Kulttuuri Muu maailma Uutiset

”Wokeismi” viihdeteollisuudessa: Hollywood tukee hankkeita, joiden kohtalona on tuottaa tappiota – merkityksellisyys ja viestintä tärkeämpää

Kuva: Wikimedia Commons / Thomas Wolf, www.foto-tw.de / (CC BY-SA 3.0).

Sony Pictures Television Studiosin johtaja Katherine Pope myönsi hiljattain, että Hollywood-studiot tukevat todella ohjelmia, jotka eivät tuota rahaa, jos niitä pidetään ”merkityksellisinä”.

Katherine Pope, joka nimitettiin Sony Pictures Television Studiosin johtajaksi viime heinäkuussa oltuaan ensin Charter Communicationsin alkuperäissisällöstä vastaava johtaja, vastaa erityisesti kaikista Sonyn kotimaisista käsikirjoitustuotannoista.

Lehdistötiedotteessa Ravi Ahuja, Global Television Studiosin ja Sony Pictures Entertainment Corporate Developmentin johtaja, selitti Popen roolia seuraavasti: ”Katherine on osoittautunut dynaamiseksi johtajaksi, jolla on moitteeton maku ja joka pystyy menestyksekkäästi kehittämään ja tuottamaan sisältöä, joka on yleisön mieleen. Hän sopii täydellisesti tehtävään, ja olen iloinen, että hän on päättänyt liittyä meihin SPT: ssä.”

Hän lisäsi: ”Katherine tuo mukanaan runsaasti kokemusta, joka auttaa meitä kehittämään studion globaalien tuotantokapasiteettiemme yleistä vahvuutta. Katherine johtaa käsikirjoitustuotantoa Yhdysvalloissa ja Wayne Garvie kansainvälistä tuotantoa, joten meillä on uskomaton johtoryhmä, joka on sitoutunut työskentelemään alan parhaiden lahjakkuuksien kanssa ja tuottamaan kiistatonta sisältöä ympäri maailmaa.”

Deadline-lehden haastattelussa Pope vahvisti sen, mitä monet modernin Hollywoodin woke-elokuvan kriitikot ovat sanoneet jo vuosia: suuret Hollywood-studiot tekevät suuria tappioita indoktrinoidakseen katsojia woke-viestinnällä.

Kysyttäessä, tekeekö Sonyn oman suoratoistopalvelun puute studiosta haavoittuvaisen sille, että verkkoyhtiöt leikkaavat ohjelmatarjontaansa, Pope sanoi: ”Luulen, että tämä supistaminen koskettaa kaikkia, ja uskon, että se pakottaa meidät kaikki nostamaan tasoamme. En koe, että olemme erityisen haavoittuvaisia.”

Sitten hän paljasti: ”Joskus vaatimukset muuttuvat ja se on sydäntäsärkevää, eikä mitään voi tehdä. Joskus taas jokin asia on niin tärkeä, etteivät he voisi tehdä hylkääviä rahoituksellisia päätöksiä, koska he rakastavat ohjelmaa niin paljon.”

Pope jatkoi: ”Mielestäni meidän on jatkossakin tehtävä ohjelmista vain merkityksellisiä, tärkeitä ja hyvin tuotettuja.”

Lähde: FDS, Bounding Into Comics

24 Kommenttia
Uusin
Vanhin Äänestetyin
Palautteet
Näytä kaikki kommentit
Leke

Hollywood oli kerran ”unelmatehdas.” Sitä se on tavallaan nytkin, se unelma on vain kääntynyt omaksi irvikuvakseen. Oikeastaan Unelmatehdas on nykymuodossaa kuoleva teollisuudenala, siihen sopii kuin nappi otsaan talousviisaitten kehuma luovan tuhon uudistava vaikutus yritystoimintaan. Niin että ottakaa jo se kylltti alas, sieltä ruostumasta.

Ilkka Forsten

Se merkityksellisyys ja tärkeys ei vaan ole katsojilla sama kuin tuottajilla ja käsikirjoittajilla tätä nykyä.

ike

Tuottajakin tottelee rahakirstua. Huono tuottaja jos tekee tappiollisia elokuvia.

Ilkka Forsten

Onko siis viisasta tehdä huonoa vain aatteen levittämiseksi ja menettää sen seurauksena tuloja, kuin tehdä tulosta ? Lyhyellä tähtäimellä homma voi kannattaa mutta pitkässä juoksussa se taklaa itsensä. Hollywood elää joka tapauksessa rahasta, se on kuningas ohi kaiken muun. Mikäli ihmiset, siis elokuvien katsojat alkavat pitämään tarjontaa yleisesti huonona, he eivät enää katso mitään, eli sekin millä tahkottaisiin rahaa jää paitsioon. Aate vedettynä viihteeseen, tuhoaa kaiken sen miksi ihmiset haluavat katsoa tuotantoa. Eivät he halua mennä kuuntelemaan ja katsomaan jotain BLM tai LGBTQ roskaa josta on maksettava täysi hinta. Elokuviin mennään ja niitä katsotaan nimen omaan viihteellisyyden näkökulmasta. Jos huumori rajataan vain tiettyyn kategoriaan, sankareista tehdään nynnyjä hinttejä mitkä jankuttaa BLM roskaa, ja valkoisten saavutukset aletaan esittämään mustien viisautena, on hollywood tullut tiensä päähän. Woke ja muut lässytykset ovat asioita mitkä tulee ja menee, ne ei ole maailmankatsomuksia eikä niistä ole viihteeksi.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Ilkka Forsten
Piikkilampaat

Totesin tuon jo suomessa yli 20 vuotta sitten kun vielä töllöä kattelin, ei enää mitään järkeä ohjelmissa, joten lopetin töllön kattelun enkä ole tuota aikaa kaivannut sekuntiakaan.

ike

Tuottaja on se joka on määrää. Voihan sitä tuottaa tappiollisia elokuvia, mutta ei loputtomiin.

Anomaster

Siinä kuin kauppiaan asia ei ole alkaa opettaa ihmisille, että mitä pitää ajatella ja mitä täytyy ostaa, ei viihdeteollisuuskaan voi alkaa opettaa ihmisille, mitä ajatella. Se vaan ei toimi. Lopulta joku muu viihdettä tekevä taho vie bisneksen, koska se tarjoaa ihmisille sitä mitä ihmiset haluavat.

Ilkka Forsten

Aikoinaan esimerkiksi ” tuubia ” pidettiin tyhjänpäiväisenä alustana johon penskat lataa milloin mitäkin, mutta nyt sitä halutaan rajoittaa ja määräillä sisällöstä, mikä kielii siitä että ihmiset eivät haekaan enää totuutta tai edes viihdettä valtamediasta. Jos Hollywood kuvittelee, että sen tuotanto omaksutaan ja sisältö iskostetaan katsojien valtavirtaiseksi ajatteluksi, siinä ei mene pitkään kun dollari jälleen sanelee kuviot. Mitä intensiivisemmin näitä kansan kanavia halutaan kieltää ja estää, sitä enemmän niihin syntyy sisältöä joka omaksutaan. Striimaukset ja erilaiset podcastit saavat paljon enemmän huomiota jo nyt, kuin valtavirtaiset mediat. Ei ketään voi pakottaa menestyksekkäästi omaksumaan ajatuksia tai ideologiaa, koska ihmiset osaavat ja haluavat ajatella itse. Heillä on mahdollisuus löytää haluamansa, ja se alkaa verottamaan myöskin filmiteollisuuden tuloja. Niin suuri pelkästään rahan ympärille luotu illuusiomaailma kuin hollywood, ei toimi jos kaava muutetaan poliittiseksi propagandaksi aatteille, mitkä ei ole luonnostaan tervetulleita.

Piikkilampaat

Luen paljon uutisia monista lähteistä ja sielä on tullut eteen aika huolestuttava asia mitä tuskin edes moni lasten vanhempi tietää, eli aikamme dinosauruksen, disneyn muuttuminen täydeksi wakettajaksi ja sen sairauden levittäjäksi, tuosta on jo valveutuneet vanhemmat missa maissa ilmoittaneet närkästymisensä, suomessa taasen ei halaistua sanaa.

Anomaster

On muuten Disneyn osakekurssi ollut tippuvassa suunnassa jo kauan.

Ilkka Forsten

Meille kaikki rantautuu vuoden tai kahden viiveellä. METOO kamppanja meni jo täysiä valtameren toisella puolella, kun täällä alettiin heräilemään ja kuin ihmeen kaupalla, meilläkin oli hyväksikäytettyjä naisnäyttelijöitä. BLM tohinaa luotiin ja ylläpidettiin vasta paljon sen jälkeen kun se oli ollut USA:n katumellakoiden syy. Kun meillä ei ole intiaaneja piti aslakeista tehdä korvike kansalle, ja niin oltiin oltu muka ryöstämässä kaikki laidunmaat Hangosta Petsamoon. Aslakit oli kuulemma ajettu reservaatteja vastaaviin oloihin, ja viety ihmisoikeudet. Latinoitakaan meillä ei ole, joten hagertit poimittiin kertomaan rakenteellisesta rasismista, ja siitä miten ei töitä saa kun on erilainen. ( Luit oikein, töitä..Heh heh.) Kyllä se Disneyjuttukin vielä loistaa parrasvaloissa, ainakin sitten kun ensimmäinen Äiti suivaantuu tarjonnasta ja saa haukut niskaansa.

Anomaster

Poliittista propagandaa on voitu pitkäaikaisesti tuottaa vain valtion kustannuksella pitkin maailmaa. Mediahan saa Suomessa valtion tukia, joten ainakin osa propagandasta maksetaan verovaroin. Yle on tietysti oma lukunsa, koska se on pakkomyyty palvelu, josta joutuu maksamaan vaikka ei koskaan sen antiin mitenkään tutustuisi. Neuvostoliitossa oli helppoa propagandan kanssa, koska valtio maksoi, siis kansan selkänahasta irroitettiin rahat, eikä mikään muu ollut sallittua.

Lieväasteinen

Woke julistaa valkoisen rodun kollektiivisen syyn ja kollektiivisen vastuun (kumpikin käsite on nazzien keksimä) maailman kaikista vääryksistä ja epäkohdista sekä laajentaa ne koskemaan kaikkia valkoisia taustoista ja teoista riippumatta. Jopa Stalinilla oli tapana sanoa ”jokaisella virheellä ja rikoksella on etu- ja sukunimi” sekä ”poika ei vastaa isänsä teoista”, vaikka kollektiivisia rangaistuksia sovellettiin Neuvostoliitossakin, kokonaiset kansat kyyditettiin ja yhteiskuntaluokat likvidoitiin. Wokettajat haluavat, että kaikki valkoiset maksavat ei-valkoisille tavallaan sotakorvauksia koko ikänsä. Otetaan käyttöön ilmeisesti jonkinlainen valkoisuusvero, jota käytännössä jo peritään länsimaissa. Näin woke on ihmisvastainen ja äärirasistinen ideologia, jolle on pantava stoppi, muuten jäljet tulevat kuin Pol Potin tai Hitlerin aikoinaan. Afrikka afrikkalaisille (eikä Eurooppa)! Suomi ei kanna vastuuta kolonialismista tai Yhdysvaltain rotuongelmista.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
Juha

Omituista että USA vajoaa kommunismin. Maa joka on ollut vapauden puolustaja on nyt täysin marxistinen banaanivaltio. Suomella on sama suunta kommunismiiin.. ainakin äänestyskäytöksen perusteella ihmiset haluavat DDRää ja Neuvostoliittoa maahamme.. fking Bulgaaria.

https://www.is.fi/urheilu/art-2000009374151.html

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Juha
merkityksellisiä haavoittuvuuksia

Wokefasismi on meidän aikamme lapsi.

Globalisaation ”siunaus” ei sitten lisännytkään demokraattisten maiden lukumäärää.

Todellisten demokratioiden määrä tulee päinvastoin vähenemään, kun esimerkiksi Euroopan valtiot joutuvat Välimerentakaisen pakolaisvyöryn edetessä siirtymään poikkeusoloihin.

Silloin huudetaan apuun kuria ja vahvoja johtajia

ULE matu news!

Ajatelkaa miten paljon YLE suoltaa 100% vihervasemmistoaatteisella toimittajakunnallaan TUUBAA meidän veronmaksajien piikkiin, nyt jo lähes 600.000.000 euroa vuodessa ja summa kasvaa koko ajan.

Olli

YLE pitäisi lailla kieltää. Se on haitallinen laitos joka vahingoittaa ihmisiä ja vääristää heidän ajatuksiaan ja mielipiteitään yhteiskunnasta.

Hh1488

hollywood on j##talaisten propaganda koneisto.

Lieväasteinen

Tyypilliset 1200-luvun novgorodilaiset Metro-Goldwyn-Mayerin mielestä:

https://strana.today/img/forall/u/0/0/photo_2023-01-16_18-54-53.jpg

Viikingitkaan eivät näytä ko. sarjassa kovin vaaleammilta.

Elämme tieteen jälkeistä aikaa.

Viimeksi muokattu 1 vuosi sitten by Lieväasteinen
ike

😂

Olli

Näyttelijät valitaan nykyään intersektionaaalisen feminismin arvojärjestyksen mukaan. Se on hieno aate, voi että mää iloitsen ihmiskunnan kehityksestä oikeaan suuntaan. Ja se translakikin, ei oo sen voittanutta lakia vielä nähty maanpäällä. No pallopääliikennemerkit on sulka meidän oman Marinin hattuun.

Pave

Juuri pallopääliikennemerkkien vuoksi äänestän tulevissa vaaleissa Marinia, se uudistus on suuri kansalisen ylpeyden aihe.

Hapa

Ja lisää tyttöenergiaa päätöksentekoon, sellaisia kuin Iiris Suomela niin johan alkaa asiat hoitumaan.

pertsa

Katso kuka hallitsee Hollywoodia niin tiedät miksi Euroopan kansat ovat alistettuna ”kipapäille”!