Kotimaa Politiikka Uutiset

Valta kuuluu kansalle -puolue on asettanut 204 aluevaaliehdokasta

Kuva: Eduskunnan arkisto

Tiedotteensa mukaan Valta kuuluu kansalle -eduskuntaryhmän viime kesäkuussa alulle panema samanniminen puoluehanke on edennyt nopeasti ja voimakkaasti. Tarvittavat kannatusilmoitukset (5000) saatiin kasaan yhdessä päivässä, ja puoluerekisteriin VKK merkittiin syyskuun alussa, ja nyt jäseniä on jo yli 2500. Paikallisyhdistyksiä ja aktiivista toimintaa on syntynyt runsaasti ympäri Suomea, mikä on mahdollistanut myös osallistumisen aluevaaleihin erittäin nopealla aikataululla.

”Muutaman viikon aikana toteutettu ehdokashankintaprosessi oli erittäin tehokas, ja vaaliehdokkaita kertyi 204. Se on huikea määrä, ja kaikilla hyvinvointialueilla on VKK:n ehdokkaita paitsi Itä-Uudellamaalla. Valta kuluu kansalle -puoluetta voi siis äänestää aluevaaleissa lähes koko maassa. Uuden puolueen suosio on monen tekijän summa, mutta puoluehallituksen jäsenten saumaton ja määrätietoinen tiimiyhteistyö ja puolueen puheenjohtajan ja eduskuntaryhmän puheenjohtajan Ano Turtiaisen rohkea ja väkivahva toiminta maamme ja kansamme puolesta kaiken koronahysterian keskellä ovat varmasti olleet puolueen menestyksen taustalla ja nopean nousun rakettimoottoreina.”, kertoo VKK:n eduskuntaryhmän tiedote.

18 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Lieväasteinen

Itselläni ei ole mitään sitä vastaan, että vaikka koko valta Suomessa kuuluisi Anolle. Näin etenisimme mahdollisimman nopeasti ilman turhia kompromisseja. Mutta kansallismielisten pirstoutuminen eri puolueiksi ei ole strategisesti eikä taktisesti oikein. Sataa globalistien laariin. Samoin kuin Zemmour Ranskassa. Vie Le Peniltä ääniä, ja globalistit voittavat taas.

Jane T.k

Puoluetoiminta on vain yksi osa yhteiakunnallisessa vaikuttamisessa.

Sekään ei toimi ellei rinnalla, pohjalla ja eturintamassa ole kaikenlaista muuta aktiviteettia joka vaikuttaa keskusteluihin ja ajatuksiin.

Perimmäinen asia on mieliin vaikuttaminen.

Ne passiiviset ketkä ajattelee että yksilön politikointi/’vaikuttaminen’ on sitä kun seisoo äänestyskopissa mottona ”vote harder” (äänestä kovempaa), eivät ajattele laisinkaan ja ovat niitä ketkä avittavat nykyistä ääliöpolitiikkaa passiivisuudellaan.

Emme voi jäädä haaveilemaan puolueiden ’voitoista’.
Meidän täytyy jatkuvasti tuoda näkyville sitä mihin suuntaan olisi syytä mennä ja miksi.

Vaalit ovat vain yksi lisä, yksi lisäkomponentti varsinaisessa poliittisessa, eli yhteiskunnallisessa vaikuttamisessa.

Pidetään ääntä ja mennään kaduillekin! Liimaillaan lappuja sun muuta näkyvää ja huomiota herättävää hommaa!

Ilkka Forsten

Ei uskalla liimailla mitään, voi saada taas Kärkkäinen syyt niskoilleen kun on antanut kuulemma alennuksia natseille tarratulostimista. Se on vaan jäänyt viherkommunisteilta huomaamatta, että tarratulostin tulostaa myöskin sirppi ja vasaratunnuksia mikäli intoa löytyy niiden tulostamiseen ?

Jane T.k

En edes tarkoittanut pelkästään tarroja.
Miksi heikennät motivaatiota kommentillasi jossa samalla annat hionoja ideoita punaviherkaartille? Ei jatkoon.
Sitä paitsi he ovat painattaneet varmaan useita tuhansia tarroja tehtailla. Lähitenoossa on Varisverkoston ja Eloapinoiden tarroja siellä sun täällä eli ovat tuossa asiassa askeleita edellä.

Mikä beta oikein pelkää jotain tollasia?

Sitä paitsi on epä-älykästä pistää typeriä ”reviirimerkkejä”. Kuuluu suunnata energia ja raha siihen mikä vaikuttaa taviksiin. Ottaa huomioon vielä nukkuvan tietotason.

Hihat ylös ja unohdetaan defeatist nynnyily.

Kenen idea

heh heh… Kävin tekemässä IS:n vaalikoneen ja sain sieltä vastauksen: Pars ehdokas minulle oli joku kuulapää SDP:stä!! Siis mitä??? Mistä ne näitä tuloksia vetelee?? Vai että ihan SDP:ssä ollaan kanssa 84%:sti samaa mieltä. Joo joo… JOS sossut olis olleet kanssani samaa mieltä viimeisen 36 vuotta niin ei varmana kyrsis joka päivä tällä tavalla.

Ja sitten kakkos sija: Persut ja sieltä joku partajeesus !! Siis oikeesti? Tässä kaksi puoluetta jotka on vähintään kahdenkymmenen kolmen valovuoden päässä Isänmaallisuudesta ja Suomen erottamiseksi EU:sta. Ja se ei ole vähän se.

Kiesus miten tyhminä noiden ”vaalikoneiden” tekijät ihmisiä pitää. Vai onko ne muka ihan tosissaan ja kuvittelee tekevänsä ihmiskunnalle suurenkin palveluksen?

…mua huvita enää kohta mikään…

Tuumailija

Sehän nyt on selviö, ketkä ovat tulevia hallistuspuolueitakin, johan tuo media on sen rummuttanut julki kuten ennen edellisiäkin vaaleja. Äänestäminen on vain teatraalinen muotoseikka jolla saadaan kansa luulemaan että sillä voi vaikuttaa.

Kunnallisvaalit ovat vielä jotensakin mahdollisuus vaikuttaa kansalaisella. Toivotaan ettei VKK:n ole soluttautunut häiritsevää määrää näitä punavihreitä korruptiokeisareita vrt.Kataja tyyppisiä oman edun ajajia.

Ilkka Forsten

Puhummeko nyt siitä ” murhatusta ” Katajasta joka ei ensin pystynyt sanomaan muuta kuin että en nähnyt mitään, tuli vaan vasaraa kalloon niin että lätinä kävi. Sitten kun tajusi ettei olekaan kuollut olikin nimet selvillä, ja todisteetkin kasassa ihan rikospaikalta pois noudettavissa.

Suomen rikoshistoria tuntee vain kaksi tapausta joissa tekijää ei ole saatu kiinni. Kyllikki Saaren murha ja P.Katajan vastaava. Villinä arvauksena heitän että tekijä olisi ollut ainakin osittain sama, sillä tekotapa sekä myöhemmät vaiheet todisteiden kanssa on arvoituksia. Kirkkoherra Kauko Kanervo maatuu jo syntiensä kanssa, mutta katajan murhaaja vaeltaa yhä keskuuudessamme.. Huu huuuuuu…

Tuumailija

Sama koijari kyseessä, hyvin tuo näkyy voivan noin murhatuksi. Keskisuomessa (hyvin syvää punavihreää) tuollaisia mahtuu 15 tusinaan aivan helposti, aito ruskeakielisten rinki pyörii täällä yhteiskunnan ”tukipylväiden” kesken.
Onhan tuo Auerin tapauskin vielä vaiheessa, vai joko saatiin ratkaistua?

Ilkka Forsten

Minusta vaalikone leipoi kristillisdemokraatin, ja niin menin äänestämään viheltäen jääkärimarssin sävelkulkua. Riimuni raaputin PS:n ehdokkaalle.

Lieväasteinen

Meillä, vasemmistohenkisillä kansallismielisillä, ei ole poliittista puoluetta Suomessa. Minullekin valikoneet tyrkyttävät lähes aina demareita, mutta äänestän persuja.

pää määrää

Toivottavasti ehdokkaiksi on saatu teräväpäisiä ehdokkaita.

ike

Olettaisin näin, tyhjäpäät on aikaa sitten liittyneet vihervasemmistoon.

Kata

Hyvin sanottu!

Pekka Woodenhead

Siitä voit olla varma.

Ilkka Forsten

Kaikki kuulakärkikynät on rekrytoitu joten terävyyttä löytyy.

Tuumailija

Vasemman laidan desantit paljastuvat, koska käyttävät kosmoskynää ja vastaus näyttää mustetahratestiltä.

Lieväasteinen

Itse olen käyttänyt jo viittä erilaista kynää, mutta tulos parerilla näyttää jostain syystä aina hakaristiltä. Taitaa olla jokin motorinen häiriö.

Ilmari

Miksi kukaan terväpäinen menisi VKK:n listoille?

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa