Eurooppa Maahanmuutto Politiikka Uutiset

Ruotsin väkiluku kasvaa maahanmuuton vuoksi

Ruotsissa asuu nyt yli 10,5 miljoonaa ihmistä, kertoo Ruotsin tilastokeskus SCB.

31.8.2022 tarkka Ruotsin asukkaiden määrä oli 10.502 959 ihmistä. Ruotsin väestö on 2000-luvulla kasvanut 18%. Väestö on kasvanut noin puolella miljoonalla hengellä vuoden 2017 jälkeen.

Väestölukuun vaikuttaa kuolleitten määrä verrattuna syntyneisiin, sekä maahan-ja maastamuuton suhde. Ruotsin väkiluku on kasvanut 2000-luvun lähinnä muslimimaista tulleiden maahanmuuttaja-aaltojen ja maahanmuuttajien kantaruotsalaisia suuremman syntyvyyden vuoksi.

Vuoden 2021 väestönkasvusta 58%  johtui maahanmuutosta.

Ruotsin väkiluvun kasvu kiihtyy. Vuonna 2009 Ruotsissa oli 9 miljoonaa asukasta. Kantaruotsalaisten uskotaan jäävän vähemmistöksi Ruotsissa noin vuonna 2050.

Lähde SVT, SCB

55 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Huomattavasti oleellisempaa on, että Ruotsista tulee pian islamilainen kalifaatti!

Ruotsin kirkkokin julistaa Mohammadin olevan kristittyjen ”uusi” profeetta!

Ruotsi on Ukrainan ohella toinen sotanäyttämö Euroopassa, sillä siellä maahanmuuttajataustaiset rikollisjärjestöt käyvät kiivasta sotaa toisiaan vastaan reviireistä.

Rudi

Kyllä vaan, islamilainen valtio joka on samalla meidän asekumppani mikäli käymme yhdessa ain, käymme aina rinnakkain, vaikka esteitä on, joskus tiellä kohtalon, voimme kaikki ne voittaa, islam-natossa!

Ilkka Forsten

Onneksi olemme NATO:n jäsen ja pian saamme HIMARS ohjusjärjestelmät, joilla voimme räjäyttää juutinrauman sillan kalifaatin harmiksi. Sen lisäksi pystymme täsmäiskuihin Tensta ja Rinkkeby nimisissä viholliskeskittymissä. Tämän hetkisen arvion mukaan allahu perääntyy, ja jättää jälkeensä huomattavan määrän khattia sekä muita mietoja virvokkeita. Emme suostu rauhaan ennen kuin etelä-ruotsi toimittaa separatistit, sekä muunsukupuoliset vetäytymään välimeren eteläpuolelle.

John Quiman

Ruotsalaisia on huijattu jo vuosikymmeniä uskomaan, että tuollainen maahanmarssivien kehitysmaalaisten maahanmuutto on jokin hieno asia. Todellisuutta, siis niitä ongelmia, mitä siitä syntyy, on kaikin puolin peitelty, jotta ruotsalaiset eivät saisi tietää, että sellainen maahanmuutto on todella haitallista Ruotsille.

Niinpä se tavoite väestönvaihtoon saattaa toteutuakin, ellei Ruotsissa synny niin hurja vastarinta, että ongelmia tuottavat ainekset saavat kyydin kotimaihinsa, eikä siitä voi valittaa.

huono (kult)tuuri

Suomen väkiluku tulee kasvamaan ihan samasta syystä,
Maamme talous on kuitenkin selvästi heikompi ja poliisivoimamme alimitoitetut,

Niinpä tuosta kasvusta johtuvat ongelmat tulevat valumaan rivikansalaisten niskaan vuolaammin kuin Ruotsissa.

jep

Lisääntyykö kanitkaan yhtä nopeaa kuin kemut?

Kartsa

Ei se määrä, vaan laatu. Laatu huononee, määrä kasvaa, ihan niinkuin kehitysmaissa.

Keeneri

Ja mihin suuntaan maan turvallisuus, tasa-arvo, oppimistulokset ja älykkyysosamäärä ovat menossa… 📉

John Quiman

Heikkotasoisimpien kehitysmaiden tasolle siellä valutaan. Ruotsalaisten koulutuksen taso romahtaa, eikä kantaruotsalainenkaan opi enää koulussa riittävästi, kun koulut ovat ghettokoulujen tapaan pelkkiä sekoilevia päivähoitopaikkoja.

Jäitä hattuun

Ruotsissahan tähän ongelmaan reagoitiin pari vuotta sitten niin, että heikkotasoisimpien maahanmuuttajataustaisten oppilaiden vastaukset poistettiin Pisa-tutkimuksen aineistosta.

Tällä silmänkääntötempulla saatiin tulokset keskimääräisesti näyttämään todellisuutta selvästi paremmilta, eivätkä varsinkaan maahanmuuttajien ongelmat enää näkyneet.

Demarihallitus pääsi sitten kehumaan, että hyvin menee ja koulujärjestelmämme on ihan kunnossa!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Jäitä hattuun
John Quiman

Niinpä. Vain valehtelemalla on pitkin Eurooppaa ylläpidetty kansaa harhauttavaa mielikuvaa kehitysmaalaisten maahanmuuton hyvyydestä.

Kolmossivun tyttö

Mietin vain, miten tuleva yhtälö tulee toimimaan kansantaloudellisesti, kun koko ajan pienenevä ja ikääntyvä vähemmistö elättää enemmistöä. Lisäksi tuleva enemmistö ei kykene ylläpitämään Ruotsin elinkeinorakennetta eikä sivistystasoa. Ennustan, että Ruotsissa sekä muissa kehitysmaamuslimitulvan alle jäävissä Euroopan maissa päädytään 2050-luvulle tultaessa samaan elinkeinorakenteeseen kuin esim. 700- 1600 – luvulla. Uuseurooppalaiset elättävät itsensä ryöstöretkillä ja orjakaupalla. Ehkä Norjan ja Pohjanmeren rantavaltioiden valloittajat pyörittävät jonkinlaista öljybisnestäkin.

Sanon joka tapauksessa, että kulttuurinen ja taloudellinen romahdus on tulossa.

https://pt-media.org/2022/10/09/tyhmeneeko-vaesto-kehitysmaa-maahanmuuton-myota/

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kolmossivun tyttö
Ilkka Forsten

Voisimme kenties lisätä poistumaa nopeudella 23.3 kpl sekunnissa, jos käytämme laitetta mikä kykenee 1400 kpl / 60 sekuntia yhtenäis-suoritukseen. Sellainen on olemassa, ja otettiin käyttöön vuonna 1942. Sen käyttö on helppoa eikä vaadi operoijalta vuosien työharjoittelua.

Pete

Muistaakseni vanhempi malli oli luotettavampi, 42 mallissa oli ylikuumenemis ongelmia, vanhempi hitaampi mut varmempi

Ilkka Forsten

MG-42:n ongelma oli liian suuri tulinopeus alkupään tuotantosarjassa, ( 1400 laukausta / min. ) Ase ei niinkään kärsinyt ylikuumenemisesta mutta liian nopea latausliike tuotti efektin mitä ei haluttu. Ase alkoi ampumaan niin sanotusti avoimesta lukosta, eli sulkuolakkeet ei ehtineet toimia kun tuli uutta patruunaa peliin. Tällöin sattui aseräjähdyksiä. Mallia ei olisi varmaan muutettu MG-34:tä MG-42:n jos ensinmainitun tuotantokustannukset ei olisi olleet niin korkeat, ja valmistusaika pidempi.

MG-42 ei siis ollut MG-34:n korvaaja, niitä tehtiin molempia sodan loppuun asti, mutta 42:n tuotantoa kasvatettiin koska ase oli helpompi ja edullisempi valmistaa. Kuumenemiselle altis osa oli luonnollisesti piippu, joka voitiin vaihtaa MG-42 versiossa todella nopeasti. Mikäli oikein muistan MG-42:n tulinopeus laskettiin noin 1100:n kohdalle jolloin lukon aiheuttama ongelma katosi. Muuten rullasulkuinen lukko oli, ja on yhä yksi vahvimmista kevyiden konekiväärien konstruktioista. Sivumennen sanottuna, se EI OLE saksalaista alkuperää, vaan kopio Tsekkiläisestä innovaatiosta.

Nykyisessä MG-3 mallissa se on yhä olemassa, samoin sen löytää Heckler & Koch rynnäkkökivääristä. Jos pääset käpälöimään sellaista, lue ensin huolella miten lukko puretaan ja kasataan. Se on helppo purkaa, ja moni olettaa että päinvastainen toiminta palauttaa kokonaisuuden, mutta eipä palaudukaan. Siinä vierähtää tovi jos toinenkin että ampuminen jälleen onnistuu. Hämäävää on erityisesti se että saat kaiken nippuun myöskin väärällä tavalla, mutta se ei toimi.

Kolmossivun tyttö

Aa, kyseessä oli siis konekivääri. Meinasin ehdottaa myös vielä yhtä keksintöä, mutta se otettiin Yhdysvalloissa käyttöön v 1924.

Ilkka Forsten

” Chigagon kirjoituskonettako ” ajattelit ? Jos ajatuksesi oli siinä niin et mennyt metsään ihan kokonaisuudessaan, koska alunperin Thompson konepistooli suunniteltiin kevyeksi konekivääriksi. Siitä englanninkielinen nimitys submachine gun. Se kehiteltiin ensimmäisen maailmansodan aikoihin prototyyppinä ja suunnitelmana oli, että siinä käytetään silloin yleistä kiväärin patruunaa .30 – 06 Remington. Protyyppillä tehdyt kokeet palauttivat ajatuksen uudelleen suunnittelupöydälle, sillä kukaan ei hallinnut aseesta syntyvää rekyyliä, eikä patruunan tuottama painekaan ollut mikään alakantttiin menevä jolloin osien kestävyys asetti limiitin.

Tuloksena oli sittemmin myöskin tuotantoon tullut malli, jossa ampumatarvike oli korvattu . 45 ACP pistoolin patruunalla. Sekin on mielenkiintoinen yksityiskohta thompsonista, ettei USA:n armeija kiinnostunut alkuun keksinnöstä, ja valta-osa valmistetuista aseista päätyi siviilimarkkinoille. 1920 luvulla kuka tahansa saattoi ostaa tai tilata itselleen sellaisen normaalista rautakaupan valikoimasta, tai tuoteluottelosta. Hinta oli SUOLAINEN, siis todella suolainen. Ase maksoi 300 dollaria, joka oli paljon rahaa tuona aikana, kun 500 dollarilla sai uuden Ford henkilöauton. Siitä huolimatta niitä myytiin kohtuullisen paljon mikä tuntuu nyt erikoiselta, koska halvemmallakin sai kodinturvan. Ja vieläkin erikoisempaa on, että moni osti puoliautomaattipistooleita joiden kaliiberit oli pieniä. 32 ACP jne ( 7.65 mm. ) Toisaalta sitä saattaa selittää se, ettei siviilit saaneet aluksi ostaa tai omistaa armeijan adoptoimaa Colt M 1911 A1 mallia, joka käytti thompsonin kanssa yhtenevää patruunaa. Myöhemmin ” Governmentista ” tuli ikoni joka korvattiin vasta vuonna 1986 Beretan M92 FS mallilla, kaliiberissa 9 mm parabellum. Nykyisin sivuaseena on Sig- Sauer:n P 320 Compact mallista kehitelty polymeerirunkoinen M -17, joka siis otettiin käyttöön vuonna 2017. Erikoisjoukoilla on muusta armeijasta poiketen myöskin Sig- Sauer P 223 ja Heckler & Koch USP pistooleita.

Kolmossivun tyttö

Eiii, tarkoitin huoneita, joissa hävitettiin täitä ym. yhteisasumisessa sota-aikana leviäviä tuholaisia hyönteismyrkyllä. Kyseinen keksintö on laitettu natsien nimiin, mutta se otettiin teloitusvälineenä käyttöön Nevadassa v 1924.

Horace Smith

MG42 on melko hurja peli ampua makuulta. Liipasinta kun painaa, niin se on sama kuin 200 kiloinen sumopainija ottaa olkapäistä kiinni ja ravistelee kunnolla. Ase tärisee hullunlailla hillittömän rätinän säestyksellä. Savun hälvettyä voi sitten tarkistaa minne meni.

Kolmossivun tyttö

Öööö… pikaliima?… heittoistuin?… Antonov-tankki? Keskuslämmitysjärjestelmä, joka lavastettiin muutamalla lavantautiuhrilla aivopesemään tulevia sukupolvia Uuteen Maailmanjärjestykseen? Ehkä nykyteknologialla viime mainitulla voisi päästä noihin lukemiin. Toisaalta olen itse laskenut aikoinani, että muutamalla öljytankkerilla ja rahtilaivalla palautukset sujuisivat vielä nopeasti, jos tahtotilaa löytyisi. Ja toinen ehkä vielä taloudellisempi vaihtoehto olisi yksinkertaisesti katkaista sosiaaliedut. Niillä on varaa lomailla kotimaissaan, joten elättämisen loputtua palaisivat omakustanteisesti.

Ilkka Forsten

Japanilaisia sotilaita voitiin ohjesäännön mukaan rankaista kahdella tavalla. Pieksemällä tai eväämällä muona-annos. Mokkakik***it lähtisi heti läpsyttelemään kun vietäisiin samalla tavalla mahdollisuus noukkia mansikat kakusta. Se tahtotila on suurin ongelma, koska sitä tahtoa on vain lisätä ongelmaa eikä vähentää sitä.

Pohjoistuuli

Joo, ei tässä vielä olla niin pitkällä, että konekivääriä tarvitsee esiin ottaa. Ruotsin vaalien jälkeenhän osa porukasta oli jo pakkaamassa laukkujaan ja kovin huolissaan siitä, että pitääkö sieltä nyt lähteä. Eli kotouttaminen on niin hyin onnistunut, että yhden vaalituloksen jälkeen ollaan valmiina lähtemään. Hyvä uutinen tämä on, koska meillä päästään heistä helposti eroon rajusti leikkaamalla tukia ja kannustamalla palaamaan omille juurilleen oman kulttuurinsa pariin, jossa saa nauttia elämästä ilman rasismia. Sellainenkin paratiisi on!

Ilkka Forsten

Jos Putin ei tee kolmatta maailmansotaa, se on sitten odotettavissa vuoden 2050 jälkeen ja tulosuunta on lännestä itään.

Eka Kettunen

Taas yksi salaliittoteoria muuttuu todeksi, ikävä kyllä.

Kata

Du gamla Du fria Du fjäll höga nord,Du tysta Du glädje rika sköna…ja miten nuo sanat menee sitten 2035 about… mie vaan kysyn.

otto suni

Jollain itämaisella kielellä minareetista kuuluu kutsuhuuto päivän rukoushetkeen. Ruotsi joutui Olof Palmen aikana jo siirtolaisvyöryn kohteeksi ja rikas ruotsalainen on Bonnier, Wallenberg ja eräät muut ”juutinraumalaiset”! Ainoastaan Kolmas Maailmansota voi pelastaa Ruotsin valkoiset!

Tuumailija

Se on uskontunnustus joka huudetaan minareetista rukoushetkien koittaessa, sandaalien läpse alkaa sen jälkeen suuntauta moskeijaa kohden. Elikkä ei suoranainen kutsu vaan heikäläisten merkkiääni aivan kuin kirkonkellojen soittaminen.

Heh, nämä suuret ruåtsalaiset tekivät hyvää tiliä sodan aikana rautamalmilla, ihmisillä, aseilla yms. tarpeilla, sopivasti vain unohdetaan mainita ”meriittien” luettelossa. Täysin puolueetonta toimintaa tietysti, eli tekivät kauppaa kaikkien kanssa tasapuolisesti.

Palme se kakkalaarin pönkän potkaisi kumoon ja sen jälkeen sitä itseään on valunut rajattomasti tasaisena norona maahan.

Kata

Niinpä..Ruotsi oli niin puolueeton….just kauppaa kaikkien kanssa mutta aatua piti kunnioittaa että rata pysyi vapaana…Ei apua Suomeen 1939-40 päästetty läpi.
Tämän siis kertoi mummo Pajalassa 90-luvulla kun hän pyysi sitä anteeksi.En ollut tiennyt.
Kukahan se hermostui sitten Olofin toimintaan….

Pulteri

Kannattaa muistaa, että Ruotsista tuli 8840 vapaaehtoista Suomea puolustamaan talvisodassa. Pohjois-Suomen ilmapuolustus oli kokonaan Ruotsin ilmavoimien tarjoamien koneitten ja vapaaehtoisten lentäjien varassa.

Aatun suhteen Ruotsi oli suomettunut, kuten Suomi Neuvostoliiton suhteen sotien jälkeen.

Ilkka Forsten

Montako ilmataistelua käytiin tuolloin pohjois-suomen taivalla. Ei sielä ainakaan pudotustilastoilla komeiltu koska niitä ei ole.

Pulteri

Ilmataisteluja ja pommituksia tehtiin. Ruotsalaiset saivat kunnioitettavan määrän ilmavoittoja, ja kärsivät myös menetyksiä. Ilman Ruotsia, Pohjois-Suomi olisi ollut täysin ilman ilmapuolustusta.

Googlatkaa Flygflottilj 19/Lentolaivue 19.

Kata

Tiedän tämän mutta silti..avustusjuna jäi tulematta!Mainitusta syystä!

Ja montakohan hakkapeliittaa sitä aikanaan kuningaskuntaa taistelun tuoksinassa auttoi…30 vuoden aikana.

Pulteri

Ruotsi osallistui 30 vuotiseen sotaan 18 vuotta ja suomalaisia oli rapiat 5% Ruotsin armeijasta. Ruotsalaisia oli ehkä 10% ja loput erimaalaisia palkkasotureita.

Ilkka Forsten

Suomalaisten maine jäi kuitenkin elämään esimerkiksi saksaan. Ei hyvässä vaan pahassa. Hakkapeliittojen toimet oli raakoja, jos nyt mikään sota kovin inhimillistä on, mutta heitä pelättiin sen ominaisuuden takia.

Tuumailija

Suomalaiset hakkapeliitat olivat arvostettuja (myös pelättyjä) taistelumoraalinsa vuoksi, ja taasen ”vapaalla” kun toiset sekä suomalaiset sotilaat perseilivät siviilejä kohtaan, laittoivat nämä ruotuun kovalla kädellä.
Johtunee siitä, että suuri osa oli lähtöisin köyhistä oloista eikä niin vapaaehtoisina. Pyrkivät pitämään sodan sotana ja siviilit ulkopuolella.

Eräs kaverini oli aikoinaan käymässä tsekeissä ja tuli paikallisessa kuppilassa maininneeksi hakkapeliitat, kuitenkin nämä muistettiin oikein hyvällä siinä kylässä vielä sukupolvienkin jälkeen. Lapsia peloteltiin että jos ei totellut tulee hakkapeliitta ja rankaisee.

Tuumailija

1631-1647, suomesta oli keskimäärin 13.000 nihtiä ja 3500 ratsukkoa väenottoina, tämä tapa oli alkanut jo 1500-luvulla.
Suomalaisten joukkojen komentajana toimi suomessa syntynyt Torsten Stålhandske ja hänestä tuli myöhemmin koko ruotsin ratsuväen kenraali.

Kata

https://fi.wikipedia.org/wiki/Hakkapeliitat#V%C3%A4rv%C3%A4ys_ja_organisaatio

Sielläpä niitä taulukoita ja muutakin.Ei ihan niin vähättelevää kuin ”5%” koska tuo 5% voi olla aivan hitokseen iso luku.
Taulukko 1631-1647 on mielenkiintoinen.

Tuumailija

Toisen lähteen mukaan 8260 miestä eli 5. pataljoona, joka siirrettiin ratkaisutaisteluihin kannakselle 27.2.1940.
Mielenkiintoista että äkkiseltään selatessa 19. lentolaivueen saavutuksista puhutaan aina merkittävinä, mutta tilastoja ei juuri mainita.

Pohjoistuuli

Kiitos näille urheille ruotsalaisille. Virallinen Ruotsi ei heitä lähettänyt eikä kiitosta ansaitse. Tästä aasinsiltana, että Suomen on ehdottomasti mentävä Natoon ilmankin Ruostia, olisi hulluutta hirttää itsensä Ruotsin kurdeihin!

Ilkka Forsten

Ruotsin poliisi on lopultakin ratkaissut mysteerin Palmen tapauksen ympäriltä. He ovat löytäneet todistettavasti veitsen jolla palme ammuttiin. Oikea syyllinen oli Lisbeth Palme, jota ei osattu epäillä koska hän oli demari.

Kata

Omg hahahaa ahaaaaaaa ! 😀

Ilkka Forsten

Du gamla allahu du fria du allahu fjäll höga akbar. Vain neljä kertaa päivässä, niin korkea ÄO on taattu ruåtsin kalifaatissa, josta se pyrkii rantautumaan Tornion kautta myöskin suomeen. Onneksi meille on jo kerrottu että mitään hätää ei ole, mutta joditabletteja kannattaa varata kotiin. Tämä ei liity kasvaneeseen ydinsodan uhkaan, WHO on vain tarkentanut kaksikymmentä vuotta vanhaa ohjeistustaan. Mielenkiintoista että se ” tarkennus ” ajoittuu juuri tähän hetkeen. Ja odotan nyt jännittyneenä koska kehotetaan ottamaan allahupistos, joka loiventaa islamista syntyvää haittaa muuttaen älynlahjamme, sekä DNA perimämme lähemmäs karavaanikuskeja. Pfizer, tuo aina ajan hermolla oleva vastuullinen pistosvalmistaja onkin kehittämässä kyseistä täyden järjen kadottavaa ruisketta. Sitä ei ole testattu muilla kuin ameeboilla, sillä muut kokeet olisivat turhia koska tiedostetaan että ameeban asteella oleville sitä tullaan jakamaankin. Näin hienolla tolalla maailma on, onko siitä enää varaa parantaa ?

Kata

Voi olla jo nyt että jabit tyhmensi kivasti kansoja…jabbiriippuvaisuus tuntuu monella olevan vaikka puoli naamaa roikkuisi…ei sitä vaan käsitä!

Mulla on hyvä sadetakki ja sitten meen puun alle istuskelemaan kun jottain laskeutumaa alkaa tihkua…ainakin 70-luvulla sanottiin että se auttaa.Mie uskon ko ”science” vautsikin sanoo niin.Pittää uskoa. 😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Tuumailija

Puolustusvoimien sadeviittaa sanottiin taikaviitaksi, se jos mikä kykeni suojaamaan vaikka miltä laskeutumiselta.
Kaipa se on poistunut käytöstä ”epäkäytännöllisenä” kuten pakit ja luhat. Kertakäyttömuovia vain kehiin ja pitkin metsiköitä, näin se vihreä siirtyy muualle.

Ilkka Forsten

Sotilaille jaetaan nykyään pussi jossa lukee kyljessä, ” Valmiskuonaa kanarisotto 1 annos. ” Ilkeämieliset ovat sanoneet että ne ovat todella hyviä jos ei välitä mausta. Sitten on niitä joiden mielipiteenä loistaa usko siihen että pussissa on todellakin ” valmiskuonaa.” Osa sanoo että maku on hyvä, mutta sillä ei ole mitään tekemistä sen kanssa mitä sisällön sanotaan olevan, ja että makuelämys on aina sama nimestä huolimatta.

Tuumailija

Ennen oli kunnon nötköttipurkki (peltiä), puolen litran maitotetra (purkki paloi nuotiossa/kaminassa) ja kunnon kytkinlevyä (tämä oli myös hyvä nuotion/ kaminan sytyke).
Soppatykillä sitten sai voinapin, kytkinlevyä, maitotetran ja pakillisen erinomaista hernekeittoa + pari santsikierrosta. Pakki ja luha huuhdeltiin kuumalla vedellä jota sai soppatykiltä pesuvedeksi.
Mutta tällainen on liian monimutkaista ateriointia näille energiajuoma / soijatahnasukupolvelle, voisivat vaikka satuttaa itsensä näkkärin kulmaan ja pakit jäisivät pesemättä kun äiti ei ole paikalla.

Ilkka Forsten

Takavuosina USA:n armeijalle kehitettiin juustosämpylä joka säilyy liki kymmen vuotta syömäkelpoisena.. Hmmm, en minä ainakaan ilman epäluuloa kokeilisi miltä ” muumio ” maistuu ? Siinä on jotain kreosoottia tai muuta töhkää niin että oksat pois, pakko olla. Terveysvaikutus no jaa, onko sitä olemassakaan, ja uskallan väittää ettei sillä ole elämää pidentävää vaikutusta noin lääketieteen näkökulmasta katsottuna. Olkoonkin että se on tyhjiöpakattu ja vaikka mitä, niin myrkkyä siinä on enemmän kuin ravintoaineita.

John Quiman

Nykyisin siivutettu paahtoleipä säilyy ikuisesti. Muutaman tuhannen vuoden kuluttua arkeologit ovat ihmeissään, kun löytävät viisi tuhatta vuotta vanhoista raunioista tuoreen tuntuista leipää.

Helsingissä eräs pieni kivijalkaleipomo aikoinaan piti ikkunassa tekstiä, joka kertoi, että meidän leivät homehtuvat neljässä päivässä. Ei ollut lisäaineita heidän leivissään, ei.

muuttoliikettä

Ei mene niinkään kauaa kun ruotsalaiset ovat vähemmistönä omassa maassaan. Jos lukuarvoista vähennetään pois suomalaiset, jugoslaavit, viroliset jne niin 2027 ruotsalaiset ovat vähemmistönä omassa maassaan.

Asiaan vaikuttaa se että ruotsalaisten määrä vähenee radikalisti samaan aikaan kun muslimien määrä kasvaa kaksinkertaisella nopeudella. ”Laiva” siis keikahtaa nurin nopeammin kuin lineaaarisella laskennalla voidaan odottaa.

Jos jo mustalaiset muuttavat pois Ruotsista Suomeen niin silloin tilanne on todella paha. Ulkosuomaaliset eivät vaan vielä halua.

menetetty maa

Itse veikkaan, että 2035 – 2045, muslimipuolue on suurin puolue ruotsissa. Ja sitten aletaankin ajamaan sharia lakia yms oikein kunnolla entiseen monarkiaan. Ja kaavut päälle sofiat sekä magdalenat.

Ilkka Forsten

Ruotsista tulee siis toinen ählämimaa Turkin lisäksi joka kuuluu NATO:n suurperheeseen. Onneksi Erdogan ei enää siinä vaiheessa kiukuttele, hän on saanut haluamansa ja kaikki on yhtä onnea.

Kata

Varmaan Erdo on jo Sulamiitin luona plus 71 muun tipusen.

Tuumailija

Niin neitsyistä puhuvat, mutta sitä eivät sano ovatko naisia, miehiä vai muunsukupuolisia esim. arkistokaappeja, neitsyitä yhtä kaikki. XD

Kata

😀

Muutosta

Sehän sai jo monessa kunnassa yksinkertaisen enemmistön päätöstentekoon. Nyt ei muuta kuin odotellaan seurauksia.

Uusimmat uutiset