Eurooppa Kulttuuri Uutiset

Ruotsin perintörahasto lahjoittaa 7 miljoonaa kruunua homojen ”Lesbisk makt” -etujärjestölle

Kuva: Unsplash (CC0-lisenssi).

Ruotsin perintörahasto on myöntänyt ”Lesbisk makt” -järjestölle 7 miljoonaa kruunua. Rahat on varattu hankkeeseen, jonka avulla ”nuoret LGBTQ-ihmiset voivat järjestäytyä maaseudulla”.

Samnytt paljastaa, että homojen etujärjestö ”Lesbisk makt” saa 7 miljoonaa kruunua valtion omistamalta Ruotsin perintörahastolta, joka hallinnoi ilman perillisiä kuolleiden ruotsalaisten varoja.

Rahat menevät ”Lesbisk Plats – Nuorten lesbojen järjestäytyminen maaseudulla” -hankkeeseen, joka kestää syyskuun 2021 ja syyskuun 2024 välisen ajan. Yleisen perintörahaston verkkosivustolla todetaan, että ohjelman tarkoituksena on, että 16-24-vuotiaat ”nuoret LGBTQ-ihmiset voivat järjestäytyä maaseudulla”:

”Lesbisk Plats” -hankkeessa luodaan nuorille LGBTQ-nuorille paremmat edellytykset elää mielekästä elämää maaseudulla. ”Lesbisk Plats” lisää maaseudulla asuvien LGBTQ-ihmisten osallistumista, näkyvyyttä ja vaikutusvaltaa. Kohderyhmänä ovat maaseudulla asuvat nuoret LGBTQ-naiset, ei-binääriset ja/tai transsukupuoliset henkilöt.”

Ruotsin yleinen perintörahasto antaa mielellään rahaa homolobbaus- ja monikulttuurisuushankkeille.

Lähde: Nordfront

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
kartsa

Ei voi muuta sanoa kuin maailma ja ihmiset on sairaita.

Ilkka

Mahtaako vainajat olla samaa mieltä siitä mihin heidän varansa suunnataan kuoleman jälkeen ?

Anomaster

Tuskin olivat antaneet elämänsä maikana lanttiakaan tuollaisiin tarkoituksiin, edes vähän tuon kaltaisiin. Mutta ideologia ylittää kaiken moraalin.

Mara Katti

Piparipari-ilmiön lobbaaminen on epäsuoraa eläintensuojelua sillä sehän pienentää ihmiskuntaa.
Minkään värinen hukkahinkkaus ei lapsia alkuun pistä.

Tane

Mitä järkeä on syytää rahaa hulluille?

Ilkka

Varmaan siksi ettei ruotsissa ole muita ongelmia..?

Jorre

Eikö ne tarvi edes luotiliivejä? Olisi paljon hyödyllisempi rahankäyttökohde.

Näitä vajakkeja EI tänne maaseudulle

Nämä lesbisk-vajakkisuvakit vaan sinne kaupunkien ongelmalähiöihin kurkunleikkaajien kanssa, kun tiedetään miten paljon nämä vihaavat tätä tyttöjenkin h omostelua.

murre riepunen

Ylen johdolla maamme valtamedia juttua tekemään tästä ( kin ) ihanuudesta, enpä ihmettelisi mikäli maame hallitus ei ojenna auttavaa kättä maamme nuorten lesbojen järjestäytymiseen maaseudulla, miksei kaupungeissakin olisi korjaamisen aihetta, edes miljoona euroa, voitettaisi naapurin hölmöilyt kartaheitolla, hölmöyden tikkarappusilla olisimme siellä ihka alimmalla, sillä joka on varattu…meille.

ike

Perintörahastolta aika pitkän jänteen taloussuunnitelua. Kun ei tule perillisiä, niin ei tarvitse niin paloa jakaa rahaakaan.

Sekasikiöiden rahasto se on

Ei ton noin pitäis mennä. Perintö – ja perinne sanoja taas käytetään väärin.

seant

Perintörahaston alkuperäinentarkoitus on ollut, että rahat menevät yksinhuoltajille ja heidän lapsille. Sinne kertyy paljon enemmän rahaa kun serkut ei saa perintöä, kuten Suomessa. Käytännössä ne on menneet maahanmuuttaja järjestöille.

Ilmari

Ei Suomessa serkut saa perintöä.

seant

 Serkku on isän tai äidin sisaruksen  lapsi. 
 Milloin isä tai äiti on kuollut, perintö jaetaan perimysjärjestyksessä seuraavana oleville eli vainajan sisaruksille tai sisarusten lapsille. 

Ilkka

Kyllä saa, tai ainakin sai 1989. Omassa suvussa on siitä esimerkki joskin hän kieltäytyi ottamasta sitä vastaan, joka ei ole laitonta. Perusteena hän käytti sitä, ettei ole tehnyt mitään edesmenneen hyväksi joten hänen osuutensa siirtyi toiselle henkilölle.

Jukka

Maahanmuuttajajärjestöille tosiaankin uppoaa veroeuro poikineen. Vantaallakin Sorasod kähmi itselleen tuntuvat tuet ja rahat meni somaliperheen perstaskuun. Sama somaliukko perusti Sorasodin tuhkan päälle samanlaisen rosvojärjestön Tule mukaan ry:n. Sorasodin toiminnanjohtajasta tuli uuteen ”firmaan” yhdistyksen (rosvo)asiantuntija. Kyllä meitä kus…etaan. Nämä firmat eivät ole ainoat. Niitä riittää hölmölandiassa!

Anomaster

Kannattaa tehdä testamentti, jotta ei perintö joutuisi tuollaisille harhaisille poluille tukemaan kulttuurin alasajoa.

Ilkka

Tässä ollaan vaan menossa siihen suuntaan ettei perintöä ole kantaväestöllä edes jaettavaksi, valtio ryöstää kaiken veroina ja keksittyinä menoerinä.

juu

Sitä LBTGQYREKHVCMÖÅ++++ tyrkytetään ihan joka paikassa.
Nythän taas Unkaria rangaistiin ”oikeusvaltioperiaate” rikkomuksista kun eivät halua lapsille ja nuorille tyrkyttää tieteen vastaisia asioita, kuten että miehilläkin voi olla kuukautiset ja mieskin voi synnyttää jne..
Samaan aikaan pakottavat länsimaissa hyväksymään kulttuurin ja uskonnon jossa ei sallita edes homoseksuaalisuutta.
Potkupallon mm kisatkin on ollut medialla pelkkää pride marssia..

Uusimmat uutiset