Kotimaa Politiikka

Sinimusta Liike on merkitty puoluerekisteriin

Sinimustan Liikkeen symboli. Kuva: Sinimusta Liike

Kansalainen julkaisee Sinimustan Liikkeen tiedotteen 16.6.2022

”Tällä päivämäärällä Sinimusta Liike on merkitty puoluerekisteriin ja oikeutettu osallistumaan tuleviin vaaleihin rekisteröityneenä puolueena omine vaalilistoineen. Suomen puoluekentälle nousee kansallisradikaali puolue, jonka tarkoitus on toimia valkoisten suomalaisten edunvalvojana sekä suomalaisen elämäntavan turvaajana. Sinimustan maailmankatsomuksen keskiössä on suomalainen kansakunta, jonka jäseneksi jokainen suomalainen on syntymänsä kautta liittynyt.

Puolueemme toiminta eroaa monilta osin perinteisistä puolueista, sillä se pyrkii kasvattamaan jäsenistään vankkumattomia kansallismielisen aatteen esitaistelijoita. Vaaleihin osallistumisen lisäksi puolue järjestää säännöllisesti fyysisiä tapahtumia, joiden tarkoitus on toimia uusien jäsenten ryhmäytymis- ja koulutustilaisuuksina. Sinimusta Liike toimii osana laajempaa kansallismielistä kenttää, ja kokee yhteenkuuluvuutta kaikkia kansallismielisten aktiivien kanssa näiden järjestöstatuksesta riippumatta. Puolueen yksi tarkoituksista onkin antaa ääni niille kansallismielisille ihmisille, joita huolettavat väestökehityksen, talouden globalisaation ja ympäristökriisin aiheuttamat riskit suomalaisten kansalliselle jatkuvuudelle. Kansallisradikaalien ihmisten ei tarvitse tyytyä enää toimimaan varjoissa, vaan vaikuttamaan Suomen parlamentaariseen päätöksentekoon rekisteröidyn puolueen tarjoamissa puitteissa.

Sinimusta Liike aloittaa kiireisen työn tulevia eduskuntavaaleja varten, jotta se kykenisi niin ohjelmansa kuin ehdokaslistojensa avulla tarjoamaan mahdollisimman monelle suomalaiselle kansallismielisen vaihtoehdon näiden omissa vaalipiireissään. Jos sinulla kiinnostaa Sinimustan Liikkeen jäsenyys ja ehdokkuus tulevissa eduskuntavaaleissa, hae rohkeasti liikkeemme jäseneksi!”

Sinimusta Liike

Oikeusministeriö

 

Kansalainen onnittelee Sinimustan Liikkeen puoluetta!

 

 

 

.

38 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
SinimustaMarakko

Junes Lokka saattaa tuhota Sinimustien maineen. Tuukka Kuru on luvannut ottaa se häirikkö matun puolueeseen. Heti alkoi mädättäminen.

John Quiman

Sääli, että ei ole alapeukkuja käytettävissä.

Miten Lokka muka tuhoaisi Sinimustien maineen. Jos nimim. SinimustaMarakko on sinimusta, hän kyllä tuhoaa sen mainetta jo nyt.

Laura

Hienoa

nonAQ

Vaikka IKL:n toiminta on kielletty, sen toimintaa voi näköjään jatkaa uudella nimellä.

John Quiman

Miksei? Demokratiaan kuuluu vapaus mielipiteisiin, ei mielipiteiden kieltely.

Ilmari

Ihan tarkasti ottaen Sinimustat oli IKL:n nuorisojärjestö. Ihan äkkiä ei tule mieleen mitä 90-vuotta sitten olleella järjestöllä tänään tehdään.

Ilkka Forsten

Villi arvaus, sitä mitä aiemminkin.

Ilkka Forsten

Mitä sitten. Kommunistinen puolue oli kielletty Suomessa, ja nyt se on olemassa nimellä Vasemmistoliitto.

Ilmari

Oli kielletty mutta laillistettiin jo 1944.

Ilkka Forsten

Syynkin voi arvata ? Toisaalta eihän tässä ollut kyse siitä miten pitkään aate on ollut kiellettyjen listalla, vaan siitä ettei pitäisi ihmetellä jonkin asian uustulemista, sillä yksikään aate ei ole kadonnut maailmasta vaikka ne olisi julistettu laittomaksi tiettyinä hetkinä.

Bertold Brecht lausui toisen maailmansodan loppumisen myötä klassikoksi jääneet sanat. ” Älkää iloitko pahan kuolemasta, sillä narttu joka hänet synnytti on jälleen tiineenä. ” Siinä se tuli. Vaikka taidemaalari kuoli, jäi aate elämään.

ike

Vähän sivusta, anteeksi siitä. Johtuu suuresta turhautumisesta. Jopa ”fasistivaltio” saksa keventää polttoaineiden verotusta mutta kun sitä kysytään ”fasistivaltio” suomelta niin jostakin syystä ei voida mennä koska se olisi puuttumista vapaaseen markkinatalouteen. Suosittelisin nyt suomen eduskunnalle mennä järsimään sitä vapaan markkinatalouden ranskanleipää tai limppua jossa kuitenkin suuri osa on tukia. Mielestäni oman maatalouden tuki on OK. Kaikissa tuissa voi kuitenkin kysyä meneekö se oikeaan paikkaan.

John Quiman

Polttoaineiden korkeat hinnat heikentävät maan taloutta sillä se vaikuttaa kaikkeen. Jos eivät laske, haluavat heikentää Suomen taloutta.

Kata

https://www.instagram.com/tv/Ce43zzejWsp/?utm_source=ig_web_copy_link

Ihmiset menettävät hermonsa tajuamatta kuka sai sen aikaan…tämäkin rouva varmaan Joen äänestäjä.
Taatusti samaa meilläKIN.
Maataloutta ja karjataloutta tuhotaan jenkeissäkin koska tämä on suunnitelma.Pitää saada aikaan ruokapula niin porukka on kiltimpää että saa jotain suuhunsa.
Eliitille on taatusti ne leivokset varattu.
Näin mie ajattelen.
Miten muuten tätä voisi selittää joka puolella?”Ilmaston vuoksi” ??? Just joo…

ike

👍👍👍

John Quiman

En vaan keksi, vaikka kovasti yritän, että miten bensan korkea hinta olisi uskonnollisten oikeuksien syy. Vai tarkoittaako se demokraattien vasemman siiven ideologiaa?

Kata

Sitä se tarkoittaa.
Mutta kohta on immeisiä tukkanuottasilla siellä sun täällä..siihen pyritään.Tuokin nainen oli jo valmis repimään jotain…

Ilkka Forsten

Eivät halua. Jo nyt on julistettu kuin toorassa ikään että hinnat nousee vuoteen 2024 asti, sitten voi olla tauon paikka, mutta korkealle kuulemma jäädään kaikesta huolimatta. Valtiolla ei ole varaa, joskin sillä samalla valtiolla on varaa jakaa joka vuosi miljardeja kehitysmaille, ja ne rahat yllätys yllätys, kerätään verotuksella johon liittyy myöskin polttonesteiden nykyinen hinta. Kaikki muut EU maat voivat laskea verotusta, mutta meillä ei, koska velkaanumme kuulemma niin huimaa tahtia, ikään kuin ne muut ei velkaantuisi.

Ilmari

Jos polttoaineveroa lasketaan, se vähentää voimakkaasti valtion verotuloja

Ilkka Forsten

Entäs sitten kun polttomoottoriset autot ovat historiaa, ja kaikilla on sähköauto. Mistä oletat että valtio ottaa sen puuttuvan tulon ? Oikein, sähkön hinnassa jolloin sitä tulee samanlainen pakkomaksu kuin YLE – verosta. Nekin joilla ei ole silloin autoa maksavat saman taksan koska siirtomaksut tms on tarkoituksella hinattu pilviin. Ei tämän maan asiat korjaannu sillä että ihmiset uunotetan ostamaan säjhköauto ja kuvittelemaan että sitten vasta halvalla liikutaankin.

Katsopas ystävä hyvä, Suomi on kommunistinen pas****avaltio niin pitkään kunnes tänne saadaan hallitus, joka ei himoitse varastaa sinun omaisuuttasi nimikkeellä tasa-arvo tai ihmisoikeudet.

John Quiman

Verotus on poliitikkojen keino lypsää kansalta varoja uraputkien ja hillotolppien ostamiseksi tuhlaamalla kansan varallisuus täysin turhiin asioihin.

Kehitysapu ei tee mitään hyvää, mutta miljardeja menee. Maahanmuutto turvapaikanhakijoiden muodossa ei tee mitään hyvää, mutta miljardeja menee. Maan turhan kaksikielisyysnäytelmän kustannukset ovat merkittävät, mutta niitä ei edes uskalleta kertoa kansalle. Virkakoneisto on ainakin kolme kertaa tarpeellista suurempi ja iso kasa miljardeja menee. Ainoat syyt näihin mainittuihin ovat poliittisia syitä, ei yksikään perustu järjellisyyteen, eikä niistä edes kerrota totuutta, vaan salataan ja valehdellaan.

Kansaa huijataan tarinoilla, jotta kansa alistuisi kiltisti lypsettäväksi.

Kata

Just näin!

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kata
John Quiman

Valtion verotuloja on syytäkin laskea. Niissä on puolet liikaa. Ne otetaan kansalaisten taskuista, eivät ne ole tuloja kansalle, vaan menoja.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
ike

Luuletteko että YLE ottaa vaalitentteihin. Ei sovi agendaan ja Tuukka on aivan liian älykäs ihminen vaalikeskusteluihin. Sitä riskiä ei oteta.

Ilmari

Kyllä he varmaan pääsevät pienpuolueiden tenttiin

Zardex

Suomen ikioma CIA masinoitu feikkioikeisto.

John Quiman

Johan noita CIA-masinoituja feikkejä on paljon. Jokohan on enemmän kuin puolueita?

Jegros...

Ja ihan venäjän mies kirjoittaa, luulen kyllä että nuo on ennemminkin teidän jaostoa jonka tarkoitus on pitää nykypuolueet hallituksessa viime vaaleissa onnistuivatkin siinä viemällä kriittisen määrän ääniä..

Runtiti-pou

Pistipä taas putinisti naurettavan ripulikakan tänne. Sinimustat on nähdäkseni juurikin ainoa puolue, joka ei ole CIA:n, Mossadin tai FSB:n tai niiden kaikkien asialla tai luomus

Nationalisti

Kun joku tekee aidosti jotain kansallismielisen aatteen eteen, on se joidenkin mielestä ”cia masinoitu”, sohvalta on helppo huudella miten asiat pitäisi tehdä.

Bling Bling

Hienoa! Saadaan vähän vaihtelua normaaliin lässytykseen.

Lieväasteinen

Onnittelut!

Nationalisti

Todella upea juttu, nyt voi hyvillä mielin äänestää seuraavissa eduskuntavaaleissa! Kova vaalityö on edessä, toivottavasti sanoma leviää isolle ihmismäärälle.

John Quiman

Saattaa juuri ja juuri saada yhden kansanedustajan, jos osaavat pelata fiksusti vaalitaistelut. Toivottavasti saavat sen, koska se toisi vähän värinää eduskuntaan.

En kannata sinimustia, mutta kannatan sitä, että pääsevät peliin lusikkansa kanssa mukaan hämmentämään.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Eka Kettunen

Onnea uudelle puolueelle !

Ilkka Forsten

Katsotaanpa miten pitkään menee kun vassarit tai ” tiedostavat ryhmät ” älähtää puolueen nimessä olevasta ” musta ” sanasta ?

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Tuumailija

Johan ne yhdistää kaiken missä on sininen ja musta viiva vierekkäin ”äärioikeistoon”.
Alkuvuodesta oli se pipo-/jussipaitagate, kun oli mustassa vaatteessa sininen viiva, pöyristyksen määrä oli suunnaton.

Onnea uudelle puolueelle!

John Quiman

Vassarithan ajattelevat, että ”musta tuntuu”.

Ilkka Forsten

Mustakin tuntuu siltä.