Eurooppa Muu maailma Politiikka

Ukraina hyllytti yhdysvaltalaisen transvestiitin verenhimoisen videon jälkeen

Yhdysvaltalainen transvestiitti Sarah Ashton-Cirillo on erotettu tehtävästään Ukrainan aluepuolustusvoimien tiedottajana. Kuvakaappaus: X.

Yhdysvaltalainen transvestiitti Sarah Ashton-Cirillo on erotettu tehtävästään Ukrainan aluepuolustusvoimien tiedottajana. Tämä tapahtui sen jälkeen, kun hän oli kiroillut ja uhkaillut ”propagandisteja”, mikä sai yhdysvaltalaisen senaattorin reagoimaan.

Yhdysvaltalaisen transvestiitin nimittämistä sotilaalliseksi tiedottajaksi on voitu pitää Kiovassa taktisena neronleimautuksena, sillä Kiova tarvitsee jatkuvasti lisää rahaa ja aseita länsimaiden marxilaisilta kulttuurimailta.

Fria Tider uutisoi nimityksestä vasta kuukausi sitten, mutta jo nyt 46-vuotias ”Sarah Ashton-Cirillo”, kuten hän itseään kutsuu, on noussut huomion keskipisteeksi.

Ashton-Cirillo uhkaili viime viikolla videolla, jota verrattiin Pohjois-Korean propagandaohjelman kauhuelokuvaversioon, ”propagandisteja”, jotka ”metsästettäisiin” ja ”rangaistaisiin”.

”Ensi viikolla venäläisten paholaisten hampaat kiristelevät entistä kovemmin ja raivotautiset leuat napsahtavat hallitsemattomassa raivossa, kun maailma katsoo, kuinka yksi Kremlin suosikkipropagandisteista joutuu maksamaan rikoksistaan”, transvestiitti julisti.

Tämä on tulkittu uhkaukseksi murhata venäläismielisiä mielipidevaikuttajia ja toimittajia. Yksi transvestiitin kommentteihin reagoineista on Yhdysvaltain republikaanisenaattori J.D. Vance.

Vance on lähettänyt kirjeen Yhdysvaltain ulkoministeri Anthony Blinkenille, puolustusministeri Lloyd Austinille ja kansallisen tiedustelupalvelun johtaja Avril Hainesille. Kirjeessä hän ilmaisee huolensa siitä, että Yhdysvaltojen resursseja käytetään väkivallan tai sen uhan edistämiseen mielipiteitään ilmaisevia ihmisiä vastaan. Hän huomautti myös, että Yhdysvaltain Ukraina-politiikan arvostelijat – jotka saavat triljoonien dollarien sotilaallista tukea – leimataan kategorisesti propagandisteiksi, mukaan lukien useat presidenttiehdokkaat ja yhdysvaltalaiset toimittajat.

Ukrainan aluepuolustusvoimat ilmoittaa nyt, että Ashton-Cirillon lausuntoja ei ollut hyväksytetty etukäteen hänen esimiehillään ja että hänet on pidätetty virantoimituksesta tutkinnan ajaksi.

Vastauksessa J.D. Vancen kritiikkiin ennen virantoimituksesta pidättämistä Ashton-Cirillo väitti, että Ukraina ei murhaa toimittajia. Hän kuitenkin korosti, että ”propagandistit” eivät ole oikeita toimittajia vaan sotarikollisia, jotka levittävät valheita Vladimir Putinin puolesta ja joita on siksi rangaistava.

Lähde: Fria Tider

4 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Marko Kristian

Toi kertoo kyllä kaiken länsimaiden mädännäisyydestä..
En ole putinisti tai venäjämielinen, mutta en myöskään ymmärrä että tommoset naiseksi pukeutuvat ukot meitä edustaa.
Ehkä olen vanhanaikanen mutta toi on sairasta.

John Quiman

Että piti tuonnekin järjestää joku transu. Ei riitä, että Disneyn elokuvat pilataan homppeleiden ja transujen suurella määrällä ja propagandalla. Eikä riitä, että Budweiser on romahtamassa siihen, että laittoivat transun mainokseensa ja oluenjuojat lopettivat Budweiserin oluiden ostamisen. Siitä huolimatta yhä uusia transunaamoja tarjotaan mainonnassa. No joskus se loppuu, kun viimeinenkin yritys, joka yrittää opettaa uusliberalismia eli suvakismia pakolla, kaatuu asiakkaiden menettämiseen.

Ilkka

En tiedä seurasitko yhtään jaksoa The Walking Dead nimistä TV – sarjaa ? Jos seurasit, niin se oli ihan hyvää viihdettä, mutta siihen sekotettiin yhä lisääntyvässä määrin myöskin poliittista agendaa. Ei ollut sattuma että kaksi naista olivatkin lesboja, ei ollut sattuma että metrotunnelissa ollut kyltti julisti ” Amerikka ei siedä rasismia . ” tai että sarjan loppuolella esiintynyt naisihminen piti päällään pridelipusta tehtyä hametta. Sekään tuskin oli sattumaa että kaksi miestä jotka olivat hetken juonen keskiössä, olivatkin homoja. Enemmän kuin puolet näyttelijöistä oli alkuperältään muuta kuin valkoisia, tietysti myöskin muslimit olivat edustettuina kuinkas muuten, ja pahiksena oli AINA valkoinen.

John Quiman

En tiedä moisesta sarjasta mitään. Katsoin Imdb:stä mikä se on, mutta en ole nähnyt yhtään osaa. Viihdeteollisuutta käytetään uusliberalismin välineenä, joten ei yllätä, jos oli opastusta poliittisesti korrektiin ajatteluun.

Kansalaisen verkkokauppa