Kotimaa Muu maailma Politiikka Uutiset

Sinimusta Liike vaatii Israelin asettamista sanktioiden kohteeksi

Sinimusta Liike tiedottaa seuranneensa Ihmisoikeusjärjestö Amnestyn uusinta raporttia, jossa se kuvailee juutalaisvaltio Israelin syyllistyneen alueen palestiinalaisen väestön räikeään rakenteelliseen syrjintään sekä näiden elintilan systemaattiseen pienentämiseen laittomien siirtokuntien muodossa. Israel on syyttänyt kyseistä raporttia antisemitistiseksi, ja korostanut juutalaisten oikeutta ylläpitää omaa kansallisvaltiotaan maailmassa, jonka tarkoitus on turvata juutalaisen kansan olemassaolo myös tulevaisuudessa.

 

Juutalaisten oikeutta omaan kansallisvaltioon on korostanut myös kristillisdemokraattien kansanedustaja Peter Östman, joka on eduskuntamme kovaäänisin Israelin tukija.

“Östmanin ulostuloista poiketen Sinimusta Liike tuomitsee Israelin harjoittaman politiikan, ja vaatii maan asettamista kansainvälisten sanktioiden ja boikottien kohteeksi,” Sinimustan Liikkeen puheenjohtaja Tuukka Kuru jyrähtää.

Sinimusta Liike pitää Israelin ja kyseistä maata tukevien vaikutusvaltaisten juutalaisjärjestöjen, kuten ADL:n, puolustuspuheita tekopyhinä, sillä niillä pyritään oikeuttamaan sen kaltaista politiikkaa, jota Israel ja muut juutalaisyhteisöt eivät ikinä hyväksyisi eurooppalaisille kansoille.

“Tästä räikeästä ristiriidasta saatiin hyvä osoitus viime keväänä, kun amerikkalainen konservatiivinen tv-juontaja Tucker Carlson esitti väitteen, jonka mukaan latinalaista maahanmuuttoa käytetään liberaalien toimesta tietoisena aseena halutun äänestystuloksen varmistamiseksi”, Kuru sanoo.

“Maan vaikutusvaltaisin ihmisoikeusjärjestö ADL, joka perustettiin 1900-luvun alussa juutalaisen murhamiehen Leo Frankin lynkkaamisen johdosta, vaati välittömästi Carlsonin erottamista tehtävistään. Se, mikä oli Tucker Carlsonin sanomana äärioikeistolaista ja valkonationalistista propagandaa, olikin ADL:n mielestä ihan vakavasti otettava huoli, kun kyseessä oli Yhdysvaltojen sijasta juutalaisten oma valtio Israel”, hän jatkaa.

Sinimustan Liikkeen mielestä on koomista, että samaan aikaan kun Israel ylläpitää Länsirannalla laittomia juutalaissiirtokuntia ja uhkaa siten alueella asuvien palestiinalaisten elintasoa ja pääsyä makean veden äärelle, se toimii viime syksynä julkaistun EU:n antisemitismin vastaisen strategian (jota Sinimusta Liike vastustaa) mukaisesti ”avainliittolaisena” globaalissa taistelussa rasismia ja antisemitismiä vastaan.

“Saman strategian mukaisesti Israeliin myönteisesti suhtautuvat juutalaisjärjestöt saisivat itse monitoroida sitä, millä tavoin Israelin toimista saisi julkisissa yhteyksissä edes keskustella. Maa, joka aktiivisesti alistaa oman alueensa arabivähemmistöä, on siten sen kaltaisen erityissuojelun kohteena, jota ei ole ikinä myönnetty yhdellekään eurooppalaiselle kansalle”, Kuru huomauttaa.

Sinimustan Liikkeen näkökulmasta Israelin harjoittama voimapolitiikka lisää epävakautta Lähi-idän alueella, ja kasvattaa todennäköisyyttä uusiin Eurooppaan suuntautuviin pakolaisvirtoihin.

Israel on pyrkinyt moneen otteeseen markkinoimaan itseään ”Lähi-idän ainoaksi demokratiaksi”, vaikkakaan sen harjoittama politiikka ei ole monissakaan tilanteissa hyödyttänyt länsimaita. Vuoden 2020 kristityn Armenian ja islamilaisen Azerbaidzhanin välisessä lyhyessä sodassa Israel oli Turkin ohella azerijoukkojen tärkein aseistaja ja tukija.

“Viime joulukuussa Israelin puolustusministeri erikseen kielsi itäisen Euroopan valtioita toimittamasta israelilaisia aseita Ukrainaan, sillä maa pyrkii omien sanojensa mukaan parantamaan suhteitaan Putinin hallintoon. On myös hyvä muistaa, että Israel oli vuoteen 2008 asti Turkin islamistisen AKP-hallinnon läheisimpiä liittolaisia,” Kuru muistuttaa.

“Kaikesta demokratia- ja ihmisoikeuspropagandastaan huolimatta Israel on häikäilemätön alueellinen vallankäyttäjänä, joka on tarvittaessa tukenut ja aseistanut lukuisia eri järjestöjä ja valtioita, jotka ovat edistäneet juutalaisten sen hetkisiä intressejä”.

“Osaltaan tämän häikäilemättömän vallankäytön mahdollistaa Yhdysvaltojen Israelille myöntämä avokätinen taloudellinen ja aseellinen apu, jonka olemassaolo pohjautuu maan vaikutusvaltaisen juutalaisvähemmistön rahoittamaan Israel-lobbyyn. Israelia tulisi kohdella liittolaisvaltion sijasta alueellisen konfliktin lietsojana, joka miehittää laittomasti toiselle kansalle kuuluvaa maa-aluetta, ja jonka vaikutusvalta on juutalaisen diasporan ansiosta huomattavasti pinta-alaansa suurempi”, Kuru jatkaa.

Sinimusta Liike tuomitsee Israelin toiminnan Lähi-idässä, ja peräänkuuluttaa Suomen ja muiden läntisten valtioiden vastuuta sen laajentumispyrkimysten tukahduttamisessa. Sinimusta Liike kannattaa Israelin asettamista kauppapakotteiden kohteeksi niin pitkäksi aikaa, kunnes maan juutalaisväestö lopettaa Palestiinan arabeille kuuluvan alueen laittoman miehityksen ja purkaa alueen kansainvälisen lain vastaiset siirtokunnat.

71 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Prozac

Muistelen lukeneeni jostain, että muslimien sydämenasia on ajaa israelilaiset mereen. Vaatisi ehdottoman antautumisen, ja muhammetinuskoon kääntymisen israelilta, jotta muslimit rauhoittuisivat heidän suhteensa. Tai rauhoittuisivatko sittenkään. Taitaa muuten olla sinimustilla ja vasemmistolla yhteinen asia tuo israel.

Runtiti-pou

Tätä hihhulit ovat hokeneet 70-luvulta saakka. Vaikka silloinkaan ei Egypti ollutkaan mihinkään sotaan lähtemässä. Valhetta kaikki. Palestiinalaiset tuolla on ajettu kokonaan pois. Välillä kiskotaan jopa lapsia kohduista ja naulataan puuhun (Deir Yassin) ja tekijästä vi tulla pääministeri ja rauhannobelisti (Begin)

Khmm

Israelin ja Palestiinan arabiankielisissä on runsaanpuoleisesti myös kristittyjä. Heidän sukunsa ovat olleet kristittyjä jo alkukirkon ajoista lähtien. Miten heidät aina unohdetaan tällaisissa keskusteluissa?

John Quiman

Ehkä siksi, että ovat harvaluikuinen joukko. Pääryhmät, joilla on niitä kinasteluita ovat kumminkin j-laiset ja oikeauskoiset.

Runtiti-pou

Heitä sorretaan myös Talmudin hengessä

sinimusta fani

Parasta tässä on että hommafoorumin persu siionistit triggeröityivät tästä täysin. Persut pois eduskunnasta ja sinimustat tilalle.

Jep-faneille

Heh. Persut ovat siionisteja ja sinimustat antisiionisteja!

Josef Ha-Levi

Kish mir in tuchas un zei gezunt. Pots! Goy!

I'm only assking

Miksi, oi miksi. Miksi siis mekin emme eläisi sulassa sovussa muslimien kanss. Koittaa päivä, jolloin Itäkeskuksen muslimisiirtokunta vaatii lisää maata asuakseen. Tällöin meidän tulee muistaa, että Skandinavian ensimmäiset asukkaat paleoliittisella kivikaudella olivat tummaihoisia, viikingit itse asiassa arabeja ja Eliel Saarinen somali.

Minusta on vain naiivia olettaa, että jos Israel luopuu siirtokunnista, tyrehtyvät maahanmuuttajavirrat islamilaisista maista. Kun katsoo karttaa, tajuaa kuinka pieni Israel on verrattuna ympäröiviin muslimimaihin. Näistä muslimimaista monet kuten Saudi-Arabia tai Jordania ovat vauraita ja pääosin vakaita. Miksi sotaa pakenevat muuttovirrat eivät sitten suuntaudu niihin, vaan islamissa mainitun sodan alueelle eli vääräuskoiseen länteen.

Suurin osa maahanmuuttajista sitä paitsi tulee paremman elintason houkuttelemana, olkoonkin, että yksilö kantaa mukanaan myös muuta hänelle pienestä pitäen koodattua ohjelmointia. Islamin Miekan suura on yksi näistä.

Ruupo Kustaa

Israel voisi tiedustella asiaa maanmittauslaitokselta vaikkapa näin, että saako toisten maalle rakentaa luvatta nimim. paalutimmeko turhaan. Tai saako toisten maalle rakentaa luvatta ja missä määrin

Sinimustat pellet

Ai miten niin toisten maalle? Kaikkia brittimandaatin hallintoalamaisia kutsuttiin palestiinalaisiksi. Muslimitkin olisivat voineet perustaa tuolloin oman valtion, mutta ei kiinnostanut vaan aloittivat sodan heti seuraavana yönä Israelin itsenäisyysjulistuksen jälkeen.

John Quiman

Sinimustat menee siihen retkuun, mihin vassut johdattalevat eli voittavampi osapuoli kinastelussa on syyllinen kahden kamppailussa.

Israelilaiset ovat vahvempia ja kyvykkäämpiä, he hallitsevat tilannetta, mutta kyseessä on kuitenkin kahden taistelu jostain. Eiväkä israelilaiset välttämättä ole jutun pahis.

Arabiosapuoli ei suinkaan ole mikään pulmunen, jopa heidän johtajansa ovat terroristeja. Terroristijohtajat haluavat sotaa, koska jos sitä ei ole, heidän hallintonsa päättyy.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Runtiti-pou

Onhan se nyt päivänselvä pahis ja syynä lähes kaikkeen pahaan monessakin paikassa eri puolilla maailmaa. Puhtaita pulmusia ei kai ole, mutta on aika irvokasta kutsua juuri heidän johtajiaan terroristeiksi, kun Ben Gurion oli Haganahin terroristi ja Begin Stern Gangin mies, joka murhasi Deir Yassinissa ja oliko hän vai Netanjahun isä räjäyttämässä Kuningas Davidin hotellia. Viime aikoihin saakka Isralein johtajat ovat olleet terroristeja.Pereskin kuului tähän polveen ja Sharonillahan on ne joukkomurhansa myös

Sinimustat pellet

Antsemitismi on vain sokaissut sinun pääsi.

Runtiti-pou

Antisemitismiksi kutsutaan nykyisin asioita, jotka ovat ok. Oikeastaan mitään pahaa antisemitismiä ei taida juurikaan koskaan ole ollut olemassa. On vain näiden j-tahojen touhuista raportointia. Onko se kauhea rmajesteettirikos?

Ilkka Forsten

Tiedätkö mitä antisemitismi oikeasti tarkoittaa ? Se on kaikkien seemiläiskansojen vastaisuutta. Arabit ja kipapäiset ovat niitä kansoja, joten siinä ei kohdennu mitään yhteen ryhmään vaikka näin halutaan asia esittää. Koska se sopii kipapäisten uhriutumismonopoliin on selviö että he omaksuvat sanan koskemaan vain itseään. Kaiken huipuksi, mikä tahansa perusteltukin kritiikki kuvataan heti antisemitismiksi, jos kritiikin kohteena on kipapäät.

John Quiman

Arabeilla suojasana on islamofobia.

Koba

Kannattaisi ajatella hieman pidemmälle.Jos muo muslimit saiaivat tuon Israelin hävitetyksi kuten kovasti yrittävät niin on todella naivia luulla että ne siitä rauhoittuisivat.Saisivat vain lisää uskoa voittamattomuuteen ja siitä että maailmasta tulee umma.J:n jälkeen alkaisi vielä kiivaampi taistelu kristillistä maailmaa vastaan ja seuraava miehityksestä vapautettava alue olisi Andalusia.Rooma on heille ollut tavoitteena jo yli 1000 vuotta kun se on katsottu edustavan kristikunnan keskusta,Itä-Rooman eli Konstantinopolin saivat jo hävitettyä.

John Quiman

Mitäpä ne muuta Euroopassakaan tekevät kuin yrittävät hävittää kaiken ja muuttaa Euroopan itsensä näköiseksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Khmm

Entäs Palestiinan kristittyjen arabien suojasana?

Koba

Gazassa oli aiemmin kristittyjäkin mutta lähes kaikki ovat joutuneet pakenemaan sieltä Hamas muslimiterroristien vainoja.

Khmm

Semiittejä ne ovat arabitkin jopa suuremmassa määrin kuin Euroopan jutikat.

Khmm

Hups, luulin kirjoittaneeni j….laiset ja tulikin näemmä ihan muuta…

Lieväasteinen

Toisaalta kaikenlaisia kansallismielisiä tarvitaan, mutta vain sillä ehdolla, että he menevät vaaleihin yhteisenä vaaliliittona (+ ehkä KD) globalisteja, wokettajia, intersektionalisteja ja väestönvaihtajia vastaan (mm. j-tahot ovat kaiken em. takana). Vasta voiton jälkeen voi diskuteerata erimielisyyksistä. Jonkun periaatekysymyksenä on j-tahoihin suhtautuminen, toisen islamisaatio, kolmannen on vaikea äänestää matriarkan johtamaa puoluetta, neljäs haluaa ekologisemman ja vasemmistolaisemman vaihtoehdon, mutta kansallismielisenä versiona, jne jne jne. Itse äänestän persuja, mutta nykyään vain pakosta, koska vain niillä on mahdollisuus vaikuttaa, muut kansallismieliset ovat kääpiöpuolueita, ja niille annettu ääni menee ilman yhteistä esim. Kansallinen rintama/liittouma -nimistä vaaliliittoa persuilta pois eli käytännössä vihervasemmistolle ja globalistikokkareille. Sinimustien kannatuskortin siitä huolimatta todennäköisesti allekirjoitan.

Ilkka Forsten

Minäkin olen PS:n äänestäjä. Mutta jos tulevaisuudessa on tarjolla puolue mikä voi nousta eduskuntaan, ja sitten olla vaikuttamassa asioihin niin ääneni saavat takuuvarmasti. Mitä suurempi määrä kansallismielistä aatetta luodaan, siitä tulee lopulta myöskin vaikutusvaltainen tekijä. Oppositiossakin heillä olisi tällöin valtaa.

Runtiti-pou

Tästä syystä Sinimustat on se oieka vaihtoehto. VKK on Israelin ja Putinin viides kolonna

Sinimustat pellet

Mitään merkitystä sinimustilla ei Suomen politiikkaan tule onneksi olemaan. Kohta unohdetaan ja poistuu puoluerekisteristä, koska kansanedustajan saaminen eduskuntaan on tietysti täysin mahdotonta.

Runtiti-pou

No sitten suomalaiset ovat lehmänpaskaa vain

Runtiti-pou

Miljoona kärpästä ei voi siis olla väärässä. Mieluummin olen vaikka yksin oikeassa kuin jokin idiootti lahtiuenkkiin kävelevä lammas ja täysin aivoton zombie

John Quiman

Tottahan tuo kirjoitti, että todennäköisesti sinimustat eivät pääse eduskuntaan, sillä sinne on vaikeaa saada edes yksi kansanedustaja pienelle puolueelle. Se ei johdu pelkästään kannattajien lukumäärästä, vaan myös vaalisysteemistä.

Noin muuten kannattaa, vaikka olisi oikeassakin, olla itselleen niin rehellinen, että päivittäin kyseenalaistaa omat käsityksensä, eikä puolustele niitä itselleen. mikäli haluaa olla mahdollisimman oikeassa, on hyvä keskittyä parantamaan omien käsitystensä totuudellisuutta. Jos käsitys tekee fanaattiseksi, on todella paljon syytä tarkistaa kantansa ja käsityksensä.

Ilkka Forsten

Miten saisimme tämän selitetyksi myöskin vihreille ? Siellähän ei saa koskaan tarkistaa mitään, ja käsitysten on aina oltava mallia hiilinielu, ilmastohätätila, ilmastonmuutos, ympäristökatastrofi, päästökauppa tai refugees welcome.

John Quiman

Eipä niille mikään selitys uppoa. Ovat kuin uskovaiset, jotta täytyy vaan pitää kiinni uskostaan, jotta maailma pelastuisi ja itse saisi hyvän uraputken.

Tää teksti pitää laittaa johonkin muuallekkin

Juuri niinkuin sinimustat, ovat muka ”kansallismielisiä” silti palvovat aavikko jumalaa ja nimenomaan sitä jumalaa jonka nimissä suomalaista kansaa tultiin raiskaamaan ja orjuuttamaan, ja osa näistä palvoo vielä sitä ruotslaista(ryöväreitä) saarnamies verottajaa(lestadius) ja sen oppeja, kansallismielisyyteen ei varmasti kuulu kansaa raiskanneiden ja ryöstäneiden palvonta tai niiden kulttuurin kumartaminen, mutta näillä se kansallismielisyys loppuu siihen ja hyppäävät valloitttajien puolelle ja alkavat selittää kuinka sieltä tuotiin sivistys(orjuus) ja kaikki kulttuuri, ruotsin tuon ryöväri kansan kansallismielisiä nuo on niitä palvoessaan, ei suomen.

Aaron Turtowicz

”VKK on Israelin ja Putinin viides kolonna”

Olet väärässä senkin shlimazl.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Aaron Turtowicz
Lieväasteinen

Mutta niillä on nii törkeen kivat kemut!

https://youtu.be/sO6CrPug0kw

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Ilkka Forsten

Pomppiko ne yhtä iloisina kun oli Zyklon B teknoa tarjolla ?

Lieväasteinen

Kysymys on retorinen. Itse asiassa matkin PT-median erästä kommentoijaa. Kun siellä kirjoitetaan tietynlaisten tyyppien rikoksista, hän laittaa aina vakiokommentin ”Mut ne tekee törkeen hyvää safkaa!”.

Muuten paras kohta on ihan alussa ja sitten n. 01:15-01:25.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Kainuunkonkari

Arabit tulivat itse alueelle valloittajina ja ovat ihan itse tehneet itsestään sietämättömiä naapureita omilla valinnoillaan ja ”kulttuurillaan”. Alue tulee palauttaa joko ”Roomalaisille”(EU:n roomalais osat + Britit) tai antaa Israelin kannustaa Arabit palaamaan Syyrian kautta syntysijoilleen. Palestiinalaisia ei ole olemassa, se oli vain Brittien nimitys kyseiselle alueelle.

Tuumailija

Ei ole israelilaisiakaan ollut olemassa, se nimike on tullut vasta raakasti myöhemmin käyttöön.
Se mitä sionistit (kasaarit ja askenasit) kutsuvat israeliksi tai suurisraeliksi (jota ei ole ollut koskaan) on ollut juudeaa Salomonin ajasta lähtien, joka jakoi hallintoalueet omien poikiensa kesken (raamatun mukaan). Mutta yhtä kaikki juudea on ollut olemassa ja sen nimestä myöhemmin on simuloitu sinne saapuneen valitun kansan harjoittaman uskonnon nimi.
Alueen geneettinen perimä on hyvin sekalainen, siellä on ollu kautta aikain myös arabeja, egyptiläisiä, idemmästä tulleiden kansojen jäännöksiä/sekoituksia. Alue on strategisesti kauppareittiensä puolesta ollut tärkeä ja siitä on sodittu sekä se on vallattu monien toimesta satoja kertoja vuoron perään.
Roomalaisten ja Brittien välissä oli ranskalaisten aika siirtomaaisäntinä, onko heillä sanaa sanottavana?

Faktoja

Salomon kuoleman jälkeen vain Juudan ja Benjaminin sukukunta pysyivät uskollisena Salomon pojalle Rehabeamille. Muut heimot valitsivat kuninkaakseen Jerobeamin, jonka Salomo oli karkottanut Egyptiin. Vuodesta 930 eKr. alkaen alueella oli kahtia jakautunut Israelin kuningaskunta. Pohjoista nimitettiin Israelin ja eteläistä Juudan kuningaskunnaksi. Juudaa hallitsi Daavidin suku aina vuoteen 586 eKr. asti, jolloin babylonialaiset hävittävät Jerusalemin. Israelissa hallitsivat taas monet kuninkaat ja ainoastaan kaksi varsinaista dynastiaa: Omrin ja Jehun dynastia. Assyrialaiset hävittivät Israelin kuningaskunnan pääkaupungin Samarian vuosien 722-720 eKr. aikana.

Tuumailija

Kiitos tarkennuksesta.

Jakadis

Älkää nyt hupikommentteja kirjoittele vakavaan asiaan.

Palestiinalaiset ovat aina olleet olemassa Palestiinassa asuvien ihmisten ryhmänä. Syy siihen, että palestiinalaisilla ei ollut kuningasta eli kuningaskuntaa (valtio) on se, että he elivät aina eri miehittäjien alaisuudessa roomalaisista ottomaanien valtakuntaan asti, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö aluetta (alueita) olisi tunnettu niiden asuttajien eli alueen oman kansan nimellä. Ja nimen käytön jatkumo on ollut katkeamaton. Jopa Belfordin julistuksen itsen lukeminen osoittaa selvästi, että alue tunnettiin nimellä Palestiina. Juutalaisia tuli valtavia määriä vuoden 1921 alussa, kun mandaattialue Palestiinaan perustettiin.
Mitä tulee palestiinalaisten jakaantumiseen (karkottamiseen) eri alueille ja suurilta osin Jordaniaan, niin syy siihen, että palestiinalaiset ovat nyt diasporassa johtuu nakbasta,

https://imeu.org/article/quick-facts-the-palestinian-nakba

jolloin palestiinalaiset etnisesti karkotettiin väkivalloin omilta alueiltaan, ja joka oli juutalaisten aiheuttama etninen hävitystoiminta. Kyseinen hävitystoiminta on systemaattisesti jatkunut läpi vuosikymmenten ja ellei joku puutu asiaan, niin aivan varmasti jatkuu ”loppuun asti”. Juutalaisten keksimä ”final solution”,paitsi että tämä ei ole mitään tarinaa vaan verisintä todellisuutta. Palestiinalaisten lapset joutuvat syntymään maanpäälliseen helvettiin.
Silti aina löytyy ihme selittelijöitä ja sortajien puolestapuhujia. Sellainen on maailma.

Jakadis

Älkää nyt hupikommentteja kirjoittele vakavaan asiaan.

Palestiinalaiset ovat aina olleet olemassa Palestiinassa asuvien ihmisten ryhmänä. Syy siihen, että palestiinalaisilla ei ollut kuningasta eli kuningaskuntaa (valtio) on se, että he elivät aina eri miehittäjien alaisuudessa roomalaisista ottomaanien valtakuntaan asti, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö aluetta (alueita) olisi tunnettu niiden asuttajien eli alueen oman kansan nimellä. Ja nimen käytön jatkumo on ollut katkeamaton. Jopa Balfourin julistuksen itsen lukeminen osoittaa selvästi, että alue tunnettiin nimellä Palestiina. JuutaI aisia tuli valtavia määriä vuoden 1921 alussa, kun mandaattialue Palestiinaan perustettiin.
Mitä tulee palestiinalaisten jakaantumiseen (karkottamiseen) eri alueille ja suurilta osin Jordaniaan, niin syy siihen, että palestiinalaiset ovat nyt diasporassa johtuu NAKBAsta,
jolloin palestiinalaiset etnisesti karkotettiin väkivalloin omilta alueiltaan, ja joka oli juutaI aisten aiheuttama etninen hävitystoiminta. Kyseinen hävitystoiminta on systemaattisesti jatkunut läpi vuosikymmenten ja ellei joku puutu asiaan, niin aivan varmasti jatkuu ”loppuun asti”. JuutaI aisten keksimä ”final solution”,paitsi että tämä ei ole mitään tarinaa vaan verisintä todellisuutta. Palestiinalaisten lapset joutuvat syntymään maanpäälliseen helkuttiin.
Silti aina löytyy ihme selittelijöitä ja sortajien puolestapuhujia. Sellainen on maailma.

Faktoja

Palestiinalainen identiteetti keksittiin vasta 1970-luvulla, jota sota ja terrorismi Israelia vastaan näyttäisi jotenkin oikeutetummalta!

John Quiman

Se ”oikeutti” myös terrorin Euroopassa, kuten esim. Münchenin verilöylyn, joka oli Israelin olympialaisjoukkueeseen kohdistettu terroriteko.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Tässä olisi pitkähkö kommentti, mutta se juuttui odottamaan hyväksyntää. Alempana on toinen, joka myös jäi hyväksynnän odottamiseen kiinni yli 24 tuntia sitten.

Eikö näitä hyväksyntää odottavia enää nykyisin kukaan käy hyväksymässä, vai onko ne järjestään vain sensuroitu pois? Kyse on ihan asiallisista kommenteista, kuten voi nähdä yhden tuolla alempana, joka läpäisi seulan, kun muutti vähän yhtä sanaa: https://www.kansalainen.fi/sinimusta-liike-vaatii-israelin-asettamista-sanktioiden-kohteeksi/#comment-21135 – tuon alkuperäinen on edelleen hyväksymättä.

Valveill'

Haluatteko puhua oikeiden näennäis-identiteettien omaksumisesta? J-talaiset ovatkin sen taidon kärjessä ja ihmekös myös olivat kärjessä käynnistämässä SJW:n ja identiteettipolitiikan ”kriittisestä teoriasta” eteenpäin. Voimme siis katsoa sitä lähemmin.

Nykyään itseään j-talaisiksi kutsuvien etnisuskonnollinen myytti, jonka tarkoituksena on harhauttaa ihmisiä luulemaan heidän olevan synonyymi muinaisille nk. israeliiteille, on hyödynhakuinen mutta valheellinen myytti.
Tutkimus joka todistaa nk. Kasaari/ Khasaari-hypoteesin puolesta.
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC3595026/

Otteita

-Vertailimme kahta geneettistä mallia Euroopan j-talaisten syntyperästä, jotka kuvaavat sekalaista khasaarien – Euroopan ja Lähi-idän välistä alkuperää sekä yksinomaan Lähi-idän alkuperää olevat.
Nykypopulaatioita käytettiin muinaisten khasaarien ja jud3alaisten korvikkeina, ja niiden sukulaisuutta eurooppalaisiin j-talaisiin verrattiin kattavien geneettisten analyysien avulla.
Tuloksemme tukevat khasaarihypoteesia,
jonka mukaan khasaarit ovat peräisin laajasta Lähi-idän ja Kaukasuksen alueelta sekä Etelä-Euroopasta, Lähi-idästä ja Itä-Euroopasta, mikä vastaa viimeaikaisia tutkimuksia sekä suullisia ja kirjallisia perinteitä. Päätelmämme on, että Euroopan j-talaisten perimä on muinaisten väestöjen sekalaista perimää, j-talaistuneiden khasaarien lisäksi myös kreikkalais-roomalaista perimää, mesopotamialaista perimää ja jud3alaisperimää, ja että heidän väestörakenteensa on muodostunut Kaukasuksella ja Volgan rannoilla, ja että heidän juurensa ulottuvat sen lisänä myös Kanaaniin ja Jordanin rannoille.

Vaikka sekä Reininmaan että Khazarian hypoteesit kuvaavat j-talaista syntyperää, eivätkä ne sulje toisiaan pois, ne on erotettu toisistaan hyvin, sillä kaukasialaisia ja seemiläisiä väestöjä pidetään etnisesti ja kielellisesti toisistaan erillisinä (Patai ja Patai 1975; Wexler 1993; Balanovsky ym. 2011). J-talaiset ovat kummankin hypoteesin mukaan valikoima heimoja, jotka ovat omaksuneet j-talaisuuden [uskon], muuttaneet muualle ja säilyttäneet omaksuneen uskontonsa tähän päivään asti, minkä vuoksi niillä odotetaan olevan tiettyjä eroja naapuriväestöihin verrattuna.

Khasaari hypoteesi katsoo, että Itä-Euroopan j-talaiset ovat khasaarien jälkeläisiä.
Khasaarit olivat slaavilaisten, skyyttien, hunnien ja bulgaarien, iranilaisten, alaanien ja turkkilaisten heimojen liittouma, joka muodosti Keski- ja Pohjois-Kaukasuksella yhden mahtavimmista valtakunnista rautakauden lopulla ja kääntyi j-talaisuskoon 800-luvulla jKr. (Polak 1951; Brook 2006; Sand 2009). Khasaarit, armenialaiset ja georgialaiset muodostuivat tällaisista väestöjen sulautumisista ja sitä seurasi suhteellinen eristäytyminen, eriytyminen ja geneettinen ajautuminen paikan päällä (Balanovsky ym. 2011). Raamatulliset ja arkeologiset tiedot viittaavat aktiivisiin kauppasuhteisiin [etnisten] protojud3alaisten ja armenialaisten välillä vuosisatojen lopulla eaa. aikana (Polak 1951; Finkelstein ja Silberman 2002), mikä todennäköisesti johti pienimuotoiseen sekoittumiseen näiden populaatioiden välillä ja jud3alaisten läsnäoloon Kaukasuksella. J-talaisuskontoon kääntymisen jälkeen jud3alais-khasaarien väestörakennetta muokkasi eteenpäin vielä j-talaisuskovaisten moninkertainen muuttoliike Bysantin valtakunnasta ja kalifaatista Khazarian valtakuntaan. Valtakuntansa romahtamisen ja mustan surman (1347-1348) jälkeen j-talais-khasaarit pakenivat länteen (Baron 1993), asettuivat nousevaan Puolan kuningaskuntaan ja Unkariin (Polak 1951) ja levisivät lopulta Keski- ja Länsi-Eurooppaan. Khasaarihypoteesin mukaan Euroopan j-talaiset koostuvat Kaukasuksen, Euroopan ja Lähi-idän syntyperästä. Lisäksi eurooppalaisten j-talaisyhteisöjen oletetaan eroavan toisistaan sekä syntyperältään että geneettiseltä heterogeenisuudeltaan. Khasaarihypoteesi tarjoaa myös kaksi selitystä Kaukasuksen ryhmien geneettiselle monimuotoisuudelle: ensinnäkin Khasariaan 700-1100-lukujen aikana suuntautuneet useat siirtolaisaallot ja toiseksi Kaukasukselle jääneet j-talais-khasaarit.

[ Näinollen voimme parhaiten kutsua heitä polykasaareiksi.
Nykyisellään heissä siis on maailmanluokan esimerkki näennäisyyksistä kehitetyn identiteetin omaksumisesta.
Mahdollisiin muinaisiin jud3alaisiin ja israeliitteihin, heidän geeniperimällään on erittäin vähän tekemistä silloin kuin sitä edes on, jos ylipäätään, ja joukko on muutenkin sekava.
Latinalaisperäinen ja angloeurooppalainen sana ”J*w”/ ”j-talainen” on tullut muotoonsa ja otettu käyttöön vasta 1900-luvulla, eikä edes se sana periydy muinaisesta Jud3asta. Mutta se on, yhdessä vanhojen myytti-kirjojen kanssa kuitenkin toiminut hämäävänä sanana polykasaarien agendojen hyväksi, sellaisten kuten maan anastamiseen seemiläisiltä (joilla muuten voi olla muinaisten israeliitti- tai jud3alaisgeenejä), sortamiseen, sotimisen pyhittämiseksi ja kansanmurhien puolustamiseen.]

Valveill'

Korjaus. 800-luvulla pitäisi olla 700-luvulla, 700-1100 pitäisi olla 500-900-luvulla ja 1900-luku pitäisi olla 1700-luku, tarkemmin Benjamin Freedmanin mukaan 1775.

Kainuunkonkari

Arabit tulivat alueelle valloittajina, jotka hävittivät miesväestön ja raiskasivat naisväestön. Tutkippa vähän historiaa. ”Vanhoista” kansoista ei jäänyt kuin geenien rippeitä Arabi valloitusten jäljiltä, jonka he tekivät ruton tapettua huomattavan osan Rooman aikaisesta väestöstä.

Koba

kannattaa ottaa yhteyttä SDP:n Hussein Al Taeehen niin sieltä tulee varmasti tukea pyrkimykselle.Erkki Tuomioja on myös hyvä yhteistyökumppani asiassa.Unohtamatta arabikansojen ystävää Tarja Halosta.

sinimusta fani

No hyvä. Sinimustat voit tehdä yhteistyötä SDPn kanssa ja siinosti persut Natoilevan siionisti Kokoomuksen kanssa. Persut ei ole työväenpuolue vaan suuren rahan ja EUn puolue.

Nationalisti

Erittäin hyvä kannanotto, kerrankin tulee järkevää tekstiä liittyen Israeliin ja heidän toimiinsa.
Muistakaa allekirjoittaa myös SML:n kannatuskortti!

Ilmari

Varmaan Israel nyt vapisee, kun Sinimusta Liike puuttuu asiaan.

Liike, josta suurin osa suomalaisista ei koskaan ole kuullutkaan ja joka ei kykene keräämään 5000 kannattajaa.

John Quiman

Eikö niillä ole vielä niitä 5000 kannattajaa? Ovat keränneet jo aika kauan.

Turtiainen keräsi päivässä. Oli kyllä jo paremmin tunnettu ja se helpottaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Turtiainen sai aikaan sellaisen Hype tyylisen ilmiön asiallisilla ulostuloillaan ja palstanäkyvyydellä.
SML joutuu tekemään kaiken ilman vetovoimaa. Viimeisimmän infon mukaan aika lähellä 5000 ollaan, muutama sata enää puuttuu, voi olla jo kerättynäkin mutta ei vielä kirjattuna. Jännäksi menee tämä kisa.

Runtiti-pou

KAikki kapinapersut siirtyivät Turtiaisen taakse ja oli Levelit mainostamassa. Taitaa olla eliitin valeoppositio muutenkin koko VKK

Ilkka Forsten

Usko tai älä niin kyllä se vapisee, sehän pelkää jokaista liikettä tai ryhmää jotka asettaa vähänkin kritiikkiä keskusteluun.

Faktoja

Minkään pelleporukan kannatinkorttia tuskin kannattaa kenenkään järkevän ja asioista perillä olevan ihmisen allekirjoittaa. Jätetään juutalisviha vasemmistolaisille ja muslimeille.

Ilkka Forsten

Ei pelleporukan kortteja kannata allekirjoittaa, mutta nyt kysymys kuuluu pidätkö Sinimustia pelleporukkana ? Ei tarvita juutalaisvihaa kunhan ymmärtää miten suuri vaikutusvalta heillä on, ja miten paljon he sotkevat muidenkin kuin palestiinalaisten asioita.

Mitä tulee järkeen, sanoisin että on vaan hyvä kun kansallismielisten puolueita syntyy, sillä lopulta tullaan tilanteeseen kun vaaleissa saattaa asetelmat kääntyä, ja siinä vaiheessa kaikkien samaa mieltä olevien on helpompi laittaa pullat yhteiseen uuniin ja voittaa. Näinhän kokoomuskin pelaa. Se luottaa siihen että jakamalla oman arvomaailmansa vihersosialistien kanssa ollaan seuraavassa hallituksessa, ja he jos ketkä ovat koko aatteensa myyneitä juudaksia.

Runtiti-pou

KAikki muut ryhmät ovat siis Israelin viidettä kolonnaa. Voin kertoa, että on se vasemmistokin aina ollut

Frank

Palestiinalaivaltiota ei ole koskaan ollut. Jerusalem on ollut Israelin pääkaupunki jo yli 3000 vuotta sitten. Kuningas Daavidin aikoina. Miksi arabivaltiot eivät ota/auta Länsirannan asukkaita?

Pappa

Katsoppa paikallisia karttoja. Ei sielä ole israelia tai Persianlahtea. Meillä on väristellyt tiedot aiheesta kuin aiheesta. Ja se johtuu luokattomasta kouluopetuksestamme joka pohjaa siionistien etujen ajamiseen.

John Quiman

Niin, eikä ole palestiinalaista kansaa. Ne ovat arabeja, eivät palestiinalaisia. Toiset arabimaat eivät ottaneet heitä aikoinaan, koska katsoivat poliittisesti edullisemmaksi laittaa ne pakolaisleireihin.

J-laiset ovat tosiaan olleet alueella ennen arabeja, jotka valloittivat muistaakseni ristiretkien aikoihin tai sitä ennen nuo alueet. Tosin on siellä ollut muitakin jopa ennen j-laisia.

Palestiinassa asui ennen Israelin muodostamista sekä j-laisia, että arabeja, jotka olivat muslimeja. J-laisia alkoi sinne valua jo ennen Toista maailmansotaa ja vähitellen niiden määrä kasvoi niin paljon, että arabeja kiukutti. Niihin aikoihin j-laiset hankkivat maata ostamalla sitä arabeilta, jotka tosin ärtyivät sitten, kun j-laisia alkoi olla kaikkialla. Ensimmäisenä aseisiin tarttuivat arabit. He muodostivat ryhmiä vastustamaan j-laisten asutuksia. Siitä se kimara alkoi, eikä siitä kukaan saa enää selvää, kun puolin toisin ovat tehneet sitä ja tätä. Jos joku luulee tietävänsä, hän vain luulee.

Periaatteessa ne taistelevat nykyään siksi, kun ovat mielestään aina taistelleet. J-laiset eivät ole yhtä innokkaita taisteluihin. Arabit puolestaan elävät ja kasvavat hyvin j-laisvihamielisessä ympäristössä. Eivät ole vielä kokeilleet, että mitä kävisi, jos ei ammuskelisi raketteja ja tekisi terroritekoja. Kovia ovat kyllä valittamaan kaikesta ja propagandassaan ovat myös hyviä, sillä ovat saaneet paljon etenkin länsimaissa ihmisiä puolelleen. Ovatko he uhreja, kuten sanovat, vai ovatko he syy? Siinäpä kysymys. Hyvin paljon ovat kyllä itse vastuussa ongelmistaan. Israel on rauhallisempina aikoina ollut aika suopea alueen arabeille, mutta kun ohjukset taas ovat täyttäneet taivaan, on suopeus jäänyt taka-alalle joksikin aikaa. Arabiyhteisön suopeus Israelia kohtaan on puolestaan aika nollassa. He kasvavat j-laisvihaan jopa kouluissaan. Heidän hallintonsa koostuu terroristeista, joiden ote vallankahvaan on kiinni siitä, että on olemassa konflikti.

Joissain asioissa monet täälläkin ymmärtävät islaminuskoisten olevan ongelma kaikkialla missä vaan ovatkin. Tässä asiassa monet puolestaan sulkevat silmänsä siltä ja ottavat pitkään tehdyn propagandan ”palestiinalaisten” kokemista vääryyksistä totena.

[kokeilenpa jos olisi ollut tuosta yhdestä sanasta kiinni tuo odotushuoneeseen heittäminen]

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
Tuumailija

Tämä perustuu vain ja ainoastaan heidän kertomuksiinsa. Kummallista kyllä, ei yksikään aikalainen naapurikansa mainitse historioissaan kuningas daavidia, ei egyptiläiset, heetit, persialaiset etc. jotka kävivät alueella kohtalaisen useasti tappeluksia.

Mooses, joka oli egyptiläinen, johdatti kulttinsa jäsenet Juudean alueelle, josta myöhemmin muodostui myös nimitys juutalainen. Alue sijaitsee palestiinan eteläosassa ja oli alun perin Juudean kuningaskunta jota raamatun mukaan hallitsi rehabeam.

Alkuperäisiä juudealaisia, juudalaisia, ei nyky israelin alueella ole kuin n.2% väestöstä ja heitä kohdellaan samalla tavalla kuin ns. palestiinalaisia.

John Quiman

Vähän hidasta tuo kommenttien hyväksyminen. On mennyt jo tunteja. Johan uutinen on vanha, ennen kuin kommentti ilmestyy näkyviin.

ike

Lehti ei ole enää entisensä. Minulta on jokunen kommentti jäänyt kokonaan hyväksymättä koska ilmeisesti joku avainsana on aiheuttanut sen. Alkaa täälläkin olla tilanne että täytyy koko ajan ajatella mitä voi kirjoittaa ja miten ilmaista sen ilman että sensuuri takertuu.

Tuumailija

Sama laulu täälläkin. Ihan tarkistettavaa faktaa, mutta jokin n-sanan tyyppinne aiheuttaa hylkäyksen.
Olisi ihan asiallista jos s- postiin johon tulee ilmoitus kommentin julkaisemisesta, tulisi myös sen hylkäämisestä ja vaikka vain se yksi sana minkä vuoksi, niin oppisi olla käyttämättä sitä.
Sananvapaudessa ei pitäisi olla kiellettyjä sanoja, täällä se ei toteudu.

John Quiman

Nuo kultaiset vanhat ajat eivät nykyään tarvitse kuin kuukausia tullakseen.

John Quiman

Kokeilin josko olisi ollut j-alkuisesta sanasta kiinni. Odotellut jo runsaat kolme tuntia, joten menee nähty vaiva hukkaan, jos se viipyy. Ja niinhän se oli.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by John Quiman
John Quiman

Edelleen reippaasti yli kaksitoista tuntia odotellut kommentin hyväksyntää, mutta eipä ole hyväksytty. Tältä osin tämä lehti on heikentynyt reilusti. Toinenkin kommentti aiheesta tuossa vähän ylempänä napsahti odotushuoneeseen. Kokeilin kolme kertaa. Kaksi kertaa jumittuneen jälkeen muuttelin sanoja, mutta eipä mennyt läpi.

Keskustelu on aika vaikeaa, jos hyväksynnän odottaminen kestää päivän tai päiviä tai niitä ei kukaan hyväksy tai ilmoita hylkämisestä. Se tekee kirjoittamisen täysin turhaksi, koska kommenttia ei ole enää juuri kukaan lukemassa. Olisipa edes tieto siitä, että mitkä sanat aiheuttavat jumittumisen, mutta eipä ole edes sitä tietoa.

Tällä pelillä täysin asialliset kommentit, joiden eteen on nähty vaivaa, menevät täysin hukkaan.

Herää jopa epäilys, että voisiko olla kyse myös siitä, että sensuroidaan asiallisia kommentteja, jos ne eivät miellytä toimitusta? Toimituksen tulisi huolehtia odottamaan tuomituista kommenteista paljon paremmin kuin mitä nyt.

Khmm

Siellä Israel-Palestiinassa on paljon myös kristittyjä kanta-asukkaita, jotka ovat juutalaisuudesta kristityiksi kääntyneet jo Jeesuksen aikoihin. Arabiaa puhuvat ja arabeja ovat, mutta samalla kristittyjä. Eikö heilläkään helluntailaisten ja viidesläisten mielestä ole oikeutta maahansa? Vai ketkä ja millä agendalla täällä kommentoivat tuota Israel-asiaa??

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa