Eurooppa Kulttuuri Maahanmuutto

Saksan uusi syrjinnänvastainen komissaari nimitti etnisiä saksalaisia ”perunoiksi”

Saksan liittovaltion syrjinnänvastainen komissaari Ferda Ataman. Kuvituskuva: Kansalainen.

Monet poliitikot vastustivat kiivaasti hänen nimitystään ja sanoivat, ettei hän ole menneisyytensä vuoksi sopiva arvioimaan syrjinnän vastaisia asioita.

Ferda Atamanista on tullut Saksan uusi liittovaltion syrjinnänvastainen komissaari huolimatta esittämistään rasistisista väitteistään ja siitä, että hän on kirjoittamassaan lehden kolumnissa kutsunut etnisiä saksalaisia ”perunoiksi”.

Kiistelty Ataman on rakentanut uransa identiteettipolitiikan ympärille, ja hän on aiemmin esittänyt useita rasistisia huomautuksia. Esimerkiksi Spiegel-lehden kolumnissa hän kirjoitti, että monet Saksan kansalaiset ”mutatoituvat joskus ohutihoisiksi Emo-saksalaisiksi”, jos heitä kutsutaan ”perunoiksi”.

Lisäksi Ataman kirjoitti: ”Yllättävän moni pitää tätä loukkaavana syrjintänä. Miksi?” Sitten hän jatkaa vastaamalla omaan kysymykseensä ja kirjoittaa: ”Siispä heidän raivoamisensa perunasaksalaisista liittyy johonkin muuhun. Kyse on sisäisestä vastustuksesta käsitellä itseään ja omia etuoikeuksiaan.”

Hän on kutsunut saksalaisia myös ”almaaneiksi”, mikä on halventavaa slangia saksalaisille, joilla on saksalaisille tyypillisiä piirteitä.

Spiegel-kolumnissaan helmikuussa hän kehotti saksalaisia osallistumaan ”nimitalkoisiin” ja suositteli, että etniset saksalaisvanhemmat nimeäisivät lapsensa ”Osmaneiksi, Aliyeheiksi, Khuyeneiksi”, kun taas maahanmuuttajalapset saisivat perinteiset saksalaiset nimet.

Atamanin Twitter-syöte oli täynnä twiittejä valkoisten etuoikeuksista, maahanmuuttajakysymyksistä ja niin sanotusta syrjinnästä. Kuitenkin hän jatkoi tiettävästi tuhansien twiittiensä poistamista sen jälkeen, kun hänen kampanjansa syrjinnänvastaisen komissaarin viran saamiseksi alkoi.

Ataman haluaa palkata enemmän maahanmuuttajia journalisteiksi

Atamaanin vanhemmat ovat kotoisin Turkista. Häntä on myös syytetty siitä, että hän on jättänyt huomiotta pakkoavioliittoja, turkkilaista nationalismia ja sukuelinten silpomista koskevat kysymykset, jotka ovat huolestuttaneet Saksaa lisääntyneen maahanmuuton vuoksi.

Ataman voitti komissaarin paikan Saksan parlamentissa (Bundestag) käydyn äänestyksen jälkeen. Äänestyksessä annettiin 376 kyllä-ääntä 278 ei-ääntä vastaan ja 14 äänesti tyhjää. Monet poliitikot vastustivat kuitenkin kiivaasti hänen nimitystään ja sanoivat, ettei hän ole menneisyytensä vuoksi sopiva arvioimaan syrjinnän vastaisia asioita.

Kristillisdemokraattisen liiton (CDU) Bundestagin jäsen Christoph de Vries kieltäytyi äänestämästä häntä ja kirjoitti Twitterissä: ”Kenen tahansa, joka joutuu siivoamaan menneisyyttään poistamalla tuhansia twiittejä salatakseen kantansa, ei pitäisi ottaa tulevaisuudessa vastuuta liittovaltion hallituksessa syrjinnän vastaisena virkamiehenä.”

Myös hallituskoalitioon kuuluvat vapaat demokraatit (FDP) kuitenkin vastustivat sitä.

”Ataman edustaa erityisellä tavalla jakavaa identiteettipolitiikkaa, toisin ajattelevien kunnianloukkaamista ja haluttomuutta erottaa asioita toisistaan”, sanoi liittovaltuuston jäsen Linda Teuteberg saksalaisessa Neue Zürcher Zeitung -lehdessä.

Ataman on mukana perustamassa lobbausjärjestöä ”Neue Deutsche Medienmacher” (”Uudet saksalaiset mediantekijät”) , joka haluaa palkata enemmän maahanmuuttajia journalisteiksi. Joka vuosi he palkitsevat ”kultaisen perunan erityisestä vastarintaliikkeen tekemästä raportoinnista”. 43-vuotias Ataman on toiminut muun muassa liittovaltion syrjinnänvastaisen viraston neuvoa-antavan komitean varajäsenenä.

Onko valkoisiin kohdistuva rasismi yhä useammin hyväksyttävää?

Atamanin nimitys ei ole aivan ainutlaatuinen länsimaissa. Siellä näytetään olevan yhä suvaitsevaisempia vähemmistöjä kohtaan, jotka ovat esittäneet rasistisia huomautuksia valkoisista ihmisistä. Esimerkiksi Ranskan kiistelty uusi opetusministeri Pap Ndiaye nimitettiin hiljattain tehtäväänsä. Hän on tehnyt rasistisia huomautuksia valkoisia kohtaan, osallistunut valkoisilta kiellettyihin tilaisuuksiin ja kirjoittanut raportteja, joissa vaaditaan vähemmän valkoisten ihmisten läsnäoloa Pariisin oopperassa. Rasismihistoriastaan huolimatta hän myös väitti, että Ranska on ”rakenteellisesti rasistinen”.

Yhdysvalloissa tilanne ei ole kovin erilainen. Vaikka Kristen Clarke kirjoitti Harvard Crimson -lehteen artikkelissaan, että mustat ovat geneettisesti valkoisia parempia, ja hän järjesti antisemitistisen luennoitsijan Harvardin yliopistolle, hänet nimitettiin oikeusministeriön kansalaisoikeusosastoon presidentti Joe Bidenin alaisuuteen. Monet väittivät, että tämä olisi paitsi törkeä ennakkotapaus, mutta se olisi myös kaksinaismoralismia, jota kukaan valkoihoinen hakija ei olisi koskaan pystyisi saavuttamaan. Jos joku valkoihoinen olisi kirjoittanut jotakin vastaavaa, ja väittänyt valkoihoisten olevan mustia parempia, hänet olisi canceloitu todella nopeasti.

Jopa New York Timesin kaltaiset pyhät liberaalit laitokset kieltäytyivät erottamasta yhtä johtokunnan jäsenistään, Sarah Jeongia. He jopa puolustivat häntä päätoimittajan mielipidekirjoituksessa lukuisien ”rasististen twiittien” ilmaannuttua. Timesin mielestä se, että twiitit oli suunnattu valkoisille, teki niistä ”asianmukaisia ja hyväksyttäviä”.

”Ovatko valkoiset ihmiset geneettisesti taipuvaisia palamaan nopeammin auringossa, jolloin he loogisesti katsoen sopivat vain elämään maan alla kuin ryömivät örkit”, hän kirjoitti joulukuussa 2014.

Jeong kirjoitti myös heinäkuussa 2014: ”Voi veljet, on aika sairasta, miten paljon iloa saan siitä, että voin olla julma vanhoja valkoisia miehiä kohtaan.”

Hän käytti myös hashtagia ”#CancelWhitePeople” ja ilmaisi suuttumuksensa siitä, että ”valkoiset ihmiset merkkaavat internetin mielipiteillään kuin koirat, jotka kusevat palopostiin”.

Lähde: Remix, Spiegel

67 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Uki

Taas vihreä suvakkiakka johtopaikalle, sen tietää mitä siitä seuraa.

Lieväasteinen
Kata

Voihan killinviikset näinpä näkkyy olevan.Cancelointia cancelointia….Joku taho on niin huojentunut…. 😀

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Lieväasteinen

No olen jo nähnyt afroviikinkejäkin jossain leffassa tai sarjassa. Ihan oikeasti. Ainahan keenerit ovat asuneet Skandinaviassa. Ja uusi 14. Doctor Who on afro ja sen kumppani Rose Tyleristä tuli afro ja ransu, vaikka edellinen oli blondi ja nainen.

Kata

Uskomatonta pashaa voi sekojen maailma!

https://www.youtube.com/watch?v=TWIb8O9h9SE

Noidenkin sekojen takia saamme kärsiä jopa Suomessa asti koska meillä on bilterperkkiporukkaa johdossa.
Olis kiva tietää mitä Dr.Jill sanoisi meistä…mihin vertaisi…mämmiin…?? 😀

John Quiman

Muista isoisäni kertoneen hänen aikakautensa vitsejä ja yksi niistä oli sellainen, että pääsiäisenä pieni poika söi mämmiä siinä kuin muutkin, kuten tapoihin kuuluu. Illalla poika meni nukkumaan ja vähän myöhemmin makuuhuoneesta kuului pojan ääni: ”Äiti, mitä se oli mitä syötiin illalla? Nyt se on täällä sängyssä.”

Kata

😀

Ilkka Forsten

Palaan vielä vanhainkotivitseihin. Kolme vanhaa naista jutteli keskenään nuoruusvuosista, jolloin yksi sanoi että ennen vanhaan kaikki oli halpaa, avomaan kurkutkin oli näin pitkiä ja maksoi vain 20 penniä. Samalla hän esitteli käsillä kurkun pituutta ja paksuutta. Toinen nyökytteli ja tokaisi että olet oikeassa, ja sipulit, nekin oli suuria eikä maksaneet kuin kymmenen penniä, Samalla hän pyöritti sormellaan ilmaan kahta ympyrää. Kolmas nainen sanoi etten kuullut yhtään mitään mistä te nyt puhutte, mutta minäkin tunnen sen miehen.

Kata

😀

ike

😂

Ilkka Forsten

Varmaan yli kymmenen vuotta sitten yksi Amerikkalainen musta näyttelijä selitti vakavalla naamalla, että hänen esi-isänsä oli Norjalainen viikinki, siitä oli kuulemma oikein DNA todisteet olemassa..Niinpä ja minä väitän että eskimot olivat alunperin mustia, mutta valkoisella lumella oleskelu teki niistä vähemmän ruskettuneita kuin Nigerialaisista. Kauko-Idän keltaiset miehet ovat puolestaan aina joutuneet muiden kusilaariin, jolloin väritys sai alkunsa. Intiaanit olivat punaisen sijasta sinisiä, koska rodun kantaisä värjötteli siperian pakkasissa ennen kuin älysi lähteä preerialle ja vähän enemmän kohti länttä. Valkoiset on oman värisiään, kun he pääsivät syömään taululiituja, muuten olisimme ihan mitä tahansa sävyä joka tavataan sateenkaarilipusta.

Lieväasteinen

”Varmaan yli kymmenen vuotta sitten yksi Amerikkalainen musta näyttelijä selitti vakavalla naamalla, että hänen esi-isänsä oli Norjalainen viikinki, siitä oli kuulemma oikein DNA todisteet olemassa..”

Näin (valitettavasti) voi käydä. Amerikan mustissa on annos valkoisten verta. On hyvin mahdollista, että tyypin Norjasta tullut isoisoiso…isoisä teki kännissä pienet rassenschandet ja pani salaa sen mustaa isoisoiso…isoäitiä, jolle syntyi mischling-poika. Miehen Y-haplotyyppi aina periytyy isältä pojalle. Vaikka muut suvun miehet suoraan alenevassa polvessa olisivat mustia, niillä olisi viikingin DNA(:ta). On myös päinvastaisia esimerkkejä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
ike

Historiaa on aina vääristelty mutta tuo vaikuttaa nuorison historiankäsitykseen, kun eivät muuta siitä tiedä kuin satunnaisia nimiä. Ei se muuta mitään että se ei ole todistettavaa historiaa. Suomenkin historiaa on vääristelty mutta se kai on enimmäkseen johtunut siitä että yritetään pitää kiinni siitä että ruotsalaiset toi sivistykseen ja lukutaidon tänne. Kaikki eivät kuitenkaan ole samaa mieltä. Aika paljon on jäänyt pimentoon. Jo vääristellystä historiaastaan painettua kansaa on helppo manipuloida.

Lieväasteinen

Toisin kuin suvakit väittää, että rotuja ei ole olemassa ja että helsinkiläislähiön kerrostalon asukkaiden DNA ei juuri eroa Mogadishun asukkaiden DNA:sta (mikä tod.näk. pitääkin paikkansa), henkilön DNA:sta näkyy hyvin, mistä sen esi-isät ja -äidit oli kotoisin hyvin pienen alueen tarkkuudella.

John Quiman

On suvakkien mielestä kuitenkin olemassa valkoinen rotu, joka on kaiken pahan alku ja juuri.

Espanjalaiset olivat ahkeria siirtomaiden hyväksikäytössä, joten he kuuluvat suvakkien paheksuttavaan valkoiseen rotuun. Mutta espanjalaisten jälkipolvet Etelä- ja Keski-Amerikassa eivät ole valkoisia, vaan he kuuluvat siihen uhri-kategoriaan, jota pitää suosia. Kaikkialla muualla valkoisista polveutuvat ovat pahiksia.

Somalit pitivät bantuja orjinaan ikiajat aina siihen asti, että italialaiset lakkauttivat orjuuden Somaliassa. Somaleja ei ole koskaan ollut valkoisten orjina, mutta silti valkoinen rotu on suvakkien mielestä somaleille velkaa, mutta somalit eivät ole bantuille velkaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Onhan meille tehty musta Mannerheimkin ja somalitytön mukaan somalit ovat orjina rakentaneet Helsingin keskustan kaikki vanhat talot.

Kata

Just voi… 😀 Monia on kovaa kiikutettu lapsina….
https://www.instagram.com/p/CgDc4cCIQ-Y/?utm_source=ig_web_copy_link

Ihanaa,eikö? Sekomaailma.

John Quiman

Onkos tuo se miesurheilija, joka ryhtyi naisten sarjaan uimaan huipulla?

Siitä miehestä kun ei saatu naista millään, keksittiin lopulta, että muutetaan nainen-sanan määritelmää, niin johan siitä tulee nainen.

Pitääpä kokeilla, jos samalla kikalla muuttuisi köyhästä rikkaaksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

Juu tämä on se ”Lia” joka tunsi ittensä naiseksi ja niinpä naisten joukkueeseen uimaan ja niin vaihtui 230 sija ykköseksi naisena!Äijä on ilman mitään ulkoisia naistunnusmerkkejä koska pitkä tukka ei ole enää naisilla yksin.Tai ei ole koskaan ollutkaan.
Nyt on sitten tyttöjen kisassa joku aina toinen jne….koska miehen kroppa voi h(p)erkules!
Törkeää touhua ja tuon äijän pitää olla myös seko kun seisoo siinä naisten kaa palkintopallilla ja pallit näkyy….

Pojanpoijalla on kiva appsi ja mulla on nyt kuva itestäni ihan hurmaavana miehenäkin että joskus voi näyttää että oon mies tänään kun siltä tuntuu ja sukupuolihan on VAIN tunneasia sanoo a-siantuntijat.
Hulluus on leviävää nykyään.

John Quiman

Se hulluus johtuu viherviruksesta ja se on tarttuvaa, etenkin lapsiin ja nuoriin se tarttuu helposti. Siitä on hyvin vaikeaa parantua.

Kata

Valitettavasti se on näin.
Pikkulapsia sateenkaarikassien kaa..jotenkin tulee surullinen mieli…kunnes asian käsittävät niin mitä miettinevät…

Ilkka Forsten

Tuubaa tuubaa tättärättä rää.. Mutta se ei ole tuubaa, että valkoiset rakensi Kongoon asfalttitiet ja toimivan infrastruktuurin, jota ei enää ole kun paikalliset saivat oikeuden ylläpitää niitä.

John Quiman

Kaikki haluavat käyttää, mutta harvat osaavat tai viitsivät rakentaa.

Muistan, kun ollessani jotain 14-vuotias, rakensin muutaman samanikäisen kanssa lentopallokentän, jotta voisimme pelata. No, kun me sitten pelasimme eika kohttullisen hyvällä kentällä, tulivat isot pojat ja alkoivat pelaamaan, jolloin pienemmät eivät peliin kelvanneet. Kenttä kyllä kelpasi.

Kata

Tuo tapaus kertoo ihmisistä tosiaankin…näin siinä käy,aivan liian usein.

Kantaa Ottavainen

J..talainenhan tuo on, joten ei mikään ihme kun moisia lauseita suoltaa. Koko syrjinnänvastaisuusaatehan, mitä valkoisiin maihin levitetään, on j..talaisten juonima.
Euroopassa olisi taas Hitlerille töitä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kantaa Ottavainen
Runtiti-pou

Euroneuvostoliitto on perustettu Euroopan ja eurooppalaisten tuhoamiseksi. Sen mukaan on syrjintää, jos saksalaisia ei syrjitä Saksassa

John Quiman

Aika sairaita ihmisiä on valittu luottamustehtäviin.

Vieläpä ihonväriä ymmärtämätön tollo kirjoittelee mustatuntuu lokaa valkoisesta ihosta. Häntä ilmeisesti tyydyttää kaikenlaiset loan heittely, kunhan se kohdistuu valkoisiin, eikä ole niin väliksi oliko se totta tai viisasta.

Hän ei ymmärrä yksinkertaista perusasiaa, joka on, että pohjoisessa aurinko on miedompi ja siksi ihon on täytynyt vaaleta, jotta keho saisi auringonvalosta riittävästi irti. Tummemmat ihot eivät pärjää hyvin pohjoisessa, koska tumma iho ei saa riittävästi aurinkoa, jotta syntyisi tarpeeksi D-vitamiinia.

Tämä ei tietenkään tarkoita, että jokin ihon väriskaala määrittelisi missä saa asua – mitä tummempi, sen lähempänä päiväntasaajaa ja mitä vaaleampi, sitä pohjoisempana tai etelämpänä kaukana päiväntasaajasta. Piti mainita tuokin, jotta joku fanaatikko ei ryhdy ihon värin perusteella väestönsiirtoihin. Noilla fanaatikoilla on tapana heittäytyä mihin tahansa äärilaitaan, kunhan saavat ääristellä.

Ilkka Forsten

Kysymys ja saman tien vastaus, Ruskettuuko mustat auringon valosta ? Kyllä, mutta se ei näy selvästi. Sen sijaan he eivät vaalene talviaikaan, mikä näkyy selvästi. Jos edes tämän verran viitsisi ymmärtää jotain, niin ei olisi sitä märinää siitä että olemme samanlaisia joka suhteessa. Mustien snorkkeli, eli sieraimet on suuret kuin vetopasuunan pää, koska heidän on pitänyt pystyä imemään enemmän ilmaa sisään kuin valkoisten. Miksi kumiveneet on huulien paikalla, ei ole itselleni vielä selviö, mutta jotenkin oletan että evoluutio on alkanut varhaisessa vaiheessa muokkaamaan heitä välimeren ylittäjiksi. Luiska otsalohko on auttanut pikajuoksussa madaltaen ilmanvastusta, ja somalien puikula pään muoto on enteillyt amerikkalaisen jalkapallon tuloa. Aasialaisten vinot umpiot, eli silmät on syntyneet alunperin hoitamatta jääneestä karsastuksesta, jossa toinen silmä on katsonut päin vi***a ja toinen että mihin vi***uun se toinen katsoo. Suomalaisilla on myöskin ominaispiirteensä, suora tukka ja luonnonkiharat sääret. Venäläisten maatuskojen persjalkaisuus on seuraus ripa**kan tanssimisesta, siinähän ei pitkillä puikoilla tee mitään. Tanskalaisten puhe on kurkkutauti, tai ainkin siltä se kuulostaa. Englantilaiset ovat nieleet rautakangen ja saksalaisilla on alemmuuskompleksi, koska siellä jos missä on aina muistettava luetella kaikki tittelit. Tässä olisi lyhyt oppimäärä eroista, ( avioerot poislukien ) ja siitä voi itse kukin muokata mieleisensä version totuuksista. Onneksi vain minä olen täydellinen..

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
ike

🤣

Vuoroin vieraissa

Tämä sairas, perverssi ja täysin avoin VIHA valkoisia kohtaan on lähtöisin samasta sylttytehtaasta kuin mistä kaikki sekopäisimmät ja tuhoisimmat ideologiat ja ihanteet: Kasaarisionisteilta. Nuo saatananpalvojat vihaavat meitä valkoisia ja ovat vannoneet TUHOAVANSA meidät. Aivan kuten kasaarisionistiprofessori Noel Ignatiev, joka onneksi lomailee jo helvetissä:
https://www.youtube.com/watch?v=rOFeCT7zWi8

Kata

Voi luoja mikä suuri läjä sitä ittiään koko ukko!
Joku kirjoittaakin että jos tämä ei ole kivapuhetta niin mikä?

Kirjoitapa näin hmhm muutamista ja vielä yliopiston proffana.

Luin aikoinaan Kiinan kulttuurivallankumouksesta kirjan ja silloin yliopistomaailma oli just mitä länsimaissa nyt.

juha II

No, kunhan perunat loppuvat, niin sitten vasta se itku alkaa!

Yleensäkin tämän päivän ”heinäsirkkaparvi” on se, että merkittäviin virkoihin valitaan nainen, joka olisi 300-vuotta sitten pidetty oman perheensä toimesta lukitussa pimeässä huoneessa. Näitä on nimittäin sattunut. Ja niin epäinhimilölistä kuin se onkin, mutta tässä nyt näemme asian kääntöpuolen!

ike

On se kumma että politiikka kai on ainoa ammatti jossa ei koskaan joudu vastuuseen tekemisistään. Esim lannoitetehtaan myynti norjaan on yksi asia jonka kanssa tekemisien olevien ihmisten pitäisi nyt istua linnassa, enkä tarkoita presidentinlinnaa. Jo huoltovarmuus on seikka jossa tuohon olisi pitänyt puuttua. Mutta kuka muistaa. Minulla on norsun muisti enkä koskaan anna anteeksi ihmisarvon loukkauksia, etenkään jos ne kohdistuvat suomalaisiin suomen hallituksen taholta.

John Quiman

Muta mistäpä löytyvät poliitikot, jotka tekevät lain, joka saa heidät olemaan jostain ihan oikeasti vastuussa?

Ilkka Forsten

Norsuista tuli taas kerran mieleen ikivanha vitsi. Isä ja poika oli käymässä eläintarhassa, ja poika huusi innoissaan, ” Isä katso ronsuja..” Isä opasti poikaa ja sanoi että pitää olla huolellinen puheissaan, ” ei nuo ole mitään ronsuja, ne on ihan selvästi efelantteja. ”

Kata

😀

Jegros

No venäjällä ne pitää vieläkin ja hakkaa vielä ihan laillisesti naiset.. On se hieno maa.

Ilkka Forsten

Ei sillä ole väliä millä nimellä valkoisia kutsutaan, jos vastapainoksi kaikki sanavalinnat värivikaisista hyväksytään. Tuo on muuten malliesimerkki sitä mitä tapahtuu kun ei etniset ryhmät päästetään mukaan politikkaan, Turkkilainen akka nimittelemässä muita, mutta jos joku sanoo sitä kalkkunaksi niin takuulla ärähtää.

Frenologi

Voihan se olla sytyperältään turkkilainen, mutta j..talaiset kasvonpiirteet sillä on.

Kaikenlaisia niitä onkin

Ja toi sairas idiootti on mätä peruna.

Hh1488

Suunta on oikea ajatellen päämäärää

otto suni

Frankfurtin koulukunnan tulosta sekä USA:ssa että Euroopassa. Ilman valkoisia nämä istuisivat vielä teltoissaan mattojensa päällä, mutta kipapäät nauraa ja Koudenhove-Kalergi haudassaan siunaa tätä hulluutta. Massanmuodostus on vauhdissa ja kukaan ei huuda STOP!

Eka Kettunen

Vihreää siirtymää seuraa näköjään täydelliseen hulluuteen siirtyminen.

John Quiman

Juu, alkaa home korvata aivoja.

aivovuoto

Väestönvaihto on tosiasia. Kolmansista maista tulevat sanelevat jo nyt, mikä on tulevaisuus. Niiden jälkeläisistä puhumattakaan, joita tehtailevat ns liukuhihnalta. Samaan aikaan eurooppalaisten ns kantisnaisten syntyvyys, laskee kuin lehmän häntä. Esim suomessa perheen perustaminen on riski. Siis kantiksille. Jos joutuvat kuseen, huostaanotto. Sen sijaan ei kantiksilla on omat etuoikeudet. Itse olen opastanut jälkikasvuni opiskelemaan niin prkl:sti vaikka p..se ruvella, etteivät joudu tulevaisuudessa sellaisiin hommiin, missä nämä kunniakansalaiset vaikuttavat. Tietenkin olen ohjannut siten, että täytyy olla ns suvaitsevainen, mutta, se koskettaa sivistyneitä. Eräistä maista ei tule kuin ongelmia.

ike

On totta että sivilisaation kehitys kulkee sekä ylämäkeen ja myös alamäkeen. En nyt oikein ole innoissani tästä alamaestä. Ylämäkeen saatta mennä jokunen vuosikymmen, tai jokunen sata vuotta.

Ilkka Forsten

Sivilisaatio on kuin armeijan polkupyörä. Sitä pitää polkea joka paikassa. Se ei mene edes alamäkeä ilman polkemista.

Kata

Maailman surkeimmat rätsistit ovat johtoasemissa ja tämäkin hempukka oikein syrjinnänvastainen komissaari…koppalakkeineen.Sairasta touhua kerta kaikkiaan.

Olen tullut siihen tulokseen että koska etnisyys vain merkkaa ja valkoiset ovat pahiksia ja niitä saa rauhassa nimitellä niin kyseessä on KATEUS.
Kun asia on koko ajan esillä niin amp***t ja kipeästi jossain vaiheessa omaan nilkkaan koska enough is enough ferta-täti ja muut mankujat.
Sitä ollaan niin n*****aita….

Eu ero ja pian.

Kysyn vaan

Juu kyllä nauratti titteli. Eli syrjinnän vastainen komissaari. Mitähän seuraavaksi?

Kata

Nurinkurinmaailma.Ja kyllä,tuo titteli naurattaa koska se on nykypäivän jargonin malliesimerkki.Täyttä huuhaata.
Matami on niin rätsisti kuin olla ja voi hahahahahahahah!Kuin se USAn uusi totuusministeri ja sitten tuli idiootin tiktokki hahahahaaa ja ero.

ike

🤣

Ilkka Forsten

Vastaisen syrjinnän komissaari, joka voi muuttua komissaarin vastaiseksi syrjinnäksi, mikäli vastaisen komissaarin syrjintä syrjii vastaisuudessa komissaareja. Sana ” komissaari ” tuo ainakin minulle mieleen neuvostoliiton tai Itä – Saksan. Siellähän sitä sanaa ja virkaa viljeltiin. Nyt puuttuu enää politrukit ja nuorten pioneerijärjestö. Keskuskomitea meillä jo on, mistä tuleekin mieleen että aina jos joku asia on viturallaan, ja sitä kysytään ministereiltä on vastaus,” olemme juuri perustaneet komitean pohtimaan tätä tärkeää kysymystä.” Miten sattuikaan, että juuri silloin, siis juuri sillä samalla hetkellä on kyhätty kasaan ryhmä mikä on tietävinään jotain vaikka ei löydä omaa per***ään edes kahdella kädellä etsien ?

John Quiman

Nyt meitä naurattaa, mutta jos tämä jatkuu, voi olla, että meitä itkettää.

Kata

Tämä jatkuu niin kauan kunnes joku jossain saa tarpeekseen nöyryyttämisestä….Toisaalta mietin että nämä surseenpetit oikein ajaa sitä takaa koska heillä on tunne kaikkivoipainen jolla saa alistaa alamaisen.
Historia se vaan toistaa itseään eli ihmiskunta on yhä mitä on ollut aina.Styrankit aina hinaa ittensä palleille istumaan.
Kaikista 137:stä pukusuolesta riippumatta.

Ilkka Forsten

Ne on kateellisia, se on tosi. Vaikka tietyt etnisyydet huutaa jatkuvasti siitä miten valkoisuus on hirvittävää, he ovat valmiita elämään täysin valkoisten elintasolla, ja sitten on oma lukunsa ne jotka värjää hiuksensa vaaleiksi, tai yrittävät oikoa alunperin kiharaista kuontaloaan näyttääkseen valkoiselta. ” Nehrut ” tietävät tasan tarkkaan että länsimaat tuottavat kaikkea kivaa, mutta kun oma älli ei riitä edes pyörän keksimiseen niin pitää kiljua toiseuttamisesta. Muslimit ovat vuosisatoja jäljessä kaikesta omaa tyhmyyttään, ja kun sen myöntäminen ettei islam tuota milloinkaan yhtään järkevää asiaa, alkaa ahdistaa, haukutaan länsimaiset ihmiset ” turhakkeineen. ” Silti niitä turhakkeita himoitaan silmät killissä. Allah on kovin valikoiva sen suhteen että jos muhmetti saa mahdollisuuden elää kuten länsimaissa eletään, hän katsoo muualle, mutta jos se estetään, on kyse profeetan vastustamisesta ja alkaa jihad.

Kata

Niin totta.
Eniten ihmetyttää ja huvittaa että moni valkoinen on samaa mieltä eli haukkuu itseään mennen tullen ja palatessa…mikä hitto voi riepoa immeistä niin?Ai joo voi se olla hillotolppa ja naama jossain Moguessa.
Tai sitten vain puutiaispilkkukuume aivoissa.

Ilkka Forsten

Uusi lintulaji. Puutiainen. Meillä on töyhtötiaisia, hömötiaisia, sinitiaisia, talitiaisia ja kuusitiaisia. ( Seitsemäntiaisia ei ole näkynyt, ) mutta hemmetin mölli fasaani kylläkin. Se katsoo haulikon piippuun toisella silmällä ja nostelee koipiaan, pitää ihan törkeää rääkymistä yllä ja ei osaa pelätä mitään.

Jos se olisi edes puoli astetta viisaampi, olisin jo syönyt sen, mutta nyt linnun toimittaminen taivaalliseen laulukuoroon vaikuttaisi ylimitoitetulta hätävarjelulta.

Kulinaristinen kysymys tähän väliin. Jos laittaa kattilaan yhtä aikaa kurjen ja tiiliskiven, niin kumpi on aikaisemmin valmis syötäväksi ? Tiiliskivi. Kurjen liha on maailman sitkeintä tavaraa, sitä ei saa ikinä kypsäksi ja tästä syystä ne jätetään rauhaan suosiolla.

ike

Voitaisiinhan sitä ajatella että aletaan elämään afrikan tapaan. No en nyt sentään sanoisi että koko afrikka on tasolla jota nyt ehdotan (vihreiden päiväuni), siellä on rahaa,erityisesti ulkomaista rahaa. Aletaan syömään kaikkia laululintuja mitkä pihalle eksyvät, koskee myös muita eläimiä, saattaa koskea myös muiden kylien (heimojen) ihmisiä. Siitähän se riemu repeäisi. No asioita täytyy vähän kärjistää että asiat kävisivät selväksi, jopa suomalaisille.

John Quiman

Politiikasta löytyy myös homotiaisia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Kata

😀

Ilkka Forsten

Kirjastoissa luetaan nykyään satuja sankarikoirasta nimeltään hintin tin.

Kata

😀 oii hahaha…
Kunhan ei draggi lue…kirkuvissa kuteissaan ja naama köhnässä.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
Kata

Aina oppii uutta! 😀

John Quiman

Vihervassut ja muut suvakit ovat tarjonneet kultaisella lautasella tummemmille ja muslimeille selityksen sille, että miksi afrikkalaiset ja muslimimaat eivät ole kovin kehittynietä – se ei johdu heidän huonommuudestaan, vaan se johtuu valkoisten harrastamasa syrjinnästä ja valkoisesta ylivallasta.

Onkohan heillä sitten vastausta tuohon, että miksi valkoisilla olisi jokin ylivalta?

Mielestäni ei kyllä ole mitään ylivaltaa, kyllä se on omalla työllä tehty yhteiskunta, minkä tuotteista nautitaan länsimaissa. Mutta miksi valkoisten elintaso tapaa olla keskimäärin korkeampi? Ei sitä tehdä loisimalla tai varastamalla, koska ei voi loisia tai varastaa toisilta sellaista, mitä niillä ei ole, kyllä siihen pitää olla jokin muu selitys. Se taitaa olla viheriäisille ihmisille vaikea kysymys.

ike

Olipa aika selkeää ajattelua, viheriäiset siitä kyllä viis veisaavat.

juu

Koko ”syrjinnänvastainen komissaari” on täysin älytön eikä tommoista virkaa olisi tai tarvittaisi jos emme eläisi täydessä sosialismissa.Ja siitä sosialismista ei ole koskaan missään maailmassa seurannut mitään hyvää, kaikkein vähiten niille vähemmistöille.

Hh1488

Nii ja nyt ku vähemmistö on valkoiset, niin meille ei seuraa mitään hyvää.