Eurooppa Maahanmuutto Uutiset

Ruotsin maltillisen kokoomuksen Sven Gustafsson: ”Meille mahtuu paljon enemmän ihmisiä – niin ruotsalaisia kuin maahanmuuttajiakin”

Syyrialaiset saapuvat junalla Tanskan ja Malmön kautta Tukholman keskustaan syyskuussa 2015 .Kuva: Wikimedia Commons / CC BY-SA 4.0 DEED Fouganthin

Etelä-Tukholmassa asuva maltillisen kokoomuksen puoluepamppu haluaa lisää massamaahanmuuttoa Ruotsiin. Poliitikon mukaan massamaahanmuutossa ei ole mitään ongelmaa, vaan kysymys on vain siitä, miten se saadaan toimimaan.

Haningen kunnanvaltuuston puheenjohtaja Sven Gustafsson (M) esiintyi sunnuntaina SVT Agenda -ohjelmassa kommentoimassa maahanmuuttajien lisääntyvää väkivaltaa, joka on iskenyt pahasti hänen kotikuntaansa.

Gustafsson ei kuitenkaan näe maassa tapahtuneesta kehityksestä huolimatta ongelmia massamaahanmuutossa. Hän ei ole täysin tyytyväinen puoluetoverinsa ja pääministeri Ulf Kristerssonin viime viikolla pitämään puheeseen kansalle ja rikollisjengikeskusteluun, jossa ”maahanmuutto on epäterveesti esillä”.

”Olemme pieni maa ja voimme majoittaa huomattavasti enemmän asukkaita, ruotsalaisia ja maahanmuuttajia. Suuri ongelma on se, että me emme esitä mitään vaatimuksia. Ruotsiin tulee täysin kyvykkäitä ihmisiä, joilla on valtava motivaatio, emmekä me esitä mitään vaatimuksia toimeentulosta tai lainkuuliaisuudesta”, Gustafsson sanoo studiossa ja jatkaa:

”Mielestäni maahanmuuttoon on kiinnitetty epäterveesti huomiota.”

”Integrointi on helppoa”

Gustafssonin mukaan yhteiskunnan tarvitsee vain asettaa maahanmuuttajille vaatimuksia, jotta monikulttuurisuushanke toimisi.

”Jos meillä olisi ollut erilainen oikeuspolitiikka ja jos olisimme esittäneet erilaisia vaatimuksia, olisi ollut hyvin helppoa integroida ihmisiä tähän yhteiskuntaan.”

Gustafsson on ”täysin vakuuttunut siitä, että tämä ratkaistaan” sortopolitiikan avulla.

Lähde: Samnytt

10 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Niin psykopaatit, narsistit ym omanedun tavoittelijathan on ikäänkuin lisääntynyt.
Todellisuudessa ne tuskin on lisäänstynyt vaan diagnooseita on tullut lisää.
Se on kuitenkin fakta että ne hakeutuu päättäviin toimiin eli politiikkaan.

John Quiman

Jokunen vuosi sitten eräällä lennolla kaukoidässä sattui taakseni istumaan suomalainen nuoripari. Juttelin heidän kanssaan ja kävi ilmi, että poika opiskeli kauppakorkeassa. Totesin hänelle, että nykyään siellä opetetaan varastamaan laillisesti. Hän hymyili ja sanoi, että niinhän asia on.

Marko Kristian

Jos toi nyt oli suora lainaus että ”meille mahtuu” niin voi härregud, vuosien mittaan on nähty että nää poliitikot tyypit jotka sanoo ”meille mahtuu” ne ei ainuttakaan ns kolmannen maailman maahanmuuttajaa halua omalle asuinalueelleen.
Eikö nää tyypit osaa edes hävetä.

Ilkka

No nyt siten odotamme selitystä kuinka se saadaan toimimaan, ja miksi sitä ei ole saatu tähänkään asti toimivaksi.

John Quiman

Selitystä ei varmaan tarvitse kauan odottaa. Nuo ovat erikoistuneet selittelyihin ja lupailemaan kauniita. Sitä, että jokin toimisi noiden ajatuksilla, sitä saatkin odotella hautaan asti. Saavat lapsesi ja lapsen lapsesikin odotella hautaan asti, eikä mikään toimi vieläkään.

Marko Kristian

Itse asiassa jos pelkkää tilaa ruvetaan katsomaan, niin mun 40 neliön kämppään mahtuu 40 ihmistä seisomaan.
Voi olla että siinä jonkinlaista riitaa saattaa välillä tulla..

S. “seant” A

Ruotsissa on vaikka kuinka paljon, jotka on esitetty valtamediassa yhteiskuntaan sopeutuneina, mutta muutaman vuoden kuluttua he ovat tuomittu väärinkäytöksistä. On lakimiehiä, lääkäreitä, migrin henkilökuntaa, postinhoitaja, poliisi, vartijoita, opettajat, armeija, supo jne.voi sanoa kaikilla aloilla, jossa voidaan omaan taskuun vetää.
Eli ns. luottamusyhteiskunta on kadonnut ulkomaisen työvoiman takia monella alalla.

Marko Kristian

Mahtuuhan sitä, jo vuosia sittenhän EU:ssa oli laskettu että Suomeenkin mahtuu sellaset abroboo 63 miljoonaa maahanmuuttajaa.
Mitä se tekee esimerkiksi Suomelle onkin sitten ihan toinen asia..

John Quiman

Ruotsiin tulee täysin kyvykkäitä ihmisiä, joilla on valtava motivaatio”

Missä niitä ”täysin kyvykkäitä ihmisiä” sitten on? Ei vaan ole näkynyt, vaikka kovasti on vihervassut ja muut suvakit sellaista kertoneet olevan.

Lukutaidottomia suuri osa ja harvalla on peruskoulun ala-asteita korkeampi koulutus. Työhalut ovat keskimäärin heikot, mutta kyky elää sossun piikkiin on ilmiömäisen hyvä. Ei ole näkynyt kyvykkyyttä, eikä valtavaa motivaatiota suurimmalla osalla.

Motivaatiota rikollisuuteen kyllä tuntuu löytyvän, kuten ruotsalaiset ovat vihdoin saaneet tietää, kun ammuskelut ja pommit ovat niin tavallisia, että niitä ei voi enää piilotella edes media.

John Quiman

On joukossa kyllä kyvykkäitäkin, mutta niistä hyvin harva on tullut marssien läpi Euroopan etsimään tukia ja muita etuja.

Olen tuntenut Ruotsissa, myös Suomessa, ja minulla on ollut asiakkaina ja ystävinä sellaisia, jotka ovat olleet kyvykkäitä ja asiallisia, olivatpa sitten vaikka kuinka tummia. He eivät ole tulleen Pohjolaan massamaahanmuuton merkeissä, vaan yksilöinä kuka milloinkin, kauan ennen mitään sosiaaliturvapaikanhakijoiden marsseja.

He olivat opetelleet kielen niin Ruotsissa kuin Suomessakin ja tekivät leipänsä itse kunniallisesti. Yksi tapaus asui Tukhokmassa ja piti pientä putiikkia Tukholman keskustassa. Hän puhui suomea ja ruotsia. Oli asunut Suomessa jotain kahdeksan vuotta aiemmin ja oli Suomen kansalainen. Oli jostain Pakistanista lähtöisin, mutta oli hyvin sopeutunut Pohjolan elämään. Olipa vieläpä hyvin luotettava ja reilu tyyppi.

Mutta tuollaiset ovat harvinaisia poikkeuksia. Pitää olla vähän yksikertainen poliitikko, jos kuvittelee maahanmarssivien ja perheenyhdistämisten ym. kautta saapuvien olevan kyvykkäitä ja motivoituneita muuhun kuin eläteiksi ja joltain osin rikollisiksi. Eivät siis ole vastaanottavalle maalle kuin haitta. Mitä se lohduttaa, jos tuhannen joukosta löytyy pari, jotka jotain osaavat ja johonkin kykenevät?

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa