Kulttuuri Muu maailma Politiikka Uutiset

Sorosin tukema järjestö luo suunnitelman kriittisen rotuteorian vakiinnuttamiseksi liittovaltion hallituksessa

George Soros. Kuva: Flickr / (CC BY-SA 2.0)

George Sorosin Open Society Foundationin rahoittama rikas vasemmistolainen järjestö on laatinut suunnitelman kriittisen rotuteorian juurruttamiseksi liittovaltion hallitukseen.

Race Forward -niminen järjestö on aloittanut ”pitkäaikaisen prosessin virastojen ja koko liittovaltion hallinnon muuttamiseksi” asettamalla kriittisen rotuteorian kannattajia erilaisiin keskeisiin institutionaalisiin tehtäviin.

Race Forward on työskennellyt yhdessä Government Alliance on Race and Equity -hankkeensa kanssa laatiakseen yksityiskohtaisen suunnitelman resurssioppaassa, jonka nimi on ”Organizing for Racial Equity Within the Federal Government” (Rodullisen tasa-arvon organisointi liittohallituksessa).

Race Forward esittää strategisen lähestymistavan kriittisen rotuteorian agendaan kohdistuvien sisäisten ja ulkoisten vastareaktioiden käsittelyyn. Hallintovirastojen sisäisiin vastareaktioihin puututtaessa oppaassa ehdotetaan, että palkallisen vapaa-ajan lisääminen, ansiotulot ja jopa ylennykset sidotaan työntekijöiden ideologiseen mukautumiseen.

Asiakirjassa todetaan: ”Joitakin tehokkaita tekniikoita ovat: uusien tasa-arvokeskeisten virastojen toimintaohjeiden laatiminen, rotuun liittyvien pätevyysvaatimusten sisällyttäminen työnkuvauksiin ja rotuun perustuvien tasa-arvokriteerien sisällyttäminen työsuunnitelman odotuksiin ja suoritusarviointeihin, jotka on sidottu ylennyksiin ja palkankorotuksiin tai ylimääräiseen palkalliseen vapaa-aikaan.” Tällä tavoin uralla menestyminen sidottaisiin ideologiseen mukautumiseen.

Asiakirjassa tehdään selväksi, että ”politiikka ja vallan dynamiikka ovat voimia, jotka on valjastettava liittovaltion rotuun perustuvaa tasa-arvoa koskevan aloitteen edistämiseksi”.

Asiakirjassa omaksutaan avoimesti kriittinen rotuteoria (Critical Race Theory) ja siteerataan kriittisen rotuteorian teoreetikkoa Nikole Hannah Jonesia.

Krittisen rotuteorian teoreetikko, Nikole Hannah-Jones. Kuva: Wikimedia Commons.

”Varhainen suositus liittovaltion johtajuudelle” otsikoidussa alaluvussa ehdotetaan, että vasemmiston edustajat aloittaisivat ”poliittisten johtajien muodostaman verkoston kasvattamisen kongressissa poliittisen tuen varmistamiseksi eri hallintokausien aikana”. Asiakirjassa kehotetaan myös virastojen sisällä ”kasvattamaan kriittinen massa rodulliseen tasa-arvoon sitoutunutta henkilöstöä” ja osallistumaan ”järjestelmällisen rasismin purkamiseen”.

Mallissa pyritään erityisesti rakentamaan kestävä verkosto poliittisista toimijoista sekä kongressissa että eri byrokratioissa. Niiden valta ei vaarantuisi, jos heidän poliittiset vastustajansa siirtyisivät toimeenpanovallan käyttäjiksi.

Tästä lähestymistavasta annetaan esimerkki myöhemmin asiakirjassa. Siinä väitetään, että Valkoisen talon Faith-Based and Neighborhood Partnerships -toimisto, joka perustettiin lisäämään koordinointia hallituksen ja voittoa tavoittelemattomien järjestöjen välillä, ”on ainutlaatuisella tavalla suunniteltu vaikuttamaan koko liittovaltion rakenteeseen toimimalla keskuksena virastojen alatoimistoille”.

Asiakirjassa sanotaan myös, että ”Trumpin hallinto poisti keskustoimiston, mutta ei virastoissa tai keskuksissa sijaitsevien alatoimistojen verkostoa”. Tämä näyttää viittaavan siihen, että vasemmistolaiset poliittiset toimijat pystyivät pysymään asemissaan odottamassa seuraavaa hallintoa.

Asiakirjassa huomautetaan, että ”urahenkilöstö on erityisen tärkeää sitouttaa liittovaltion aloitteeseen varhaisessa vaiheessa. He ovat olennaisen tärkeitä pitkäaikaiselle muutosaloitteelle, joka ylittää useita hallintokausia.”

Entinen presidentti  Donald Trump sanoi, että ”deep state”(syvä valtio), joka koostuu ideologisesti motivoituneista byrokraateista, jotka pysyvät vallassa yli hallintokausien, esti usein hänen agendaansa. Toisen hallinnon ollessa kyseessä presidentti Trump voi käyttää ”Schedule F” -nimistä toimeenpanomääräystä eri virastojen purkamiseen.

Asiakirjassa kannustetaan myös liittovaltion virastoja ja voittoa tavoittelemattomia virastoja omaksumaan ”sisä- ja ulkopuolisen strategian”. Se koostuu näiden kahden välisestä symbioottisesta suhteesta. Osana mallia hallituksen sisällä olevia tahoja kehotetaan tarjoamaan ”suoraa rahoitusta yhteisön kumppaneille”.

Tämä seikka tuodaan esiin uudelleen alaluvussa, jonka otsikko on ”Suoraa rahoitusta järjestöille, jotka rakentavat yhteisön valmiuksia rotuun perustuvaan oikeudenmukaisuuteen”. Myöhemmin asiakirjassa ehdotetaan, että ulkoisen vastareaktion varalta ”hallituksen viestintämateriaalit voidaan kirjoittaa ja muotoilla siten, että ne ovat helposti ulkopuolisten toimijoiden käytettävissä tai mukautettavissa”.

Sen sijaan, että järjestö puolustaisi ”rotuun perustuvaa oikeudenmukaisuutta” vain yhdessä virastossa tai yhdellä politiikan alalla – se toivoo, että sen ”rotuideologiaa levitettäisiin kaikkiin virastoihin ja toimintoihin”.

Race Forward on puolustanut kriittisen rotuteorian läsnäoloa Amerikan koulujärjestelmässä väittäen, että ”tämä hyökkäys kriittistä rotuteoriaa vastaan on osa laajaa, koordinoitua pyrkimystä estää monirotuinen demokratia”.

Race Forward on saanut taloudellista tukea George Sorosin Open Society Foundation -säätiöltä, joka pyrkii edistämään vasemmistolaisuutta ja globalismia kaikkialla maailmassa. Järjestöä rahoittavat myös Ford Foundation, WK Kellogg Foundation, NoVo Foundation, Hewlett Foundation, Bill and Melinda Gates Foundation ja Target Foundation. ProPublican raportoimien veroilmoitusten mukaan järjestön kokonaistulot olivat lähes 21 miljoonaa dollaria vuonna 2020.

Lähde: Breitbart

49 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Per Svako

Jostai syystä nämä vanhan ajan äiät on ryömineet esiin kerta kerran jälkeen. Ukrainaan kun venäjä hyökkäs niin vastaavat idiootit toitotti lännen tyhmyydestä etteivät he tajua idän arvoja, ja sitä että heillä on oikeus tehdä kuten tekevät. Osalla on nyt menny turpa rullalle. Aika lailla on myös putinin trollit kadonneet, varmaan jotain muuta tekemistä tullu tilalle. Idän korruptiota ja tapaa millä hoitavat asioita on aikalailla moralitonta. Kullakin on rikkaudet ja maa alueet mielessä, ja poistaa negatiivinen aines pois haitoilta.

Kauko Partiomies

Kenties nuo haluaa asekauppiaille ja jälleenrakentajille tuottoisia suursotia.

Niitä saadaan totisesti aikaan jos kaikkien kulttuurien ihmiset sekoitetaan keskenään kilpailemaan niukentuvista luonnonvaroista.

Muutamat vastaavat ökyvaarit ovat kuin saarillaan juonivia Bond-pahiksia

Timppis

Eikös tuo hirviöjorma vois potkasta jo tyhjää.

juha II

Tunnen miehen ja kaikki mitä hänestä sanon olisi painokelvotonta tekstiä, joten järjestän sensorille hyvin ansaitut tirsat!

juu

https://www.sbs.com.au/guide/article/2017/08/29/all-white-people-are-racist-seminar-gets-desus-mero-treatment

Kaikki valkoiset on rasisteja, niin nuo nykyään keekerit ajattelee, ja se oikeuttaa tekemään valkoisille mitä vain.
Voisi jopa ajatella että ne mustat on rasisteja, mutta tässä sairaassa maailmassa musta ei voi olla rasisti valkoista kohtaan.

Kata

https://www.foxnews.com/us/third-nyc-teen-hate-crime-suspect-arrested-queens-bus-attack?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-29020440&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Nämäkin pikku tyttöset varmaankin luuli että he saavat tehdä mitä vain koska…no onneksi sentään pidätetty!Vihreätukkainen on niin vihainen meille joilla ”iho halkeilee”….voi vattu siinä Joen Amerikka!Defund police!

juu

Tuosta orjuudesta muuten, niin mikään siitä ei perustu todellisuuteen.
Esimerkiksi USA:n puolesta pidetään esillä sitä kuinka valkoisilla oli mustia orjia, niinhän oli, mutta se oli vain muutama prosentti siitä mitä orjia maailmassa oli.
Ylivoimaisesti suurin osa orjista oli arabeilla.
Mutta varsinkin suomalaisten syyttäminen afrikkalaisten orjuuttamisesta on aivan järjetöntä.
Suomalaisilla ei ollut orjia, vaan päinvastoin arabit ryösti suomalaisia orjiksi.
Ja lähi-idässä ja afrikassa on orjia tälläkin hetkellä, itse asiassa enemmän kuin koskaan aiemmin.

John Quiman

Niin, kun ollaan vielä somaleillekin sitä orjuusvelkaa. Tosiasiassa somalit eivät ole olleet orjia, mutta pitivät bantuja orjinaan ikiajat siihen asti, että italialaiset lopettivat orjuuden Somaliassa, muistaakseni 40-luvulla. Yhä edelleen bantut ovat Somaliassa toisen luokan, tai ehkä kolmannen luokan kansalaisia.

Ilkka Forsten

Asia kuulostaa siltä että bantut ovat toisen tai kolmanneen luokan kansalaisia, kun somalit ei ole edenneet ensimmäiseltä luokalta mihinkään. Kyllä on melko onnetonta oppimista. Nyt mine haiste vity, mina ola rasissti kun laita soumali alakoululuokale vaikka ola insinouri.

Kata

Niinpä on mutta eihän siitä voi puhua kun agenda repeää.Ei arabeja saa syyttää vain pottunokkia!
Isovihan aikana suomalaisia vietiin orjiksi itäänpäin suurin joukoin ja sitten oli niitä joita voitiin vain laskea multiin.Raakaa peliä.

Ilkka Forsten

Äläs nyt. Saudi- Arabia on tasa-arvon ykkösmaa. Siellä sai 37 vuotias nainen 37 vuoden linnatuomion, kun julisti että naisillakin on jotain arvoa. Noin epäpyhää ei saa ääneen lausua, kyllä tuomio oli ihan asiallinen.. Femakot haloo, kanssasisarianne kohdellaan kaltoin, miksi olette niin hiljaa ?

Kata

Sitäpä sitä sitä ihmettelee päivittäin.Mitä hittoa pyörii femakon päässä vai onko päissään koko ajan?Peräti ympäripäissään?
Ei niissä tyypeissä ole päätä ei häntää vaikka olis miespuolinenkin vemakko.

seant

Tästä se alkaa toimivan yhteiskunnan alasajo, kuten esim. Zimbabwe. sillä Minneapolisissa, Minnesotassa toimivan opettajien ammattiliiton hyväksymä sopimus edellyttää, että valkoiset opettajat erotetaan ensin, jos budjettileikkauksia tehdään monimuotoisuuden edistämisen nimissä.

Eka Kettunen

No olisihan se kummallista jos Suomessa vaikkapa Valtakunnansyyttäjän toimistolla olisi jokin poliittinen agenda ja se toimisi kaikin tavoin mustamaalatakseen vastustajiaan asettamalla heitä syytteeseen milloin mistäkin.
Onneksi meillä ei ole tällaista toimintakulttuuria, eikä missään nimessä mitään korruptiota tai edes hyvä veli -verkostoja.

otto suni

Valtakunnansyyttäjällä on poliittinen agenda ja se on sama kuin Soroksella. Apulaisvaltakunnansyyttäjä Jukka Rappe antoi juuri huomautuksen syyttäjälle joka otti kantaa Woke-kulttuurin edustajien tekemästä ilmoituksesta poliisin toiminnasta. Jokaisen kansalaisen kannattaa käyttää enemmän aikaa tutustuakseen myös muihin medioihin kuin Yle ja Sanoma Oyj tai Mediapoolin huijaamiin muihin valtamedian julkaisuihin. Lukekaa Partisaania ja Magneettimediaa myös välillä, saatte tietoa mitä muut eivät kerro! Soros on vangittava välittömästi mikäli hän pyrkii Venäjälle ja voin vain ihmetellä miten tälläinen ihmisen irvikuva on voinut tuhota Eurooppaa vapaasti ja nyt myös USA:n!

Jussiboy

Valtakunnan syyttäjällä ei ole mitään poliittista agendaa, se on vain teidän omissa kuvitelmissa. Jos teiltä voisi kysyä: kyllähän se poliittinen agenda on, niin se on venäjällä, joka yrittää kaiken tavoin repiä epäsopua länsimaiden keskuuteen. Se vain ei onnistu, jokainen järkevä ihminen näkee millaisen yhteiskuntajärjestyksen ja sananvapauden haluaa. Hyvä esimerkki tästä sensuurista ja venäjämyöteisyydestä on laiton lehti, joka sanoo olevansa sananvapauden puolella loppuun ast.

Luuta

Ai ei ole?!
Miten selität mm. Räsäseen kohdistuneen ajojahdin? Mieti millä perusteilla se akka alkoi puskemaan jo VANHENTUNUTTA mahdollista rikosta.
Miten selität toiviaisen toimettomuuden mm. Niinistön päästessä maahan RIKOSLAIN vastaisesti vieraita joukkoja vakoilemaan 3:tta osapuolta, syyllistyneen selkeästi maanpetosrikokseen?
Miten selität jo hovioikeudessa LAITTOMAKSI todetun kiky-sopimuksen ja toiviaisen, rappen ja muiden syyttäjien passiivisuuden kun Sipilä mielivaltaisesti alkoi muuttelemaan yksityisten henkilöiden välisiä sopimuksia?

Elätkö pullossa vai mediapoolissa?

Jussiboy

Räsäsen kohdalla tapaus oli ihan selvä ja sen Toiviainen on perustellut hyvin selkeästi. Kyllähän räsänen tiesi mitä lausui ja käytti lausumansa perust raamattua

Jussiboy

Siis käytti lausumansa perusteena raamattua ja kohdisti kirjoituksensa halventaakseen homoja ja heidän ihmisarvoaan. Räsänen käytti kaiken hyväkseen kohottaakseen omaa poliittista agendaansa. Ja onko sinulla esittää konkreettisia todisteita Niinistön maanpetoksesta vai onko puheesi vain samaa jargonia, mitä jotkut itseään kansallismielisiksi itseään kutsuvat toistavat toistamisesta päästyään. Minä olen kriittinen myös teidän suhteen kuin myös muidenkin, jotka kirjoittavat vain saadakseen tunnustusta omiensa keskuudessa. Kansalainen- lehdelle täytyy antaa tunnustus siitä, että se julkaisee myös erimielisiä kommentteja, toisin kuin esimerkiksi laitonlehti ja partisaani, jotka eivät julkaise omaan agendaansa sopimattomia kommentteja.

Kata

🤓Hohhoijakkaa kuinka Jussiboilla taas välähtää.Uskomatonta jargonia.😒

Jussiboyllä liiraa päästä

Sairashan se on. Jussiboy parka.

Jussiboy

Tätä minä olen aikaisemminkin todennut, että kun asia-argumentit puuttuvat, niin kommentit ovat tämän kaltaisia. Yhtä tyhjän kanssa.

Eetu

Vaikka muuten olen kanssasi suuresta osasta asioita eri mieltä*, olet tuossa oikeassa: asia-argumenttien loppuessa käytetään tunneargumentteja tai ähäkutti, väy-väy ja äits oli -argumentteja.

Niitä käyttävä on hävinnyt asiatason argumentoinneissa.

*Ollessani eri mieltä en kuitenkaan väitä olevani oikeassa.

Jussiboyllä liiraa päästä

Otitko kikkelistä imut kommenttien välillä?

Kata

😄🙈

Jussiboyllä liiraa päästä

Ei tollanen vinksahtaneen aivopesutyypin kanssa kannata edes keskustella. Miksi jussiboy et pyöri varisverkostossa ja takkunetissä sun muissa vihervammaisten mielenterveysfoorumeilla? Silti täällä vingut sitä sun tätä p..kaa päästäs. Onko pää täynnä sitä niin paljon, että vuotaa jo tänne asiamedioidenkin sivuille?? Painu siis omanlaistesi joukkoon!!! En minäkään niillä aivovammaisten foorumeilla pyöri, joten miksi itse pyörit täällä?? Ai niin et ole ihan pääkopastas kunnossa.

Jussiboy

Tännekin täytyy kirjoittaa järkeviä ajatuksia ja perusteltuja sellaisia. Lue uudestaan mitä kommentoit, niin huomaat (ehkä) miten typerä se on. Jos joidenkin kansallismielisyyden on tuollaista, niin pysyäkin siitä kaukana. Minä olen aika paljon lukenut näitä ns. kansallismielisiä julkaisuja ja niiden kommenttiosioita, niin en ole huomannut minkäänlaista edistystä asia-argumentoinnin suhteen. Eriävät mielipiteet useasti teilataan herjaamalla tai muuten mitäänsanomattomilla kommenteilla. Täälläkin on järkeviä keskustelijoita, joiden kanssa voi olla samaa mieltä joistakin ajatuksista. En nyt mainitse nimimerkkejä, ylpistyvät vielä.

Ilkka Forsten

En ole nimimerkki, enkä minä ylpisty että kiitos vaan.

Jns. Man

He, he… Jussiboy, valtakunnansyyttäjä on itse todennut haastattelussa että hänellä on poliittinen agenda.

Rudi

Kukaan ei ole voinut olla huomaamatta tätä pyrkimystä jota Suomessakin tungetaan ihmisille kurkkuun esim. elokuvissa ja viihdesarjoissa, mainoksissa, urheilussa jne jne.
Värillisille ihmisille luodaan niihin merkittävä rooli vaikka se tuntuisi kuinka teennäiseltä. Tekijöiden keskuudessa ne tunnetaan kiintiökeenereinä jotka vaan täytyy mieltää osaksi tuotantoja jos haluaa olla mukana, sillä onhan se jo lähihistoriassamme ollut aina niin että kun aurinko paistaa ja pilvet seilaavat niin heiniä seipäälle tunkeva hikinen äijä jota piika salaa vilkuilee on tietysti keeneri, aivan kuten Mannerheimikin.

Kata

Juu ärsyttää niin vaikka lähden heti kiitään soffalta(mute!) kun mainokset alkaa mutta on toki nähty puhelinoperaattorin vihje kun valkoiset rastat soitaa pianiinoa meren äärellä tai perheessä on aina tummempi lapsi vaikka vanhemmat olisivatkin valkoisia…TOKI voi olla adoptiolapsi mutta se teeskennelty tapa millä näitä vatkataan ihmisten silmille…mua ainakin ärsyttää vatutusti ja mitään mitä mainostavat en ikinä osta..ei sen tummemman ihmisen takia vaan meidän kantisten idioottimaisuuden takia!
Tekopyhyyden takia!Vihervasurikokkurikeksustan(tahallaan keksusta)takia!
Suomi on suomalaisten maa.
Suomen kansalaisia voi olla monikin mutta minulle sitä ei tarvitse pakkosyöttää!!!

Jussiboy

Niinhän se on, että kun on vasara kädessä, niin näkee nauloja joka paikassa.

Kata

No voi sinnuu jos näin on!Apua on saatavilla!Älä mieti vaan mene,tarvitset tietoa boi-parka.👀

Ilkka Forsten

Ja kun on naula päässä näkee kaikessa vain oikeudenmukaisuutta…

Jussiboyllä liiraa päästä

Niin sulla varmaan.

Rudi

Samoin toimii mulla. Varmuudella en osta tuotteita joiden mainostamisen taustalla on muutakin kuin tuote. Aika monta aiemmin käyttämääni tuotetta tai palvelua on bannissa.

Kata

Näin on käynyt.En olisi vielä muutama vuosi sitten uskonut mutta en todellakaan osta mitään näiltä ”love-botti”vatsereilta plus ihan muutama muukin.Esim eräs vakuutusyhtiö..onneksi en ole asiakas…ja VR…ostan kohta oman resiinan ja puhaltelen ohituspaikoilla ohi… 😀

Nationalisti

Soros on järjestöjensä kautta suurimpia syyllisiä Eurooppaa riivaaviin ongelmiin.
Suurimmat pakotteet olisi jo aikaa sitten pitänyt kohdistaa tuohon tyyppiin, joka jatkuvasti keinottelee valkoista väestöä vastaan.

Nykyhulluus tuhoaa länsimaat

Kirotut vasemmistolaiset loistäit tarrautuvat riesaksemme yhteiskunnan joa sopukkaan. Eroonhan niistä pitäis päästä.

juu

Onko Soros muuten joskus vilkassut peiliin?
Kaikesta mitä se sanoo ja tekee niin vois luulla että se on joku mustan orjan jälkeläinen.

Kata

Minusta tuo näyttää kuin joku voodoo-porukka olis nostanut sen maan pinnalle sieltä ”maan uumenista”…jonne se kyllä paremmin kuuluisikin.
Miten, tai siis no raha puhuu..tuollainen katkera rapu pitäs kyllä saada ihan vastaamaan teoistaan!

Nuo heidän vatkutuksensa kuten tuokin punapäiden kulttuurin ominut matami…hohhoijaa mitä vasurien pashaa.
Kaikkia se maa päällään kantaa!
Aikansa….

Jussiboy

Nyt lähti katalta lapasesta, eikös se ole niin, että asiat riitelevät ja jätetään ihmisen ulkoiset ominaisuudet sen ulkopuolelle.

Kata

😂No teepä kuten opetat!

otto suni

Olet täysin oikeassa! Jussiboy taitaa olla Supon asialla tällä sivustolla niin paksua ”jargonia” hän syöttää. Saattaa myös sairastaa ”monkey box” sairautta niin asian voisi juuri ymmärtää!

Jussiboyllä liiraa päästä

Kyllä henkisesti sairaan tai muutoin tyhmän näkee myös ulkoa päin.

Jussiboy

Jotakin olen saanut aikaan, kun nimimerkkini on jo päässyt osaksi nimimerkkiäsi. Kiitos siitä. Siihen se asia loppuukin.

Ilkka Forsten

Sellaisten kanssa on hankala käyttää termiä ” asiat riitelevät, ei ulkoiset ominaisuudet. ” joille näyttää olevan tärkeintä ruskean ominaisuuden korostaminen.

Ne kehitysmaiden kasvatit ei ole sattumalta sitä mitä ovat. Älli ei riitä mihinkään muuhun kuin kateuteen joka muotoillaan näyttämään siltä että he ovat olleet keksijöitä, mutta valkoiset veivät kaiken. Niin ja Helsinkiä ei rakentaneet Somalit kuten varmaan uskot kun yksi twerkkaaja moista mölysi, ja teki itsestään entistä naurettavamman.

Jussiboy

Missähän kommentissani olen korostanut ”ruskeaa ominaisuutta”?

Ilkka Forsten

Et missään, minä korostin koska pointtini oli että se mainittu ulkoinen ominaisuus riitelee toistuvasti, mutta syytää valkoista ominaisuutta samasta asiasta.

Kansalaisen verkkokauppa