Kotimaa Maahanmuutto Politiikka

Sinimusta Liike: Tasa-arvoa suomalaisten kustannuksella

Kuva: Sinimusta Liike.

Petteri Orpon johtama porvarihallitus kokoontuu 16. elokuuta seminaariin, jossa sen on määrä keskustella yhdenvertaisuuden, tasa-arvon ja syrjimättömyyden edistämisestä Suomessa sekä ulkomailla. Tähän osallistuvat tietenkin myös hallituspuolue Perussuomalaiset. Eiköhän se ole täysin selvää kenen kustannuksella näitä aatteita tullaan edistämään.

Varmasti jokainen suomalainen on huomannut, miten rankasti Suomen valtamedia on rääkännyt juuri valtaan noussutta porvarihallitusta. Aluksi elinkeinoministeri Vilhelm Junnila joutuu vihamielisten aktivistien kohteeksi, jotka ajavat miehen ulos ministerin penkiltä. Seuraavaksi valtiovarainministeri Riikka Purran vanhoja Scripta-kommentteja käytetään polttoaineena laajaan mustamaalauskampanjan pyörittämiseen. Orpon hallitus on alkanut kumartelemaan aktivisteille ja irtisanoutumaan rasismista. Tämä kaikki siitäkin huolimatta, ettei hallitusohjelmassa ei ole mitään rotuun viittaavaa, saati rasistista, (mikä on itsessään harmi).

Voidaan sanoa, että Suomi on yksi maailman tasa-arvoisimpia maita. Taloudellisesti maamme on varsin keskiluokkaista. Köyhät ja rikkaat muodostavat vain marginaalisen osan suomalaisesta yhteiskunnasta. Maassamme pyritään hiljentämään kansallismielisiä toisinajattelijoita sakkojen tai mahdollisesti jopa vankeuden uhalla. Maahanmuuttoa ja monikulttuurisuutta kuvataan ainoastaan positiivisena ilmiönä, joka globalistien mukaan tekee vastaanottavasta maasta kulttuurisesti rikkaamman ja taloudellisesti vauraamman. Tästä ilmiöstä seuraava rikollisuus ja väkivalta kuitataan aina äärioikeiston propagandan ja yhteiskunnan suvaitsemattomuuden piikkiin. Kysymys siis kuuluu, miten Petteri Orpo ja muu hallitus saavat Suomesta entistä tasa-arvoisemman ja rasismin vastaisemman yhteiskunnan? Ja kenen kustannuksella tämä tulee tapahtumaan?

On hyvinkin mahdollista, että Suomessa alkaa samanlainen kehitys, joka on ollut havaittavissa Yhdysvalloissa ja Iso-Britanniassa. Maamme jo valmiiksi suomalaisvastaiset puhelait saattavat saada uutta puhtia tasa-arvon ja rasisminvastaisen kampanjan nimissä. Työnantajia tullaan painostamaan ulkomaalaistaustaisten ja sateenkaariväen palkkaamiseen tavallisten etnisten suomalaisten kustannuksella, vain siksi että yhteiskuntamme vaikutusvaltaiset sektorit hehkuisivat moninaisuutta. Orpon hallituksen käyttämä kieli voi äkkiseltään johtaa toimintaan, jossa maitoa ja hunajaa jaetaan etnisten suomalaisten kustannuksella heille, joita Orpon kaltaiset ammattipoliitikot voivat käyttää maskotteina näyttääkseen, miten suvaitsevaisia ihmisiä he ovat.

Kristo Killström

19 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
ilkka

Meillä on nyt vakava huoli, sillä Marja Hintikan lapset ovat kyselleet miksi aikuiset saavat puhua rumasti ruskeista ihmisistä kun lapsetkaan ei saa, nyyyh, olen niin liikuttunut kun 3 vuotiaskin on jo noin tiedostava ja osaa vaatia Riikka Purran erottamista. Tämä on kauheaa, pienet lapset traumatisoituvat ympärillä rehottavasta rasismista, mutta somalien jengeistä he eivät sano mitään, eikä hintikka ole tainnut puhua niistä lainkaan, sillä ruskeista ihmisistä ei saa puhua pahaa. Eläköön kommunistinen suomi, jossa kaikki kynnenelle kykenevät somelällyt koittavat nyt kaataa hallitusta.

John Quiman

Koko maahanmuuttajatouhu on suorastaan sairaanloisen valheellista. 2015 ei tullut mitään maahanmuuttajia, vaan sosiaalipummeja.

Jos joku haluaa todisteita tuolle väittämälle, lukekoon niiden itsensä keskenään kirjoittamia viestejä, joissa kyselevät toisiltaan, mistä saa parhaat edut, missä saa helpoiten oleskeluluvan ja mitä tarinoita kannattaa kertoa, jotta saisi sen oleskeluluvan.

Näitäkö sitten tulisi pitää turvapaikanhakijoina? Eivät he olleet sitä mieltä itsekään heidän omista viesteistään päätellen. He olivat etsimässä ilmaista elämää. Eivät he keskenään puhuneet töiden tekemisestä sanaakaan.

Näitä sitten suvakit vaativat palvomaan ja antamaan heille etuja ohi kanta-asukkaiden, jotka lopulta ovat maksaja kaikelle.

Jos töihin otetaan ensisijaisesti maahanmuuttajia, on kyseessä kanta-asukkaiden syrjintä keksityillä perusteilla, eli valehtelemalla kanta-asukkaille päin naamaa.

ilkka

Asiasta viidenteen mennäkseni. Hollannin edustalla käryää SÄHKÖAUTOILLA lastattu paatti,palo alkoi sähköautosta. Buahahhahhahahahahhhh. Nyt voimme jälleen todistaa miten ympäristöystävällisiä kotteroita tyrkytetään vetoamalla saastettomuuteen Turha kait sanoa että palo tuottaa ongelmajätettä, toisin kuin tavallisten autojen palaminen. Rientääkö Greta Thunberg nyt apuun ja istuu satamassa tukkimassa liikennettä, vai mitä pitäisi tehdä ?

John Quiman

Saatta joku päivä kuskikin grillaantua, jos sähköuto pätkähtää palamaan. Se ei syty hissukseen pienestä liekistä, vaan se roihahtaa reippasti heti kerrasta.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by John Quiman
ilkka

Ajoin toissa kesänä hyvin paljon Helsingin suunnalle, ja samalla tulin todistaneeksi sen että sähköautot ovat kaikkea muuta kuin hyvä hankinta. Niitä oli palaneena tienvierustoilla vähän väliä. Naapurini täys-sähköinen maasturi paloi Mäntsälän Shell huoltamon mittarikentälle mustaksi korpuksi. Siinä meni paljon muutakin kuin vain auto. Sen jälkeen ei uutta ole ilmestynyt, Mersu kuitenkin tuli ja bensiinimoottorilla. Ei ole jättänyt kertaakaan tien päälle, eikä ole tuntunut savun hajua. Että onnea vaan Teslaajat, ei savua ilman tulta.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by ilkka
John Quiman

Jos näet lisää, voisit ottaa kuvia ja laittaa ne nettiin kehujen kanssa.

S. “seant” A

Eikä ollut ensimmäinen rahtilaiva, sillä viime vuoden helmikuussa meni Atlantin pohjaan laiva ja 2000 luxus autoa. Rahtitilassa syttymisen takia, jossa oli myös sähköautoja, jonka takia sammuttaminen toivoton tehtävä.
https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/8391b141-d257-4e73-828f-acafb1e0ec1e

ilkka

Otetaanpas uusiksi, meni taas odottamaan hyväksyntää edellinnen kommenttini. Sanoin että merivesien lämpeneminen on aivan varmasti seurausta uponneen laivan tulipalosta, sillä litium-akut ei sammu noin vaan. Ja sitten kirjoitin siitä miten vihreät haluavat vaikuttaa lintuinfluessaan. He haluavat sulkea minkkitarhat.. Ahaa, mutta minä en ole koskaan nähnyt läntäviä minkkejä, joten kysyn kuinka tarhauksen lopettaminen lopettaisi asian mikä ei ole edes minkeistä lähtöisin ?

Sairata lintuja ei saa lopettaa, se olisi ympäristökatastrofi mutta luontoon vapautetut minkit puolestaan eivät. Noin siinä järki kulkee kun istuu yliopistossa miettien unisex vessojen tärkeyttä, päätyen lopulta ajatukseen että miehetkin voivat synnyttää.

ilkka

Pääsi ääneen nauru kun luin tänään netin uutisia joissa joku alunperin Afganistanista tullut ” kiintiöpakolainen ” kysyy vakavalla naamalla ” Ammutaanko minutkin kun olen eri näköinen ? ”…. Siis haloo !! Kuka on sanonut mitään sellaista mihin hän pelkonsa nyt kohdistaa. Riikka Purran ikivanhat kirjoitukset ei missään vaiheessa sano sellaista tapahtuvan, eikä hallitusohjelmaan ole kirjattu tavoitteeksi kyseistä asiaa. Mutta YLE jaksaa maalittaa, maalittaa, maalittaa ja maalittaa, ja vinkua ettei toimittajien työtä saa maalittaa. Ovat kuulemma aina julkaisseet vain FAKTOIHIN pohjautuvaa ja tarkistettua tietoa. ” fatwoihin ” pohjautuvaa tietoa kyllä tulee joka päivä, mutta tietääksemmme sitä ei pidetä ongelmana koska asioita tarkistetaan ja moskeijasta tullut sanoma on niin pyhää jo lähtökohdiltaan.

Ruotsissa olisi nyt syytä pelätä sitäkin mahdollisuutta että voi päätyä luotisateeseen, mutta onneksi siellä on kaikki hyvin ja tasa-arvoinen sekä neutraali yhteiskunta voi jatkaa toimintaansa. Suosittelen siis kiintiöpakolaiselle muuttoa länsinaapuriin jos tuntuu että itähelsingissä on turvatonta kun valkoiset nationalistit riehuu tussareineen.

Viimeksi muokattu 1 kuukausi sitten by ilkka
Vappu Simanen

Nollatoleranssi Tasa-arvolle

Tasa-arvo samoin kuin rasismi ovat imaginaarisia arvoja. Se mikä tässä keskustelussa on jäänyt huomioimatta, on eduskunnan vallan siirtyminen ulkomaille, nаtоn kokouksiin. Näissä kokouksissa Suomea edustaa kenraalikuvernööri, joka käyttää Suomessa ylipäällikön valtuuksia ja voi näitä valtuuksia käyttäen käynnistää sotilaallisen hybridioperaation oppositiota vastaan.

Liettuan kokouksessa kenraalikuvernöörimme hyökkäsi eduskunnan valitsemaa hallitusta vastaan ja puheellaan käynnisti hybridioperaation hallituksen vaihtamiseksi. Jos puheen olisi pitänyt presidentti, olisi se ollut selkeä loukkaus perustuslakia ja presidentin sisäpoliittisia valtaoikeuksia vastaan.

Oikeuttaako sitten puheen pitäminen ulkomailla puuttumisen sisäpolitiikkaan? Ei oikeuta. Kyse on yksinkertaisesti demonstraatiosta, jolla näytetään kaapin paikka poliitikoille ja hankitaan kansan hiljainen suostumus vallan siirtymiselle ulkomaille.

Suomen poliittinen linja määrätään nаtоn kokouksissa. Ei eduskunnassa.

John Quiman

Nato ei ole poliittinen toimija, vaan sotilaallinen orhanisaatio, eikä Nato määrää Suomea, kuten ei määrää Norjaa tai Tanskaakaan.

Suomen poliitikkoja ohjataan EU:sta ja WEF:sta. Niitäkään ei ole pakko noudattaa, joten riippuu siitä, miten hallitus suhtautuu ohjeisiin. Loppujen lopuksi ohjat ovat omissa käsissä, jos niitä ohjaimia halutaan käyttää. Sen halun kanssa on toivomisen varaa.

Vappu Simanen

Nykyiset todelliset hallitsijat toimivat kulissien takana. Meneillään olevaan maailmansotaan ei saada rauhanratkaisua ennen kuin «diktaattorit ovat vallassa»; miehet, joilla on visio tulevaisuudesta ja jotka pystyvät allekirjoittamaan rauhansopimuksen viiden minuutin harkinnan jälkeen.

Tällaisia miehiä olivat Stalin, Churchill ja Roosevelt. He sopivat rauhasta ja se piti.

«Demokraattisesti» on mahdoton sopia rauhasta ja vielä vähemmän tilanteessa, jossa todelliset vallankäyttäjät ovat piilossa kulissien takana. — Kuinka rauha voidaan ratifioida, kun vihollisen pommikoneet ovat jo ilmassa?
Vääjäämätön kehitys on jo viemässä kohti yksinvaltiutta:

  • Turkissa on sulttaani
  • Venäjällä on tsaari
  • Kiinassa on keisari
  • Tuleeko lännen johtajaksi WHO:n nimeämä henkilö, joka rautaisella otteella käskee nаtоa, suurpääomaa ja pankkeja?
  • Missä on Afrikan kuningas?
  • Yhdistyykö Eurooppa vai jakaantuuko se?
  • Entä Lähi-Itä, Etelä-Amerikka ja lähes koko eteläinen pallonpuolisko? ovatko he mukana neuvottelemassa rauhasta vaiko rauhasta neuvottelevien verikoirien raadeltavana?

Valtaongelmaan on mahdotonta hakea ratkaisua ulkomailta; sehän olisi alistumista vihollisen saneluun.

  • Miksi muuten Suomen poliittisen keskustelun suuri kysymys on, mitä meistä ajatellaan ulkomailla, millainen on «kansainvälinen» maineemme?
  • Olemmeko jo luovuttaneet pelin näille «ulkomaisille toimijoille».
Marko Kristian

Työnantajia tullaan painostamaan ulkomaalaistaustaisten ja sateenkaariväen palkkaamiseen tavallisten etnisten suomalaisten kustannuksella, vain siksi että yhteiskuntamme vaikutusvaltaiset sektorit hehkuisivat moninaisuutta. ”

Tätä on ollut Helsingin kaupungilla jo ainakin 10-vuotta.
Aikanaan olin työhaastattelussa jossa oli tuttu johtaja haastattelua pitämässä.
Siitä ei mitään haastattelua edes tullut kun hän sanoi heti alkuun että olisit kyllä pätevin hakija, mutta meidän pitää nyt palkata maahanmuuttajataustainen.
Se on sitä positiivista syrjintää josta ei voi edes valittaa mihinkään.
Jos olisi toisinpäin että maahanmuuttajataustaiselle sanottaisiin että palkkaamme nyt kantasuomalaisen, niin maahanmuuttaja saisi oikeudessa varmaan kymmenientuhansien korvaukset.

John Quiman

Positiivinen syrjintä, eli rasismi, jota ns. suvaitsevaiset suvaitsemattomat harrastavat. Ovatkin ainoa merkittävä rasistinen joukko Suomessa.

Pekka Viherä

Suomi on todella yksi maailman tasa-arvoisimmista maista, koska Suomessa on neroja syntynyt ehkä vähiten maailmassa suhteutettuna asukaslukuun – yksi näkökanta.
Mutta miten tasa-arvo määritellään? Koskeeko määritelmä henkisiä ominaisuuksia (esimerkiksi koulutodistusten numeroita) tai omaisuuden jakautumista tai biologisia ominaisuuksia. Koko käsite alkaa näyttää epämääräiseltä ja epätasa-arvoiselta.
Jos tasa-arvoisuudella tarkoitetaan kansalaisten kohtelua, käsitteessä alkaa olla mieltä. Mutta tällöin tasa-arvoisuus Suomessa alkaakin olla kyseenalaista. Media ”maalittaa” omassa yhteiskunnassa eri mieltä olevien sananvapautta jopa vuosien takaa sanottuja sanoja. Suomen suuren naapurin kansalaisia, Suomesta kiinnostuneiden ja asuntoja hankkineiden pääsyä asunnoilleen rajoitetaan poliittisista syistä, vaikka nämä eivät aiheuta ongelmia tai ole syynä poliittisiin ongelmiin. Byrokraattisin määräyksin rajoitetaan kansalaisten vapautta aivan tarpeettomasti. Epätasa-arvoisuuksia löytyy siinä määrin, että koko sana rasismikäsityksineen tulisi hylätä ja selvitellä vain ihmisten oikeudenmukaista kohtelua voimassa olevien lakien mukaan, ja tietenkin pohtia ovatko lait oikeudenmukaisia ja tasa-arvoisia.

Peter Kreisler

Kristo kertoi asiat juuri niin kuin ne todellisuudessa ovat. Ainoa mysteeri on se, että miten ihmeessä Suomen kansa on tällaiseen tilanteeseen päätynyt, onko Suomi ollut liian tasa-arvoinen ja hyvinvoiva yhteiskunta ja sen myötä todellisuus on unohtunut.

ilkka

Tähän on päädytty siksi että kommunistit ovat vallanneet kaikki mahdolliset kanavat tiedotuksesta päiväkoteihin ja kouluihin. Eva Biaudet uhkaa että syksyllä RKP kaataa hallituksen. Tee se, ja laitetaan pystyyn uudet vaalit niin voit yllättyä, sillä kansan mielipide ei ole enää sitäkään vähää salliva kuin se oli muutama kuukausi sitten. Vingu sieltä oppositiosta vaikka äänesi käheäksi, te putoatte pellilaudalta takuuvarmasti. Viherkommunistista hallitusta tähän maahan ei tule. YLE:n gallupit siitä miten PS:n kannatus on hiipunut sitten vaalien, on täyttä fiktiota. Mitä enemmän uuden hallituksen toimia pyritään hajottamaan tai estämään, sitä varmemmin meille tulee se oikeistolaisempi versio.

Toni Lajos

Ylen toiminta muistuttaa lähinnä huonoa farssia, kiihkoa pursuavat uutisoinnit meidän Suomalaisten asenteesta tummaihoisia kohtaan on saanut valtaisat mittasuhteet, ainakin jos änkyttäviin ylen toimittelijoihin on uskominen. Studioon houkuteltuja vieraita on helppo viedä kuin hepo kelloa, rasismi näkyy joka puolella maamme sopukoissa. Jos kysytään mistä päin vieras on maahamme muuttanut, tässä paistaa rasismin syvin olemus, mutta näin olemme vaipuneet lähes maakuoppaan. Eläimetkin viihtyvät kaltaistensa joukossa, miksei ihmiset??
Täältä pois muuttavien puolesta ei suurta mellakkaa nosteta, ellei oteta lukuun sitä toheloa joka lentokoneessa kiukutteli erään raiskaajan karkottamisesta, rasismia tämäkin?

Ilkka Manttari

Toimitukselle ja Kristolle tuosta teksistä 👍👍👍

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by Ilkka Manttari

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa