Eurooppa Maahanmuutto Uutiset

Suurin osa ranskalaisista vastustaa väestön vähenemisen ratkaisemista maahanmuutolla

Kuva: Wikimedia Commons

Kansan mielipiteellä ei kuitenkaan ole demokratiassa mitään merkitystä eliitille.

Ranskan väestön vähetessä liian vähäisen lasten hankkimisen seurauksena, suurin osa ranskalaisista kuitenkin vastustaa ajatusta ongelman ratkaisemisesta maahanmuutolla.

Mielipidemittausten mukaan 69 prosenttia vastanneista kertoi vastustavansa väestönlaskuongelman paikkaamista maahanmuutolla. Yleisesti miehiä poliittisesti liberaalimpina tunnetut naiset yllättäen vastustivatkin maahanmuuttoa miehiä vahvemmin, joista 71 prosenttia oli maahanmuuttoa vastaan, kun taas miehistä 67 prosenttia.

Syntyvyys ei ole ollut Ranskassa yhtä alhainen kuin nyt sitten toisen maailmansodan päättymisen. Poliitikot tietenkin pyrkivät ratkaisemaan ongelman maahanmuutolla.

Lähde: Remix News 

2 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Ismo Meinander

Oy Suomi Ab-nimisessä totalitaarisessa valtiossa tällainen uutinen vaietaan yleensä kuoliaaksi, mutta onneksi on nykyisin internet ja muitakin uutissivustoja kuin Hautausmaan Sanomat ja Mordorin Uutiset. Kiitos siitä kuuluu mm. Kansalaiselle, joka tekee ansiokasta valistustyötä itsenäisenä mediana.

Olen kuullut lapsesta saakka elävämme demokratiassa, ja myös Atlantin toisella puolella Joe Bidenin lempihokemia on mumista ’democracy’ putkeen monta kertaa, mutta mitähän meille kävisi, jos kansan ääntä oikeasti kuultaisiin? Voin vain kuvitella, mitä Ateenan vapaat miehet ajattelisivat nykyisestä ”demokratiasta”.

Noin yleensä ottaen olen sitä mieltä, että ajatus on toimiva ja ylipäätään mahdollinen vain valtiossa, joka on etnisesti, kulttuurillisesti ja henkisesti yhtenäinen. Nykyisellä äärimmäisen hajaannyuksen ajalla tiedossa on vain lisää kaaosta.

John Quiman

Ei kansaa voi kasvattaa tuontikehoilla. Kyllä ne lapset on tehtävä itse, ellei halua kansakuntana kuolla sukupuuttoon.

Vielä huonompi on suvakkien ratkaisu, kun tuodaan väestömäärää kasvattamaan kehitysmaalaisia ääriuskovaisia, jotka eivät ole muuta kuin etujen nauttijoita, eikä niiden seuraavakaan sukupolvi ole muuta kuin etujen nauttija. Suvakeilta puuttuu täysin tuntuma todellisuuteen. Huoltosuhdetta ei paranneta keräämällä lisää elätettäviä. Maata ei paranneta tuomalle maahan ihmisiä, jotka kasvattavat poskettomasti rikollisuutta. Naisten asemaa ei paranneta tuomalla maahan miehiä, jotka katsovat voivansa Allahin luvalla tehdä vääräuskoisille naisille mitä huvittaa.