Muu maailma Tiede ja teknologia

Syy Google tekoälyn woketukselle alkaa selkenemään: vastaava johtaja saarnasi jo vuosia sitten ”valkoisesta etuoikeudesta”

Jack Krawczyk. Kuvakaappaus: YouTube.

Kansalainen uutisoi torstaina Googlen tekoälystä, joka nousi hetkessä yleiseksi vitsiksi sen kulttuurimarxististen vastausten ja kuvatuotannon vuoksi. Google on jo pitkään sensuroinut hakutuloksissaan ”vääriä” näkemyksiä, mutta tekoälyn testailu tuo asian selvemmin esille.

Syy tekoälyn woke-ideologialle alkoikin selvenemään varsin nopeasti, kun aktiiviset kansalaiset alkoivat selaamaan vastaavan johtajan X-tiliä läpi. Jack Krawczyk on ilmaissut jo vuosia sitten poliittiset näkemyksensä varsin selkeästi, ja näitä on selvästi jalkautettu myös työn kautta teknologian pariin.

Hän on kirjoittanut olevansa valmis maksamaan enemmän veroja, mikäli raha käytetään rasismin vastustamiseen:

”Henkilökohtainen näkemykseni on, että voin maksaa enemmän veroja panostaakseni systemaattisen rasismin voittamiseen ja ilmastonmuutoksen kääntämiseen. Sillä on sosiaalisia ja taloudellisia hyötyjä”, Krawczyk valisti marraskuussa 2020.

Huhtikuussa 2018 hän kertoi, että ”valkoinen etuoikeus on vitun todellista. Älä ole kusipää ja ole siihen syyllinen – tee osasi tunnistaaksesi puolueellisuus kaikilla tasoilla.” Tällä hän viittasi siihen, että jokainen, joka ei aktiivisesti toimi ”rasismia” (lue: valkoisia) vastaan, syyllistyy rasismiin tai sen hyväksyntään, ja on täten ”kusipää.”

Googlen tekoälyn moraaliposeeraus on saanut ihmiset siirtymään suoraan muiden tuottamien tekoälyjen pariin. Esimerkiksi Gab-yhtiön toimitusjohtaja Andrew Torba kertoi palveluunsa tulleen kymmeniä tuhansia uusia käyttäjiä vain vuorokaudessa. Gab on X:n kaltaisena somepalveluna aloittanut, mutta sittemmin moneen muuhun teknologian alalle laajentanut kansallismielisen yrittäjän palvelu.

Googlen isät Larry Page ja Sergey Brin ovat molemmat juutalaisia. Krawczyk on yleinen nimi puolanjuutalaisten keskuudessa.

Lähde:

5 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Herra voisi mennä nykyiseen Etelä-Afrikkaan saarnaamaan valkoisille valkoisten etuoikeuksista.

Marko Kristian

Mietittekö miksi Israel saa länsimaiden mielestä tehdä ihan mitä haluaa? Ei haittaa kymmenientuhansien lasten tappamiset, naapureiden jatkuvat pommitukset jne..
Se johtuu siitä kun kaikkea länsimaissa johtaa Israel taustan omaavat.
USA:ssa mihinkään tärkeään virkaan ei pääse kuin sillä taustalla.
Ja tarkoitan että USA:ssa edes presidentti ei ole tärkeä, koska hän ei mitään päätä vaan päätökset tulee siltä kuuluisalta ”deep state” joukolta.
Siksi siellä voi presidenttinä olla vaikka tuollainen housuun kakkiva dementikko vanhus.

John Quiman

Naapureiden jatkuvat pommitukset? Kymmenien tuhansien lasten tappamiset? Kovin ovat propagandistisia toteamuksia.

Israel ei pommittele naapureita huvikseen, vaan ajoittain yrittää vastata jotenkin arabien jatkuvaan, vuosikymmeniä kestäneeseen rakettien ammuskeluun. Eikä niitä lapsia ole tapettu kymmeniä tuhansia.

Ilkka

Jotenkin ihmetyttää noiden toiminta myöskin siinä mielessä, että kun woke saa vallan menetetään AINA käyttäjiä, ja luulisi liiketoimintaa harjoittavien yritysten haluavan pitää kiinni asiakkaistaan. On turha olettaa että mustien ylistämisestä tulee valtavirtaa sillä joka paikassa on nähty mitä ne tuo tullessaan. Hyveliputus ei tuo tuloja kuin hetkellisesti, mutta pitkässä juoksussa asian kääntyy päin vastoin.

Pekka Viherä

Artikkelistakin ilmenee selvästi, tekoäly on idioottisen demokratian harhapolkua. Se, että jotkut ohjelmoivat tekoälyn, rajoittaa tekoälyn näiden tekijöiden älykkyyteen.
On mahdotonta keksiä todellinen tekoälyohjelma, joka keksii itse sääntöjä ja deletoi huonot säännöt ja tallettaa muistiin hyvät säännöt. Koska sääntöjen testaamiseen menee kymmeniä ellei satoja vuosia, miten kone voisi olla ihmistä nopeampi?