Kotimaa Politiikka

Sinimustan Liikkeen puoluekokouksessa valmistauduttiin EU-vaaleihin ja tehtiin henkilövalintoja

Kuva: Sinimusta Liike.

Tiedote 22.7.2023 | Sinimusta Liike

Sinimusta Liike piti tämän vuoden puoluekokouksensa lauantaina 22.7.2023 Keski-Suomessa Laukaalla.

Kokouksen alussa kannettiin puolueen liput Ari Järviön esittämän ”Oi kallis Suomenmaa” laulun saattelemana. Ennen puheenjohtaja Tuukka Kurun puhetta kokousväki sai Keski-Suomen piirin tervehdyksen ja esityksen maakunnan historiasta Olli Pasaselta.

Kuru kertasi puheessaan puolueen syntyä ja lyhyttä historiaa. Puolue on synnyttänyt politiikkaa laajemman kansallismielisen liikkeen, joka ei sulauta kaikkia yksittäisiä toimijoita oman keskitetyn hallintonsa alle, vaan jokainen kansallismieliseksi kääntynyt suomalainen, oli hänen kääntymyksensä takana tuotettu musiikki, fyysinen kilvoittelu, taide, kirjoitettu teksti tai videoitu puhe, on kansallismielisen muutoksen kannalta ihan yhtä arvokas.

– Liikkeemme polttoaineena toimiva kansallismielisyys ei ole vain yksi puoluepoliittinen lokero muiden aatteiden joukossa, vaan elävä ja kukoistava alakulttuuri, jonka näen heijastelevan valkoisen kantaväestön sisältä kumpuavaa eloonjäämisviettiä, jota mikään määrä toisen maailmansodan jälkeistä poliittista uudelleenohjelmointia ei ole saanut täysin tukahdutettua, Kuru totesi.

Kuru painotti puheessaan veriyhteyden merkitystä laajemmassa, kansallisessa merkityksessä. ”Samalla tavoin, kuin huolehdimme niistä, jotka ovat välitöntä lähipiiriämme, meidän tulee huolehtia myös niistä, jotka ovat oman kansamme jäseniä. Kansa on perheen tavoin orgaaninen kokonaisuus, joka muodostuu lukuisista yksilöitä yhteen sitovista säikeistä, muodostaen lukemattomien suomalaisten sukulinjojen verkoston. Tähän verkostoon synnytään, eikä liitytä hallinnon leimaamien paperinpalojen avulla.”

Puheen jälkeen koettiin liikutuksen hetkiä, kun hallitustyöstä luopuva, varapuheenjohtajana toiminutta Lauri Hokkasta kiitettiin ojentamalla hänelle Alpo ja Nina Sailon ”Rajamies” patsaan kuparipatinoitu kipsiveistos.

Puolueen puheenjohtajana ja sihteerinä jatkavat yksimielisellä päätöksellä Tuukka Kuru ja Terhi Kiemunki. Puolueen uudeksi varapuheenjohtajaksi valittiin yksimielisesti Tapio Rantanen ja hallituksen varsinaiseksi jäseneksi Tommi Lukkarinen. Hallituksen varajäsenistö on tulevalla kaudella kokonaan uusi, myös yksimielisellä päätöksellä valittiin Nina Metsälä, Eero Molkoselkä ja Miro Sarola.

Kokouksessa käsiteltiin lisäksi puolueen kampanjarahoituksen kehittämistä ja europarlamenttivaalien ohjelmaa sekä puolueen vaalikampanjaa.

Sinimusta Liike

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ilkka Manttari

Nykyään kun on vallalla kaikenlaisia villejäkin käsityksiä siitä kuka voi olla suomalainen, kannattaa katsoa Tuukan luento, yhä edelleenkin yksi parhaita tiivistettyjä katsauksia suomalaisuudesta: https://www.youtube.com/watch?v=leZzmJyyi1I.

On selvää että ei kuka tahansa, joka tulee suomeen (perimän) ulkopuolelta voi olla, eikä hänestä voi tulla, suomalaista. Jokainen vähänkin ajatteleva ymmärtää tuon.Puhumattakaan toisenlaisesta uskonnosta, koulutuksesta, perimätekijöistä, ei tulijalla ole koskaan mahdollisuutta ymmärtää koko suomalaisuuden vivahdeskaalaa. Yksikin noista eri ominaisuuksista yleensä riittää. Joka muuta puhuu, puhuu selvää puppua.

Peter Kreisler

Tuukan luento on ihan faktaa, itse asiassa luennossa mainitut asiat löytyvät myös ns. ”mainstreamin” ylläpitämästä lehdistöstä ja mediasta, eli mistään kiistanalaisesta kysymyksestä ei ole kysymys. Tarkastin vielä lukuisia luennosta poimimiani yksityiskohtia vertaamalla niitä ns. ”virallisen tieteen” asiantuntijoiden lausumiin ja yhdenpitäviä olivat. Monia näistä asioista vain pidetään piilossa, sillä ne eivät juuri nyt sovi valtaeliitin agendaan.
Tätä faktojen piilottelua on vaikea ymmärtää, sillä minä en ainakaan löytänyt mitään rasistista Tuukan luennosta.

John Quiman

Tosiasiat ja totuus ei ole rasistisia, paitsi vihervassujen mielestä, koska ne eivät taivu ideologian vaatimuksille.

Viimeksi muokattu 2 kuukautta sitten by John Quiman
Peter Kreisler

Kyllä, vihervassarien mielestä kasvien fotosynteesi, ihmisen perimä, ihmisen sukupuoli jne… ovatkin kiistanalaisia tai valittavissa olevia asioita.

John Quiman

Ja somalialaisesta tulee suomalainen, kun hän astuu rajan yli ja pyytää turvapaikkaa.

Jotkut somalit valittavat, että heitä ei pidetä suomalaisina ja samaan aikaan haalivat valtiolta rahaa somaliyhdistysten ylläpitoon, jotta saisivat olla somaleita.

Jos muuttaisin Somaliaan, ei tulisi koskaan mieleenkään, että pitäisivät minua somalina.

Kansalaisen verkkokauppa