Eurooppa Politiikka

Saksan hallitus varoittaa: Telegram voidaan sulkea.

Kuva: Flickr

Saksa ilmoittaa, ettei se sulje pois mahdollisuutta sulkea suosittua Telegram-viestipalvelua.

 

Saksan sisäministeri Nancy Faeser sanoi keskiviikkona julkaistuissa huomautuksissaan, että Telegram-viestipalvelu saatetaan joutua kieltämään, jos se on edelleen äärioikeistolaisten ryhmien suosiossa ja pandemiaan liittyviä rajoituksia vastustavien ihmisten keskuudessa ja rikkoo edelleen Saksan lakia.

”Emme voi sulkea tätä pois tätä mahdollisuutta”, hän sanoi Die Zeit -viikkolehdelle. ”Sulkeminen olisi vakava ja selvästi viimeinen keino. Kaikki muut vaihtoehdot on ensin käytettävä loppuun.”

Hän lisäsi, että Saksa keskustelee Euroopan unionin kumppaneidensa kanssa siitä, miten Telegramia voitaisiin säännellä.

Telegram on kasvanut osittain siksi, että se on yksi helpoimmista tavoista käyttää salattua chat-palvelua, jossa viestit on suojattu salakatselulta, kun niitä lähetetään käyttäjien välillä. Se tarjoaa myös ryhmämuotoisen järjestelmän, jonka avulla viestejä voidaan lähettää nopeasti.

Nämä samat ominaisuudet ovat kuitenkin osoittautuneet kiistanalaisiksi, sillä ne ovat mahdollistaneet rikollisten ja muiden ryhmien järjestäytymisen lainvalvonnan ulottumattomissa.

Saksassa alustaa pidetään “salaliittoteorioiden ja vihapuheen” lähteenä, koska maa yrittää kamppailla Covid-pandemian kanssa. Sitä pidetään koronarajoituksia vastustavien aktivistien merkittävänä foorumina.

Vähemmistö saksalaisista on vastustanut rokotuksia voimakkaasti. Viimeisimpien lukujen mukaan 72 prosenttia väestöstä on ”täysin rokotettu”. Liittokansleri Olaf Scholz on tukenut pakkorokotuksia koskevia vaatimuksia, ja parlamentin jäsenten odotetaan aloittavan keskustelun lakiehdotuksesta myöhemmin tässä kuussa.

Saksa ei ole ainoa, joka mahdollisesti pyrkii valvomaan Telegramia. Kieltoja ja määräyksiä on olemassa useissa maissa Kiinasta Intiaan ja Venäjälle. Hallitukset perustelevat estoja usein alustalla levitettävällä “rikollisella ja ongelmallisella” sisällöllä.

 

Lähde: The Independent

21 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Länsimaissahan ei noiden mielestä saa olla muita foorumeja kuin koronarajoituksiin ja -rokotuksiin myönteisesti suhtautuvia.

Poliitikot kokevat uhkana kaiken, mikä on heidän tahtoaan vastaan. Että sellaista demokratiaa.

Poliitikkojen kaikki keskustelut pitää avata kaikelle yleisölle, jotta voisi olla demokratiaa edes olemassa. Salaiset keskustelut tulee kieltää.

Yksityiset ihmiset saavat kammioissaan jutella mitä huvittaa, eikä se poliitikoille kuulu.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Raksaäijä

”Lopulta hallinto aina kääntyy kansalaisia vastaan”
Lainaus on kirjasta ”Atlas Shrugged”
Kertoo hajoavan yhteiskunnan viimeisistä ajoista…

Lieväasteinen

Saksa, ”tervetuloa” samaan joukkoon Kiinan, Iranin, Venäjän ja Pohjois-Korean kanssa. Ja koko eurostokolhoosi voi seurata esimerkkiä ja ilmeisesti seuraakin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Lieväasteinen

Saksa, ”tervetuloa” samaan joukon Kiinan, Iranin, Venäjän ja Pohjois-Korean kanssa. Ja koko p*skakolhoosi Eurostoliitto voi seurata esimerkkiä ja ilmeisesti seuraakin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Lieväasteinen

Tämä kommenttini oli 2 päivää ”karanteenissa”, julkaistu vasta 16.1.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Lieväasteinen
Ilkka Forsten

Eurostoliitto nostaa taas päätään. Kiellot, rajoitukset, ilmaisunvapauden poisto jne jne. laulakaamme yhdessä Intrrnationaali, se virkistää.

Horace Smith

Tuolla perusteella voikin sitten sulkea jokaisen viestipalvelun, mikä käyttää salausta, kuten Signal. Ja perään vahvasti salatut sähköpostipalvelut kuten Protonmail. Ovatko sakemannit oikeasti noin vi..un tyhmiä? Tuosta ei ole pitkä matka Gestapoon,schutzstaffeliin ja hakaristilippuun.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Horace Smith
juha II

Saksa on kaikkinaisen totalitarismin kehto, joka tahtoo tukahduttaa EU:n, NWO:n (New World Order), The Great Reset:n nimissä kaiken opposition, joka puolustaa maailman tavallisten ihmisten elämää, oikeuksia, tulevaisuutta ja aina oikeutta olla olemassa sellaisina ihmisinä kuin ihmiskunta on luotu alkujaan olemaan. Ilman rikkaiden, vallanhaluisten psykopaattien, sisältä kuolleiden ihmisten irvikuvien sairaiden mielenliikkeiden varassa, jotka eivät tule jättämään kiveä kiven päälle eikä ainoatakaan ihmisen lasta, jota ei olisi väännelty maailman rikkaan eliitin kieroutuneiden mielitekojen halujen tavalla. Ihmisellä ei tule olemaan tässä maailmassa mitään arvoa tai olemassaolon oikeutta elää ja kuolla arvokkaasti, koska narsistiset psykopaatit suuruudenhullut jumalaksi itsensä korottaneet pimeyden renkipojat saavat tästä sadistista tyydytystä aikansa. Mutta kaikkein suurin voima, joka on se suurin hyvyys tulee murskaamaan tämän maanpäällisen helvetin kun sen murskaamisen aika lopulta tulee.

Ilkka Forsten

Noin profeetallinen viesti on helpommin ilmaistavissa sanoilla, ammut****n kaikki kommunistit niin saavutetaan se mikä joka tapauksessa tulee eteen.

juha II

Missähän vaiheessa mainitsin kommunistit? Mutta tunnistit siis kuitenkin, että kommunismilla on keskeinen osa NWO:n ja nykyisen EU:nkin tulevaisuuden yhteiskuntajärjestelmä. Joka vertautuu täysin Kiinan CCP:n totalitaristiseen valtaan, jossa ihminen ei ole edes henkinen olento vaan materiaalia eli esine, jonka olemassaololla ei ole arvoa ja on uhrattavissa heti silloin kuin se on välttämätöntä hallinnon ja ”yhteisen hyvän” alttarille. Aivan kuten Etelä-Amerikan Mayat uhrasivat jumalilleen joka ainoa päivä ihmisuhreja ylipapin repiessä vielä uhrin sykkivän sydämen irti rinnasta tyydyttämään jumaliensa verenhimoa, jolla kuviteltiin taattavan hyvät sadot ja olemassaolon menestyksen.
Kommunismi on saatanan uskonto ja ateismin pääolemus, joka nostaa nyrkin pystyyn taivasta kohden kapinan merkiksi Jumalaa vastaan. Samalla muistuttaen Leninin sanoin ”Uskonnon olevan ooppiumia kansalle!” Kommunismi on murhannut viattomia ihmisiä 4,5 krt. enemmän kuin kansallissosialismi aikanaan kautta maailman ja siitä huolimatta vain toinen näistä totalitaristisista järjestelmistä on demonisoitiu ja toinen on jopa ”aateloitu” niin, että Yhdysvallatkin ajetaan kommunismiin. Jossa vain ”yläluokka” vaihtuu nk. kapitalisteista kommunistiseen eliittiin, jossa valtionyhtiöiden monopoliasemaa hoitaa suuret ylikansalliset yritykset Jotka ovat saavuttaneet tämän aseman koronan avulla, jonka varjolla pk-yritykset ajetaan ”koronasuluilla” konkursseihin, jotka sitten esim. sosialistien ja kommunistien Tradeka täällä Suomessa tekee ”ostotarjouksia” yksityisistä ravintoloista täällä Suomessa. Nättiä! Eikö totta. Aivan kuten 1990-luviu laman aikana yksityisyrittäjien tahallaan konkkaan ajetut omaisuudet myytiin pilkkahinnoin pakkohuutokaupoissa ennalta sovituille ostajille!
Kannattaa ryhtyä yrittäjäksi, jos vituttaa ja on kateellinen. Kusitolpan virka on tavoittelemisen arvoinen tie poistua ”Sorron yöstä” vähintäinkin vatsahaavaan ja valvottuihin öihin! ”Miestä ei pidä arvostella ennen kuin ollut hänen saappaissaan!!!”
Kirjoitan vain sitä, mitä mimnua paljon viisaammat havinnoijat ovat päätelleet ja aivan kuten itse Adolf Hitler kirjoitti ”Taisteluni” -kirjassa kaiken sen, mitä on hänen päämääränsä, jos ja kun hän pääsee Saksan yksinvaltiaaksi. Aivan samoin nykyisetkin ”visionäärit ovat kirjoittaneet kirjoja ”selväkielellä” ja NWO:n suunnitelmat ovat jo satoja vuosia vanhoja aina vapaamuurareita myöten. Ja onpa vielä lisäksi olemassa nykymaailman ylenkatsottava Raamattu ja sen Uuden Testamentin ”Johanneksen Ilmestyskirja”, jota ei voi jättää huomioitta, vaiika nyt Vogue onkin tänä päivä kaiken olevaisen ehdoton tieto ja taito!

ike

Kaikikkien yhteiskuntien johdolla on taipumus havitella totalitääristä valtaa, on tavallisten ihmisten oikeus, ja pakko pudottaa nuo narsistit maan pinnalle. Se on tapahtunut noin pari kertaa vuosisadassa. Tahti taitaa kiihtyä.

Tuumailija

Pitää muista myös historiallinen konteksti ja sen seuraukset. Saksa on ollut miehitettynä vuodesta -45 (oli jo aiemminkin -18 jälkeen) ja miehittäjät kummallakin puolella ovat määritelleet hallintomuodot sekä puolueet.
Marxilaisuuden vapautuminen on myös suurilta osiltaan ollut korruptoimassa niin politiikkaa kuin finanssimaailmaa.
Nyt on hyvä mellastaa saksan maaperällä, kun se saadaan ”luontevasti” syyllistettyä kaikesta huonosta (joka on ollut kantava narratiivi miehityksestä lähtien) ja operoida euroopan tuhoamiseksi aivan rauhassa. Saksa on hyvä esimerkki siitä kuinka maata johdetaan täysin ulkoa, modernin totalitarismin mallimaa (nl oli vanhan koulukunnan opinnäyte sekä tien viitoittaja).

Hekku

Euroopassa ja Suomessa on sananvapaus ja oikeus liittyä/järjestäytyä yhteen ihmisten kanssa, kun vaan sanat ja yhteistyö on valtaeliitin agendan mukaista ja auttaa heitä kansalaisten ryöstämisessä ja ”silmään kusemisessa”.
Samaa oli/on toiminta bolshevistisissa ja kommunistitissa tyranniavaltiossa.

Totuus ensin
ike

No tuo on tietoa jota suomessa ei saa jakaa. Meillä ainoa oikea tieto tulee meidän poliittiilta toimijoilta ja niille alisteisilta järjestöiltä. On se aika kummallista että meillä ei enää ole riippumatonta tiedemiehistä koostuvaa porukkaa jotka voisivat pureutua noihin asioihin, tai ne on suljettu kaikesta julkisuudesta.

Kata

Kyllä näin.Laitoin sen tänne jo aiemminkin mutta hyvä jos jaksatte katsoa,vaikka tunti kerrallaan mutta mulla se meni kerrallaan oli niin huikeaa tämä Malonen esiintyminen ja tieto mitä hänellä on mRNAsta….kehittäjänä.

Ilkka Forsten

Katselin sen yhteen menoon, oli mielenkiintoinen keskustelu, ja antoi paljon aihetta miettiä kuka suomea(kin) oikeasti johtaa ?

ike

Olisikohan tuosta videosta jotakin opittavaa suomen päättäjillä. Pahoin pelkään että ei taida järki riittää. Voitaisiin ainakin jossakin olla edellä näitä rahanahneita lääkeyhtiöitä. Eihän kukaan kuitenkaan ihmisten terveydestä piittaa, piitataan siitä kuinka paljon saadaan lypsettyä rahaa terveydenhuollosta.

juu

En ole tegramia käyttänyt, mutta kaikki totuushan täällä estetään.
Jossain iltalehdessä täysin asiallinen totuudenmukainen kirjoitus rikkoo jotain sääntöjä.
Iltasanomissa puolestaan on kommentoisti estetty koska olet puhunut totta.
Olisi ihmisten aika herätä että mitä täällä tapahtuu?

Nationalisti

Globalistista eliittiä ärsyttää valtavasti se, että Telegramissa tieto leviää suht nopeasti ja vaivattomasti, eikä siellä ole sensuuria niin kuin esimerkiksi Facebookissa tai Jewtubessa.

Pitää kieltää, koska on ”äärioikeiston” suosiossa?
Eli, jos ”äärioikeisto” alkaa julkisesti kannattamaan esimerkiksi Euroopan Unionia tai vaikkapa Vihreitä, niin EU ja Vihreät pitää kieltää välittömästi? Noin niin kuin heidän logiikalla katsottuna.

Totuus esille

Juristi ja kansalaisaktivisti Jaana Kavonius: ”Tämä tutkintapyyntö liittyy 31.5-29.6.2021 ja tänään jättämiini tutkintapyyntöihin ja useiden Suomen kansalaisten jättämiin tutkintapyyntöihin valtiopetosta, sananvapausvainoja, syrjintää, virkarikoksia, … Jaana Kavonius …”,
https://www.virkamafia.fi/wp-content/uploads/2021/08/TUTKINTAPYYNTO-3.8.2021-valtiopetos-ym.pdf