Kotimaa Politiikka

Sinimusta Liike ei kannata koronapassia, eikä koronaa vastaan tehtäviä pakkorokotuksia työntekijöille

”Sinimustan Liikkeen Suomessa valtiolla on kriisitilanteissa valta pakkotoimin rajoittaa kansalaisten vapauksia, kun se on välttämätöntä heidän oman turvallisuutensa ja terveytensä vuoksi. Nyt käsillä oleva virus ei kuitenkaan täytä niitä kriteerejä, joilla pakkotoimia tulisi käyttää.”

Sinimusta Liike kritisoi tiedotteessaan hallituksen koronapolitiikkaa, ja toteaa sen tehneen ennen näkemätöntä tuhoa monille aloille ja monien elinkeinoille.

Sinimustan Liikkeen mielestä jokaisen kansalaisen oikeus tehdä töitä ja osallistua suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseen, on sellainen perusoikeus, joka ei ole kumottavissa nyt esitetyillä perusteilla.

”Vastustamme sitä, että hallitus pakottaa omia kansalaisiaan ostamaan yksityisiltä amerikkalaisilta voittoa tavoittelevilta firmoilta väliaikaisen luvan käydä töissä. Perustelu riskiryhmien suojelemisesta ei ole uskottava, sillä jopa lääkefirmat itse myöntävät, että rokote ei estä taudin leviämistä. Mikäli henkilö on rokotettu, suojaa rokote häntä yhtä lailla riippumatta siitä, onko mahdollinen viruksen kantaja, esimerkiksi lähihoitaja, rokotettu vai ei.”

Sinimustan Liikkeen mukaan rokotteen aggressiivinen lobbaaminen saa asian näyttämään puhtaalta bisnekseltä, jolla pyritään vilpittömän kansanterveydellisen huolen sijasta rikastuttamaan muutamia ulkopuolisia suuryrityksiä vuosittaisilla pakkorokotuksilla.

”Sinimustaan Liikkeeseen kuuluu niin rokotettuja kuin rokottamattomia ihmisiä. Emme siis vastusta lähtökohtaisesti rokotteita tai kehota ihmisiä olla ottamatta rokotetta – mikäli he itse omalla itsenäisellä päätöksellä sen haluavat ottaa. Rokotuksiin pakottaminen tässä tapauksessa ei ole kansalaisten tai valtioiden etu, vaan Suomen ja Euroopan ulkopuolisten myyntimiesten.”

Lue kannanotto kokonaan tästä.

Seuraa eduskunnan käsittelyä pakkorokotuksista.

30 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Tuukka Kuru on kuitenkin ihminen jolla on tallella hyvä looginen ajattelukyky, koulutuksesta huolimatta, tai…No joskus näitä fiksuja tulee, eri asia sitten kuunnellanko heitä. Elämme jo suomessa josta jokainen voi katsoa aitiopaikalta kuinka fasistinen yhteiskunta muodostuu. Se mitä oli Hitler tai Stalin, oli vain alkusoittoa nykyiselle kehitykselle, maailmanlaajuisesti. Nyt jos koskaan tarvittaisiin suuri herätysliike, enkä tarkoita noin uskonnollisessa mielessä. Sitä enemmän verta vuotaa mitä myöhemmin se tapahtuu. Historia kyllä korjaa virheensä. Kannattaa kuitenkin kysyä ketkä ovat maksajat.

Heikki A.

Selvä, kiitos.
Nytpä siis tiedän varmaksi sen, etten tule vastaisuudessa äänestämään SML:ttä, vaikka siinä on hyvääkin.
Onhan jo ennestäänkin ollut selvää että SML on keskustasta vasempaankin taloudellisessa mallissaan/ajattelussaan ja että se on vähintään yhtä korkealla valtion vallankäytön suhteen kuin nykyisetkin vallassaolevat, ellei sitten korkeammallakin. Kyseessä on vain miten, missä kohtaa sitä valtaa käytetään alamaisia päin. Vertailussa kyse onkin ehkä korostetusti demografisten ja sosiaalipoliittisten ideologioitten eroavaisuuksista.
(Huom.)
Eli äänestäjälle mahdoton yhtälö jos yksilösuvereenius on korkealla hänen arvoasteikossa.

SML ei ole ollut kykenevä osoittamaan niitä lukemattomia valheita mitä koronailmiöön liittyy.

Nytkin ”kannanotto” oli melkein yhtä hämäävää kuin jonkun Purran vastaavat.

”SML:n Suomessa valtiolla on kriisitilanteissa valta pakkotoimin rajoittaa kansalaisten vapauksia, kun se on välttämätöntä heidän oman turvallisuutensa ja terveytensä vuoksi. Nyt käsillä oleva virus ei kuitenkaan täytä niitä kriteerejä, joilla pakkotoimia tulisi käyttää.” Ensinnäkin erittäin laimea kannanotto rajuihin ja laittomiin toimenpteisiin. Sitten varataan itselle tehdä samaa vastaisuudessa. Kriteeritkin täysin epäselvät. Entäs jos ne eivät ole tyttöhallitusta paljoa parempia ja myöskin yksipuolisille valeauktoriteeteille sokea.
”…oikeus tehdä töitä ja osallistua suomalaisen yhteiskunnan rakentamiseen on sellainen perusoikeus, joka ei ole kumottavissa NYT ESITETYILLÄ PERUSTEILLA.”
Tilanne voisi siis olla sama SML:n hallitessakin, koska tietyt arvot EIVÄT ole korkealla SML:n arvoasteikossa. Koko nykytilanne on niin ihmisvastainen, luonnonvastainen, järjetön ja mielisairas, tieteenvastainen, lainvastainen, avointa prosessointia ja päätöksentekoa vastaan, oikeusvaltiovastainen ja jopa ihmisvihamielinen ja omaa kansaa vastaan. Tämän vuoksi SML:n kannanotto on hämmästyttävä ja nykymenolle kohteliaan pokkuroiva.
Puhutaan lähinnä uskottavuusongelmasta ja taloudellisista seuraamuksista.

Toisesta näkökulmasta oli positiivista että tarkkasilmäiselle paljastui nyt SML:n tietyt todelliset luonteenpiirteet.

Ilkka Manttari

No aika hyvin kuitenkin Tuukalta, ihmiseltä joka tekee tuota vapaaehtoistyönään. https://www.youtube.com/watch?v=leZzmJyyi1I Aika selkeää, vähän muuta voisin väittää sinun teksistäsi.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
Heikki A.

”vaikka siinä on hyvääkin”. Oliko sekin vaikea ymmärtää?
Sisälukutaito vaatii hieman omaa ajatustyötä. Jos kaiken kirjoittaa auki, niin teksti venyy entisestään.
Tuukalla on paljon hyviä puolia.
Ne vahvuudet eivät näköjään kuitenkaan kohtaa yllämainituissa asioissa.

Ilkka Manttari

No kun ei ollut vaikea ymmärtää. Ei häntä ole koskaan ole ollut vaikea ymmärtää, vaikka olisi ollut eri mieltä. Selkeäsanainen kaveri.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
Heikki A.

Siirryit asioiden sivuun, mutta omaan aiheeseesi liittyen alkukommenttini on vähän päälle minuutin luettavaa. Linkkaamasi juttu on neljäkymmentä minuuttia esittelyä. SML:n teksti taisi olla kolme kertaa omaani pidempi. Yritin tuoda asian ydintä esille, mutta kuten yleensäkin kaikki tekstit eivät sovi jokaiselle lukijalle. Toki siinä jäi sanoja kirjoittamatta, sillä ajatus menee paljon nopeammin kuin sormet ja muotoilu. Pahoitteluni siitä.

Ilkka Forsten

Kysyn nyt kuitenkin kohtaloani uhmaten, ketä sinä äänestät. Tai olet äänestänyt ? itse olen ollut PS:n kannattaja jo pitkään, joten kai sinäkin voit paljastaa oman puolueesi.

Heikki A.

Tarvitseeko olla puolueuskollinen? Eikö juuri se ole vienyt Suomen tähän jamaan?

Ilkka Forsten

Ei tarvitse olla puolueuskollinen, mutta jos haluaa noin selkeästi ilmoittaa ettei SML ole hyvä vaihtoehto, pitää uskaltaa sanoa myöskin se mitä itse kannattaa.

Jos olet Marionetti jota kiskotaan naruista, eli vaihdat yhtenään mielipidettä tai näkemystä, et tee yhtään mitään hyödyllistä tälle maalle. Se jos mikä on ajanut asiat päin honkia.

Heikki A.

Asian laita on päinvastainen. Ennustin esim. Perussuomalaisten toimia oikein ennen 2015 vaaleja, enkä ollut siinä ainoa. Meitä oli moni ketkä varoitti PS:sta ja meni kuuroille korville, kuten nykyäänkin Purran suhteen.
Kun äänestämisestä puhutaan, täytyy pohjustaa milloin, miksi, mitkä olivat asioiden suhteet toisiinsa, missä, mikä oli maailman tilanne ja prioriteetit siihen nähden jne. jne.
Äänestä kuten haluat.
Minä tuon ajatukseni esille vaikka kuuroille korvillekin. Eipä tarvitse sitten katua kun ns. viimeinen päivä on koittanut.
Suomi nousuun tavalla tai toisella!

Ilkka Manttari

Heikki ja Ilkka. Olette tavallaan kumpikin oikeassa. Olen myös äänestänyt persuja mutta kun eivät kaataneet tuota euroopan tukipakettia, (olisivat kyllä voineet tuli aika kalliiksi noin kansallismieliseltä puolueelta) ahneuksissaan ja kun laskelmoivat että seuraava hallitus on sitten persut ja kokoomus. En äänestä enää. Voihan se olla että se on vihervasemmiston tarkoituskin. Tosiasioissa täytyy kuitenkin pysyä.Toki tärkeintä olisi saada vihervasemmisto kammettua vallasta. Vaikeaahan se on kun heillä on valtamedia Yle mukaanluettuna ja se on aika kova propagandavaltti. Pahinta on tietenkin alkaa toimimaan periaatteella: ”tapelkaa pojat niin saatte tupakkaa”. Toivottavasti VKK kerää potin. Meni tämä kommentti kai aikajanalla vähän väärään paikkaan mutta, kuitenkin.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
Heikki A.

Joo, ei jäädä jankkaamaan epäolennaisia.
Tässä huomioitava päivän uutinen vakavaan asiaan (ihmisten pakottaminen, alistaminen, kiristäminen) liittyen, eli kuinka ”tiede” on läpeensä politisoitunut, eli valikoitua ja sensuroitua sen mukaan, ketkä milloinkin on vallassa, megayritykset mukaanlukien.
https://youtu.be/HXH573bRSZQ

https://web.archive.org/web/20211028160434/https://plandemicshirts.com/library/1-s2.0-S0146280621002267-main.pdf

”(…) in an unprecedented manner, hundreds of thousands of
individuals have reported adverse events (AEs) using the Vaccine Adverse Events Reports System
(VAERS). We used VAERS data to examine cardiac AEs, primarily myocarditis, reported following injection
of the first or second dose of the COVID-19 injectable products. Myocarditis rates reported in VAERS
were significantly higher in youths between the ages of 13 to 23

A total of 67% of all cases
occurred with BNT162b2(Pfizer). Of the total myocarditis AE reports, 6 individuals died (1.1%) and of these, 2 were under 20 years of age – 1 was 13. These findings suggest a markedly higher risk for myocarditis
subsequent to COVID-19 injectable product use than for other known vaccines, and this is well above
known background rates for myocarditis. COVID-19 injectable products are novel and have a genetic,
pathogenic mechanism of action causing uncontrolled expression of SARS-CoV-2 spike protein within
human cells. When you combine this fact with the temporal relationship of AE occurrence and reporting,
biological plausibility of cause and effect, and the fact that these data are internally and externally
consistent with emerging sources of clinical data, it supports a conclusion that the COVID-19 biological
products are deterministic for the myocarditis cases observed after injection. (…) „

Ilkka Forsten

Ongelma ihmisten äänestyskäytöksessä on että he eivät käsitä realiteetteja. Kuvitellaan että puolue X, olkoon nyt mikä hyvänsä näin esimerkin valossa, esittää suurimmaksi osaksi niitä argumentteja mitä itsekin mieltää oikeaksi, joten silloin tietysti yksilö kokee tarvitsevansa juuri sitä tarjontaa. Siinä samassa puolueessa voi olla kuitenkin jotain mitä ei hyväksyisi.

Samaan aikaan jää paljon tärkeämpi asia huomioimatta, nimittäin se ettei yksikään puolue pysty miellyttämään kaikkia, eikä joka osaltaan. Jos äänestäjä sitten tarkertuu ajatukseen että itselle sopimaton ajatusmalli kumoaa kaiken muun sanotun tai luvatun, ollaan tilanteessa että ” vit****t en äänestä enää mitään, kun eivät tee mitä juuri minä haluan ” ja silloin tapahtuu suurin moka. Ollaan kapinoivinaan, jätetään äänestämättä ja sitä vastapuoli erityisesti toivookin.

Pitäisi nähdä ettei joku lausuma tai ajatus tarkoita koko puolueen ajatusmaailmalla jyräämistä. Se on yksi monista teemoista, ja hyvin usein ihan tavis vetoaa äänestämättömyyteen sanomalla ettei kannata sitä tai tätä ajatusta, koska se on turmiollinen juuri minun kannaltani katsottuna. Puolueet ei ole yksittäisten ihmisten toivomuskaivoja. Jos suurin osa puolueen ajamista asioista on ok, ei silloin tulisi juuttua näkemään vain sitä yhtä itselle epämieluisaa ilmaisua tai ajatusta.

Mikäli siihen sorrutaan, unohdetaan kaikki positiiviset näkökulmat ja synnytetään helposti laajeneva samanmielisten joukko, joka toimiikin kokonaisuutta ajatellen hyvän asian vastustajina. Annan taas esimerkin liittyen SML:n puolueohjelmaan. He ovat kirjanneet yhdeksi tavoitteista sen ettei pornoa sallittaisi. Kuka tahansa järki-ihminen käsittää ettei pornon laittomaksi julistaminen onnistu millään enää tänä aikana, kun some pullistelee kyseistä materiaalia halusi sitä tai ei. Jos äänestäjä, tai kannattaja nyt mieltää asian niin että ahaa, minulta viedään oikeus katsella pornoa jos äänestän SML:n puolesta, niin kissan viikset. Niin ei käy. Kuka sitä valvoisi mitä koneeltasi etsit tai katsot ? Jos valtiot ei kykene estämään somejättien toimintaa, niin miten yksi puolue pystyisi siihen ? Jopa niissä maissa missä koko valtiokoneisto on valjastettu esimerkiksi pornon julkaisemista vastustamaan, on ihmisiä mitkä tumputtavat kotonaan ihan kuten ennenkin.

Se mitä nyt yritän sanoa on lyhykäisyydessään tämä. Poliittisen liikkeen tai puolueen tulee aina pyrkiä miellyttämään monia ihmisiä, ei riistämään heiltä oikeuksia milloin mihinkin vedoten. Tätä tosin tehdään juuri nyt nykyhallituksen toimesta EU:n siunauksella, mutta tuottaako se enää kunnon hedelmää ? Eikö fakta kuitenkin ole se että vihervasemmiston kannatuskäyrä laskee, eikä vähiten siitä syystä, että he ovat ottaneet tavaksi sanella mitä ihmiset saavat sanoa tai ajatella. He pakottavat ihmiset muotiin jossa ei kukaan halua olla, eikä se toimi loputtomasti. Pitää katsoa kokonaiskuvaa, ja jos se on enemmän diktatuuri kuin demokratia, putoaa pohja kaikelta mitä puolue pyrkii ajamaan. Punavihreät ovat sitä, ja pysyvät vallassa jos ajattelemme että ei sille voi mitään. Ääni SML:n suuntaan on askel parempaan, sitä kohti kannattaa pyrkiä.

Kata

Asiaa taas!
Tuo pornojuttu on sikäli melko kumma juttu että nyt telkusta tulee outoon aikaan kun moni nykylapsi on hereillä eli yhdeksän aikoihin…tuota..joskus kun nänni vilahti niin maailma romahti…ja nyt sitten on naked attraction oikein lähitarkastellaan alapäitä ja jopa arvostellaan niitä…
Siis eihän meille Suomessa ole alastomuus vierasta,ainakin ennen perheet kävi yhdessä saunassa mutta tämä brittisarja(suomalaisessa on jotain hedelmiä edessä haah)on siis todella sekoa.Näinkö opetetaan nuoria näkemään että pitää nähdä miten se alapää on muodostunut…tai ne tissut…ja vasta sitten ääni ja naama…ja sitten treffeille…kunhan se vastapuolikin on ensin riisuutunut.Huhheijaa nykyihmisten opportunismia tai hedonismia.Ei ole ihme että oikeata staminaa ei heissä ole.
Ei hitto oon kai vanha…kyllä tälläkin romutetaan moraalia,ainakin mun mielestä!
Keskiyöllä voi näyttää vaikka ”sitä ittiään” mutta jotain rajaa sentään.

Tuumailija

Alastomuus on eri asia kun siitä tehdään kaupallista ja alistetaan näin ihmisarvoa vain hyödyn nimissä. Asian voi kääntää niin, että kuka haluaisi että joku katselisi vieressä ja tumputtaisi kun olet puolisosi kanssa intiimissä touhussa omassa makuunuoneessa?
Toisaalla taas lapsille mainostetaan jotain chemfistingiä ihan luentoluonteisesti ja julkisesti, tahi että henkilö menee kirjastoon hillumaan apinapuku päällä penis kaikkien nähtävillä (etenkin lasten) ilman sen suurempia sanktioita kun lbqtevvkihqu ja pride.
Biologia on eri asia kuin yksilöiden henkilökohtaiset mieltymykset.

Omasta mielestäni tuollainen tuputtaminen ja ”perversioiden” normalisointi pitäisi olla kiellettyä kategorisesti, kaikkea ei tietenkään voi estää esim. some, internet, mutta käytännön tasolla kyllä. Ei aiemminkaan ollut tarvetta tällaiselle ”kulttuurille” mitä nyt on vallalla, peräkammarin pojillekkin riitti hyvin tekniikan-ja erotiikan maailma.
Itse en luota yhteenkään henkilöön joka levittelee henkilökohtaisia intiimiasioita, silloin on itsetunnossa jotain vialla.

Jukolan Jesse

Hyviä uutisia. Ossi Tiihonen siirtyi VKK:hon.
Jos ei ole vieläkään perillä siitä kuinka läpimätä PS on niin häpeä. Tiihonen kertoo asiat niin kuin ne kiistatta ovatkin

https://www.ossitiihonen.com/2021/12/20/erosin-perussuomalaisista-ja-jatin-vkkn-jasenhakemuksen/

Jossain vaiheessa tosiasiat on tunnustettava ja raja ei voi huonoilla selittelyillä venyä loputtomiin.

Jukolan Jesse

Tuon artikkelin lopussa löytyy tiedemiesten ym. allekirjoittama dokumentti ICC:lle (International Criminal Court)
rikoksista ihmisyyttä vastaan joka kannattaa lukea.
https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-pharmaceutical-giants-gates-fauci-uk-officials-accused-of-crimes-against-humanity-in-international-criminal-court-complaint/

Ilkka Manttari

Jos ei muu niin tuo Urgent warning from Holocaust Survivor – Vera Sharov tulisi herättää suurta huomiota. Ei kai punavihreässä yhteiskunnassa koska nuo hänen kritisoimansa asiat ovat juuri asioita joita punavihreät ajavat.

Tuumailija

Muistaakseni USA, Israel, Kiina ja Britannia eivät ole ratifioineet sopimusta. Lisäksi kaksi ensimainittua on kieltänyt asettamasta maidensa kansalaisia ICC:n tutkinnan tahi syytteen alle.

Ilkka Manttari

Ossi puhuu tuossa kirjoituksessaan koronapaniikista joka on jäänyt perussuomalaisilla päälle, heillä on jäänyt myös ilmastopaniikki päälle. Eivät osaa tai uskalla suoraan sanoa että on tuulesta temmattu juttu.Koko kirjoitus on kyllä asiaa.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Galina Manttari
jep

Mv-lehden sivut ei oo pariin päivään näkyneet. Jokohan globalistit pakkotoimin ajoi alas sivuston, jossa kritisoidaan vahvasti tämän koronahysterian keinotekoista ylläpitoa valtamedian ja akkahallituksen taholta?

juha II

Koko näytelmä on niin kyhättyä kuin olla vain voi. Meille ”osoitetaan sormella kuuta”, mutta vain harvat ”katsovat sormea, jolla kuuta osoitetaan”. Normaalisti ”sormen katsojia kuun sijaan pidetään tyhminä ja ymmärtämättöminä. Mutta nyt oleellisinta onkin viisasta katsoa sormea, jolla koronaa ”osoitetaan”. Sillä tuo kauheaksi kuolemantaudiksi kautta maailman joka ikinen päivä ja yö julistettu ”vitsaus” on vain portti ja väkipyörä. Jolla nk. ”länsimaailman” tähän asti nilkuttaneiden demokratioiden (demokratuurien) yhteiskuntajärjestelmä muutetaan totalitäriseksi pakko- ja valvontayhteiskunniksi Kiinan malliin kaikkine sosiaalisiksi ”luottojärjestelmineen” ja ”pisteytyksiksi”, jolla valvotaan ”käytöstäsi” diktatuurihallintoa kohtaan. Tavalla, että jos ”sössit”. Et voi nostaa pankkiautomaatista rahaa puhumattakaan saada lainaa eikä sinulla ole oikeutta matkustaa junilla tai lentokoneella. Eli olet sidottu ”rangaistusajaksi” sinne missä olet kuin ”jäähylle” tuomitti taapero ”känkkäränkkä päivästä”.

Muuten iloiseksi lopuksi kerrottakoot, että korona piikistä seuraavat ”sivuoireet” aina lopulliseen vammautumiseen saakka WHO ja valtiolliset lääkäriviranomaiset (THL) tulevat määrittelemään pelkästään ”psyykkisiksi” oireiksi, jotka ovat vain asianomaisen korvienvälissä sille erikseen keksitylle ”oireyhtymälle”. Myös kaikki negaatiot tuosta ”ihmemikstuurasta” ja sen ympärillä määritellään ”vihapuheeksi” ja ”misinformaatioksi”. Tämä kaikki niile, jotka ovat tuoneet ”ilonsa” julki vielä vapaissa someissa. Korpoaatiothan sensuroivat kaiken tiedon, joka ”vahingoittaa” kansainvälisten lääkefirmojen monopoliasemaa imaailman ihmisten ”hyvinvoinnin” ja ”terveyden” vaalijoina ajattelematta sekuntiakaan raha tsunamia, jota ei ainakaan vielä julistettu maailmanlaajuiseksi hätätilaksi sitten – en edes tiedä moista vastaavaa.

Tärkeintä on joka tapauksessa tietää se tosiasia, että koronaa levittää ja leviää kaikkein pahiten kansainvälisen valtamedian välityksellä ja ylinpinä ”basilisko” -asiantuntijoina toimivat maailman poliittiset pääministerit ja vastuuministerit. Joilla on ylin lääketieteellinen ja kemiallinen asiantuntemus etenkin nk. ”länsimaiden” perustuslakien ”polkemiseen kuin tulpatonta mopoa”, johon ei vaadita kuin psykopaattista mielenlaatua ja ”helpon” rahan himoa myydä omat kansakunnat aivan kuten Norjan Vidkun Quisling (1887-1945), joka toimi yhteysmiehenä kun Saksa v. 1940 miehitti Norjan. Tosin hän teki sen aatteen palosta ja se ”paloi” loppuun hirttolavalla v. 1945. Jos kansaa pelotellaan niin tosiasiassa kaikkein eniten pelkäävät Quislingin kaltaiset maanpetturit, silä sovitut ”urakat” eivät saa kusta, sillä maailmanmahtavat ”toimeksiantajat” eivät omista suurta sydäntä ja anteeksi antavaa mieltä vaan suuren lompakon ja samaa kokoluokkaa olevan kiireen sekä kärsimättomän luonteenlaadun. Sillä kuten Ameeriikan maalla sanotaan; Time is money!!!”
Ja ”Bullshit:in pitää juosta ja lujaa sittenkin, ettei sitä siksi ehditä näkemään!

Eka Kettunen

Koronarokotteista on tehty jo yli 20 000 haittailmoitusta Fimealle. Yhdenkään henkilön vakaviksi luokiteltuja oireita rokotteesta haastattelun muodossa ei ole median toimesta julkaistu, ei edes verorahoitteisen Ylen taholta, vaikka mielenkiinto asiaa kohtaan on todella kova. Tämä jos mikä on omituista ja aiheuttaa ansaittua epäluuloa rokotteita kohtaan.

Voi vain ihmetellä sitä tyhmyyden määrää, jonka perusteella koronapassin käytön ajateltiin estävän viruksen leviämistä. Tässähän on käynyt aivan päinvastoin, kuin oli kuviteltu, tartunnat ovat moninkertaistuneet.

Pakkorokotuskaan ei kuulemma ole pakko, voi jättää piikin ottamatta, mutta samalla menettää työn tekemisen mahdollisuuden ja toimeentulonsa. Ennen tällaista toimintaa kutsuttiin rehellisesti kiristämiseksi.

Ilkka Forsten

Kuka tahansa omilla aivoillaan ajatteleva on käsittänyt miten typerä tekele koronapassi on. Se toimisi jos rokote antaisi täyden suojan. Eli ei olisi uusia tartuntoja joita rokotetutkin levittävät, tai rokote antaisi vasteen niin voimakkaana ettei tauti leviä tai tartu rokotuksen jälkeen. Se että kannat mukanasi jotain passia siitä kuinka hyvä yksilö olet, vaikka voit aivan samalla tavalla sairastua tai tartuttaa muita, pitäisi soittaa hälytyskelloja ihan jokaisella.

Sanon yhä tauttologiankin uhalla, että me näemme vuodenvaihteen jälkeen todellisen koronaryppään kun joulun ja uudenvuoden vouhotukset on läpikäyty. Tuolloin hallitus kyllä osaa selittää asian niin, että jostakin ihmeen syystä rokottamattomat ovat päässeet julkisiin tilaisuuksiin, ja uusia tiukkoja rajoitteita on käytettävä. Outoa on sekin että tulevat vaalit luvataan pitää, vaikka nyt on kuulemma olemassa se supervaarallinen omikron jota ei ollut kun edelliskerran vaaleja siirettiin. Nyt sanotaan että kyllä vaalikopissa on tilaa, ja virkailijat huolehtivat turvaväleistä.. Niin olisi huolehtinut silloinkin mutta ei, siirtää piti. Nyt ei pidä, kaikki on hyvin kun kanssalla on koronapassi..

Tästä puuttuu enää se että ilman koronapassia ei saa äänestää, jolloin ollaan viimeistään sillä tiellä mistä on tehtävä loppu, mutta ei rokotuksilla. Meille julistetaan eriarvoistamisen olevan YK:n artikloiden vastaista, mutta kantaväestöä siis saa eriarvoistaa nykyään ihan estoitta. Vertasin taannoin kirjoituksessani koronapassia tuorremehutölkkiin johon on vaihdettu mehun sijalle puhdasta alkoholia, ja tölkki annetaan rattijuopon käsiin ilmoittaen että jos poliisi epäilee sinua rattijuopumuksesta, näytä tölkkiä ja julista että tuoremehu on luvallista käyttää ajon aikana. Et siis olekaan rattijuoppo vaan vesiselvä autoilija jolle voi sattua onnettomuus. Ja kun se sitten sattuu, kerrotaan ettei ole aihetta epäillä rikosta sillä tuoremehu ei tunnetusti aiheuta onnettomuuksia. Syy on siinä autoilijassa jolla ei ollut kyseistä tölkkiä matkassaan.

Tällainen on kommunistinen suomi, jossa palingeneettinen myytti, kuten dosentti sitä nimittää milloin missäkin yhteydessä, on suurempi paha kuin punalippu kourassa kapinaa julistava antifantti helsingin yössä koronapassinsa kanssa.

Kata

https://www.foxnews.com/health/new-zealand-links-26-year-olds-death-to-pfizers-covid-19-jab-reports-say
Yksi esimerkki taas mutta kuulemma suurin osa ei saa mitään sanoo samaan aikaan toisaalla eräs kaikkien tieteiden kanditaatti…
Kuinka monta tapausta?Kuka kertoo ja milloin? Ja ne vammautuneet.Kun lapsi saa sydänlihastulehduksen ”rokotteesta”hänelle jää arpi..joka voi murrosiän urheiluissa olla fataali…

murre riepunen

Median vaikenema tilasto rokotteen haittavaikutuksista salassapidettävä, jopa Tiitisen listan sisältö on helpommin saatavilla, kuoleman tapaukset, halvaantumiset sekä useat muut vakavat seuraamukset rokkeesta vaietaan, media välttelee kuten kuuluisaa n-sanaa..voi pyhä sylvi.

Ilkka Forsten

Eihän Sylvin nimessä ole yhtään N sanaa..

Nationalisti

Bisnekseltä tämä on näyttänyt jo kauan.
Hyvä ja asiallinen kannanotto, sen olisi kylläkin voinut tehdä jo huomattavast aiemmin, koska tämä on pitkään näyttäytynyt globalistisen eliitin valtapeliltä.

Kata

https://www.instagram.com/p/CXsObgxMSmb/?utm_source=ig_web_copy_link

Kammottavaa touhua…Tällaista tuskin on ennen nähty USAn WH:sta ilmoitettavan mutta näin se on meilläkin kun pakkorokotteita suunnitellaan ja samaan aikaan sairastutaan kuten Elizabeth Warren,full vaxx…buusterit saatu ja nyt sitten…
Ihmiset tajutkaa..tuosta hemmetin piikistä ei ole kyse vaan vallasta.

Kata

https://www.instagram.com/tv/CXrr3ljDUeA/?utm_source=ig_web_copy_link
Ja muistuttaako mitään…kammottavaa.NY on ihan syvältä kuten siniset osavaltiot kaikki.
Kaupunkeja palaa mutta tämä on rangaistavaa…kun et näytä papereita.