuutos on syy afrikkalaisten matkustus-intoon, niin miksi sinne on kannettu rahaa vuosikymmenet. Ilmastonmuutos on nimen omaan uskon-asia. Vihreiden ilmastohätätila on feikki jota lahko ylläpitää koska se vetoaa juuri matalan ÄO:n porukkaan. Voisiko joku selittää miten se muuttaa ilmaston suopeampaan suuntaan, kun muutama miljoona toppahuulista puikulapäätä asutetaan Suomeen. Ei ne täälläkään ole syömättä tai juomatta, saati hengittämättä. Ja se mitä halutaan pitää olla kalleinta ja parasta, sekö siis auttaa ilmastonmuutokseen ja vähentää kulutusta ?

Euroopan iltarusko

Kemutulva tänne johtuu siitä kun päiväntasaajan seutu muuttuu liian kuumaksi elää. Kuten Venäjän hyökkäys Ukrainaan on paljastanut, niin ihmiskunta on edelleenkin aivan liian riippuvainen fossiilisista polttoaineista jotta luontokatoa ynnä muuta voitaisiin enää estää.

Kyse on selviämistaistelusta.
Jos Suomi ottaa edes 10 prosenttia tänne pyrkijöistä niin Suomi(kaan) ei selviä.

Tuumailija

Tuossahan Lokka ja Tynkkynen ovat esittäneet samasta lähteestä olevan tutkimustiedon, joka paljastaa että matujen kulutus nousee 170% kun pääsevät suomen sosiaalitoimen lihapatojen ääreen. Hiilijalanjälki on kohtuullisen suuri, kun se lähtömaassa heillä olisi alle 30%.
Tämä jo yksistään paljastaa maahanmuuton negatiivisen vaikutuksen ympäristöön, vielä sekin että tulevat tuhlaamaan joutenoloon puhdasta ilmaamme.

Vajakkisuvakki-lautamies

Ihan naurettavaa. Eihän tässä ole kyse mistään vihasta, vaan faktasta. Ks. vaikka youtube ”average IQ countries”

Teutjärvi

Ei roduissa ole eroja, Suomenpystykorvasta tulee mainio opaskoira, ja Labbiksesta
mainio oravakoira, joka muuta väittää on rasisti.

Eetu

Chihuahua on mainio rekikoira.

Ilkka Forsten

Ja Dogo Argentino mukava sylikoira.

Curve Bell

Muistan hyvin TV-ohjelman joka kertoi tuosta aiheesta:
https://keskustelu.kaksplus.fi/threads/somalialaiset-haastoivat-suomalaiset-aelykkyystestiin-ja-kuinka-siinae-oikein-kaevi.1656955/

Yle ei enää nykypäivänä uskaltaisi vastaa juttua tehdä.

vertailija

Jos kansallisuuksien älykkyyksiä ei saa vertailla niin sehän kertoo siitä että kansallisuuksien välillä on älykkyydessä eroa.

verraton

Toisaalta jos kansallisuuksien välillä ei niitä eroja ole niin miksi älykkyyksiä ei sitten saisi vertailla?

Ilkka Forsten

No kun se on rasistista ja toiseuttavaa, mutta se ei ole, jos joku svedupelle ilmoittaa että valkoisten tyhmyys on lisääntynyt ja älykkyys laskusuunnassa, Se nimittäin on fakta. Ei kukaan korkean ÄO:n omaava lähtisi väittelemään siitä onko kuukerin polla täynnä viisautta versus valkoisen polla. Vain äärityhmät svedut jaksaa jauhaa tätä mielipuolista pas***aa.

Ilkka Forsten

Kyllä juuri niin, ja Ruotsalaisten älykkyys alkaa olemaan jo kynnyksen tasolla.

jep

Viha sitä, viha tätä…aina sama laulu. Mennäänkö aina mielensäpahoittajien ehdoilla?
Jos on lusikalla annettu, niin on kauhalla turha vaatia. Olisi hyvä tietää realiteetit, missä mennään. Ainahan poikkeusyksilöitä on, mutta onhan se taviksellekin usein päivänselvää tutkimattakin, missä kansoissa/roduissa lamppu palaa kirkkaana ja missä himmeänä.

otto suni

On hyvin valitettavaa, ettö EU:ssa totuuden kertomien on rangaistava teko. Suomessa emeritusprofessori Tatu Vanhanen ja tohtori Lynn ovat kiistatta todistaneet, että älykkyysosamäärien ero valkoisen rodun ja mustien välillä on niin huomattava, että se vaikuttaa kaikkeen kehitykseen Afrikassa. Suomessa aiempi valtakunnansyyttäjä Raija Toiviainen oli kiihkomielinen ylisyyttäjä Anu Mantilan kanssa ajaessaan sanan vapauden vastaisia syytteitä. On syytä muistaa, että Toiviainen oli Sauli Niinistön valinta ja nimittämä virkaansa!

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=2Zjtd_ZsrSk

Ne on nuo libtardit niin sekoja kaikin puolin ja onko tuossa kuvassa järkiolento vai sekopää…siis hän on opettaja!
Kukahan haluaisi tuon lapselleen opeksi….Luulen että muutama toleranttikin panis hanttiin…Mutta board puolustaa…..niin sairasta.

Tällaiset oliot määrittelee sanavapautta….
Onko siis kaikkien ihmisten älykkyysosamäärän määrittäminen loukkaavaa?Luin aamulla taas punavihervasurien älykästä nimittelyä oikeistolaisista juurikin Melonin tapauksessa.Ei loukkaavaa kuin ei ollu kyse Afriiiiiiikasta?
Oikeistolaiset ovat tyhmempiä ja onnettomia kertoi IL:kin.”Tutkimus” 😀