Eurooppa Maahanmuutto Muu maailma Politiikka Rikos Uutiset

Ruotsi: Turvallisuuspoliisi sulkee kouluja

Kuvituskuva (henkilöt eivät liity kyseiseen tapaukseen). Kuva: Picryl / CC0.

Kouluvirasto sulkee turvallisuuspoliisi Säpön kehotuksesta kolme koulua Ruotsissa. Suljettaviksi on määrätty peruskoulu ja kaksi lukiota. Kaikki kolme ovat yksityiskouluja.

Säpon mukaan kouluissa työskentelee sopimattomia henkilöitä, ja ainakin aiemmin nimellä Al-Azhar toimineessa koulussa on olemassa vaara, että oppilaat radikalisoituvat. Lisäksi kouluilla on epäselvyyksiä omistajien ja johtajien suhteen.

Suljettavissa kouluissa on noin 600 oppilasta.

Koulut omistavat kaksi eri yhtiötä aikovat valittaa päätöksestä.

”Olen puhunut asianajajamme kanssa. Hänen mukaansa päätös on huonosti perusteltu, ja tulemme valittamaan. Sitten nähdään, mitä hallinto-oikeus sanoo”, toisen yhtiön toimitusjohtaja.

Lähde SVT

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Kauko Aalto

Ainoa tehokas keino on ajaa mitään keinoja kaihtamatta (jos se ei onnistu toinen vaihtoehto on saattaa heidät paratiisiinsa, hehän tähdentävät, että ovat täällä vain läpikulkumatkalla) muslimit koloihinsa Euroopan ulkopuolelle, tämä on hyvä aloittaa lopettamalla heidän syöttämisensä. Eikö täällä vieläkään tajuta, että nämä ovat muuttamassa Eurooppaa maanpäälliseksi islamilaiseksi helvetiksi. Afganistanilaiset imaamit ovat sanoneet, että nyt he elävät paratiisissa (kun talebanit olivat ottaneet vallan, sanokaa rehellisesti kuuluvatko nuo ihmiskuntaan ollenkaan).

Ilkka

Ei kuulu..Rehellinen vastaus.