Kotimaa Politiikka

Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi valittu julistautui kommunistiksi – puolue vaikenee?

Kuva: Wikimedia Commons/CC-BY-SA-4.0

Marraskuussa Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi kaudelle 2022-2023 valittu Pinja Vuorinen kertoi Iltalehden haastattelussa olevansa kommunisti ja haaveilevansa kommunistisesta Suomesta. Emopuolue on ollut hiljaa asiasta.

Pinja Vuorinen, 24, valittiin marraskuussa Vasemmistonuorten puheenjohtajaksi. Hän on kuulunut nuorisojärjestöön vuodesta 2013 ja on aiemmin toiminut Etelä-Suomen Vasemmistonuorten varapuheenjohtajana. Toimensa nuorisojärjestön puheenjohtajana hän aloittaa tammikuun 2022 alussa.

Tuoreessa Iltalehden haastattelussa Vuorinen kertoo poliittisia näkemyksiään, joista eniten nostetaan esille sitä, että hän unelmoi kommunistisesta Suomesta. Lisäksi hän kertoo, että hänen unelmamaailmassaan ei olisi valtioita eikä rajoja.

– Näen, että sosialismi on se prosessi ja kommunismi on päämäärä, Vuorinen kertoo Iltalehdelle.

Kommunismi on sosiaalis-taloudellinen tai poliittinen järjestelmä, joka ajaa luokatonta, tasa-arvoista ja yhteisomistukseen perustuvaa yhteiskuntamallia. Historiallisesti kommunismin kuolonuhrien määräksi mainitaan usein noin sata miljoonaa ihmistä. Heistä 17 miljoonaa lasketaan Neuvostoliitossa muun muassa nälkään, vankileireillä ja teloituksissa kuolleiksi, 40-70 miljoonaa Kiinassa pakkotyössä, nälässä ja teloituksissa kuolleiksi, kaksi miljoonaa Pohjois-Koreassa pakkotyössä, teloituksissa ja nälänhädässä kuolleiksi sekä 1-3 miljoonaa Kamputseassa tapetuiksi.

Vasemmistoliitto ei ole toistaiseksi kommentoinut nuorisojärjestönsä tulevan puheenjohtajan kommentteja tai näkemyksiä mitenkään.

Lähde: Iltalehti, Kansan Uutiset, Verkkouutiset

85 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
juha II

Kommunistin osa onkin vain haaveilla, koska toteutuessaan kommunismi on aivan muuta kuin ”haaveet” lupailevat.

Hh1488

Ois ihan ok jos me ahkerat ja kunnon suomalaiset ostettaisiin vaikka maata jostain päin Suomea ja rakennettaisiin oma rinnakkaisyhteiskunta, ei tästä muuten mihinkään pääse. Mutta tuskinpa kukaan asiasta innostuu,ehkä sitten kun kaikki on jo menetetty. Usko on mennyt, eikä toivoakaan enään taida olla.

John Quiman

Kyllä yhteiskunnan hulluus aina jossain kohden lakkaa. Nykyään kaikki menee nopeammin, joten tuskin kestää sataa vuotta. Vuosi pari, niin eiköhän ole jo valo näkyvissä. Viimeistään Yhdysvaltain ensi vuoden vaalien jälkeen alkanee muutos maailmassa.

Kata

Ei voi kuin toivoa että välivaalit menee rebsien hyväksi.Muuten hulluus jatkuu ja saa yhä kauheampia muotoja.
Mutta edelleenkään,moronic-sekoilusta huolimatta,laittomat marssii maahan ilman testejä tai rokotteita.

John Quiman

Kumma, että amerikkalaiset eivät ole laajemmin heränneet tajuamaan kuinka tuhoisaa ja sairasta politiikkaa Bideeni harrastaa mm. tuossa etelärajan avoimuudessa. Ne, jotka eivät sitä tajua, vaan katsovat sormien läpi tai kannattavat, ovat tuhoisia omalle maalleen.

Kata

Se on se aate…ei voi sanoa vastaan ko pittää vihata trumppia ja patriootteja.Vaikka mikä tulis niin…katsotaan muualle.

John Quiman

Pitää vastustaa, vaikka henki menisi demokraattien kanssa, vaikka koko maa romahtaisi. On aika syvän Trump-pelon demokraatit ja media kehitellyt.

Ilkka Forsten

Kaunis lippu mutta työkalut pilaa tunnelman.

Lieväasteinen

Vihreiden ja vasureiden aateveljet punakhmerit käytivät niitä työkaluja hieman toisenlaiseen työhön, josta eräs hekilö sanoi ”est mon métier”.

Pertsa

Joskus 70-luvun loppuhämärissä näin erään helsinkiläisen ravintolan vessassa taidokkaan piirroksen..olikohan vielä piirretty kondomiautomaatin kylkeen.Vasemmalla oli Karjalan vaakunassa olevat käsivarret joita Karjala-olut taitaa nykyisinkin käyttää pakkauksissaan.Tekstinä hyvin piirretyn kuvan alapuolella oli:”Karjalan olut”.Oikealle puolelle oli piirretty sirppi ja vasara.Selventävä teksti kuvan alapuolella kertoi:”Orjalan kalut”.

Lieväasteinen

Jossain maissa (ex-itäblokki, jotkut entiset neuvosotasavallat ja muutama länsimaa) kommunismi on rinnastettu natsismiin, kommunistiset puolueet ja niiden symboleiden käyttö on kielletty. Uhrimäärässä kommunismi ohittaa natsismin ja paljon. Lisäksi Euroopan neuvosto on antanut kommunismin tuomitsevan päätöslauselman nro 1481. Jostain kummasta syystä en löytänyt mistään ko. päätöslauselman suomenkielistä tekstiä, vaikka muuten Suomi on EU:n mallioppilas. Tässä on päätöslauselman englanninkielinen teksti:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Council_of_Europe_resolution_1481

Mutta Suomessa, Euroopan vasemmistolaisimmassa maassa, saa julistautua kommunistiksi eikä käy mitenkään.

John Quiman

Löytyi jotain kuitenkin:
https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/TA-6-2008-0439_FI.html

Kumminkin sirppiä ja vasaraa saa myydä mukeina, teepaitoina ja vaikkapa lippuna parvekkeelle. Mikään ei estä. Siperian leirien tuhoisan toiminnan saa kieltää, eikä mikään laki estä. Koska mielensäpahoittajat ovat vassuja, ei kukaan loukkaannu.

Ilkka Forsten

Kommunismin tuotoksena maailmassa on kuollut noin sata miljoonaa ihmistä, mutta silti sen symbolit koetaan ihan suvaittavaksi. Se vanha vitsi jossa on AH:n kuva ja teksti, kuusi miljoonaa tapettu, yksi kuollut, tuottaa puolestaan hengenahdistusta, sillä eihän valitun klaanin kärsimyksistä saa tehdä pilaa.

Noin vertailun vuoksi sanottakoon että toinen maailmansota tuotti arviolta 40 miljoonaa uhria, siis kaikkineen, ja siitä pitää loputtomasti ylläpitää saarnaa mutta kommunismin tuloksista vaietaan.

Tästä muistuukin mieleeni se miten Katynin metsän juttu koitettiin sysätä saksalaisten niskoille, ja kun ei onnistunut huijaus, päätettiin olla myöntämättä kommunistienkaan osuutta asiaan. Puolan hallitus vaati anteeksipyyntöä sittemmin Putinilta, ja saikin sen, mutta ehtona oli ettei asiasta enää puhuta, ” siitä on jo niin pitkä aika, joten turha sitä on muistella loputtomasti.” Niin, ei siitä ole yhtään pidempää aikaa kuin muistakaan tapahtumista siltä vuosikymmeneltä, mutta niistä tapahtumista ei saa vaieta, sen on oltava loputon riippakivi harteillamme koska arvokas paimentolaisheimo koki kovia, ja pitää oikeutenaan säännellä mitä saamme ajatella ja sanoa.

John Quiman

Tuo vaatimus katumuksesta on hyvin poliittisesti valikoivaa.

Irmeli

Ei tarvita kommunismia eikä fasismia, eikä rajatonta maailmaa.

Vasemmisto tuhoaa yhteiskunnan

Eikä täten matuja.

John Quiman

Kommunismi ja fasismi ovat aina mahdottomia. Rajaton maailma on mahdollinen sitten, kun koko maailmassa on hyvät ja yhtä kehittyneet yhteiskunnat ja hyvällä tolalla talous, eikä enää ole pummeja. Saamme tovin odottaa sitä maailmaa ja kuten näemme, se ei näy tähän.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
lasol

Tuskinpa tuo tuota(Ehkä) ihan kirjaimellisesti tarkoittaa ja varmasti ei ymmärrä alkuunkaan mistä puhuu ja ei en ole tasa-arvoinen enkä alle 115 ÄO ihmisten kanssa ja ei en halua, että he päättävät asiostani enkä halua, että he pääsevät tontilleni tuosta noin vaan ja haluan pitää leveät rajat jo pelkästään suomalaisiin hihhuleihin joita niitäkin on liikaa…

lasol

Piti olla: ”jaksa paljoa nykyään vääntää” tohon kanssa sanan jälkeen.

John Quiman

Joillakin on vaan kamala vimma saada kaikista yhteiskunnan omaisuutta, siis orjia, joita he sitten pompottelevat mielensä mukaan. Ei ajatustakaan siihen suuntaan, että ihmiset saisivat luonnon tarjoaman vapauden toimia oman tahtonsa mukaan ja elää rauhassa omaa elämäänsä.

Miksi noista ei kukaan perusta omaa toimivaa kolhoosiaan ja osoita kuinka onnelliseksi se tekee? Ilmeisesti siksi, että he haluavat totalitaristisen yhteiskuntansa eliittiin, jossa eliitille on kaikkea ja työkansalle vain välttämätön, jotta resursseja ei tuhlattaisi.

Kata

https://www.foxnews.com/health/european-union-mandatory-covid-19-vaccinations

Kyllä se totalitarismi on ovella.Tarttis tehä jottain ….kohta on aussien kyytiä.Tästä nuo sekopäät uneksii…
Uskomatonta!

Kata

eadstories.com/hoax-alert/2021/11/fact-check-in-uk-fully-vaccinated-are-82-percent-of-covid-19-deaths-and-66-percent-of-hospitalizations-but-percentages-dont-tell-full-story.html
Huomaatteko mitään hassunkurista tässä jutussa???

John Quiman

Valitettavasti tuosta pääsee vain valkoiselle sivulle, vailla sisältöä.

Kata

Ihanko totta?No hitto…

Kata

Ehkä nyt pääsee…no siinä on jännää ettei oikein selviä että oliko ”with covid” eikä ”from covid”..tää tappaukset.

John Quiman

Kun puhutaan rokotettujen kuolemista, aletaan ottaa huomioon, että ei se välttämättä kuollutkaan koronaan. Kun on ollut puhetta rokottamattomista, niin kaikki kuolemat ovat koronaan liittyviä kuolemia eli luodaan mielikuvaa, että koronaan ne kuoli.

Kata

https://www.foxnews.com/opinion/tucker-carlson-tyrany-democrats-covid-power-grab
Joo ihan kaikki on rokottamattomien syytä.
Uhkakuvia uhkakuvien jälkeen vaikka etelä-Afrikassa ei mitään hätää mutta pitää olla UHKA…
Myös meillä.Potilaita kotiutettu mutta uhkakuvia….
Koronapassien myötä immeiset luulivat että he voivat nyt mellastaa ja matkustaa miten vain..helpottuneina,elämä takaisin.
Ja sitten onkin totuus toinen.Eivät tajunneet kontrollia.

Ilkka Forsten

Jos jollakin todetaan tänä aikana keuhkotauti, ( tuberkuloosi ) hänet eristetään jopa puoleksi vuodeksi muista ihmisistä. Nyt kun meillä on muka kaiken tappava virus käsillä, voidaan kaikki varotoimet kiertää rokotepassin avulla ja perusteena on, että yhteiskunnan kassavirtojen pitää pyöriä. Tästä herääkin kysymys, onko päättäjille tärkeämpää sittenkin se että ravintolat yms saavat tehdä rahaa, vai se kuinka paljon suojellaan ihmisiä ?

Koko ajanhan on ollut meneillään outo epäsuhta, kun pienet kivijalkamyymälät ovat joutuneet pakkosulkemaan oviaan, mutta suuret marketit ovat olleet kaiken aikaa vapaan liikkuvuuden piirissä. Tätä perustellaan sillä ettei suuressa tilassa tartuntaherkkyys ole samaa luokkaa, mutta toisaalta, onko siellä pienessä kivijalkamyymälässä kerralla edes kahtakymmentä henkeä kun taas marketissa voi olla jopa satoja niskuttajia samaan aikaan. Miettikää omilla aivoilla niin alatte oivaltamaan mitä tämä todellisuudessa on ?

John Quiman

Viherfasismin synnylle on tärkeää noudattaa fasismin periaatteita eli se on suuryhtiöiden ja valtion liitto. Poliitikot saavat tukea suurilta ja suuret saavat tukea poliitikoilta.

Niinpä on politiikka keskeistä myös todella suurille, kuten Naamakirja, kuukkeli ja muut isot vaikuttajat. Jotkut isot eivät mene siihen liittoon ja niitä media sitten mustamaalaa ahkerasti.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
John Quiman

Ota rokote, saa passi ja vapaus. Kun ottaa rokotuksen, kerrotaan, että pidä passi mukana, vältä väkijoukkoja, pidä naamaria ja turvaetäisyyksiä. Hetken kuluttua kerrotaan, että olet rokottamaton, koska et ole ottanut seuraavaa rokotusta ja otetaan passi pois.

Ilkka Forsten

Yhtä samaa huijausta kuten sekin että jos ihminen kuolee johonkin tänä aikana, etenkin ikääntynyt ihminen, ja hän kerran köhäisee jossain merkitään kuolinsyyksi korona.

John Quiman

Koronalaskurille pitää saada näyttäviä lukuja, muutoin ihmiset eivät ala pelätä. Kuolemia lasketaan mahdollisimman paljon ja PCR-testejä tehdään harhaanjohtavan suurilla monistuskertoimilla, jotta olisi paljon positiivisia. Jostain systä tavalliset influenssat ovat nollilla ja korona katossa.

Rokotehaittoja ja etenkin kuolemia puolestaan lasketaan niin alakanttiin kuin mahdollista ja sitäkin vältetään kertomasta. Monet niistäkin laitetaan koronakuolemiin.

Nyt on vieläpä päätetty, että rokotettuja ei testata, jos on lieviä oireita. Siis vältellään positiivisia testituloksia rokotettujen kohdalla, jotta rokottamatomat pysyisivät suhteessa suurempana positiivisten testitulosten tilastoissa.

On ilmennyt, että rokotteiden haittavaikutusilmoituksia tehdään vain osasta todettuja haittavaikutuksia. Rokotetut kertovat, että kun kertoo haittavaikutuksista, sanotaan vaan, että ei se johdu rokotuksesta.

Ei ole noista vääristelyistä vaikea arvata, että tosiasiassa plandemia on politiikkaa, ei terveyskysymys.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Kata

Niinhän se lekuri oli kirjoittanut mun papereihin että ”normaaleja sivivaikutuksia”(OMG)..Koska ei ne uskalla enää sanoa mitään,lekuritkin on politisoitu ja suut tukittu.

Pertsa

Onkohan sairaaloissa nykyisin sama menetelmä kuin Sanoma Oy:ssä 50-luvulla.Kirjailija Mauri Sariola kertoo muistelmissaan,kuinka toimittajat aikoivat aloittaa lakon kyseisessä yrityksessä.Pääjohtaja Erkko kiinnitti ilmoitustaululle paperin johon jokainen lakkoon aikova joutuu kirjoittamaan nimensä.Kukaan ei uskaltanut kirjoittaa nimeään,mutta joku rohkea oli kirjoittanut lapun alalaitaan tekstin:”On vaikea tulla toimeen jos ei ole toimea mihin tulla.”

John Quiman

Tuosta päätellen Britanniassa rokotteen toimivuus on aika heikko. Selityksiä löytyy, mutta raaka totuus on, että eipä se tuplarokotekaan juuri suojaa miltään. Otsikossa puhutaan UK:sta eli Britanniasta, mutta alempana puhuvat Englannista, joka on vain osa Britanniaa.

Suomessa ei ole vielä päästy tuohon, mutta ajan kanssahan se tuollakin on edennyt tuohon tilaan.

Ilkka Forsten

Suomessa varmistui tänään se ensimmäinen omikron muunnos, KAHDESTI ROKOTETULLA !! Olipa hyvä että hän ehti hankkia koronapassin, mitä olisikaan tapahtunut kun kaikki rokottamattomat olisivat vielä ympäröineet hänet ?

Laitan tähän ennusteen, joka myöskin toteutuu koska kyseessä on itse itsensä toteuttava ennustus. Kun pääsemme jonnekin tammikuun puoleenväliin, huutaa kaikki kellot punaisella ja taudin ilmaantuvuuskäyrä on tapissaan. Näin siksi, että tomppelit joilla on nyt sitten oikeus mennä ” bilettämään ” pikkujouluihin ,ja vuoden lopulla koheltamaan uudelleen ravintoloihin, tuottavat tartuntaryppään. Ja kuten sosialistisessa suomessa on tapana, sen kaiken väitetään syntyneen siitä että rokottamattomat ovat tuoneet ongelmat joka yleisötilaisuuteen. Kukaan ei silloin muista ettei rokottamattomat ole voineet tartuttaa ketään, sillä heillä ei ole ollut oikeutta mihinkään kontaktiin, mutta niillä koronalahkon edustajilla on.

Jos olisi varma näyttö siitä ettei rokotetut voi sairastua, tai ettei he tartuta ketään, olisin valmis myöntämään rokotusten tarpeellisuuden, mutta nyt en sitä myönnä. Joku alkaa taas viisastelemaan sillä että tarttuuhan se kausi-influensakin vaikka olisit rokotuksen saanut, mutta et saa sitä niin pahana.. Jaa, mutta eikös silloinkin kun se jyllää pahimmallaan aina kehoteta välttämään kontakteja ja suuria yleisötilaisuuksia ? Nyt ne kaikki varotoimet saa kiertää koronapassin avulla, eli atsii ja niisk, en minä tartuta ketään krööh köh köh köh, minulla on passi köh köh niisk… Katsokaa minulla on passi, krööh haluan ryyppäämään ette voi estää minua, vainotkaa sitä rokottamatonta joka kyhjöttää kotona ja katselee Netflixiä, hän on syyllinen köh köh. Hänellä ei saa olla kansalaisoikeuksia, me rokotetut olemme tulevaisuus kröööööööh, nyt hukun räkään.

John Quiman

Lukemattoman monet rokotetut uskovatkin, että ovat suojassa. Silti pelkäävät rokottamattomia ja vaativat niiden eristämistä, vaikka ne olisivat täysin terveitä. On aikoihin eletty, kun terveitä halutaan laittaa karanteeniin.

Lapsillekin myydään rokotuksia julmalla tavalla: kerrotaan, että ethän halua isoäitisi kuolevan, kun sinä tartutat siihen koronan. Unohdetaan kertoa, etä rokotettu voi yhtälailla tartuttaa. Siis huijataan ottamaan rokotus.

Näillä ei ole minkäänlaista selkärankaa tai moraalia touhuissaan.

Kaikki tuo kertoo yksioikoisesti, että kyse ei ole terveydestä, vaan politiikasta, pakkomielteisestä politiikasta, jossa kansalaisten henki, terveys, vapaus ja oikeudet eivät merkitse mitään.

Ilkka Forsten

Tulemme näkemään muutaman vuoden kuluttua sivuoireita rokotuksista, jotka kuitataan sanomalla että ilmastonmuutos tai joku muu täysin asiasta irrallaan oleva syy selittää tapahtuneen. On turha odottaa että lääkeyhtiöt ottaisivat vastuun tekemisistään, tai että poliitikot kantaisivat huonoa omaatuntoa. Viittaan tällä siihen miten vihreät omivat koronapandemian omaan käyttöönsä, satuilemalla että ilmastonmuutos ajaa villlieläimet ihmisten asuinalueille, jolloin ne päätyvät ruokapöytään kuten kiinassa tapahtui, Sössön söö, kinuskin on aina syöneet kaikki mikä vaan jollakin tavalla liikkuu, ilmastolla siihen ei ollut mitään vaikutusta.

Sanoit tuossa aiemmin että mihin ollaan unohdettu ne tavalliset flunssat joita nyt kiertää suomessa. Hyvä huomio. Poliitikot yrittävät luoda kuvaa ettei koskaan aiemmin ollut mitään ongelmia, vaikka normaali kausi-influessa on tuottanut kuolemia esimerkiksi vanhusväestön keskuudessa.

Oma Isäni kuoli 20.3-2020, eli viimevuoden maaliskuussa, täsmälleen sinä päivänä kun alettiin touhottaa koronarajoituksista ja suuresta uhasta joka aiheuttaa kuolleisuuden kasvua. Isäni oli kuollessaan 95 vuoden ikäinen ja poti monta vuotta ennen kuolemaansa keuhkoahtaumaa. Lopullinen kuolinsyy oli keuhkokuumeen tuomat komplikaatiot. Jos hän olisi nyt kuolemassa, kirjattaisiin sekin tapaus koronakuolemaksi kun aika koittaisi. Tuolloin, vuosi sitten ei vielä oltu siinä vaiheessa että jokainen vaiva on koronasta johtuva. Nyt puolestaan kaikki kuolemat on selitettävissä muka rokottamattomuudella. Tämä johtaa vaan siihen että rokotuksesta kieltäytyvät henkilöt leimataan uhaksi yhteiskunnalle, vaikka he eivät edes oireilisi millään tavalla.

Mutta kuten aina, siihenkin on jo selitys olemassa. Korona voi olla pitkään liki oireeton, tai oireet hyvin lieviä, mutta ottamalla rokotteen saat koronapassin jolla poistat tämän vaiheen ja voit liikkua missä tahansa. Sekö ei siis enää tartu sen jälkeen, no ei, koska rokottamaton on vaaraksi kaikelle. Yksi rokottamaton kymmenen tuhannen rokotetut ryhmässä on siis ongelma, mutta kymmenen tuhatta taudinkantajaa koronapassinsa kanssa ei ole. Herra on hyvä ja näyttää koronapassin, niin pippalot voi alkaa, köh köh… yskittääkö, no se on tämä kuiva sisäilma, hyvää Joulua.

John Quiman

Peli on raakaa ja tavattoman valheellista. Pitää olla tavattoman sinisilmäinen ja vähän yksinkertainen, jos ei kykene näkemään, että kansaa viedään kuin pässiä narussa ihan muualle kuin mitä kerrotaan.

Kata

Otan osaa!
Näin järkkyä on todellakin tämän ns pandemian kanssa pelleily.Ja niin moni itkee juuri tuota rokottamattomien olemassaoloa.Jokohan on kyytejä tiedossa…enää ei ihmettele mitään!
https://www.verkkouutiset.fi/mia-laiho-koronatoimissa-edetaan-rokottamattomien-ehdoilla/#d7359276
Voi jumankekka tuotakin &%¤¤¤!…vai emme voi jäädä eu:sta jälkeen on se sitten gauheeta!

Pertsa

Onkohan ne Muilun veljekset vielä hengissä vai onkohan korona nekin jo tappanut.Nehän vois valtioneuvoston päätöksellä muiluttaa mut itärajan yli:)

Kata

Just näin.Nykissä maksettiin 100 taalaa nuorille jos ottavat rokotteen.Oliko Tsekeissä en muista mutta oli puoli tuntia ”yläkerrassa” jos setä otti piikin…moraali kohdillaan!

John Quiman

Jo tuo kertoo, että rokottajilla on pakkomielle rokotella, eikä heillä ole asiaperusteita toiminnalleen. Siksipä yrittävät lahjonnalla ja ”vapaudenpassin” ihanuudella, joka ei kyllä mitään vapautta tuo. Nyt se on rokotuspassi, jatkossa se muuttuu sosiaalisten pisteiden passiksi, jolla vahdataan mielipiteitä.

Kata

Olet asian ytimessä!

John Quiman

Valitettavasti tuon sivun video sanoo vain, että jokin meni pieleen.

Mutta aussien tapahtumat, miksei Itävallankin, viittaavat lujasti siihen, että totalitarismi on Suomenkin hallituksen kaavailuissa. Askel askeleelta, jotta kansa ei nousisi vastarintaan, vaan vaaditaan vain vähän lisää ja vähän lisää jne.

Viimeisenä hupsuutena Tuppurainen sanoi, että ”emme ole turvassa ennen kuin kaikki on rokotettu”.

Missään ei ole toteutunut se ns. laumaimmuniteetti, vaikka kaikki olisi rokotettu. Rokotukset eivät tule koskaan tuomaan Tuppuraisen lupailemaa turvaa, rokotettiin sitten vaikka viisikymmentä kertaa.

Korona on hyvin harvoille vaarallinen. Lähinnä muitakin sairauksia sairastaville vanhuksille. Nuorille ei juuri ja lapsille ei sitäkään. Silti vouhkaavat, että lapset pitää rokottaa, vaikka rokote on lasille paljon isompi riski kuin korona.

Tässä rokotusvimmassa on jotain mätää, eikä se mätä luultavasti ole pelkästään lääketehtaiden pohjaton ahneus. Voi tietysti olla niinkin, että laskevat lasten lukumäärän ja sitten miettivät, että niin ja niin paljon miljardeja on tulossa, kun kaikki lapset rokotetaan. Taustalla voi olla jotain poliittista syytä, kuten ihmisten täysi alistaminen ja pelossa pitäminen jonkin päämäärän edistämiseksi.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Lieväasteinen

Markkinatalous on muuttumassa totalitaariseksi rahastustaloudeksi. Systeemistä on tulossa rosvokapitalismin ja kommunismin risteymä, ns. markkinakommunismi. Säädetään lakeja, joiden nojalla finanssieliitti ja avainpolitikot ottavat kansalta rahat pois ja kanavoivat ne itselleen. Tavallisessa kommunismissa on pakkovalta, mutta rahalla ei ole paljon merkitystä, markkinakommunismissa on pakkovalta ja periaate ”raha on kaikki ja kaikki on raha”.

John Quiman

Niin, on kai meidän ymmärrettävä, että luonnonvaroja ja yltäkylläisyyttä riittää vain eliitille. On siinä köyhän siirryttävä hattu kourassa ojan puolelle, jotta ei pilaisi maailmaa olemassaolollaan ja olla kiitollinen eliitille murusista.

Lieväasteinen

Neuvostoliitto romahti, kapitalistien pelotetta ei enää ole. Kiinassa on käytännössä rosvokapitalismi, samoin Venäjällä. Maailman finanssioligarkeilla ei enää ole mitään tarvetta pitää tai säilyttää kallista keskiluokkaa. Keskiluokka ajetaan alas köyhällistöksi ja halpatyövoimaksi ilmastonmuutos ja korona tekosyinä. That is the plan.

John Quiman

Jotain tuon suuntaista on ilmeisesti menossa. Eliitti katsoo, että luonnonvarat ovat rajalliset, joten ne eivät riitä muille kuin eliitille.

Ilkka Forsten

Tästä syystä olen ajatellut laittaa ovelleni kyltin. Jos tulet kotiini ilman hyvää syytä, varaa mukaasi kolme kertaa enemmän patruunoita kuin luulet tarvitsevasi, sillä patruunat ovat halpoja mutta hautajaiset kalliita. Suurin mokasi ei ole se että ammut ohi, vaan se että teet sen hitaasti ja kulutat aikaani hukkaan, joten ole nopea kuka lienetkin, helv***sä tavataan.

Kata

Juu nyt pitäs päästä lukeen.En huomannut että jotain jäi pois…
Pakkorokotuksia meilläkin kaavailee myös kokkarit…eli jossain on jotain luvattu vai onko niin että valta sokaisee lopullisesti kun pääsee määräilemään pelokkaita ihmisiä.
Oksettavaa touhua.

John Quiman

Sitten luvataan, että ota rokote, niin ei tarvitse enää pelätä. Kun rokotus on otettu, sanotaan, että muista varoa rokottamattomia, ettet sairastu, pidä turvavälit ja naamari, äläkä turhaan poistu kotoa.

Kata

Niinpä,ihan tajutonta…Jo tuo pitäs herättää mutta pahoin pelkään ettei…

Lieväasteinen

Kun rokotus on otettu, sanotaan, että se ei tehoa, ota seuraava ja sitten seuraava ja sitä seuraava… ja näin ehkä loputtomiin.

John Quiman

Suvakin luonne on sellainen, että jos jokin ei toimi, pitää tehdä sitä lisää.

Minuhe Kerettiläinen

”Miksi noista ei kukaan perusta omaa toimivaa kolhoosiaan ja osoita kuinka onnelliseksi se tekee?”
Koska kolhoosit luodaan myöhemmin velkarahalla pelkästään hölmöläisille. ”Työ vapauttaa”, ja silleen…

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by Minuhe Kerettiläinen
John Quiman

Niin, työleirit kansalaisille, jotta eivät tuhlaisi luonnonvaroja ja heikentäisi eliitin elintasoa.

Minuhe Kerettiläinen

Ja hölmöläiset todennäköisesti rakentavat itse kolhoosileirit, joihin hölmöläiset suljetaan. Ovatko hölmöläiset sittenkään ihmeissään siitä, mitä tapahtui?

John Quiman

Juu, kyllä rakentavat ihan itse oman ansansa ja vankilansa.

Osa ollee ihmeissään ja loput sitten ovat kiitollisia, kun valtio on tarjonnut heille asunnot ”näinä vaaran aikoina”.

Ilkka Forsten

Niitä kolhoosikokeluja on ollut tässä vuosikymmenten saatossa milloin missäkin, mutta aina on jouduttu saman probleeman eteen, ne ei toimi, koska ihmistä ei ole rakennettu olemaan niin sosiaalinen eläin että kaikki jaetaan tasan ja onni kukoistaa.

Kommunisteilla ei ole milloinkaan ollut halua myöntää tätä faktaa, ja siksi synty yhä uusi hörhöjä olettamaan että nyt onnistutaan.

John Quiman

Juu, kolhooseja on ollut, mutta ei toimivia. Eräs kommunisti sanoi, että pitää muuttaa koko systeemi, koska kapitalistisessa maailmassa kilpailu pilaa kaiken ja siksi kolhoosit eivät toimi. No, Neuvostoliitossa ne kolhoosit olivat aika tuottamattomia ja työläiset varsin köyhiä, vaikka ei ollut kapitalistien kirottua kilpailua köyhdyttämässä niitä.

Kimmo Leino

Kaikki nämä ”ihmisten” asiaa ei kommunismia ajavat puolueet olivat mukana Suomen KASTIJÄRJESTELMÄN teossa: Julkinen lakitietokanta Finnlex: Suomen ”perustuslain” 118 § … Kansalaisten kokemat ihmisoikeusloukkaukset … syyteoikeutta ei kuitenkaan ole mikäli syyte perustuslain mukaan on käsiteltävä Valtakunnanoikeudessa.”

Miksi ”lehdistö” on hiljaa julkisesta Suomen kastijärjestelmästä ?

Tupauuno

Joo, se on kumma, että kommunismi on hovikelpoista päinvastoin kuin fasismi, joka on pahin kirosana just etenkin vihervasemmiston keskuudessa. Kommunistit ja kommunistinen aate ovat tappaneet kuitenkin reippaasti enemmän porukkaa kuin fasistit. Ja tappavat yhä. Mutta reilua, kun tuo vasemmistoliiton nuorisojärjestön johtaja ilmoittaa olevansa kommunisti. Aika paljonhan tämä nykyinen vasemmistoliitto ja vihreät muistuttavat taistolaisia kommunisteja wokeinen, cancelitineen jne. Olisikohan ne salakommunisteja?

John Quiman

Kommunistit ovat tosiaan teurastaneet estoitta vaikka kuinka paljon porukkaa. Se on kuitenkin hovikelpoista, kuten totesit. Islam on teurastanut paljon enemmän, mutta siitä sanotaan, että se on rauhan uskonto, sitä suositaan ja väitetään, että islam kuuluu Eurooppaan. Sehän ei ole koskaan kuulunut Eurooppaan. Oli jonkin ajan valloittamillaan alueilla Euroopassa, mutta lyötiin lopulta takaisin sinne mihin se kuuluu.

Kyse on vain ja ainoastaan siitä, että juuri nyt politiikassa on valtavirta, jolle tuollainen asioiden tulkinta on edullista. Kyse ei ole totuuden tavoittelusta, eikä mistään hyvän tarkoittamisesta, vaan pelkästään rahan- ja vallanhimosta.

Viimeksi muokattu 2 vuotta sitten by John Quiman
Ilkka Forsten

Vihreät ovat ” salaattikommunisteja .”

John Quiman

Niin, on salaatissa vihreää ja punaista sekaisin. Kaikkihan tiedämme minkä väriseksi vihreän ja punaisen sekoitus muuttuu.

viikate ja moukari

Myös gröönavihreät toimivat kuin kommunistit, sillä heidän ajamansa kemukurjistaminen muistuttaa sitä kurjistumista jonka Karl Marx oletti johtavan kommunistiseen vallankumoukseen.

John Quiman

Neuvostoliiton hajoamisen jälkeen lukemattoman monet sen ajan kommunistit löysivät uuden kodin vihreistä. Olivatpa tuon vihreän liikkeen perustajatkin kommunisteja ja natseja.

timo

Nyt en ymmärrä. Kuka niistä ei ole kommuNISTI?

John Quiman

Eivät uskalla tulla kaapistaan ulos.

unto

Just näin. Eihän Marin ja Ohisinisalokaan tunnusta olevansa stalinisteja.

jep

Kommunistejahan tässä maassa riittää. Harva vain uskaltaa julkisesti tunnustautua sellaiseksi. Viherkommunistit, kulttuurimarksistit, ex-taistolaiset, perusvasurit…

Typerää ja sokeaa sakkia

Osa vihreistä ja muista vasureista ei edes tajua olevansa kommunisti.

Pertsa

Eiväthän kommunistit ole koskaan uskaltaneet esiintyä omalla nimellään.Ensin oli Suomen Kommunistinen puolue,joka toimi ”tytäryhtiön” eli Suomen Kansan Demokraattisen Liiton nimellä.Onneksi SKDL sitten hajosi omiin sisäisiin mittelöihinsä (Aarne:Minä olen kommunisti vs. Taisto:Minä olen vielä enemmän kommunisti),siitä sotkusta sitten syntyi Demokraattinen Vaihtoehto,jossa muistaakseni daideilija Kristiina Halkola ainakin käytti suurta ääntä,ääni tosin ei johtanut kovin suuren ääniprosenttiin.Sitten kun se sotku oli selvitetty,syntyi Vasemmistoliitto.Kaikki samoja kommunisteja.Ei se paska siitä parane vaIkka se pannan erinimiseen pakettiin.

Urpo

No mikä yllätys tämä nyt oli? Kun otetaan Suomen yhteiskunnan tuhoamisen eturintaman puolueet, ne ovat vihreät, vassurit, ruotsalaiset, SDP, keskusta, kokoomus. Eli täysillä mennään päin seinää. PS:n osalta en tiedä. Ihan sama. Seuraava hallitus on jo päätetty. Kuten viime vaaleissa, jo 6 kk ennen vaalituloksia, päätettiin kabineteissa miten homma menee. Siitä on ihan faktaa. Marinia ei äänestetty pääministeriksi. Hänestä tehtiin sellainen. ja sama homma jatkuu. Valtamedia puolueen toimesta/vaikuttamana. Järjestelmä toimii niin. Orpo oli pääroolissa, kun lähi-idän rikolliset tulivat massoittain Suomeen. Nyt jätkää ylistetään. Hyi helvetti.

John Quiman

2015 Orpo selitti, että ei voida estää invaasiota. Jokunen vuosi myöhemmin hän hymyssä suin myönsi, että olisi voitu estää. Hän siis kehui omaa nerokkuuttaan kansan kusettamisessa. Sitten siitä kansankusettajasta tehtiin kokoomuksen puheenjohtaja.

Kata

https://www.youtube.com/watch?v=m5NhFR7xfcM
Ja Sipiläkin kertoo totuuden…ja lapsoset koulussa…. 😀

John Quiman

Niin, tuossa asiassa ei tarvinnut noudattaa kansainvälisiä sopimuksia. Niitä noudatetaan vain jos ne ovat Suomelle epäedullisia.

Vasemmistolaiset on mielisairasta sakkia

Pinjalla tuntuu liiraavan pahasti pääkopassa, kuuluisi ihan jonnekin muualle kuin politiikkaan, ja jotkut hullut vielä kannattaa sitä.

Puolueeton

Eivät ne mielisairaita ole. Ajattelu on kuitenkin liian suoraviivaista, vaikka maailma on moniulotteinen. Joku on koomuslainen ja joku kommunisti siellä ääripäässä. Vihreä liikekin on suoraviivaisesti ajattelevien hallussa, vaikka luonto on moniulotteinen.
Missä vika? Puhutaan aivomutaatioista, jotka ovat periytyneet lapsikuolleisuuden vähetessä. Koulutuksella olisi mahdollisuus opettaa jo lapsena moniulotteista ajattelua. Koulutuksessa on monia aineita, joista suurin osa taitaa olla suoraviivaista päähän pänttäystä. Lasten ajatuksia sotketaan opettamalla, kaikki ovat tasa-arvoisia ja kuitenkin tasa-arvo kumotaan antamalla eri arvosanoja.

Ei se ihan niin ole

Voi se suoraviivainenkin ajattelu olla mielisairasta, viehän tää niiden nykyinen ”suoraviivainen” ajattelu suoraan helvettiin ja siinä ei ole mitään tervettä järkeä.

Ilkka Forsten

Edesmennyt Erno Paasilinna oli kommunisti mieleltään, mutta hänellä oli yksi hyvä afrorismi jota nyt lainaan. ” Ainoa oikeasti oppineet ovat itseoppineita, muut ovat opetettuja.”

Peter Kreisler

No niin, pian se päämäärä eli kommunismi toteutuu EU:n kehittyessä kommunistiseksi liittovaltioksi. Mukana prosessissa on 2030 agenda ja tietenkin ”omassa” Suomessa puna-vihreä hallitus ja sitä mielistelevä ”oppositio”.

Kata

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/38d07c2d-294d-4460-8e04-a19be21c3337

Kaalipellon vartija siis..ja kaikilla oli niin mukavaa…oivoiiiiiiii….

Uusimmat uutiset