Kulttuuri Muu maailma Tiede ja tekniikka

Washingtonin yliopiston professori: Tekoälytyttöystävät tuhoavat miesten sukupolven

Tekoälyn (AI) luomia kuvia tytöistä ja naisista. Kuvakollaasi: Pixabay / (CC0).

Washingtonin yliopiston tietojenkäsittelytieteiden professorin Liberty Vittertin mukaan tekoälytyttöystävien yleistyminen tuhoaa kokonaisen sukupolven nuoria miehiä edistämällä hiljaista yksinäisyyden epidemiaa.

Washingtonin yliopiston professorin Liberty Vittertin kirjoittaman ja The Hill -lehden julkaiseman mielipidekirjoituksen mukaan nykyään on olemassa sovelluksia, jotka tarjoavat virtuaalisia tyttöystäviä miehille, jotka haluavat tekoälyrakastajan. Nämä puhuvat heille, antavat heidän elää seksuaalisia fantasioitaan ja oppivat datan avulla tarkalleen, mistä miehet pitävät.

Näillä sovelluksilla on tiettävästi miljoonia käyttäjiä, joiden avulla he voivat valita virtuaalisen tyttöystävänsä fyysiset ominaisuudet ja persoonallisuuden.

Osa keinotekoisista tyttöystävistä perustuu jopa oikeisiin ihmisiin. Esimerkiksi eräs verkkovaikuttaja loi itsestään tekoälybotin ja sai alle viikossa yli 1 000 käyttäjää. Hän uskoo, että tekoälytyttöystävä-botti itsestään voi tuottaa 5 miljoonaa dollaria kuukaudessa.

”Ja kun näiden tekoälytyttöystävien kanssa pitää olla tekemisissä, ne eivät ole pelkkiä ”evästeisiin perustuvia chatbottien vuorovaikutussuhteita”, professori selittää.

”Tekoäly oppii reaktioistasi ja pystyy antamaan sinulle joka kerta juuri sen, mitä haluat kuulla tai nähdä. Ja ne ovat tulleet juuri oikeaan aikaan lievittämään tätä nuorten miesten sukupolvea koettelevaa yksinäisyyden hiljaista epidemiaa.”

”Yli 60 prosenttia nuorista miehistä (18-30-vuotiaat) on sinkkuja, kun taas samanikäisistä naisista vain 30 prosenttia. Yksi viidestä miehestä ilmoittaa, ettei hänellä ole yhtään läheistä ystävää. Tämä luku on nelinkertaistunut viimeisten 30 vuoden aikana. Sosiaalisen kanssakäymisen määrä ystävien kanssa väheni 20 tuntia kuukaudessa pandemian aikana ja on edelleen vähenemässä.”

”Nämä nuoret miehet ovat yksinäisiä, ja sillä on todellisia seurauksia. He valitsevat tekoälytyttöystävät oikeiden naisten sijaan. Se tarkoittaa, että heillä ei ole suhteita oikeisiin naisiin, he eivät mene naimisiin oikeiden naisten kanssa eivätkä hanki ja kasvata heidän kanssaan lapsia”, professori toteaa.

”Amerikka tarvitsee kipeästi ihmisiä tekemään enemmän lapsia, mutta kaikki merkit viittaavat siihen, että parisuhteet, avioliitot ja lapset vähenevät”, professori Vittert varoittaa.

”Vuonna 2023 Yhdysvalloissa syntyy 600 000 lasta vähemmän kuin 15 vuotta sitten. Lasten määrä naista kohden on vähentynyt yli 50 prosenttia viimeisten 60 vuoden aikana”, Vittert jatkaa.

Tämä tarkoittaa, että Yhdysvalloilla ei ole tarpeeksi työikäistä väestöä, eikä se näin ollen pysty maksamaan laskujaan.

Esimerkiksi vuonna 2021 Yhdysvallat käytti yli 1,6 biljoonaa dollaria Medicareen ja Medicaidiin. Medicaren piirissä olevien amerikkalaisten määrän odotetaan kasvavan 50 prosenttia vuoteen 2030 mennessä yli 80 miljoonaan ihmiseen. Samaan aikaan vain 10 miljoonan amerikkalaisen odotetaan siirtyvän työelämään.

”Tekoälytyttöystävät mahdollistavat sen, että yksinäisten miesten sukupolvi pysyy yksinäisenä ja lapsettomana, millä on erittäin tuhoisat vaikutukset Yhdysvaltain talouteen alle vuosikymmenessä”, professori varoittaa lopuksi.

Lähde: Breitbart

13 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
John Quiman

Vähän onnetonta, jos tekoälyllä tuotettu nainen jää ainoaksi tyttöystäväksi. Varmaan jatkossa vaaditaan oikeutta mennä sen kanssa naimisiin ja että kaikkien tulee tunnustaa se aidoksi naiseksi ja jos sitä muuksi kutsuu, joutuu syytteeseen.

Ilkka

Mutta on siinä puolensakin.
A) Ei alituiseen nalkuttavaa ja riitaisaa anoppia.
B) Ei sukua joka velvoittaa käymään kaikki kissanristiäiset.
C) Ei pelkoa että avioeron sattuessa muija veisi puolet kattiloista.
D) Kukaan ei vaadi selitystä miksi ravintolailta venähti kahdeksi vuorokaudeksi.
E) Ei tomppelia jälkikasvua.
F) Ei kysymystä mihin olet menossa, jos olet menossa jonhonkin.
G) Ei tarvitse välittää siitä onko löytänyt ”G” pisteen vai jäikö se löytymättä.

Ilkka Manttari

😂

John Quiman

Tuo lista saattaa innostaa monia tekoälyavioon ja sen seurauksena kuolemme lopulta sukupuuttoon.

Ilkka Manttari

Tuskin. Täytyy vain kannustaa enemmän miehiä synnyttämään. 😂

John Quiman

Politiikan parissa tuuttu teeskentelyäly on kyllä ollut tuhoisa, joten voi väärissä paikoissa toteutettu tekoäly olla sitäkin haitallisempi.

Marko Kristian

Tekoäly tuhoaa kyllä kaiken muunkin.
Samaan aikaan kun ihmiset tyhmistyy niin joku tekoäly käsittelee miljoonia asioita sadasosasekunnissa.

Ilkka

Tekoäly näyttäisi olevan valkoisen ylivallan ystävä, sillä mielikuvitusnaisissa ei ole yhtään ruskeaa versiota. Hyi sentään..

Ilkka

Ja naiset hommaa ” tekoählyn ” oikeiden miesten sijaan, niin tasapaino säilyy. Mutta onko nyt huomioitu kuinka tekoälyn kanssa tulee pelata, sillä kuka voi sanoa että tekoälyn kautta luotu LGBTQ henkilö on todella sitä, eikä vaan esitä olevansa. Toisaalta miesten kuukautiset ja raskaus tulee kumoamaan näiden tekonaisten tarpeen, sillä uskommehan kritiikittä että mieskin voi synnyttää.

Ilkka Manttari

Eipäs ole levinnyt noihin matuihin. Lapsia pitää olla, ja paljon. Kun lapsilisät loppuu niin omat asunnot, eli kaupunki maksaa ym.ym.

Ilkka

Tulevaisuusvisio. Somalilla 16 oikeaa jalkavaimoa ja 32 tekoälyvaimoa, kaikille kuuluu maksa lapsilisät ja hommata asunto.. Kukahan sen maksaa ? ME….

Peter Kreisler

Miehen täytyy olla aika tavalla ns. ”pois pelistä” jos hankkii virtuaalisen tyttöystävän.

Ilkka

Tuosta tuli mieleen kaverin lausahdus, kun puhuimme autoihin erityisesti iän myötä ilmaantuvista lisä-äänistä kuten kitinät ja natinat. Hän sanoi olevansa vakuuttunut että ainakin hänen autonsa kitinä on nimen omaan ajopelistä johtuva, koska se kuuluu vaikka ei vaimo olisikaan kyydissä.

Uusimmat uutiset

Kansalaisen verkkokauppa