Muu maailma Uutiset

Siperiassa pakkasta -62 astetta

Kuvituskuva, Pixabay.

Venäjään kuuluvan Sahan tasavallan eli entisen Jakutian pääkaupungissa Jakutskissa on mitattu ennätyspakkaset. Lämpötila on laskenut -62,7 pakkasasteeseen. Pakkanen on Itä-Siperian kovin kahteenkymmeneen vuoteen.

Jakutia tunnetaan maailman kylmimpiin kuuluvana alueena, mutta nyt vallitseva pakkanen on erityisen raaka ja pitkäkestoinen.

”Joko sopeudut ja pukeudut oikein, tai sitten kärsit”, sanoi Jakutian asukas uutistoimisto Reutersille. ”Pukeudu lämpimästi kerroksittain, kuin kaalinkerä”.

Sahan osavaltiossa on noin miljoona asukasta, joista puolet on tataarilais-turkkilaisia jakuutteja. Sahan tasavallassa on runsaasti luonnonvaroja, kuten timantteja, kultaa, hopeaa ja öljyä.

Lähde SVT

38 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Jukka

Kuinka kylmää siellä olisikaan, jos ilmasto ei olisi lämmennyt!

Anomaster

Hyvä kysymys

juha II

Ja kesällä siellä on PIRUSTI hyttysiä!!!

Anomaster

Hyttyset ovat verottajan sukulaisia, siis verenimijöitä.

Juha

– 50 C tänään Kiinassa.

Iltap@skat! Etusivu uusiksi. Ilmasto on pelastunut.

50 VUOTEEN EI KIINASSA OLE OLLUT NÄIN KYLMÄÄ

https://twitter.com/yangyubin1998/status/1616396577400320000

Lähettäkäämme kaikki eloapinat sinne

Anomaster

Koska siellä on kylmää, on kyse vain paikallisesta säästä. Jos on lämmintä, on kyse ilmaston lämpenemisestä, jonka sinä olet aiheuttanut ja siitä sinun tulee kärsiä.

Juha

– 53.0 C

Kylmyysennätys Kiinassa

Kiinan kaikkien aikojen kylmin lämpötila mitattiin eilen.

https://twitter.com/yangyubin1998/status/1617134412399022080/photo/1

Niiden täytyy Kiinassa nyt polttaa fossiilisia polttoaineita oikein urakalla, jotta saisivat lämpimämmän ilmaston aikaiseksi

Puolueeton

Uskonnothan ovat olleet tietolähteitä ja tiedot on saatu jumalilta. Ilmastousko on samaan tapaan saatua ”tietoa”, mutta siinä tiedon jakajana ei ole jumala eikä Netonin, Einsteinin tai Bohrin,… kaltainen järkevä tiedemies vaan hallitusten palkkaama uskollinen palvelija.
Kaiken takana on byrokratia, joka poliisiuutisissa on jakamassa 2-10 vuoden tuomiota vangitulle leipurille. Rikosuutisista:
”Törkeä terveyden vaarantamisessa epäillään leipomossa valmistetun soijattomia tuotteita, mutta käytännössä nämä on kuitenkin paistettu samoissa paistorasvoissa kuin tuotteet, mitä sisältävät soijaa. Näin voidaan kyllä menetellä, mutta tällöin tuotteissa kuuluisi olla merkintä asiasta.”
Poliisilla olisi paljon tärkeämpää törkeään terveyden vaarantamiseen liittyvää tutkimusta kuin jonkun leipurin sääntöjen rikkominen. Kuolleisuustilastojen mukaan vuonna 2006 kuoli 48065 ja 2019 53946, joten kuolleisuus oli kasvanut 13 vuodessa 5881, eli kuolleisuus oli kasvanut vuosittain noin 450 tapausta. Koronavuonnan 2020 kuolleisuus oli 55488, joten korona lisäsi kuolleisuutta noin 1100-450= 650 henkilöä. Vuonna 2021 alkoivat rokotukset. Niistä oli kuolleisuudessa vain haittaa, koska kuolleisuus kohosi sinä vuonna 2171 tapauksella. Tämän vuoden tilastot ovat vielä tulossa ja niissä odotellaan vuoden 2022 kuolleisuuden olevan jopa 63000. Kuukauden perästä näkee onko huhussa perää ja poliisille vakavaa työtä kansanmurhan epäilyjen poistamiseksi.

Observer

Liittyy Jakutian pakkasiin miten..?

Ilkka Forsten

Soija on syyllinen de facto ilmaston kylmyyteen, siksi siperiassa olisi käytettävä paistorasvaa mutta kun sitäkään ei ole, kaikki vaseliini menee tykkien rasvaukseen Ukrainassa.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
ike

Jos olisin vihervassari sanoisin että kaikki liittyy ilmastoon.

Anomaster

Eikös joku poliitikko jo liittänytkin koronan ilmastoon.

Fokus

Kyllä. Se oli itse bile-Sanna joka niin teki.

Anomaster

Joo, niinpä olikin. Sannahan se. Eikä kukaan nostanut mekkalaa höpöpuheista.

Ilkka Forsten

Itse asiassa aika moni poliitikko houraili siitä silloin 2020 ja vähän sen jälkeen. Muistan lukeneeni ihan vakavalla naamalla tuotetun uutisen, jossa siunailtiin kuinka globaali ilmaston lämpeneminen pakottaa muun muassa lepakot kaupunkien ympäristöön, jolloin ne käytetään ravinnoksi kuten Kiinan Wuhanissa.. Tästä oli seuraavinaan koronapandemia. Paitsi että kiinalaiset ovat AINA syöneet mitä ovat käsiinsä saaneet. Kukaan ei kysynyt syövätkö he koiria samasta syystä, eli ajaako ilmaston katastrofaalinen lämpeneminen myöskin piskit lähelle ruokapöytiä. Entä ilmakuivatut peltohiiret, joita myöskin syödään joissakin kiinan maakunnissa. Viherkommunistit iloitsivat tästä tieteellisesti ” todistetusta ” syy yhteydestä, ja halusivat välittömiä toimia että suomalaisten yletön ja kaiken kuluttava elämäntapa nimettäisiin niin suureksi uhaksi, että oikeastaan muita ei tarvitsisi syyttääkään sen paremmin lmaston lämpenemisestä kuin koronapandemiastakaan. Lopultakin oli löydetty vedenpitävät ” todisteet ” meidän syyllisyydestämme, nyt ei enää kukaan voisi kieltää totuutta.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Ilkka Forsten
Ilkka Forsten

Soijaa saa ja ei saa keittää paistorasvassa, tämän tästä nyt opimme. Ihme että virkavallalta riitti aikaa ja rahaa näin vakavan asian tutkimiseen kun pitäisi vahtia somekirjoitteluakin.

juu

Semmosta se on, mä luulen että siellä ottasvat jonkun ilmastonlämpenemisen ihan ilolla vastaan.
Pakkasia tännekin toivotaan, sen takia että kehitysmaalaiset lähtis vihdoin kotiinsa.

ike

En ole pakkasen ystävä mutta jos kahdesta pahasta joutuisi valitsemaan niin valinta on ilmeinen.

Anomaster

Niin, olihan tuo pakkanen Talvisodassakin meidän puolella ja suureksi avuksi maan pelastamisessa.

juu

Suomen menestys tavisodassakin on suuresti liioiteltu.
En haluaisi näin sanoa, mutta niin se on.

Anomaster

Eikö maan pelastaminen ole menestys? Kansainvälisestikin sitä ihmeteltiin, että miten piskuinen Suomi todella heikosti aseistetulla armeijallaan pystyi pysäyttämään monin verroin ylivoimaisen neuvostoarmeijan. Panssareitakin pysäyteltiin koivuhaloilla ja polttopulloilla.

Eipä sitä ole liioiteltu erityisemmin. Se oli menestys, joka riitti siihen, että vielä oli olemassa Suomi sen jälkeen.

Yrjö

Onneksi meillä on lämmin lopputalvi ja kevät. Ja hellekesäkin tulossa. Nimittäin uskon teoriaan, että WEFin johtava gynekologi Ursula, kävi pohjois-Ruotsissa ampumassa ilamstosatelliitin radallensa. Nyt lämpimät Afrikan länsivirtaukset ylettävät meillekin asti. Tämän seurauksena kylmä pakenee Siperiaan.

Pah

Täytyy vain toivoa ettei naapureihinsa hyökkäilevä ja siellä infraa kilpaa tuhoava Z- örkkilauma saa noin kovien pakkasten aikana itse maistaa omaa lääkettään. Meinaan että saattaisi tulla melko mielenkiintoista jälkeä jos Ukrainan asevoimat ottaisi totaalista tuhoa tuoneesta hyökkäävästä örkkiarmeijasta mallia ja aloittaisi tasan samanlaisen ”sotilaallisen erikoisoperaation” örkkien omilla kotikonnuilla. Pistäisi ryssien alueella kaikki sähkön- ja lämmönjakeluverkostoja, viemäriverkostoja myöten kaikki samalla tavalla tuhannen päreiksi. Ehkä moinen silmä-silmästä tyyppinen feedback opettaisi näitä mullinturpaisia idiootti-örkkejä tajuamaan ettei naapureiden tontille parane mennä pyssyineen örveltämään.

IZMyTube Pöyristely

Onko sinulla Pah kaikki hyvin? Muista rakastaa lähimmäisiäsi.

Ilkka Forsten

Tulee tässä mieleen takavuosien ampumakilpailu, jossa ratatuomari selitti kilpailjoille missä järjestyksessä tauluihin pitää ampua että tulos hyväksytään. Pitkän selityksen jälkeen joku kuitenkin kysyi, ” Siis mistä aloitetaan ? ” ja sai vastauksen, ” Lähimmäiset ammutaan ensin.” LÄHIMMÄISET 🤣

Juha

Al Gore, sokea gReetta, Sauli, Daniel, Charles, Ursula vondeer Grazy ja muut ilmastoidiootitit voitas laittaa junalla tuonne itään.. ilman paluulippua

pertsa

Ilmastouskovaisille Jakutia on loistelias esimerkki ilmaston lämpenemisestä. Listaan voisi lisätä John Kerryn ja meiltä Ohisalon, Haaviston ja Soininvaaran niin heille karkoituspaikaksi Jakutia, siellä Sannan jauhojengi saisi tehdä ihka oikeita lumipalloja!

litteä kuu

Niitä ”ilmastouskovaisia” ovat pikemminkin ne jotka uskovat että jäätiköt eivät minnekään katoa eivätkä sademetsät muutu savanneiksi vaikka hiilen, öljyn ja maakaasun polttamista jatkettaisiin nykyiseen tahtiin.

Anomaster

Luotat politisoidun ”tieteen” näkökantaan, et ole selvitellyt, mitä tiede asiasta sanoo. Siksi se uskovaisuus on ihan sinun puolellasi.

J.P.

Turha itkeä. Miksi tulit tänne kun kerran etsit Hiilidioksidin Tuomiopäiväkirkon saarnamiehiä ja globalisti-inspiraatiossa huutavia tyttöjä?

Runtiti-pou

Savannit syntyvät siitä, kun ählyt ja mustat tuolla raivaavat peltojaan

Ilkka Forsten

Kaikki mitä ensin sanoit voi tapahtua, mutta ei meidän toimiemme ansiosta. Dinosauruksetkin katosivat vaikka ei ollut edes häkäpytty autoja.

Fokus

Unohtamatta muitakin artikkeleita

https://dailysceptic.org/?s=climate

Anomaster

Ei noiden poliittisen ideologian kovettamiin päihin mikään tosiasia pure. He haluavat olla uskossaan vahvoja.

Viimeksi muokattu 8 kuukautta sitten by Anomaster
One-way-ticket

Siinäpä marakateille uusi osoite! Karjavaunut kaivettava valmiiksi naftaliinista!

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa