Kotimaa Rikos

Turun lauantaista puukkotapausta tutkitaan törkeänä pahoinpitelyn yrityksenä

Kuva: Tik Tok

Lounais-Suomen poliisi jatkaa lauantaina turkulaisessa hampurilaisravintolassa tapahtuneen välikohtauksen selvittämistä. Kiinniotettua 24-vuotiasta miestä epäillään törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä ja laittomasta uhkauksesta.

Poliisi otti lauantai-iltana Turun keskustassa kiinni miehen, joka uhkaili ihmisiä puukolla Aurakadulla sijaitsevassa hampurilaisravintolassa. Tutkinnan edetessä rikosnimikkeet ovat tarkentuneet.

Kiinniotettuna olevaa 24-vuotiasta miestä epäillään törkeästä pahoinpitelyn yrityksestä sekä laittomasta uhkauksesta. Törkeä pahoinpitelyn yritys kohdistui ravintolassa olleeseen alaikäiseen poikaan.

Laittoman uhkauksen osalta asianomistajia on yhteensä seitsemän, joista ainakin osa on alaikäisiä. Näistä seitsemästä kolme oli tapahtumahetkellä ravintolassa asiakkaana, loput neljä henkilöä epäilty kohtasi Aurakadulla.

Taustalla sanaharkka nuorten kanssa

Alustavien kuulustelujen perusteella tapahtuma sai alkunsa epäillyn tekijän sekä nuorisojoukon välisestä suullisesta välienselvittelystä. Sanaharkan jälkeen mies meni ravintolaan sisälle ja alkoi uhkailla asiakkaita puukolla.

Teolle ei esitutkinnassa ole ilmennyt mitään muuta motiivia.

Lounais-Suomen poliisi sai lauantaina asiasta ilmoituksen kello 21.25, oli paikalla kahden minuutin päästä ja otti miehen kiinni ravintolan edustalla Aurakadulla.

Uutinen 24.7.2022: Poliisi kiinniotti puukolla ihmisiä uhkailleen miehen Turussa

Poliisi

Kansalainen uutisoi aiheesta aiemmin: Ravintolassa alaikäisiä puukolla uhannut mies kiinni Turun keskustassa

15 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Ei mitään vankilaan vaan Turun seurakunnan kirkkovaltuustoon, sillä mieshän jo haistaa veren hajun!

Loppuu se jankutus ”Kristuksen ruumiista ja verestä”, jota kunnon satanistit kavahtavat!

Make

Lisää näitä tänne niin voitetaan Venäjän asettamat sanktiot. Kiitos EU:lle avoimien ovien politiikasta.

Kata

https://www.foxnews.com/us/dallas-love-field-airport-shooting-police-id-suspect-portia-odufuwa-37-year-old-texas-woman?utm_campaign=later-linkinbio-foxnews&utm_content=later-28498064&utm_medium=social&utm_source=linkin.bio

Näitä sekoja riittää…tuskin valtamediat kertoo tästä mutta tämäkin typykkä olis kuulunut olla kaltereiden takana jo edellisestä ”iskustaan”…
”Syytteet hylättiin..”juupasejuupasejuu

Bling Bling

Oikea toimintatapa olisi ollut ampua reiteen kun tyyppi vielä seisoi maahankäskyn jälkeen, niin ei olisi ollut tuota ”tein Allahin palvelijana vain velvollisuuteni ja tulen saamaan neitsyeni” -hymyä kiinniotettaessa.

Eka Kettunen

Tästä tapauksesta sentään julkaistiin heti video, tosin ei poliisin toimesta.

juha II

Edellinenkin UHRIEN tuntomerkit sisältänyt tapaus oli AHLÄMIKEN työtä!!!

Poliisi puhuu täyttä p..kaa kun syyllinen on mutiainen ja tunnistuskuvat isovanhempia myöten ryöstöissä kun tekijä on VALKOINEN!

Ainut paha näissäkin tapauksissa on ja tulee olemaan se, että polliisien vihapuhe jahti jäi kesken ja urakat kusevat!!!

Tätäkin juttukokonaisuutta on syytä lähestyä tavalla, joka syyllistää yksinomaan rasistiset suomalaiset ja suomalaista rakenteellista rasismia, joka on läpitunkenut koko yhteiskunnan kuin lahosieni mädän rakennuksen!

Turussa suomalaisten kädet on sidottu kuten Helsingissä niin, että vammautua ja kuolla täytyy kiltisti liikaa voihkimatta ettei tätä voida tulkita itsevarjelun liioitteluksi. Ja kun mennään teko-puolelle. Mummot kuuluvat vain polliisien pampun piiriin. Jos menet tönimään mummoa. Se katsotaan rangaistavaksi teoksi, koska olet esiintynyt viranomaisena ja erehdyttänyt!!!

Ja vaikka kuinka v..uttaa! Älä liioin lyö akkaasi, sillä se on ”naisvastaista” ja SIIHEN ”ohjausministeri” Tytteli Tuppurainenkin ottaa kantaa, että NYT todellakin liha EROTETAAN luusta!!!

Naapurina apina -ei pelota

tahtoisin muuttaa suomesta konservatiiviseen 

erakko kookospähkinä saaristoon

 aidot gorillat ja eläväiset mursut naapurina

tästä mielenvikaisesta maailmasta irtautuneena

Niin, niin...

Taisi olla valtamediassa, että vastaaja oli yrittänyt iskeä puukolla yhtä asianomistajaa. Ilmeisesti ei ollut osunut. Puukko on sellainen tekoväline, että osumasta lähtee hyvinkin henki. Millä ikinä todistaa, ettei vastaaja tähdännyt asianomistajan sydämeen tai kaulasuoniin. Asianomistajan olisi tietysti pitänyt pysyä paikoillaan. Tuolloin rikosnimikkeeksi olisi tarkentunut tappo tai jos asianomistaja olisi saatu ajoissa päivystykseen ja säilyttänyt henkikultansa, tapon yritys. Ymmärrettävästi asianomistajan onni, että vastaaja ei osunut. Oikeusjärjestelmän murheellista tilaa osoittaa kuitenkin se, että kantaväestöä on koulutettu koko sodanjälkeisen ajan ratkaisemaan riitatilanteet väkivallattomasti. Puukon ja rauhanomaisen ratkaisun väliin jäävät mielestäni sen törkeän pahoinpitelyn tunnusmerkit hyvin täyttävät nyrkit, pahoinpitelyyn soveltuva avokämmen ja erilaiset henkisen väkivallan muodot.

Ilmari

Saatavissa olevan tiedon perusteella voitaisiin ehkä syyttää myös tapon yrityksestä.

murre riepunen

Ulkomaalaisen näköinen, sanoi silloin ministeri rusakko, Turun terrori-iskun tekijästä, näiden kyttyröiden tekemisiä valtamedia yrittää piilotella ja vääristellä, mutta turhaan.

Kata

Sanoisin että 24v. on käänteinen eli 42v mutta toki silti ihan poikanen kun leikkii hymyssäsuin poliisien kanssa rosvoa ja poliisia.

Melekosen röyhkeää silti.Tietää olevansa etuoikeutettu ettei tuu syytöksiä syrjinnästä.

partalapsi

Juu ylimielisesti käyttäytyi pidätys tilanteessa. Virne naamalla. Nauravat suomen poliisille jne. Kuten ruotsissa on nähty, näillä ei ole mitään kunnioitusta virkavaltaa yms kohtaan. Kun näitä mulqwisteja on paikoissa missä käyn, katson ensimmäisenä uloskäynnit jne.

Ja KEENERI !

Suojavärin takia ei vakavampaa rikosnimikettä, koska muuten Soumi rassismi.

otto suni

Onnellinen mies ilmeestä päätellen, on saanut uusia ihailijoita ja monet rouvat odottavat housut kosteina ihania iltoja paistaa pullaa! Tämän heinäkuun sankari, mutta ei olisi pärjännyt pussihousupojille 60-luvulla.

Pussihousu

”Tämän heinäkuun sankari, mutta ei olisi pärjännyt pussihousupojille 60-luvulla.
Ei pärjää 2022-luvullakaan pussihousupojille, eikä tytöillekkään!!!