Kotimaa Rikos

Turun keskustassa alaikäisten välinen puukotus, ulkopuolisille ei vaaraa

Kuva: Wikimedia Commons /(CC BY-SA 4.0) / Santeri Viinamäki.

STT

Turun keskustassa Kauppiaskadulla on tapahtunut epäilty puukotus ryöstön yhteydessä, kertoo Lounais-Suomen poliisi. Ulkopuolisille ei ollut vaaraa tapahtuneesta, poliisi lisää.

Poliisi kertoo, että 14-vuotias uhri loukkaantui vakavasti ja hänet kuljetettiin sairaalahoitoon. Poliisi tavoitti 14-vuotiaan epäillyn päätekijän sekä hänen seurassaan liikkuneet 15- ja 16-vuotiaat tapahtuma-alueen lähistöltä.

Tapausta tutkitaan tapon yrityksenä ja törkeänä ryöstönä.

24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

Ja samalla Korkein oikeus kumosi Vehkoon kunnianloukkaustuomion (kuinkas muuten tässä kommarivaltiossa):

https://yle.fi/uutiset/3-12264261

Näin Lokka on virallisesti todettu siksi, miksi Vehkoo on häntä nimitellyt. Totuuden kertominen ja (kantaväestöön kuuluvien) rikosuhrien (siis oikeiden eikä kuvitteellisten uhrien) puolustaminen on tässä valtiossa rasismia ja natsismia.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Tomppa

Vanha roomalainen sanonta kertoo, että korkein oikeus on suurinta epäoikeudenmukaisuutta (summum ius summa iniuria). Eivät erehtyneet tälläkään kertaa.

murre riepunen

Valveutunut kansalainen kummastelee poliisin vaitonaista ” tiedottamista ”, kuinka niin ei ollut sivullisille vaaraa? Totta hitossa oli, mikäli väentungoksessa puukkojen kanssa heilutaan. Tässä ( kin ) tapauksessa 15-16 vuotiaat ovat yhtä syyllisiä kuin puukolla alaikäistä sohinut 14 vuotias, tarkoitus ollut pistää rikoslain ulottumattomissa oleva tekemään likainen työ.

juha II

Kyllä on vaikea olettaa noin lyhyestä uutisesta yhtään mitään.

Ilkka Forsten

Uhri oli siis ” sisäpuolinen ”…

himmeliviineri

Ei liity mitenkään tuohon uutiseen, mutta jostakin syystä mieleen palautui vuoden 2015 ”Avoimen Suomen eksyneet lampaat” -tapahtuma Helsingin kansalaistorilla.

https://yle.fi/uutiset/3-8186827

Eka Kettunen

Turussa on ollut liikkeellä todennäköisesti yksi näistä uusista jengeistä, joita pompsahtelee kuin sieniä sateella ympäri Suomea. Kiitos tästä ilmiöstä kuuluu monikulttuurisuutta ihannoiville poliitikoillemme.

Ilkka Forsten

Löyhä Kaveriporukka, ei jengi, Terveisin J. Taponen.

Tomppa

Taposelle tekisi hyvää tavata näitä löyhiä kaveriporukoita ihan livenä. Hauska olisi nähdä, kun Taponen menisi puhumaan heille järkeä, että lopettaisivat väkivaltaisen ryöstelyn. Taponen voisi ottaa mukaansa Ohisalon, niin entinen sisäministerikin saisi ihan käytännön kokemusta löyhistä kaveriporukoista. Olisi varmaan yksi netin katsotuin video, kun kaveriporukka kuitenkin videoisi tapahtuman.

Kriittinen Kansalainen

Koominen toi random mainos tässä viestiketjun yhteydessä: ”Poistaa ristiselän kivun ja jomotuksen 7 min”
Kun tarpeeksi puukottelee niin taattuun poistaa. Ja poistaa kaikki muutkin kivut! 😂

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Kriittinen Kansalainen
Rane

Kun joku heiluu psykoosissa puukon kanssa ja tappaa ihmisen, niin eihän siinä tietysti mitään vaaraa ole sivullisille, kunhan kävelee ohi ja katsoo poispäin. Näin se poliisi opettaa kansalaisia nykyään. Herätkää!

Kaitsu

Kun homma ei liity mihinkään, eikä keneenkään, niin taitaa asialla olla kulttuurinrikastajat.

Onko Aurajoki kohta kuin Taipaleenjoki ?

Onkos sankari ihan kotimaista enemmistöä/vähemmistöä vaiko Migrikirurgian ihmelapsi ?
Poliisi ei tietenkään kerro, mutta jonkun silminnäkijän serkun naapurintäti varmaankin tietäisi jo kertoa somessa.

jep

Tällähän ei tietenkään ole tekemistä minkään kanssa.

Ilkka Forsten

Korona-ahdistusta, eikä ole mitään muuta tekemistä. Näinhän kantaväestönkin tenavat on AINA toimineet. Kauhavalainen kitusiin kun viiksettää seurojentalon sulkeminen talvisodan ajaksi.

Ei saa eriyttää,toiseuttaa, eikä profiloida tai maalittaa, on vaan suvaittava. Olemme sivistysvaltio joka sivistää itsensä hengiltä, koska EU:n agenda ja punavihreä siirtymä on niin päättänyt. Kaikki on rikkautta jos vaan näkee asian valoisat puolet, kuten sen ettei tätä tapahdu hetkittäin missään, mutta sitäkin enemmän kun on sattuakseen.

Jukka

Katurauhan julistus! Jospa nuo Turkkusen ja kaikkien muidenkin paikkojemme, kansamme rikastuttajat niputetaan ja lähetetään isiensä maille perheineen, sukuineen, klaaneineen!

eetee

Kyllä minusta katuryöstön uhri on aika ulkopuolinen.
Muttei näköjään Ohisalon uudessa Suomessa enää.

Simppa Salmi

Neegers

Ilkka Forsten

Allaaaaaahu akbaaaaaar !

Tuumailija

Turussa vaalitaan kylttyyrillista värinää ja perinteitä jo vuodesta 2017.

Ilkka Forsten

Täytyy tässä vähän lainata Jussi Halla-ahon aikoinaan heittämää läppää. Hän sanoi. Allah on suurin ja Jussilla on pieni, mutta mitä siitä.

Tyhmät ei tajunneet läpän pointtia, koska se ei aukea bostiktuubin voimalla ja niin päädyttiin kuvittelemaan että halla-aho vaan paljasti jotain elimiensä koosta. Jos jussilla on pieni, ja allah on suurin, niin mikä se allah silloin on ? Tästähän siinä oli kyse.

Kata

😀

jari vuori

Kaikki kulttuurisivistys tulee Turun kautta

Ilkka Forsten

Kuten ministeri A. Lindersson.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa