Eurooppa Maahanmuutto Rikos

Ruotsin kunnat antavat ISIS-paluumuuttajille töitä vanhustenhoidossa – jatkavat rikosten tekemistä

Kuvituskuva. Kuva: Rawpixel / CC0 1.0 DEED / 3373129.

83:sta palaavasta ISIS-taistelijasta 81:llä on velkoja Ruotsin veroviranomaisille, Kronofogdenille, 30 on syyllistynyt rikoksiin ja useat työskentelevät vanhustenhoidossa tai ovat ryhtyneet sosiaalityöntekijöiksi, SVT kertoo.

Useampi kuin joka neljäs ISIS-taistelija on löytänyt työtä lasten, nuorten ja haavoittuvassa asemassa olevien parissa. Nämä ovat kunnallisia työpaikkoja, kuten lastenhoitajia ja nuoriso-ohjaajia, opettajia ja sosiaalityöntekijöitä.

Salailusta huolimatta valtiollinen SVT on onnistunut tunnistamaan 83 niistä noin 150 paluumuuttajasta, jotka Ruotsi on saanut Islamilaisesta valtiosta.

Vain 23 paluumuuttajista on SVT:n mukaan ilmoittanut tulonsa vuodelle 2022 ja tienaa 8 000-800 000 kruunua.

Monet ovat kuitenkin tyytyväisiä vastaanottoonsa palattuaan Ruotsiin.

”Esikouluissa on aina töitä”, sanoo Expressenille korkea-arvoisen ISIS-terroristin leski, joka sai töitä lastenhoitajana Ruotsista.

Lähde: SVT, Expressen

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka Severinkangas

Svedut ne osaa aina yllättää. Hölmöydellä ei ole mitään rajaa!

Marko Kristian

Oikeastaan Ruotsista ei tarvitsisi uutisoida enää mitään, koska mikään sieltä ei enää yllätä.
Mikä tekee kokonaisesta valtiosta noin itsetuhoisen? oon sitä miettinyt ja tullut lopputulokseen että liika hyvinvointi tuhosi Ruotsin ja ruotsalaiset.

John Quiman

Kuviteltu ”hyvyys” on tuhoisaa ja johtaa koko maan raunioitumiseen. Edelliset sukupolvet nostivat Ruotsin vaurauteen ja nykyiset kuvittelevat vaurauden olevan ikuista, aivan kuten Suomessakin kuvittelevat.

Pitää muistaa, että reippaat sata vuotta sitten Argentiina oli maailman vauraimpia valtioita, mutta sitten tehtiin tyhmää politiikkaa ja Argentiina vajosi kehitysmaiden tasolle köyhyyteen.

Toni Lajos

Ruotsi antaa oivan mahdollisuuden ” taistelijoille ” kylvää sodan siemenet ruotsalaiseen maaperään, jota ovatkin vuosikymmenien ajan tuloksellisesti tehneet.

Marko Kristian

Niin hyvää isis päivää taas.
Haavisto se ulkoministerinä hommasi meillekin terroristeja oikein urakalla.